ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیا بعضی از ضرب المثلها دیوار ذهنی است؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 08:21 PM |
|||||||
|
آیا بعضی از ضرب المثلها دیوار ذهنی است؟
|
12-11-2012, 08:02 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: آیا بعضی از ضرب المثلها دیوار ذهنی است؟
به مالت نناز به شب بنده به حسنت نناز به تبی بنده
من همیشه واسم سوال بوده چرا؟
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
12-11-2012, 08:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-11-2012 08:10 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(12-11-2012 08:02 PM)صدفی نوشته شده توسط: به مالت نناز به شب بنده به حسنت نناز به تبی بنده البته در این ضرب المثل می خواهد نشان دهد که غرور نباید داشت.بنظرم اینجا مشکلی با دیوار ذهنی ندارد.تا نظر عزیزان چی باشد؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 09:53 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
با تشکر از استاد عزیز جناب قربانیان که این تاپیک مفید را ایجاد فرمودند.
بعضی از عزیزان در مورد به چالش کشیدن یرخی ضرب المثل ها نظر منفی داشتند و اظهار کردند که این سخنان میراث فرهنگی و گنجینه های بسیار ارزشمندی است که از نسلهای پیشین به ما رسیده و در هر کدام حکمتی نهفته است. با نهایت احترام به نظر این عزیزان، به نظر من با نگاهی به دور از تعصب و خارج از خودشیفتگی ملی خاص ما ایرانیان، میتوانیم به نتایج و تأثیرات این گونه مواریث فرهنگی تاریخی بر زندگی و سرنوشت افراد جامعه به نتایجی برسیم و بعد مفید یا غیر مفید بودن آنها را تشخیص دهیم. تا زمانی که ما خود را کشوری دارای هزاران سال تمدن و تاریخ طلایی، و فرهنگی غنی تر از تمام جوامع و ملتی باهوش تر از تمام ملل کره زمین بدانیم و براین گفته خود تعصب و اصرار داشته باشیم از لحاظ اجتماعی مرتبه ای بهتر از جایگاه فعلی مان در جهان کسب نخواهیم کرد. دوستان گرامی حفظ میراث ادبی، هنری و کلاً فرهنگی لازم و واجب و وظیفه است اما اطاعت و تبعیت از آن و گذاشتن حریم برای منع انتقاد از آن فقط مایه عقب ماندگی خواهد بود. . ![]() ![]() |
|||
12-11-2012, 10:01 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
بینهایت ممنون از توضیحات شما.
ما در اینجا صحبت از فزهنگ با ارزش ایرانی نداریم و هر ضرب المثلی را هم به چالش نمی کشیم. ما با آنهائی کار داریم که مانع پیشرفت هر فردی است. همین زبان به زبان شدن اینگونه ضرب المثلهای که تماما دیوار ذهنی است که باعث می شود خیلی از افراد پایشان را از گلیم بیرون نبرند و بجای فکر فقط کار کنند و اگر موقعیتی برایش پیش آمد با یکدست دو هندوانه را بر ندارد و با یک گل بهار نمیشه و فرد قابل احترامی را بخاطر تربیت نا......از خود طرد کنیم و .... عزیزان من فرهنگ پارسی را بیش از بالای نیم قرن در خود حفظ کرده ام ولی چنین سخنانی را فقط دیوار ذهنی می دانم و عامل پسروی جوانان. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 10:33 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
هر جا بروی آسمان یک رنگ است
(امیدوارم که درست نوشته باشم) این ضرب المثل در جواب فردی به کار می رود که از روزگار و مشکلات گلایه و ناله می کند. و وقتی این جواب را می دهیم به این معنی است که زندگی و واقعیت همین مشکلات و بدبختی ها است و فرد باید بپذیرد و با آن کنار بیاید. حال آنکه همه میدانیم با تغییر تفکرات و دیدگاه خویش , آسمان که سهل است , کل دنیایمان رنگ دیگر می شود ![]() ![]() |
|||
12-11-2012, 10:43 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
عزیزانی که موارد مطرح شده را قبول ندارند لطفا نظرات خود را با دلیل اعلام فرمایند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 11:07 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(12-11-2012 10:33 PM)maxsoulfly نوشته شده توسط: هر جا بروی آسمان یک رنگ است واقعا این ضرب المثل بار فرهنگی دارد؟؟؟؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 11:19 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
كاش در مورد ضرب المثلهايي صحبت ميشد كه بار معنايي مثبت دارند تا مانند جملات تاكيدي مثبت بر زبان جاري كنيم.
كار امروز را مسپار فردا از اين ستون تا اون ستون فرجه كار عار نيست خدا گر ز حكمت ببندد دري به رحمت گشايد در ديگري و ...... . آسانسور
|
|||
12-11-2012, 11:29 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
(12-11-2012 11:19 PM)parsajoon نوشته شده توسط: كاش در مورد ضرب المثلهايي صحبت ميشد كه بار معنايي مثبت دارند تا مانند جملات تاكيدي مثبت بر زبان جاري كنيم. بیشتر این تایپیک در رابطه با دیوار ذهنی بود. ایمان دارم همچنانچه در چند پست بالا هم عرض کردم با شکستن دیوارهای ذهنی ضرب المثلهای مثبتی چون موارد اشاره شده شما که فوق العاده تاثیر گذاری مثبت دارد نمایان خواهد شد. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-11-2012, 11:34 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
"ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است!"
این ضرب المثل زمانی که از دیر شدن کاری نگران و نا امید می شوم؛ انرژی می دهد. ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دیوار ذهنی | jahanagahi | 60 | 15,969 |
08-23-2017 10:51 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
محدوديتهای ذهنی | MARYAR | 8 | 2,923 |
11-28-2016 01:06 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
خاطره: بهانه گیری های شخصی که دیوار ذهنی خورده است | abdolhossein | 10 | 3,819 |
08-18-2014 01:56 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
|
فقط نگرششان با هم متفاوت است! | abdolhossein | 0 | 881 |
04-28-2014 06:08 PM آخرین ارسال: abdolhossein |
|
همین الان دست از این کارها بکشید! | mallarme | 5 | 2,135 |
03-03-2014 01:43 AM آخرین ارسال: tarfand |
|
آیا كلبه شماهم در حال سوختن است؟ | mehdi098 | 0 | 625 |
05-28-2012 11:38 AM آخرین ارسال: mehdi098 |
|
داستانی در مورد دیوار ذهنی | صدفی | 0 | 1,283 |