سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اولین ریسک جدی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام دوستان خوبم.
حدود 2 ماه نا عید مونده؛ 2 میلیون پول دستم اومده که قراره خرداد ماه پس بدم و ماهیانه هم 40تومن به طرفم بدم.ازتون میخوام راهنمایی کنید چه اجناسی رو بیارم که احتمال گرانیش زیاده و شایان ذکر بگم من روغن جامد-حبوبات فله-آجیل و تا بحال مغازه نیاوردم.لطفا همه نظر بدن و اولویت بندی کنن تا بتونم بهترین تصمیمو بگیرم
از مدیر محترم سایت هم تقاضا دارم این موضوعو در اولویت بذارن چون فکر میکنم سوال دوستان دیگه هم هستش
منتظر نظرات تون هستم
دوست تون دارم به مولا
توصیه میکنم اجیل نریزی چون با این مبلغ و اینکه هنوز اجیل نفروختی بصرفه نیست چون خیلی گرون شده و با این پول اجیلت ناقص میشه و استقبال نمیشه.
سلام موضوع مهم شد
موفق باشید
(01-24-2013 06:05 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]توصیه میکنم اجیل نریزی چون با این مبلغ و اینکه هنوز اجیل نفروختی بصرفه نیست چون خیلی گرون شده و با این پول اجیلت ناقص میشه و استقبال نمیشه.
بله حتما دوستان دیگه نظر بدن.تقاضای کمک کردم.میرعباس جان چطوری باید دوستانو به این موضوع بکشم کمکم کنند

(01-24-2013 07:14 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام موضوع مهم شد
موفق باشید

ممنون کامیار جان.
نمیتونی در مغازه ماهی گلی برای فروش بیاری؟
(01-25-2013 02:09 AM)manali نوشته شده توسط: [ -> ]نمیتونی در مغازه ماهی گلی برای فروش بیاری؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟ماهی گلی؟
درود دوست عزيز
اول اينكه 2 تومان مبلغ زيادي نيست و نگران ريسك نباش
دوم سوپر ماركت بهترين كار فعلي تو اين اقتصاد هست به شرطي كه مواظب دو مطلب باشي
الف نسيه ندي و مردم را عادت بدي ازت نقد خريد كنند اگرچه فروشت كمي كم ميشه اما خيالت راحت تره و سوخت و سوزش كمتر
ب مواظب دخلت باشي كه غير از خودت هيچ كس دستش به دخلت نباشه
سوم به نظر من دو تومن را خورد كن در كل اجناس مغازت البته روغن و حبوبات هم در همه مغازه ها هست و شما هم بيار و مطمئن باش با اين وضعيت همه اجناس مغازت گران خواهد شد و لزومي نداره رو يك موضوع سرمايه گذاري كني
مغازت را پر كن از اجناس ضروري كه دير خراب ميشن همه جنست جور ميشه هم ريسك كمتر هم سود و اعتبار بيشتر
موفق باشي
(01-25-2013 09:48 AM)faramarzeparsi نوشته شده توسط: [ -> ]درود دوست عزيز
اول اينكه 2 تومان مبلغ زيادي نيست و نگران ريسك نباش
دوم سوپر ماركت بهترين كار فعلي تو اين اقتصاد هست به شرطي كه مواظب دو مطلب باشي
الف نسيه ندي و مردم را عادت بدي ازت نقد خريد كنند اگرچه فروشت كمي كم ميشه اما خيالت راحت تره و سوخت و سوزش كمتر
ب مواظب دخلت باشي كه غير از خودت هيچ كس دستش به دخلت نباشه
سوم به نظر من دو تومن را خورد كن در كل اجناس مغازت البته روغن و حبوبات هم در همه مغازه ها هست و شما هم بيار و مطمئن باش با اين وضعيت همه اجناس مغازت گران خواهد شد و لزومي نداره رو يك موضوع سرمايه گذاري كني
مغازت را پر كن از اجناس ضروري كه دير خراب ميشن همه جنست جور ميشه هم ريسك كمتر هم سود و اعتبار بيشتر
موفق باشي

سلام منم با این نظر موافقم باید همه اجناس ضروری رو داشته باشی و بعضی از جنسای اصلی تو همیشه پایین تر از نرخ بقیه بده چون مردم به خاطر ارزونی اون جنس میان پیش تو و بقیه محصولاتشونم از شما خریداری میکنن
موفق باشید
(01-24-2013 05:24 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان خوبم.
حدود 2 ماه نا عید مونده؛ 2 میلیون پول دستم اومده که قراره خرداد ماه پس بدم و ماهیانه هم 40تومن به طرفم بدم.ازتون میخوام راهنمایی کنید چه اجناسی رو بیارم که احتمال گرانیش زیاده و شایان ذکر بگم من روغن جامد-حبوبات فله-آجیل و تا بحال مغازه نیاوردم.لطفا همه نظر بدن و اولویت بندی کنن تا بتونم بهترین تصمیمو بگیرم
از مدیر محترم سایت هم تقاضا دارم این موضوعو در اولویت بذارن چون فکر میکنم سوال دوستان دیگه هم هستش
منتظر نظرات تون هستم
دوست تون دارم به مولا

سلام .

با عرض معذرت يه چيزي ميگم كه نظر شخصي خودم هست . اميدوارم شما ناراحت نشويد .
اگه اين پول رو به من ميدادن كه سر يه موقع برگردونم و تازه ماهيانه 40 تومان هم نزولش رو بدم . هيچ موقع اين كار رو نمي كردم.
چون هيچ بركتي در اين پول نيست . اكه با اون بنده خدايي كه پول رو به شما داده صحبت كني و به جاي ماهيانه پرداخت مبلغي ثابت ، اون رو در سود و زيانت شريك كني بهتره. بركت مالت هم بيشتر ميشه .
باز هم از دوستان معذرت مي خواهم .
راستش من هم در مورد همین سودها پرسیدم از بعضی از روحانیها میگن که این مضاربه هست در صورتی که بدونی طرف مقابل با پول شما کار میکنه ولی قانع نشدم .
به گفته ی شما راه دوم بهتره و هیچ جای سوالی هم نداره.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع