تشکیل گروه فعالین تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +--- موضوع: تشکیل گروه فعالین تهران (/showthread.php?tid=7193) |
تشکیل گروه فعالین تهران - مهدی گل محمدی - 03-02-2013 12:36 AM سلام خدمت دوستان عزیز بنده این تاپیک رو ایجاد کردم برای تشکیل یک تیم کاری در تهران.... همونطور که مستحضر هستید اعضای استان های مختلف کارهای مختلف رو شروع کردن..... و الان جای خالی گروه تهران که منبع انرژی و ایجاد این تیم ها در کشور بوده اند خالیه..... میخواستم با چندتا از بچه های گل تهرانی و انجمنی یه کار گروهی رو شروع کنیم و انشالله در طی سال 92 به موفقیت های بزرگی برسیم.... حال عزیزانی که برای گروه میخوام باید شرایط زیر رو داشته باشند.... 1-تمام وقتشون همانند من خالی باشه.(یعنی حداقلش این باشه که از ساعته 8 صبح تا 5 بعد از ظهر تایمشون خالی باشه) 2-اهل تهران باشن(نه کرج) با عزیزان یک قرارداد 6 ماهه بسته میشه و دوستان باید پایبند قراداد باشند..... من حداقل به 4 نفر نیازمندم و 1 نفر رو هم میخوام که وانت داشته باشه....(ترجیحا) کاری رو هم که قراره انجام بدیم کار پخش هستش...... من منتظر اعلام آمادگی دوستان هستم..... و پس از به حد نصاب رسیدن اعضاء با شرایط گفته شده حتما یک جلسه خواهیم داشت. RE: تشکیل گروه فعالین تهران - kafi - 03-02-2013 12:44 AM خیلی خوبه ، انشالله که موفق باشی RE: تشکیل گروه فعالین تهران - Mrs.Seyedi - 03-02-2013 12:33 PM آقای گل محمدی ، ای کاش شما و افرادی با این چنین هیجان و ایده های بزرگ چون شما را در اینجا داشتیم و همه با هم پیش به سوی موفقیت RE: تشکیل گروه فعالین تهران - mir abbas - 03-02-2013 12:52 PM حیف شرایطی را که شما گفتین من ندارم وگرنه حتما پایه بودم. RE: تشکیل گروه فعالین تهران - بهداد - 03-02-2013 03:28 PM من هم که آمادگی خودم رو قبلا اعلام کرده ام - فقط به برنامه ریزی دقیق نیاز داره که همه چیز روبراهه RE: تشکیل گروه فعالین تهران - kiarash64 - 06-30-2013 11:26 PM سلام، منم در همینجا آمادگی خودم رو اعلام می کنم. فقط شرایط کار رو هم بگین. RE: تشکیل گروه فعالین تهران - sinior - 06-30-2013 11:44 PM سلام من هم امادگی خودم رو اعلام میکنم RE: تشکیل گروه فعالین تهران - ANDY - 07-01-2013 07:52 AM سلام.من هم آمادگی خودم رو اعلام میکنم RE: تشکیل گروه فعالین تهران - مهدی گل محمدی - 07-01-2013 11:07 AM نحوه همکاری : عزیزانی که اعلام آمادگی کرده اند جهت شروع کار به دفتر راهکار واقع در کرج مراجعه نمایند تا برنامه شروع و نحوه همکاری خدمت عزیزان اعلام گردد. با تشکر RE: تشکیل گروه فعالین تهران - aliramzantabar - 08-08-2013 03:27 PM بسیار عالی و خوب اگر از دست بنده در زمینه ی نوشتن طرح بازاریابی و فروش کمکی بر بیاد براتون خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم |