ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کافه گپ میلیاردرها
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:12 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: رضا سلطانی
پاسخ: 3366
بازدید: 615084

ارسال پاسخ 
کافه گپ میلیاردرها
01-14-2013, 09:17 PM
ارسال: #151
RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن
یعنی خوشم میاد این گروه فرهاد و دار و دسته از کوچکترین فرصت برای تبلیغ نمیگذره!36
إیوَل برتر برترتر!12_002

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-14-2013, 09:17 PM
ارسال: #152
RE: مطالب مختلف
(01-13-2013 02:16 AM)حامد نوشته شده توسط:  دختر : من رو بیشتر از خانواده ات دوست داری؟
پسر : نه
دختر : چرا؟
پسر : خوب گوش کن و بفهم
وقتی که شروع به راه رفتن کردم و زمین میخوردم,تو نبودی که من رو از زمین بلند کنی ولی مادرم بود....
وقتی بیرون میرفتم تو نبودی که دستم رو بگیری ولی پدرم بود.
وقتی که گریه میکردم تو نبودی که اسباب بازی هات رو بهم بدی,ولی برادر و خواهرم بودن.
خانوادم برای من از همه چیز با ارزش تره..
احساس میکنم مجردی اقا حامد، این مطالب رو با جرات مینویسی.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
01-14-2013, 09:26 PM
ارسال: #153
RE: جاهای دیدنی ایران را بیشتر بشناسیم
(01-12-2013 04:46 PM)mir abas نوشته شده توسط:  چون نزدیک عید و مسافرتهای نوروزی هست از دوستان خواهش میکنم در این تاپیک جاها و مکانهای سیاحتی و زیارتی که به دوستان پیشنهاد میکنند جهت مسافرت بروند را معرفی کنند.

آذربایجان غربی ـ سهولان

به کبوترها احترام بگذارید
حتی اگر هیچ‌یک از آن قلعه‌ها و مساجد قدیمی، دور و بر روستای سهولان، از توابع بخش مرکزی شهرستان مهاباد در آذربایجان غربی نبود، حتی اگر آن چشمه‌های خروشان و باغ‌های میوه پربار، روستا را احاطه نکرده بودند، وسوسه سوار شدن بر قایقی پارویی و گردش در دالان‌های تو در توی غار معروف این روستا، حتما می‌توانست هر گردشگری را به آنجا بکشاند؛ وسوسه دیدن قندیل‌هایی که گاهی خوشه انگور شده‌اند، گاه پروانه، گاهی پای فیل، گاهی توت فرهنگی، گاه عروس دریایی و ... .

کردها می‌گویند سهولان به زبان آنها به معنای یخبندان است که احتمالا دلیل گذاشتن این نام بر روستای چهارصد ساله سهولان، آب و هوای سرد آن است که اگر شما این پیشنهاد را بپذیرید و به آنجا بروید، به خوبی تجربه‌اش می‌کنید.

وقتی مسافر دنیای اسرارآمیز غار سهولان شدید، چه در دالان‌های تو در توی بخش خشک آن پرسه می‌زدید، چه سوار قایق در حوضچه‌هایش شدید، به یاد داشته باشید به کبوترها و آرامششان احترام بگذارید، چون آنها ساکنان اصلی سهولان به شمار می‌روند و در نقاط گوناگونش لانه ساخته‌اند، به همین خاطر هم اهالی به این غار «کوته‌کوتر» یا «لانه کبوتر» گفته‌اند!
برای سفر به روستای سهولان، باید آنقدر در جاده بوکان مهاباد برانید تا به فرعی برسید که به روستای عیسی کندی می‌رسد و همین جاده را اگر ادامه دهید، سهولان در انتظار شماست.

از غار سهولان بازدید کردم. جای عزیزان خالی واقعا زیبا است. تقریبا مثل غار علیصدر است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-14-2013, 09:32 PM
ارسال: #154
(01-14-2013 09:17 PM)mir abas نوشته شده توسط:  
(01-13-2013 02:16 AM)حامد نوشته شده توسط:  دختر : من رو بیشتر از خانواده ات دوست داری؟
وقتی که شروع به راه رفتن کردم و زمین میخوردم,تو نبودی که من رو از زمین بلند کنی ولی مادرم بود....
وقتی که گریه میکردم تو نبودی که اسباب بازی هات رو بهم بدی,ولی برادر و خواهرم بودن.
اره میر عباس عزیز: هیچکس به حامد زن نمیده10_00410_00410_004

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
01-14-2013, 09:51 PM
ارسال: #155
(01-14-2013 09:17 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  یعنی خوشم میاد این گروه فرهاد و دار و دسته از کوچکترین فرصت برای تبلیغ نمیگذره!36
إیوَل برتر برترتر!12_002
تازه اینو نگفتم:

فرهادم یکی از افتخاراته گروه برتره.10_00410_00410_004دیدی چه خوشکل واسه خودش هم دسته گل میفرسته!!!!

گروه برتر،برتر از همه
01-14-2013, 10:00 PM
ارسال: #156
میر عباس جان من مجردم و فعلا" مجردی را دوست دارم.
اگه متاهل بودم که اینجور چیزها را نمی نوشتم.
وگرنه این بلا سرم می امد دیگه
.A00 (27)

(01-14-2013 09:32 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
اره میر عباس عزیز: هیچکس به حامد زن نمیده10_00410_00410_004

فرهاد جان هر وقت تصمیم به این کار گرفتم رو کمکت حساب میکنم.تا تجربه هاتو در اختیار من بذاری A00 (90)
01-14-2013, 11:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 11:53 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #157
(01-14-2013 11:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  [b]mahyar_delsuz مهیار جان دیر آمده ولی در همین مدت کوتاه چنان مهر خود را در دل عزیزان انجمن جا کرده که باعث تعجب من شده است. شیرین . نکته سنج . حاضر جواب و اعتماد بنفس 20 . در این مدت کوتاه فعالیت زیادی در انجمن دارد. سوالهائی که میکند باعث شده هم به جنب و جوش بیافتند که جوابهایش را پاسخ دهند.
مهیار جان عزیزان را دعوت کرده به زادگاه زیبایش. بریم به امید خدا بلکه چند متری زمین بخریم و ثروتمند بشویم.
مهیار جان سپاس. خدا قوت کاسب عزیز. حبیب خدا.
منم میام ولی به شرطی که ناهار بریم گرگان اکبر جوجه بخوریم. همگی مهمان من3535 اکبر جوجه گرگان حرف نداره.

گروه برتر،برتر از همه
01-14-2013, 11:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 11:56 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #158
فرهاد جان ما که سفر استانی خود را شروع کرده ایم . مرحله بعد گیلان - رشت.Smile

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-14-2013, 11:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-14-2013 11:58 PM، توسط sir-mahyar.)
ارسال: #159
(01-14-2013 11:51 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
(01-14-2013 11:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  [b]mahyar_delsuz مهیار جان دیر آمده ولی در همین مدت کوتاه چنان مهر خود را در دل عزیزان انجمن جا کرده که باعث تعجب من شده است. شیرین . نکته سنج . حاضر جواب و اعتماد بنفس 20 . در این مدت کوتاه فعالیت زیادی در انجمن دارد. سوالهائی که میکند باعث شده هم به جنب و جوش بیافتند که جوابهایش را پاسخ دهند.
مهیار جان عزیزان را دعوت کرده به زادگاه زیبایش. بریم به امید خدا بلکه چند متری زمین بخریم و ثروتمند بشویم.
منم میام ولی به شرطی که ناهار بریم گرگان اکبر جوجه بخوریم. همگی مهمان من3535 اکبر جوجه گرگان حرف نداره.

اقا فرهاد منم میام... بیام 4تا مشتری جدید پیدا کنم12_002
(01-14-2013 11:55 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  فرهاد جان ما که سفر استانی خود را شروع کرده ایم . مرحله بعد گیلان - رشت.Smile

اییییییییییییییییییییییییییییییولاااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدا خدا می کردم یه بار دیگه بیاین رشت
دلم براتون خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی تنگ شده5_004HeartHeartHeart

اگر حس روییدن در تو باشد حتی در بیابان رشد خواهی کرد

[تصویر: ZCSCBVNVC.jpg]

[تصویر: u20cp8y8elmtjihybdjz.gif]
01-15-2013, 12:01 AM
ارسال: #160
(01-14-2013 11:57 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:  
(01-14-2013 11:51 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  

اقا فرهاد منم میام... بیام 4تا مشتری جدید پیدا کنم12_002
(01-14-2013 11:55 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  فرهاد جان ما که سفر استانی خود را شروع کرده ایم . مرحله بعد گیلان - رشت.Smile

اییییییییییییییییییییییییییییییولاااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدا خدا می کردم یه بار دیگه بیاین رشت
دلم براتون خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی تنگ شده5_004HeartHeartHeart

مهیار جان من بیشتر دلم برای عزیزانم در رشت تنگ شده. من که بیشتر شوخی کردم تا انجام کار.SmileSmile

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ضرب المثلهای میلیاردرها مهدی ر 9 2,437 06-09-2015 11:49 AM
آخرین ارسال: رها آزاد
  گالری اتومبیل میلیاردرها Delta.H 111 22,857 11-30-2014 06:19 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS