ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز فهمیدم زمان کنونی: 09-25-2025, 10:14 AM |
|||||||
|
امروز فهمیدم
|
02-12-2013, 12:25 PM
ارسال: #751
|
|||
|
|||
RE: امروز فهمیدم که....
امروز فهمیدم به هـم رســيدن يعـني آغـاز ، بـا هــم مـاندن يعـني بـهبود ، بـا هـم كـار كـردن يعـني كامـيابـي . . .
... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-12-2013, 12:33 PM
ارسال: #752
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم ک نیاز ب یک دستیار دارم نه یک ترمز دستی!
تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
02-12-2013, 12:36 PM
ارسال: #753
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که لحظات چه زود در افق محو می شوند
![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-12-2013, 12:47 PM
ارسال: #754
|
|||
|
|||
امروز فهميدم :
وقتي مي خواهي به راه بيفتي بايد : بايد نقشه راه رو برداشته باشي ( در هر كاري مسير ها را تا انتها براي خود مشخص كنيم ) وسايل مناسب سفر را براي مسيرمان نيز برداريم ( بدانيم براي انجام كار چه نوع ابزارها و نيازهايي لازم داريم ) ستاره قطبي را بشناسيم تا در ظلمت شب راه را گم نكنيم ( گاهي با اينكه مي دانيم نقشه راه چيست و تجهيزات لازم را داريم اما راه آنقدر گرفتار طوفان مي شود كه فقط راهنمايي كاربلد و در اين راه رفته به داد ما مي رسد ،از وجود استادان و راهنمايان استفاده كنيم ) سلامت وجودي و فكري خود را حفظ كنيم ( گاهي استرس و فشار كاري ما را دچار بيماري مي كند و انديشه هاي منفي ما را از ادامه مسير دلسرد مي كند ، مواظب خودمان باشيم ) من دارم با اراده در راه موفقيت به پيش مي روم ،همراه دوستاني همراه هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
02-12-2013, 05:08 PM
ارسال: #755
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم که می خواهم چتری برایم بگیری، حتی خیالی... خیس دلتنگی شده ام. یاد سهراب بخیر، آن سپهری ک تا لحظه خاموشی گفت: " تومرا یاد کنی یا نکنی، من ب یادت هستم..."
|
|||
02-12-2013, 05:26 PM
ارسال: #756
|
|||
|
|||
امروز به ماهیت این مطلب پی بردم:
از مدتها قبل برنامه مسافرت مشهد ریخته شد. مسافرت انجام شد و اکنون خاطره اش باقی مانده است.در زندگی ما نیز چنین است زمانها میروند و مشکلات حل می شوند و از آن خاطره باقی میماند و سالی بر سالهای عمرمان اضافه می شود . بهمین سادگی زمان می گذرد. حیف نیست از هم رنجش داشته باشیم؟ حیف نیست همیشه خود را غمگین و ناراحت تصور کنیم؟ حیف نیست برای بهتر لذت بردن از زندگی تلاش مظاعف نداشته باشیم؟ آقا اجازه؟ خانم اجازه؟ خیلی از مسائل را امروز فهمیدم. پس بگذارید بارها و بارها جوک پراید را که جوانی رفت خواستگاری و گفت پراید دارم و بعد گندش درآمد که پرادو داشته را تعریف کرده و لبخند بر لبانتان ببینم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-12-2013, 06:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-12-2013 06:18 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #757
|
|||
|
|||
(02-12-2013 05:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: امروز به ماهیت این مطلب پی بردم: استاد : امروز فهمیدم که مسئله رنجش و شاد بودن و تلاش را خوب توضیخ دادی. جهان آگهی شدی 20 جهان آگهی : آقا اجازه؟ بیست. بیس . ب جهان آگهی از خوشحالی سکته کرد. استاد زنگ زد اورژانس. جهان آگهی رفت بیمارستان , بستری شد. خانواده جهان آگهی از استاد شکایت کردند که استاد نمی بایست امروز می فهمید . نمی بایست به جهان آگهی 20 بدهد. جهان آگهی که ظرفیت 20 را نداشت. دادگاه فهمید که استاد مخصوصا قصد جان جهان آگهی را داشته است. استاد محکوم شد. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-12-2013, 06:45 PM
ارسال: #758
|
|||
|
|||
امروز فهمیدم ک دوست ندارم خبر بستری شدن استاد عزیزم و همچنین مابقی دوستان را بشنوم. :-)
|
|||
02-12-2013, 06:52 PM
ارسال: #759
|
|||
|
|||
(02-12-2013 06:45 PM)yu3f نوشته شده توسط: امروز فهمیدم ک دوست ندارم خبر بستری شدن استاد عزیزم و همچنین مابقی دوستان را بشنوم. :-) امروز فهمیدم که : این انجمن دنیای محبت است. دنیای دوستیهای صادقانه است. دنیای رسیدن عزیزان به اهداف است . چون پشتیان آنان 16500 عزیز عضو انجمن است. من و استاد یوسف عزیزم یک روز کامل با هم بودیم. این دوستی مجازی نیست. حقیقی است. تبدیل دنیای مجازی به حقیقی به راحتی انجام می شود . و در این دنیای واقعی اگر عزیزی چنین محبتی دارد نشاندهنده راه درست حرکتهای انجمن است. ادمین عزیز سپاسگزارم. استاد یوسف عزیز سپاسگزارم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-12-2013, 11:34 PM
ارسال: #760
|
|||
|
|||
امروز فهمبدم که برای فرهاد قربانی مشکلی پیش امده برایش دعا کنید.
همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان