ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:35 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 342759

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
12-01-2012, 03:42 AM
ارسال: #381
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام
مرتضی هستم. دیپلم هنرستان فنی دارم. از نظر مالی هیچوقت موفق نبودم ولی علت آنرا با خواندن مطلبی در ماهنامه سال اول شماره چهارم با عنوان فرمول شکست و موفقیت از جیم ران فهمیدم و خوشحالم و انرژی دوباره برای تلاش گرفتم. میدانم که در کسب و کار و پول در آوردن اعتماد به نفس ندارم و چیزی بلد نیستم ولی دست از تلاش بر نمیدارم و فهمیدم که میلیاردر شدن یک پروسه است که باید تمام مراحل آنرا طی کنی و خیلی چیزها هست که در این راه نمیدانم که باید یاد بگیرم مثل کار با کامپیوتر و نوشتن این پیام و حالا من میخواهم در این راه قدم بگذارم یعنی در 40 سالگی .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-02-2012, 09:25 AM
ارسال: #382
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
با سلام
من تازه به انجمن شما پیوستم .من کارمندم .راستش از اینکه یک حقوق بخور ونمیری داشته باشم وهمیشه در محدودیت مالی خیلی ناراحتم.دوست دارم همیشه در جنب وجوش باشم.
وبتوانم خوب پول در بیاورم.راستش وقتی از اداره به خانه برمی گردم . خیلی احساس بیکاری بهم دست میده و. در حالیکه انرژی زیادی برای کارکردن دارم راستش به کارهای زیادی فکر میکنم ولی تا به حال اقدامی در موردشان انجام نداده ام . شاید ترس ، وشاهد هیچ تحقیقی در موردشان انجام نداده ام. ...
12-02-2012, 12:21 PM
ارسال: #383
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
رحمان حبیب پناه 25 ساله هستم کارشناسی برق قدرت متاهل هستم کارم فعلا در کار تاسیسات برقی هستش از روی ناچاری وارد این کار شدم پولی در نمیاد همه جا رابطه بازی هستش علاقه زیادی به کار تولیدی کشاورزی صنعتی دارم اما سرمایه ایی ندارم حدود 15سال کاراته کار کردم حکم مربیگری دارم حدرود 3 سال در اردوهای تیم ملی بوده ام به دلایلی نتوانستم عضو دایم تیم ملی باشم مقام های کشوری زیادی دارم 2 سال در لیگ کاراته با تیم بیمه وبانک کارافرین شرکت کردم سال 84 با تیم ملی ب سبکی مسابقات اسیایی مالزی رفتم مقام 2انفرادی و 3 تیمی رو دریافت کردم در دانشگاه ازاد بدون شهریه درس خوندم به خاطر مقام اسیایی . فکر میکنم به ان جایی که باید میرسیدم نرسیدم خیلی ها بودم در سطح پایین تر از من در کاراته و دیگر شرایط اما بهتر از من هستن یه دلیل بسیار کوچکش ولی بسیار تاثیر گذار پارتی بود که ما نداشتیم .فقط خاطرات گذشته ام برام باقی مانده زمانی که قهرمان میشدیم همه از ما میپرسیدن از نماینده شهر شورای شهرو ...الان نیاز به کار دارم کسی سراغی ازما نمیگیرد الان فکر میکنم 15 سال با یه استاد کار کار میکردم الان زندگی ام با شرایط مالی خوب میچرخید کلی زحمت کشیدیم توی ورزش اما چیزی نصیب ما نشد
12-23-2012, 01:20 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-03-2013 11:50 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #384
سلام

من فریدون ایزدی ساکن تهران هستم.

لیسانس کامپیوتر دارم و ارشد MBA

با این فروم تازه آشنا شدم جایه جالبه و آدمای با انگیزه هم توشون هست، این خیلی خوبه

خیلی کارا کردم................. اما تکار اصلیم بیشتر راه انداختن سایت SEO هست.

یه سات دارم به نام http://www.daratarin.com که در مرود مسئل مالی و سرمایه گذاریه، یه دوست خوب ، آقای روبین، رو هم از همین فروم پیدا کردم که با من همکاری میکنه، میتونید بیاید وبلاگ تحلیل بازارهایمالی اشون رو تو سایت ما ببینید. http://www.daratarin.com/ViewBlog.aspx?id=13

یه سایت تازه هم به نام villakhoune.com در زمینه اجاره ویلا هم دارم راه میندازم که به زودی (تا قبل عید) بالا میاد.

اگر دوستان هر کمکی و یا مشوتی در مورد راه انداختن سایت و یا SEO در خدمتم.
سلام
01-02-2013, 08:17 PM
ارسال: #385
RE: چگونه از انجمن استفاده کنم؟
سلام من مهندس فدائیان ، عضو جدید انجمن هستم.از این عضویت خوشحالم . امیدوارم بتونم ایده هامو ابراز و دوستان خوبی در انجمن پیدا کنم.دوستانی که مایل به میلیاردر شدنن!! یالا منم هستم!
01-03-2013, 11:53 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-03-2013 11:56 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #386
(12-23-2012 01:20 PM)daratarin نوشته شده توسط:  سلام

من فریدون ایزدی ساکن تهران هستم.

لیسانس کامپیوتر دارم و ارشد MBA

با این فروم تازه آشنا شدم جایه جالبه و آدمای با انگیزه هم توشون هست، این خیلی خوبه

خیلی کارا کردم................. اما تکار اصلیم بیشتر راه انداختن سایت SEO هست.

یه سات دارم به نام http://www.daratarin.com که در مرود مسئل مالی و سرمایه گذاریه، یه دوست خوب ، آقای روبین، رو هم از همین فروم پیدا کردم که با من همکاری میکنه، میتونید بیاید وبلاگ تحلیل بازارهایمالی اشون رو تو سایت ما ببینید. http://www.daratarin.com/ViewBlog.aspx?id=13

یه سایت تازه هم به نام villakhoune.com در زمینه اجاره ویلا هم دارم راه میندازم که به زودی (تا قبل عید) بالا میاد.

اگر دوستان هر کمکی و یا مشوتی در مورد راه انداختن سایت و یا SEO در خدمتم.
سلام

امیدوارم موفقتر باشی.
- سایت متاسفانه بالا نمی آید. ضمنا در صورت قراردادن لینک سایت لطفا انجمن را هم لینک فرمائید.
- جناب آقای مصطفی روبین(عضو انجمن ) از اساتید تحلیل بورس هستند. موفقتر باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-04-2013, 07:06 PM
ارسال: #387
سلام به تمامی دوستان عزیز
من تقریبا 6 روزی میشه که با این انجمن آشنا شدم و خیلی از این بابت خوشحالم که این مکان رو پیدا کردم چون محیط گرم و دوستانه ای داره و همین طور تجربیات ارزنده ای رو دوستان ارائه می دهند. نکته دیگر اینکه مطالب انجمن مملو از موفقیت است و انگیزه بالایی به افراد می دهد.
من هم یه خلاصه ای از خودم میگم. امیدوارم بتونم دوستان خوبی در اینجا پیدا کنم.
داود عالی مرادیان هستم 26 ساله متاهلم مهندسی شیمی خوندم. اصالتا بچه آبادانم ولی چندین جا سکونت داشته ام. تقریبا 14 ساله در شهرستان جم در استان بوشهر ساکن هستم. علاقه زیادی به مطالعه دارم و خیلی مشتاق به یادگیری. میشه گفت بچه باهوشی هستم چون در هر زمینه و رشته ای که بخوام یاد بگیرم خیلی سریع میتونم این کار رو انجام بدم.
متاسفانه یا خوشبختانه بسیار چند بعدی هستم و دوست دارم در بسیاری از زمینه های گوناگون فعالیت کنم. فکر میکنم یکی از دلایلی که شاید تا الان مانع پیشرفتم شده، همین باشد.
بطور مثال:
1) در ورزش: در زمان راهنمایی و دبیرستان علاقه زیادی به فوتبال داشتم ولی هیچ گاه بطور حرفه ای آن را دنبال نکردم. دو سالی هم هندبال کار میکردم. بعد از آن هم در چند سال آخر دبیرستان پینگ پونگ بازی میکردم و آخرین رشته ورزشیم شنا بود. در هر کدام از این رشته ها نیمه حرفه ای بودم و فقط صرف وقت گذراندن نبود. دو سال شدیدا شنا کار کردم و مدرک کمک ناجی غریقی هم گرفتم ولی دنبال مدرک نجات غریقی و مربی گری نرفتم.
2) در درس: همیشه جزء نفرات برتر کلاس بودم ولی هیچگاه علاقه به درس خواندن زیاد نداشتم که اگر بیشتر اهل درس خواندن می بودم شاید الان به درجات بالاتری رسیده بودم. در زمان دانشگاه هم 8 ماه دوره برق صنعتی در فنی حرفه ای گذراندم ولی آخر نرفتم دنبال مدرک.
3) متفرقه: من حتّی انگلیسیه قوی ای هم دارم به واسطه کار زیاد با کامپیوتر و همینطور علاقه شخصی مرتبا درحال یادگیری لغت و ارتقای زبانم هستم. تقریبا 10 سالی میشه با کامپیوتر و اینترنت کار میکنم. علاقه زیادی به کامپیوتر دارم. اون زمان خیلی مطالعه میکردم. تا میتونستم نرم افزارای جدید یاد میگرفتم. یه شش هفت ماهی تو زمینه هک کار میکردم. کمی لینوکس هم کار میکنم. حتی دوره تعمیرات تخصصی کامپیوتر و لپ تاپ هر گذراندم. پارسال هم دوره MCITP و CCNA رو گذراندم.
ولی متاسفانه تاکنون هیچ درآمدی از این همه زمینه های مختلفی که یاد گرفتم کسب نکردم و یکی از دلایلی باعث آشفتگی خاطر من می شود همین است چون میبینم مثلا طرف فقط یه نصب ویندوز بلده و داره ازش پول درمیاره ولی من ...
خیلی دوست دارم از راهنمایی های اساتید عزیز بهره ببرم تا بتوانم تحولی در زندگیم ایجاد کنم.
من علاقه بسیار شدیدی به کار تجارت و بازرگانی دارم و تقریبا 7 سالی میشه به این فکر هستم ولی تا الان موقعیت این کار برایم پیش نیامده. اکثر اقوام و خویشاوندان شغل دولتی دارند ولی من به شدت از کار اداری و روزمرّگی بدم می آید.
دوست داشتم همیشه یک تاجر رو پیدا کنم و برم پیشش شاگردی کنم تا تجارت رو یاد بگیرم ولی نشد. از مطالب آقای m_grate29 مطالب زیادی رو درباره تجارت یاد گرفتم. در این 6 روز تا می توانستم مطالب زیادی رو مطالعه کردم و از دوستان عزیز آقای کاظمی، قربانیان، nami، sajjad1441 و دیگر دوستان تشکر فراوان دارم.

تماس با من: 09363159727
01-04-2013, 08:59 PM
ارسال: #388
با سلام

بنده فرید قندریز هستم 41 ساله از تهران 17 سال در شرکتهای هواپیمایی مشغول بودم ولی متاسفانه شرکت بعلت تحریمهای اقتصادی کشور تعطیل شد.

قبل از این حق العمل کاری ترخیص انجام میدادم ولی چون کارمند شده بودم تداخل کاری داشتم نتوانستم ادامه بدهم در حال حاضر در حال بازاریابی برای ترخیص کالا و صادرات محصولات ایرانی هستم .

امیدوارم بعنوان جز کوچکی از این جامعه بتوانم اقتصاد ایران را از صادرات تک محصولی به چند محصولی البته با کمک خداوند متعال و کمک شما دوستان و صاحبنظران گرامی ارتقا دهم.

از تمام دوستان و کارشناسان انجمن تقاضای کمک و راهنمایی دارم .

درود به پایه گزاران این انجمن و آرزوی سلامتی و پیروزی همه میلیاردرهای ایران .

هر تولید کننده ایرانی یک صادرکننده جهانی[/size]
01-04-2013, 09:02 PM
ارسال: #389
مقدم همه شما عزیزان گلباران.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-04-2013, 09:08 PM
ارسال: #390
به وجود شما افتخار می کنیم
همه عزیزان به خانواده میلیاردهای اینده ایران خوش آمدید
همه با تجربه، خوش فکر و مثبت

موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,939 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS