ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 342738

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
11-10-2012, 06:06 PM
ارسال: #371
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
(10-22-2012 09:27 PM)farzad1422 نوشته شده توسط:  با سلام به همه دوستانم که اراده کردن که تبدیل به یک میلیاردر باشن
من 30 سالمه و مهندس عمرانم بسیار فعال اما عجول هستم روابط عمومی بالایی دارم و همیشه سرخوش و سرحالم و پر انرژی هستم ولی بزرگترین مشکلم اینه که استارت کارا را خیلی عالی میزنم ولی وسطش کم میارم خیلی سعی کردم درست بشم ولی نمیدونم چرا نمیشه یه جای موتور مغزم ایراد داره و ان شاا... با کمک شما دوستان تعمیرش میکنم و مطمنم اگر درست بشه میترکونم چون شعار کلی ذهنم اینه ( کاری که یک نفر دیگه تونسته انجام بده پس منم میتونم انجام بدم و اگر کاری را کسی نتونسته انجام بده دلیلی نداره من نتوانم)
موفق و پیروز باشید

متولد چ ماهی هستید؟

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
11-10-2012, 11:03 PM
ارسال: #372
اینم اولین پست من ... مهیار هستم 23 سال و 6 ماهمه ... و از ته دل آرزوی پولدار شدن و خرید لامبرگینی دارم ...
11-11-2012, 12:07 PM
ارسال: #373
من پرستو هستم
رشته ای که خوندم مهندسی کامپیوتر و الان تنها در تهران زندگی می کنم خانوادم در کرمانشاه هستن و پدرم فوت کرده
آدم های پولدار زیادی را می شناسم اما نمی دونم من چطوری پولدار شم
واقعا به دنبال پول در آوردن هستم
پشتکارم زیاد نیست اما حاضرم سخت تلاش کنم تا اون چیزی که می خوام بدست بیارم
11-12-2012, 04:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 11:53 AM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #374
سلام منصور هستم 28 سالمه دوست دارم ادم موفقی باشم اما دستم خالی راهم را گم کرده ام سر در گم نمیدونم از کجا و چگونه شروع کنم. چشمهایم سویی ندارد لطفا کمکم کنید

دوستان خوبم با راهنمایی های شما من محکمتر از همیشه پا روی نردبان موفقیت میگزارم
11-19-2012, 05:42 PM
ارسال: #375
سلام.
الهه هستم. 32 سالمه. مهندس عمران هستم. کارمند یه شرکت هستم. از 2 سال پیش با برادرم شروع به سرمایه گذاری کردیم و شکر خدا الان در موقعیت خوبی هستم . هدف من کارکردن و کسب درآمد از راه کارآفرینی یا کار مستقله و به کارمندی علاقه ندارم. اما خوب دنبال ایده خوب و کارآمد هستم.
روز قبل به دنبال ایده نو میگشتم که با این سایت آشنا شدم. 2 روزه که دارم مطالب رو میخونم و الان تصمیم گرفتم که من بعد اینجا بیشتر فعالیت کنم.
شاد باشید

رشد و پیشرفت نتیجه ایجاد تغییر و تحول در زندگیست
مهندس عمران
پایه 2 نظارت و محاسبه
11-25-2012, 09:56 PM
ارسال: #376
سلام
نوید هستم 26 سالمه، یک شرکت طراحی وب دارم که از سال 87 که خدمتم تمام شد راه اندازی کردم، بدون هیچگونه سرمایه اولیه و با قرض کردن این دفتر رو راه انداختم تا الان که 5 کارمند دارم
من از دوره راهنمایی علاقه پیدا کردم که ثروتمند شوم و کم کم شروع به تحقیق و مطالعه کردم و بعد از خدمتم شروع کردم، هرچند واقع بینانه که به موضوع نگاه بکنیم برای رسیدن به ثروت بیش از 1 میلیارد راه همواری وجود نداره و نیاز به پشتکار و تداوم آموزش و اجرا هست که بتونیم در این مسیر موفق شویم و امیدوارم دوستان گرامی که در این انجمن قرار دارند با هدف و پشتکاری که دارند بتوانند با اجرای ایده های مناسب در جوانی به این هدف برسند
شاد و ثروتمند باشید...

خانه طراحان وب
info@wbdes.com
09376176801
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
11-28-2012, 02:56 AM
ارسال: #377
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
بنده تقریبا ده ماهی میشه که عضو انجمن هستم و از بدو ورود انجمن نقش بسیار مهمی در شکل گرفتن
ارزوهام و برنامه هام برای اینده داشت و باعث شد که با وجود دوستان و اساتید گلی که عضو این خونواده
هستند من نیز از راهنمایی وتجربه هاشون برای تصمیم گیری برای زندگی که همیشه ارزوشو داشتم بهره
ببرم و بزرگترین تصمیم زندگیمو بگیرم تصمیمی که در موردش بسیار روزها و شب ها و ماها فکر کردم
با وجود تمام مخالفتهایی که بود وهست ولی من به خودم وتوانایی هام کوچکترین شکی ندارم و
این تصمیم مصادف شده با یکی از بدترین شرایط اقتصادی تاریخ ایران که واقعا کسی که بخواد تو این
اشفته بازار و بیکاری قید شغلشو که یکی از بهترین مشاغل از نظر درامد و پرستیژ هست بزنه شجاعت زیادی بخرج داده و هرکسی از پسش برنمیاد ولی بنده این توان وامادگی ذهنی و فکری رو در خودم میبینم وایمان دارم که میتونم تو بدترین شرایط نیز با توکل برخدا وهمت واراده و انگیزه به موفیت برسم .
برای همین خاطر میخوام تمام پل های پشت سرم را خراب کنم تا خودمو وادار و محکوم به پیروزی کنم
و به امید پناهگاهی امن در پشت سرم نباشم وبه ان دلنبندم.
اینها رو گفتم که بدونید که این انجمن با بچه های گلش سکوی پرتابه کسانیه که به خودشون و قابلیتهاشون
ذره ای شک ندارن و البته همیشه اینم بدونیم که موفقیت یک مسیر پرپیچ وخمه که به تنهایی قادر به
عبور از اون نیستیم و تو این راه به کمک همدیگه نیاز داریم پس باید روحیه کار تیمی رو در خودمون بوجود
بیاریم مشکلی که بیشتر جامعه ایرانی با اون دست به گریبانند .
بابت اینکه با حرفام سرتون درد اوردم پوزش میخوام ولی حرفهایی بود که خیلی وقته تو دلم مونده بود
وباید میزدم. من هادی صفری هستم 27سالمه و مجرد ساکن بوشهرو هفت ساله کارمند صنایع پتروشیمی
هستم کاردانی شیمی دارم ولی چونکه تصمیمو از چند سال پیش برای اینده ام گرفته بودم تو این رشته ادامه تحصیل ندادم و برای اولین بار تصمیم گرفتم که برای دل خودم درس بخونم واون رشته ای که علاقه دارم رو انتخاب کنم .
وهم اکنون دانشجوی اقتصاد بازرگانی هستم که عاشقشم .تجربه تجارت و کار واردات وصادرات دارم
و این اواخر به سفارش همکارانم و نیازی که احساس کردم صندوق سرمایه گذاری تاسیس کردم و همه
کارهای مربوط به صندوق رو خودم برعهده داشتم تجربه خیلی خوبی برام بود تو وقت استراحتم
فقط مطالعه میکنم حتی بعضی مواقع شده که 16.17ساعت در روز مطالعه میکردم و برای خودم
کارهای تحقیقاتی انجام میدم و نتیجه این تحقیقاتم رو هم تو برنامه ریزی هام دخیل میکنم و پنج ساله
که درمورد سرمایه گذاری وکسب وکارهای درامد زا تحقیق میکنم و از اونها یه ارشیو طبقه بندی شده
درست کردم و مواقع نیاز ازشون استفاده میکنم .عاشق ترجمه کردن سایت های اقتصادی خارجی هستم
و از اونها تو سرمایه گذاریهام استفاده میکنم و اینکارو با عشق وعلاقه انجام میدم و پول اولویت اولم
نیست . به اطرافیانم در حد توانم همیشه کمک میکنم و طرحی رو هم برای تاسیس یک موسسه خیریه
نوشتم که به امید خدا از سال اینده اونو عملیاتی میکنم و به اموزش ویادگیری اهمیت ویژه ای قایل هستم
و هزینه میکنم و در حال نوشتن کتابی بر پایه تجربیات و تحقیقاتم هستم .
در نهایت یه توضیح مختصری هم در مورد نام کاربریم بدم (تنگسیر) به قومی گفته میشود که در استان
بوشهر و شهرستان تنگستان ساکن هستند و بنده اصالتا متولد بندر دلوار از شهرستان تنگستان هستم
و افتخار شهر و قوممون هم رییسعلی دلواری هستش که مبارز بزرگ تاریخ معاصر ایران علیه انگلستان بود.و در مورد تنگسیر هم تو دوران قبل از انقلاب فیلمی به بازیگری هنرمند برجسته و نام اشنای سینما اقای بهروز وثوقی ساخته شد بنام (شیر ممد )
که یکی از بهترین کارهای سینمایی ان دوره بود.
به امید موفقیت تک تک اعضا و جامعه ایرانی

دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند
بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
11-29-2012, 05:01 PM
ارسال: #378
سلام به همه دوستان
محسن 27 ساله هستم بچه کرمان لیسانس حسابداری خدمت سربازیو به پایان رسوندم ، به شدت احساسی و مهربان و زود رنجم ، در ضمن کم رو بودم که شکر خدا دارم شکستش میدم
الان بی کارم ، فعلا بزرگترین هدفم قبولی ارشد مدیریت کارآفرینیه ، در ضمن تشنه راه اندازی یه کار آزادم.
نحوه آشنایی من از طریق جستجوی گوگل بود،
دیروز یه خواب دیدم که تعبیرش نتایج عالی در کسب و کار بود و امروز این خواب من تعبیر شد و من با این سایت آشنا شدم برای همین خدا رو شاکرم

از مدیریت سایتم به خاطر راه اندازی این سایت بی نهایت متشکرم

خدایا بخاطر نعمتهائی که بمن داده ای همیشه تو را شاکرم.
دیـــــروز سپری شده ، امــــروز را دوست دارم و از فـــردای خود نمی هراسم ( ویلیام آلن هوایت)
11-30-2012, 01:15 PM
ارسال: #379
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
علی هستم 35 سالمه ، کارشناس ارشد طراحی صنعتی ، مدیر دپارتمان طراحی و تولید یک شرکت بزرگ صنعتی دولتی هستم . کارم دقیقا مرتبط با رشته تحصیلی ام هست و اختصاصی در زمینه مهندسی معکوس قطعات و مجموعه های دقیق صنعتی فعالیت دارم و درآمد نسبتا خوبی دارم .
درکنار این کار دائمی کارهای جانبی دیگری مثل برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت درخصوص آموزش نرم افزارها و متدها و تکنیک های طراحی و تحلیل و تولید صنعتی در آموزشگاهها و موسسات و کارخانجات معتبر صنعتی برگزار میکنم.
از طرفی چون به واسطه کارم ارتباطات متعددی با کارشناسان و کارگاه ها و کارخانجات مختلف صنعتی دارم گاهی نیز پروژه های اجرایی ساخت مجموعه های صنعتی را اخذ نموده و به کمک افراد یاد شده و سرویس گرفتن از کارگاه های فوق اجرا نموده و تحویل میدهم.
کارهای دیگری هم ازقبیل طراحی خلاقانه لوازم چوبی منزل مثل مبلمان و سرویس خواب هم انجام داده ام که همه را به تولید هم رسانده ام و توی مراکز معتبر و معروف فروش مبلمان تهران مثل بازار مبل دلاوران بفروش رسیده که انشالله اگه فرصت پیدا بشه تصاویر و مستندات بعضی از کارهامو تو سایت قرار میدم که دوستان بتونن مشاهده کنن .
خلاصه اینکه درآمدم برای یک زندگی تقریبا خوب کافیه ولی اعتقاد و ایمان دارم که هنوز موفق نیستم و هنوز خیلی کار باید بکنم تا بتونم خودم و خدای خودم را راضی نگه دارم به همین خاطر هست که تو این سایت ثبت نام کردم و همیشه دنبال کارآفرینی و ایده پروری هستم.
شاد و پیروز باشید.

ممکنه نتونيم چيزائي که دوست داريمو داشته باشيم ولي مي تونيم چيزائي که داريمو دوست داشته باشيم
12-01-2012, 12:31 AM
ارسال: #380
سجاد 26 ساله اهل کرمان روستای کریم اباد آب نیل لسانس مدیریت صنعتی سربازی باید برم دارم برا کارشناسی ارشد میخونم خداکنه امسال قبول شم...

از هر آنچه که دارید احساس رضایت کنید و همیشه قدردان نعمت های خداوند سبحان باشید.

09391299586
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,939 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS