ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

عاشقانه کار کردن یعنی شادتر زندگی کردن
زمان کنونی: 09-24-2025, 10:20 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: mane miliarder
پاسخ: 30
بازدید: 5700

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاشقانه کار کردن یعنی شادتر زندگی کردن
01-12-2013, 07:00 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-13-2013 04:14 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #11
RE: عاشقانه کار کردن یعنی شادتر زندگی کردن
ضمن تشکر از مطلب زیبا خانم مالارمه عزیز.
بارها عرض کردم وقتی وارد شهری می شدم :
1- عاشق شهر می شدم.
2- عاشق مردمان آن شهر می شدم.
3- عاشق کارم می شدم.

عزیزان متاسفانه افراد در هر جامعه ای بندرت از شغل خود راضی هستند و این مهم هم تحت تاثیر چشم هم چشمی قرار گرفته است. اکنون درصد بسیار بالائی ملاک شغل خوب و مورد تائید را در درآمد بالا می بینند.(تا بتوانند نیاز خانواده را بر طرف کنند.)
پس برای رسیدن به موفقیت باید عاشق همین شغلی باشید که دارید و ایده های زیبائی برای رسیدن به موفقیت بیشتر از خود بروز دهید.
ممکن است عزیزی سئوال کند : کارمندی که ترقی ندارد.
مثال: از بدو استخدام رئیس اداره بودم . به تهران آمدم بعنوان کارمند جز در یکی از مراکز من را معرفی کردند. چون عاشق کارم بودم یکماه فقط برنامه ریزی برای بهتر انجام دادن کارم داشتم و در نهایت با ارائه به مدیر کل چنان ذوق زده شد که دستور پیاده کردن آنرا صادر کرد.همان موفع ابلاغ رئیس یک قسمت و نهایتا دو ماهه حکم معاونت ایشان را گرفتم (بهزیستی منطقه شرق تهران.)
وقتی هم وارد کار آزاد شدم عرض کردم چنان عاشق کارهایم می شدم که بسرعت بطرف رسیدن به اهداف تلاش کردم. عاشق همه کارهائی بودم که انجام می دادم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-12-2013, 07:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-12-2013 07:59 PM، توسط amiryazdani138.)
ارسال: #12
برای عاشق شدن به کاری که در حال انجامش هستیم نمیشه از این جملات تاکیدی استفاده کنم؟:
من عاشق کار (عنوان کار) هستم.
من کار ( عنوان کار) رو دوست دارم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-12-2013, 09:38 PM
ارسال: #13
به نظرم راز عاشق شدن در دو چیز هستش که موندگار بشه :

1 - شکرگذاری برای داشته ها و نداشته ها
2 - اهدای عشق به همه ( کائنات )

اینطور میشه بمب انرژی مثبت همیشگی شد - با سپاس
01-12-2013, 09:57 PM
ارسال: #14
(01-12-2013 09:38 PM)بهداد نوشته شده توسط:  1 - شکرگذاری برای داشته ها و نداشته ها

من عاشق تشکر کردنم . هم از ولی نعمتم خدای رحمان هم از بنده های خوبش مثل این جمع که اینقد خوبین.!
HeartHeartHeart

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
01-13-2013, 03:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-13-2013 03:48 PM، توسط amiryazdani138.)
ارسال: #15
(01-12-2013 09:38 PM)بهداد نوشته شده توسط:  به نظرم راز عاشق شدن در دو چیز هستش که موندگار بشه :

یعنی در واقع بابت همین شغلی که داریم خدا رو شکر کنیم؟
برای این کار میشه از جملات تاکیدی حاوی شکر گذاری استفاده کنیم؟
مثلا از این جمله:خدایا شکرت که من (عنوان شغل) هستم.
آیا از شکر گذاری در جملات تاکیدی حاوی شکر گذاری فقط به منظور گول زدن و قبول کردن اون خواسته توسط ذهن استفاده میشه؟
01-13-2013, 04:09 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-13-2013 04:13 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #16
(01-13-2013 03:45 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  
(01-12-2013 09:38 PM)بهداد نوشته شده توسط:  به نظرم راز عاشق شدن در دو چیز هستش که موندگار بشه :

آیا از شکر گذاری در جملات تاکیدی حاوی شکر گذاری فقط به منظور گول زدن و قبول کردن اون خواسته توسط ذهن استفاده میشه؟

درست است البته این شکرگذاری شخصی است
هدف دو مورد برای عموم مردم هستش
یعنی شکرگذاری برای داشته های مردم :
مثلا اگر اتفاقی ماشین بنز دیدید بگویید
خدایا شکرت بابت اینکه به این راننده طبق لیاقتش ماشین بنز الگانس داده ای . وااااااااااای
/ اهدای عشق به مردم و همه ( دگرخواهی )

وقتی به همه عشق می ورزید یعنی عاشق همه هستید و جالبه که دیگران هم عاشق شما خواهند شد . این یعنی بمب انرژی مثبت شدن
لازمه ی بمب مثبت متحرک شدن = عاشق حقیقی شدن است
01-13-2013, 04:27 PM
ارسال: #17
متاسفانه ما همیشه دیگران را برتر از خود می دانیم و حتی فکر میکنیم شغل ما پست تر شغل فلان فرد است.
عزیزان به یک واقعیت توجه فرمائید:
آن فردی که فلان ماشین را سوار می شود و فلان خانه و وویلا را دارد فکر میکنید راحتر از شما زندگی میکند؟
دوستی داشتم که در قصر زندگی میکرد با کلفت و نوکر و.....خیلی از خانواده ها حسرت زندگی آنان را داشتند و ضمنا خیلی از خانواده ها بخاطر مقایسه همسر خود با فلانی اختلاف پیدا کرد ه بودند. روزی زفتم درب منزل برای انجام کاری. دادوبیداد و.... دربان در را باز کرد و چون من را می شناخت احترام گذاشت . من رفتم داخل . افرادی که کار میکردند گوشه ای ایستاده و این دو نفر به قصد کشت همدیگر را می زدند. خلاصه دعوا را فیصله دادم و دست دوستم را گرفتم و رفتیم کتابخانه اش. شروع به گریه کرد و داد زد خدایا همه این تجملات را از من بگیر .من بر روی روزنامه بنشینم ولی زندگی راحتی را داشته باشم.کاری به مشکلش نداشتم فقط خواستم عرض کنم زیاد به این و آن نگاه نکنید.
بارها عرض کردم شخصی موفق است که :
1- درکارش موفق باشد.عاشق کارش شود و ایده هائی را پیدا کند که موفقیت وی را بیشتر و بیشتر کند.
2- رابطه اش با خانواده صمیمانه و محترمانه باشد.
3- در جامعه خوشنام باشد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-13-2013, 06:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-13-2013 07:01 PM، توسط amiryazdani138.)
ارسال: #18
(01-13-2013 04:09 PM)بهداد نوشته شده توسط:  
(01-13-2013 03:45 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:  

درست است البته این شکرگذاری شخصی است
هدف دو مورد برای عموم مردم هستش
یعنی شکرگذاری برای داشته های مردم :
مثلا اگر اتفاقی ماشین بنز دیدید بگویید
خدایا شکرت بابت اینکه به این راننده طبق لیاقتش ماشین بنز الگانس داده ای . وااااااااااای
/ اهدای عشق به مردم و همه ( دگرخواهی )

وقتی به همه عشق می ورزید یعنی عاشق همه هستید و جالبه که دیگران هم عاشق شما خواهند شد . این یعنی بمب انرژی مثبت شدن
لازمه ی بمب مثبت متحرک شدن = عاشق حقیقی شدن است
هم شکر گذاری شخصی و هم شکر گذاری برای عموم مردم رو باید برای عاشق شدن به کار انجام دهیم؟
رابطه ی شکرگذاری برای داشته های مردم با عاشق شدن به کار چیست؟
یه مورد دیگه اینکه شما در تاپیک جذب فرمودید برای تشخیص درست بودن مسیر باید ببینیم چه احساسی نسبت به کاری که می کنیم داریم.آیا شخصی که احساس خوبی نسبت به کاری که می کند ندارد می تواند با شکرگذاری احساس خوب و رضایت بخش رو در خود ایجاد کند یا باید مسیرش رو عوض کنه؟
01-13-2013, 10:50 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-13-2013 10:52 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #19
اشتغال عاشقانه در کارگاه کاپ کیک سازی

همه ما مجبوریم کار کنیم. نیاز به پول ، خیلی از ما را وادار می‌کنه که تن به کارهایی بدیم که قلبا اونا رو دوست نداریم.

شاید ۳۰-۴۰ سال هم تو این کارها بمونیم، بدون اینکه لذتی از انجام‌شون برده باشیم.

اما آدمای خوشبختی هستن که موفق شدن کار مورد علاقه‌شون رو پیدا کنن.

“کارا لیند” یکی از این آدماست. اون یه کارگاه شیرینی‌پزی داره که فقط یه مدل کاپ کیک درست می‌کنه.
http://www.savvysugar.com/Kara-Lind-From...s-11466870

کارا شغلش رو رویایی می‌دونه چون خودش رئیس خودشه و این بهش اجازه همه جور خلاقیتی رو می‌ده.

(این دقیقا همون حرف بنده است در پست دومم که انسانهایی موفق هستند که صاحب مهارتی هستند و به موازات مهارتشان، رئیس خود میباشند و انعطاف برای خلاقیت به اندازه کافی وجود دارد...5_004)

چیزی که بیشتر از این‌ها کارا رو خوشحال می‌کنه اینه که کاری رو برای خودش و حدود ۱۰۰ نفر دیگه راه انداخته و این طوری با ایجاد شغل و درآمد برای دیگران احساس رضایت بیشتری از کارش می‌کنه.

کارگاه شیرینی‌پزی اون ۷۰ کارگر داره.

کارا لیند قبلا تو بخش تبلیغات یه مجله پر زرق و برق مشغول کار بود، اما همیشه رویای یه کار متفاوت رو تو سرش داشت. واسه همین تو کلاسای شبانه یه مدرسه شیرینی‌پزی ثبت‌نام کرد و تو همین کلاسا فهمید عاشق پختن کاپ‌کیکه. همین شد که تصمیم گرفت یه کارگاه کاپ‌کیک پزی راه بندازه.

او درباره شروع کارش می‌گه: زمانی که من کسب وکارمو شروع کردم ۳۵ سال داشتم و با وجود داشتن یه شغل، تصمیم گرفتم اون کار رو ول کنم.

کارا کاپ کیک‌‌هاش رو با ۲۲ طعم مختلف می‌پزه و عاشق همه اوناست ولی کیک وانیلی با روکش شکلاتی کیک محبوب اونه.

این زن هر روز با عشق کرکره مغازه‌اش رو بالا می‌زنه و با عشق صدها کیک می‌پزه. همین‌که هر روز چند ساعت عاشقانه کار کنید کافیه که آدم شادی باشید، حتی اگه به قول کارا: خنده داره که من دختر یه دندون‌پزشک معروفم که قناد شده!

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
01-14-2013, 12:13 AM
ارسال: #20
(01-13-2013 10:50 PM)mallarme نوشته شده توسط:  اشتغال عاشقانه در کارگاه کاپ کیک سازی

همه ما مجبوریم کار کنیم. نیاز به پول ، خیلی از ما را وادار می‌کنه که تن به کارهایی بدیم که قلبا اونا رو دوست نداریم.

شاید ۳۰-۴۰ سال هم تو این کارها بمونیم، بدون اینکه لذتی از انجام‌شون برده باشیم.

اما آدمای خوشبختی هستن که موفق شدن کار مورد علاقه‌شون رو پیدا کنن.

“کارا لیند” یکی از این آدماست. اون یه کارگاه شیرینی‌پزی داره که فقط یه مدل کاپ کیک درست می‌کنه.
http://www.savvysugar.com/Kara-Lind-From...s-11466870

کارا شغلش رو رویایی می‌دونه چون خودش رئیس خودشه و این بهش اجازه همه جور خلاقیتی رو می‌ده.

(این دقیقا همون حرف بنده است در پست دومم که انسانهایی موفق هستند که صاحب مهارتی هستند و به موازات مهارتشان، رئیس خود میباشند و انعطاف برای خلاقیت به اندازه کافی وجود دارد...5_004)

چیزی که بیشتر از این‌ها کارا رو خوشحال می‌کنه اینه که کاری رو برای خودش و حدود ۱۰۰ نفر دیگه راه انداخته و این طوری با ایجاد شغل و درآمد برای دیگران احساس رضایت بیشتری از کارش می‌کنه.

کارگاه شیرینی‌پزی اون ۷۰ کارگر داره.

کارا لیند قبلا تو بخش تبلیغات یه مجله پر زرق و برق مشغول کار بود، اما همیشه رویای یه کار متفاوت رو تو سرش داشت. واسه همین تو کلاسای شبانه یه مدرسه شیرینی‌پزی ثبت‌نام کرد و تو همین کلاسا فهمید عاشق پختن کاپ‌کیکه. همین شد که تصمیم گرفت یه کارگاه کاپ‌کیک پزی راه بندازه.

او درباره شروع کارش می‌گه: زمانی که من کسب وکارمو شروع کردم ۳۵ سال داشتم و با وجود داشتن یه شغل، تصمیم گرفتم اون کار رو ول کنم.

کارا کاپ کیک‌‌هاش رو با ۲۲ طعم مختلف می‌پزه و عاشق همه اوناست ولی کیک وانیلی با روکش شکلاتی کیک محبوب اونه.

این زن هر روز با عشق کرکره مغازه‌اش رو بالا می‌زنه و با عشق صدها کیک می‌پزه. همین‌که هر روز چند ساعت عاشقانه کار کنید کافیه که آدم شادی باشید، حتی اگه به قول کارا: خنده داره که من دختر یه دندون‌پزشک معروفم که قناد شده!
با توجه به اینکه شما می فرمایید انسان هایی موفق هستند که رئیس خود هستند پس یعنی هیچ کارمند یا کارگری نمی تونه موفق باشه و به کارش علاقه مند باشه؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟ hadi-rahbord 0 438 07-27-2017 05:24 PM
آخرین ارسال: hadi-rahbord
  آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ کامیار کاظمی 30 8,071 04-12-2015 02:22 AM
آخرین ارسال: poldar
  چگونه کار خود را شروع کنیم؟ jahanagahi 3 1,457 07-26-2013 10:26 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  اقدام کردن (شروع کار) farzin54 5 1,529 03-18-2013 09:27 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  10 درس جالب از زندگی انیشتین MARYAR 0 833 04-21-2012 12:58 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  3 اشتباهی که قاتل کسب و کار شماست کامیار کاظمی 5 1,496 07-09-2011 03:18 AM
آخرین ارسال: 3ObHaN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS