ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

قدری بیندیشیم
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:54 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehdi098
آخرین ارسال: madar
پاسخ: 11
بازدید: 2997

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدری بیندیشیم
08-23-2011, 03:20 PM
ارسال: #1
قدری بیندیشیم
قدری بیندیشیم

- انسان از کمتر از ۵ درصد مغز خود در زندگی استفاده می کند؟

- اگر انسان بتواند فقط 48 ساعت مداوم مثبت اندیش باشد دگرگونی بزرگی را در خود حس خواهد کرد؟

- اگر انسان بتواند فقط 18 ثانیه روی چیزی که واقعاً می خواهد تمرکز کند ، یک زنگ بزرگ در هستی به صدا در می آید؟

- اگر این 18 ثانیه تا 68 ثانیه ادامه یابد دیگر کار تمام است و کل هستی به تکاپو می افتد تا برای فکر متمرکز شده یک راه حل پیدا کند؟

- زمانیکه با دیگران سخن می گویید کلمات فقط 7 درصد در انتقال منظور و احساس شما نقش دارند؟ حالات شما دارای 43 درصد اثرگذاری بوده و 50 درصد باقیمانده را لحن گفتار شما تشکیل می دهد؟

- رفتار ارادی (ضمیر خودآگاه )ما 10 درصد و رفتار غیر ارادی ما (ضمیرناخودآگاه) 90درصد رفتار را تشکیل می دهد؟

- زمانیکه ریلاکس هستیم میزان فرکانس مغز ما روی عدد 4 (اوج پس انداز) و به هنگام خشم روی عدد 30 (اوج اتلاف)و در حالت نرمال روی 20 قرار دارد؟

- هنگامیکه از یک دانسته مفید مطلع می شویم فقط 2 درصد انرژی دریافت می کنیم و 98 درصد باقیمانده انرژی با تمرین عملی و بکار بستن آن حاصل می شود؟

- نبوغ شامل ۲ درصد استعداد و ۹۸ درصد پشتکار است؟

- بیش از 85 درصد خانواده های ساکن کره زمین دارای مشکل و درگیری هستند و شما با آن مشکلات نباید خود را بدبخت و غیر نرمال فرض کنید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-23-2011, 03:37 PM
ارسال: #2
RE: قدری بیندیشیم
ممنون.
- زمانیکه با دیگران سخن می گویید کلمات فقط 7 درصد در انتقال منظور و احساس شما نقش دارند؟ حالات شما دارای 43 درصد اثرگذاری بوده و 50 درصد باقیمانده را لحن گفتار شما تشکیل می دهد؟

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-23-2011, 10:30 PM
ارسال: #3
دیروز به موضوع جالب رسیدم.جایی دعوت بودیم و من داشتم میان جمع و رفتار و کاروکسب آنها دقت میکردم!
بخدا قسم میخورم شاید بیش از 95 در صد افراد حاضر اصلا به موفق شدن و برتری فکر هم نمیکنند فقط زنده اند و برای همین زنده بودن در روزمرگی دست و پا میزنند!
پیش خودم فکر کردم با این عده افراد بیخیال اگر کسی کمی تلاش کند براحتی میتواند هم چیز را در مشتش بگیرد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-23-2011, 11:25 PM
ارسال: #4
اقا کامیار ، شما تو تهران و قزوین و شیراز و اینجور شهراهای بزرگ زندگی میکنید و این امر که الان میگم براتون عادیه ! ولی من هر وقت میام تهران ، دلم از چیزی که میبینم میگیره !
احساس میکنم مردم شدن ادم اهنی ! صبح پا میشه ، لباس میپوشه ، یا پیاده ، یا با ماشین شخصی یا با مترو یا با اتوبوس میره سرکار ، شب بر میگرده خونه ، همون غذای تکراری ، همون کار تکراری همون خواب تکراری ! صبح همون ساعت بیدار میشه و همون کارها رو میکنه ، اخر ماه هم ، درامدش مثل ماه قبل خرج میشه ، همون مقداری که قبلا پس انداز میکرد پس انداز میکنه . اخر های هفته هم همون تفریح تکراری با همون دوستان تکراری .
من احساس میکنم ، از 70 میلیون جمعیت ایران ، 69 میلیون نفرشون ، مرده های متحرک هستن که فقط به فکر زنده موندن هستن . چه با پول چه بی پول .

[تصویر: start.gif]

08-23-2011, 11:50 PM
ارسال: #5
دقیقا افتاده اند در یک دور باطل!
یکی را در اتوبوس صندلی کناریم نشسته بود و تمام راه خواب بود وقتی از خواب بلند شد آنقدر ناراحت بود و میگفت 7 ساله کارم شده صبح ها در ماشین بخوابم تا اداره برسم و بعدازظهرها هم همین بساط است آخر این شده زندگی!!
ماندم چه بگویم؟از تجسم خلاق برای کسی بگویم که تمام ذهنش شده چسبیدن به یک آب باریکه!!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-24-2011, 12:06 AM
ارسال: #6
بله ، من اکثرا ساعت حدود 5 و نیم میرسم تهران و با مترو میرم میبینم همه مردم گرفتن تو مترو خوابیدم ، همه دانش جو و کارمندن .
دلیل عدم پیشرفت کشور هم همینه ! یه بار تو برنامه تاپ گیر ، رفته بودن ژاپن ، تو اتوبوس ، تلفن جرمی کلارسون زنگ خورد ! ایشون جواب داد و با اعتراض مردم مبنی بر حرف با تلفن مواجه شد !

08-24-2011, 12:55 PM
ارسال: #7
سلام و درود با قبولی طاعت
با یک مثال ساده و کاربردی چطور هستید :
<< تخته چوبی به عرض 20 سانتی متر را روی زمین قرار دهید و روی آن راه بروید ، براحتی روی آن راه میروید ولی اگر این تخته چوب در ارتفاع 4 متری از سطح زمین باشد میگویید من از روی همین تخته عبور کرده ام و میتوانم الان هم عبور کنم ولی ضمیر ناخودآگاه میگوید این کار خطرناک است و ممکن است باعث افتادن و صدمه دیدنتان شود لذا هنگامی که اولین گام را روی تخته میگذارید گامهایتان میلرزد و سرتان گیج میرود و از ادامه حرکت عاجز میشوید. >>
سوال: شما باشید از روی این چوب می افتید یا نه به حرکت ادامه می دهید ؟ افتادن و نیافتدن شما بستگی به فکر شما دارد
امرسون می گوید : هر عملی زاییده فکری است.
08-24-2011, 01:14 PM
ارسال: #8
من که ترس از ارتفاع و یا زاییده فکری منفی نسبت به ارتفاع دارم و فکر میکنم بیافتم!

خوشبختی ما در سه جمله است تجربه از دیروز، استفاده از امروز، امید به فردا ؛ ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه می کنیم حسرت دیروز، اتلاف امروز، ترس از فردا.
دکتر علی شریعتی
08-27-2011, 08:31 AM
ارسال: #9
این دو سوال به شما کمک خواهد کرد تا عشق خو د را شناسایی کنید:
1- از انجام چه کاری لذت می برید؟
2- اگر کسی حاضر باشد ، حقوق خوبی بابت این کار به شما بدهد چند ساعت در روز این کار را ( بدون خستگی) انجام خواهید داد؟
عشق شما ، بزرگترین وسیله شما برای متحول ساختن جهان است
بدورد.
08-27-2011, 10:38 AM
ارسال: #10
1: بازی اینترنتی !
2: بدون حقوق 24 ساعت Big Grin

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS