ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اولین ریسک جدی زمان کنونی: 09-25-2025, 03:49 PM |
|||||||
|
اولین ریسک جدی
|
01-25-2013, 01:22 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: اولین ریسک جدی
من هم به همین علت وارد بحث نشدم. اگر طرف را درصدی شریک میکردی مناسبتر بود. موفقتر باشی.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-25-2013, 01:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-25-2013 01:48 PM، توسط Delta.H.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
سلام
ببخشید چند سئوال 1-شما که سوپرمارکت دارید به نظرتون جای سئوال و ابهام نیست که نمیدانید با دو میلیون چه چیزی بخرید و این مسئله را بعنوان ریسک مطرح میکنید؟ 2-لطفاً بفرمایید منظورتان از ریسک جدی چیست؟ 3- و بفرمایید کل سرمایه شما در مغازه چقدر است که مجبور شدید 2 میلیون با سود سالانه 24% قرض کنید؟ 4-و بفرمایید چند وقت است مغازه دارید؟(یک مغازه دار میتواند در عرض 3 ماه در بازار اعتباری کسب کند که حداقل 2میلیون را به او جنس بدهند!) شما بهتر از هر کس دیگر به کارتان واردید چون محیط و مشتریان محلی را بهتر میشناسید. موفق باشید. . ![]() ![]() |
|||
01-25-2013, 02:11 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-25-2013 02:14 PM، توسط habib tousi.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(01-25-2013 10:46 AM)successman نوشته شده توسط:دوسات من این پول نزول نیست.برا داداشمه که به من قرض داده و اون اگه بخواد این پولو بذاره بانک سود بیشتر از این میشه و باید بگم مال من یا اون نداره اما منم باید اعتدال داشته باشم و بهش بدم.اما این چیزی که شما گفتید نزول نیس حداقل مناینجوری فکر میکنم(01-24-2013 05:24 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبم. (01-25-2013 01:22 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: من هم به همین علت وارد بحث نشدم. اگر طرف را درصدی شریک میکردی مناسبتر بود. موفقتر باشی. استاد بزرگ شما چرا؟ اگه حرفی شما میزنید باشه که تموم بانک ها میشه نزول این پول داداشمه و از من یا اون نداره تازه 2 میلیون دیگه هم از اون دستمه http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
01-25-2013, 02:19 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(01-25-2013 01:46 PM)Delta.H نوشته شده توسط: سلامسلام ج1- چرا دوست من.اما من تازه کارم و تجربه کافی ندارم.و منظور از خرید مثلا اجناسی مثل نوشابه که احتمالا هوا گرم میشه افزایش قیمت خواهد داشت و ... ج2-منظورم از ریسک مثلا خرید آجیل بود که یکی از دوستان گفتن به هیچ وجه اینکارو نکن البته پ خ فرستادند ج3-تقریبا 10 تومن.اصلا بحث قرض یا نزول نیس من اگه این 2 تومنو پس ندم هم اتفاقی نیمیفته پول داداش هست.اما اینجوری خودمو مجبور به کار میکنم که باید فلان روز 2 تومن پس بدم ؛و این یعنی کار بیشتر و پس انداز کنم 4-تقریبا 6 ماه اما همیشه از یه جا خرید نمیکنم و بیشتر از بازاریاب ها.شهر ما کوچیک هست و کلی فروشی که بخواد قیمت پایین باشه نداره http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
01-25-2013, 02:24 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
(01-25-2013 02:11 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط:(01-25-2013 10:46 AM)successman نوشته شده توسط:دوسات من این پول نزول نیست.برا داداشمه که به من قرض داده و اون اگه بخواد این پولو بذاره بانک سود بیشتر از این میشه و باید بگم مال من یا اون نداره اما منم باید اعتدال داشته باشم و بهش بدم.اما این چیزی که شما گفتید نزول نیس حداقل مناینجوری فکر میکنم(01-24-2013 05:24 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبم. عزیز من باورکنید بدترین ضربه ها را من از همین پولها خوردم .نزدیکترین فامیل.پیشنهادم اینست که درصدی معادل همان مقدار یا یک کم کمتر و یا یک کم زیادتر در نظر بگیرید. وام بانکی را هم در تایپیکی نوشتم که چگونه باید باشد تا در زمان بازپرداخت به مشکل نخورند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-25-2013, 03:03 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
خودت را درگیر این مسائل نکن
کاری هم به ارزان شدن و گران شدن اجناس نداشته باشه (این موارد برای سرمایه دار و سرمایه گذار هست ) کسی که سرمایه نداره ، باید کار کنه و با کار کردن سرمایه جمع کنه ، جنس انبار کردن ، اونم با پول سودی حسنی برای شما نداره . نظر من این هست اگر فکر می کنید با گرفتن اون پول فروش روزانه مغازتون بیشتر می شه ، و بالطبع درامدتون افزایش پیدا می کنه ، حتما این پول را بگیرید. نگاه شما هز جنسی که بفروشید میانگین حداقل 10 درصد سود می برید ، که این سود هر روز هست ، حالا اگه روزی 1 میلیون فروش داشته باشید ، اون یک میلیون می شه سرمایه درگردش شما و اون 9 میلیون دیگه ای که توی مغازه هست می شه سرمایه ثابت .(البته این تعریف درستی نیست ولی برای فهم بهتر اینطوری می گم ) اون 9 میلیون اگر 90 میلیون هم بشه فرقی به حال شما نمی کنه، اگر قیمت اون 9 میلیون بشه 18 میلیون هم بازم فرقی به حال شما نمی کنه ، چون بالفرض شما 1000 تا پنیر داشتی ، الان هم همون 1000 تا پنیر را داری ، این ارزش پول کشوره که اومده پایین و همان قدر که فکر می کنی سود کردی ، بیشتر از همان قدر هم ضرر کردی پس نتیجه اینکه شما باید فروش روزانتون را افزایش بدید ، تمام فکر و هم و غمتون را بزارید روی این موضوع . سعی کنید خاص باشید ، ساعات و روزهایی که همه بسته ان شما باز باشید. به هر مشتری یک شکلات ارزان قیمت بدید . چند گلدان گل زیبا روزها جلوی درب مغازه بزارید . اگر مغازه جاش خوب نیست ، می توانید روی محصولات محلی قدیم ( ارگانیک فعلی) مانور بدید ، از دوغ و ماست و کره محلی گرفته تا ... محیطتون همیشه تمیز باشه ، اگر قدیمی ترین دکوراسیون را هم داشته باشید ، با کمی سلیقه و نظم می توانید بهترین محیط را برای مشتری فراهم کنید. دنبال ارزان فروشی و مفت فروشی نباشید ، همین که گران فروش نباشید کافیست . تنوع جنستون بالا باشه ولی نیاز نیست مثلا ده نوع ویفر داشته باشید ، همین که یک ویفر باشه از نوع مرغوب کافیه و مابقی سرمایه را به سایر اجناس اختصاص بدید . از اجناسی که خواب زیادی داره ، مثلا قهوه ، داشته باشید ولی نهایتا یکی دو شیشه ، نیاز نیست سرمایتون را اینجوری بخوابونید ، حتی اگر مجبور شوید این اجناس را گرانتر بخرید. همیشه آراسته ، مرتب و منظم ، ترجیحا با لباس فرم ، و لبخند همیشگی در محل کار حاضر شوید. برای مواد فله ای همیشه دستکش دستتون کنید. به مشتریان احترام بگذارید ، از مشتریان دائم حال و احوال کنید ، و اگر دیدید چند وقت بهتون سر نزدند ، سری بعد که مراجعه کردند حتما علت را جویا شوید "آقای فلانی دیگه دکه ما را لایق نمی دونید " به مشتریان دائم هر از گاهی یک هدیه ارزان و جالب بدید ، یک گل پامچال که خودتون در منزل پرورش دادید ، یا یک کاکتوس می توانه جالب باشه هر از گاهی به مشتریانی که خرید خوبی دارند ، و با پسر بچه یا دختر بچه کوچک خود به مغازه مراجعه می کنند ، یک شکلات خارجی نسبتا قیمت بالا ، یا مثلا لپ لپی چیزی رایگان هدیه کنید ، مطمئن باشید با این کار پدر یا مادر ایشون را نمک گیر خودتون می کنید. و هزاران راه کار دیگه که باید خودتون پیداش کنید آرزوی موفقیت برای شما به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-25-2013, 03:25 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(01-25-2013 03:03 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: نظر من این هست اگر فکر می کنید با گرفتن اون پول فروش روزانه مغازتون بیشتر می شه ، و بالطبع درامدتون افزایش پیدا می کنه ، حتما این پول را بگیرید.داداش خوبم ممنون.بخدا این حرفاتو باید طلا گرفت و 1-دقیقا برا افزایش فروش روزانه میخوام اینکارو کنم 2-چشم گلدان حتما میارم 3-مشتریانی که چند وقته نمیان با یک پیامک حداقل جویای احوالشون میشم(جایی خوندم سوپری های انگلیس آمار محلشونو بهتر از اداره ثبت دارند) تصمیم گرفتم به مشتریام نزدیک بشم اما نه اینکه وارد حریم خصوصی شون بشم 4-دقیقا همین کارو میکنم و بعضی وقتا میبینم بچه ها دست مامانش.نو میکشن میارن سمت مغازه.یه نازنین هست 10 تا مغازه رو رد میکنه مامانشو میاره مغازه میگه بریم مغازه خودمون ![]() ![]() ![]() http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
01-26-2013, 08:32 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
دوستان به حرفای شما فکر کردم و تصمیم مو عوض کردم و پول رو از داداش گرفتم قرار شد کار بزنم سودو زیانش رو با هم باشیم.راستی این مشورت با شما دوستان سبب شد تا تصمیم بهتری بگیرم.حالا دوستان خیالتون از بابت نزول راحت.حالا پیشنهاد بدید
http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
01-26-2013, 09:02 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
درود
دوست عزيز يك موضوعي را ميخواهم بگم كه مطمئنا اكثر دوستان يا مخالفت مي كنند يا سكوت اما من به عنوان يك دوست مجازي اين را به شما ميگم برخلاف نظر دوستان به نظر من اصلا ايشان را در سود و زيان شريك نكن وقتي كه براي حساب و كتاب و مشكلات بعدي ... ميگذاري ارزشش از سودي كه مي خواهي ببري بيشتر است. اين همه افراد از بانكها دارند وام ميگيرند پس همه نزول خوار و نزول بده هستند!؟ اين همه افراد در اقتصاد هاي پيشرفته دنيا با بانك و وام دارند كار مي كنند پس بايد همه ورشكست بشوند!؟ كدام بانك در ايران قوانين شرعي مضاربه يا مشاركت يا مضارعه را رعايت مي كند!؟ فقط فرقش اينه كه در دنيا نرخ بهره 4 الي 5 درصد است در ايران نرخ كارمزد!! 15 الي 25 مساله نفس عمل هست نه اسم آن خيلي ها نزول بده و بد نام هستند و خيلي ها سلف خر و خوش نام اما واقعيت اينه كه ... در هر حال رقمي كه شما به اخوي مي دين تقريبا برابر با نرخي است كه بانكها دارند با 6ماه سپرده گذاري و هزار منت به افراد وام مي دهند. افرادي كه در كارها مسئوليت دارند از مريخ نيامده اند. خوب يا بد از خود ما هستند و ما هستيم كه وجود آنها را شكل مي دهيم و بعضا جزئي از آنها مي شويم پس هرچه بر ما مي گذرد "از مااست كه بر مااست". براي لقمه ناني - يا كبابي - بيشتر سكوت مي كنيم، از ما كه كاري بر نمي آيد پس:" خلايق هر چه لايق" ايران آباد ايراني شاد. |
|||
01-26-2013, 09:31 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
دقیقا پول بهره ای پول بهره ایه مال غزیبه و آشنا هم نداره با این پول سرمایه گذاری نکن دوستم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
اولین مصاحبه شغلی | mohsen_gh1991 | 7 | 1,246 |
02-20-2014 05:34 PM آخرین ارسال: mnoosh |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: