(01-26-2013 09:31 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]دقیقا پول بهره ای پول بهره ایه مال غزیبه و آشنا هم نداره با این پول سرمایه گذاری نکن دوستم
آبجی خانم؟ میگم اون دیگه تموم شد.داداش وام گرفته حالا وامشو من گرفتم اقساط شو هم خودم پرداخت میکنم
(01-26-2013 09:02 PM)faramarzeparsi نوشته شده توسط: [ -> ]درود
دوست عزيز يك موضوعي را ميخواهم بگم كه مطمئنا اكثر دوستان يا مخالفت مي كنند يا سكوت اما من به عنوان يك دوست مجازي اين را به شما ميگم
برخلاف نظر دوستان به نظر من اصلا ايشان را در سود و زيان شريك نكن وقتي كه براي حساب و كتاب و مشكلات بعدي ... ميگذاري ارزشش از سودي كه مي خواهي ببري بيشتر است.
اين همه افراد از بانكها دارند وام ميگيرند پس همه نزول خوار و نزول بده هستند!؟ اين همه افراد در اقتصاد هاي پيشرفته دنيا با بانك و وام دارند كار مي كنند پس بايد همه ورشكست بشوند!؟
كدام بانك در ايران قوانين شرعي مضاربه يا مشاركت يا مضارعه را رعايت مي كند!؟
فقط فرقش اينه كه در دنيا نرخ بهره 4 الي 5 درصد است در ايران نرخ كارمزد!! 15 الي 25
مساله نفس عمل هست نه اسم آن
خيلي ها نزول بده و بد نام هستند و خيلي ها سلف خر و خوش نام اما واقعيت اينه كه ...
در هر حال رقمي كه شما به اخوي مي دين تقريبا برابر با نرخي است كه بانكها دارند با 6ماه سپرده گذاري و هزار منت به افراد وام مي دهند.
داداش بخدا اصلا بحث این چیزا نیس نمیدونم چرا دوستان به این سمت کشیدنش.من و داداشم یه خونواده ایم و جدای از هم نیستیم و دخلو خرج با هم هستش.تازه قرار شد تا سال 93 پول پیشم باشم.من از دوستان خواهش میکنم و تقاضا دارم به من در خصوص خرید اجناس کمک کنند و وسایلی که مورد نیاز و پر فروش
مثلا آقای مهدی 1 بسیار زیبا جواب دادند