سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
قدری بیندیشیم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72)
+---- موضوع: قدری بیندیشیم (/showthread.php?tid=621)

صفحه ها: 1 2

قدری بیندیشیم - mehdi098 - 08-23-2011 03:20 PM

قدری بیندیشیم

- انسان از کمتر از ۵ درصد مغز خود در زندگی استفاده می کند؟

- اگر انسان بتواند فقط 48 ساعت مداوم مثبت اندیش باشد دگرگونی بزرگی را در خود حس خواهد کرد؟

- اگر انسان بتواند فقط 18 ثانیه روی چیزی که واقعاً می خواهد تمرکز کند ، یک زنگ بزرگ در هستی به صدا در می آید؟

- اگر این 18 ثانیه تا 68 ثانیه ادامه یابد دیگر کار تمام است و کل هستی به تکاپو می افتد تا برای فکر متمرکز شده یک راه حل پیدا کند؟

- زمانیکه با دیگران سخن می گویید کلمات فقط 7 درصد در انتقال منظور و احساس شما نقش دارند؟ حالات شما دارای 43 درصد اثرگذاری بوده و 50 درصد باقیمانده را لحن گفتار شما تشکیل می دهد؟

- رفتار ارادی (ضمیر خودآگاه )ما 10 درصد و رفتار غیر ارادی ما (ضمیرناخودآگاه) 90درصد رفتار را تشکیل می دهد؟

- زمانیکه ریلاکس هستیم میزان فرکانس مغز ما روی عدد 4 (اوج پس انداز) و به هنگام خشم روی عدد 30 (اوج اتلاف)و در حالت نرمال روی 20 قرار دارد؟

- هنگامیکه از یک دانسته مفید مطلع می شویم فقط 2 درصد انرژی دریافت می کنیم و 98 درصد باقیمانده انرژی با تمرین عملی و بکار بستن آن حاصل می شود؟

- نبوغ شامل ۲ درصد استعداد و ۹۸ درصد پشتکار است؟

- بیش از 85 درصد خانواده های ساکن کره زمین دارای مشکل و درگیری هستند و شما با آن مشکلات نباید خود را بدبخت و غیر نرمال فرض کنید؟

RE: قدری بیندیشیم - jahanagahi - 08-23-2011 03:37 PM

ممنون.
- زمانیکه با دیگران سخن می گویید کلمات فقط 7 درصد در انتقال منظور و احساس شما نقش دارند؟ حالات شما دارای 43 درصد اثرگذاری بوده و 50 درصد باقیمانده را لحن گفتار شما تشکیل می دهد؟

RE: قدری بیندیشیم - کامیار کاظمی - 08-23-2011 10:30 PM

دیروز به موضوع جالب رسیدم.جایی دعوت بودیم و من داشتم میان جمع و رفتار و کاروکسب آنها دقت میکردم!
بخدا قسم میخورم شاید بیش از 95 در صد افراد حاضر اصلا به موفق شدن و برتری فکر هم نمیکنند فقط زنده اند و برای همین زنده بودن در روزمرگی دست و پا میزنند!
پیش خودم فکر کردم با این عده افراد بیخیال اگر کسی کمی تلاش کند براحتی میتواند هم چیز را در مشتش بگیرد.

RE: قدری بیندیشیم - 3ObHaN - 08-23-2011 11:25 PM

اقا کامیار ، شما تو تهران و قزوین و شیراز و اینجور شهراهای بزرگ زندگی میکنید و این امر که الان میگم براتون عادیه ! ولی من هر وقت میام تهران ، دلم از چیزی که میبینم میگیره !
احساس میکنم مردم شدن ادم اهنی ! صبح پا میشه ، لباس میپوشه ، یا پیاده ، یا با ماشین شخصی یا با مترو یا با اتوبوس میره سرکار ، شب بر میگرده خونه ، همون غذای تکراری ، همون کار تکراری همون خواب تکراری ! صبح همون ساعت بیدار میشه و همون کارها رو میکنه ، اخر ماه هم ، درامدش مثل ماه قبل خرج میشه ، همون مقداری که قبلا پس انداز میکرد پس انداز میکنه . اخر های هفته هم همون تفریح تکراری با همون دوستان تکراری .
من احساس میکنم ، از 70 میلیون جمعیت ایران ، 69 میلیون نفرشون ، مرده های متحرک هستن که فقط به فکر زنده موندن هستن . چه با پول چه بی پول .

RE: قدری بیندیشیم - کامیار کاظمی - 08-23-2011 11:50 PM

دقیقا افتاده اند در یک دور باطل!
یکی را در اتوبوس صندلی کناریم نشسته بود و تمام راه خواب بود وقتی از خواب بلند شد آنقدر ناراحت بود و میگفت 7 ساله کارم شده صبح ها در ماشین بخوابم تا اداره برسم و بعدازظهرها هم همین بساط است آخر این شده زندگی!!
ماندم چه بگویم؟از تجسم خلاق برای کسی بگویم که تمام ذهنش شده چسبیدن به یک آب باریکه!!

RE: قدری بیندیشیم - 3ObHaN - 08-24-2011 12:06 AM

بله ، من اکثرا ساعت حدود 5 و نیم میرسم تهران و با مترو میرم میبینم همه مردم گرفتن تو مترو خوابیدم ، همه دانش جو و کارمندن .
دلیل عدم پیشرفت کشور هم همینه ! یه بار تو برنامه تاپ گیر ، رفته بودن ژاپن ، تو اتوبوس ، تلفن جرمی کلارسون زنگ خورد ! ایشون جواب داد و با اعتراض مردم مبنی بر حرف با تلفن مواجه شد !

RE: قدری بیندیشیم - mosafer bedar - 08-24-2011 12:55 PM

سلام و درود با قبولی طاعت
با یک مثال ساده و کاربردی چطور هستید :
<< تخته چوبی به عرض 20 سانتی متر را روی زمین قرار دهید و روی آن راه بروید ، براحتی روی آن راه میروید ولی اگر این تخته چوب در ارتفاع 4 متری از سطح زمین باشد میگویید من از روی همین تخته عبور کرده ام و میتوانم الان هم عبور کنم ولی ضمیر ناخودآگاه میگوید این کار خطرناک است و ممکن است باعث افتادن و صدمه دیدنتان شود لذا هنگامی که اولین گام را روی تخته میگذارید گامهایتان میلرزد و سرتان گیج میرود و از ادامه حرکت عاجز میشوید. >>
سوال: شما باشید از روی این چوب می افتید یا نه به حرکت ادامه می دهید ؟ افتادن و نیافتدن شما بستگی به فکر شما دارد
امرسون می گوید : هر عملی زاییده فکری است.

RE: قدری بیندیشیم - shahed - 08-24-2011 01:14 PM

من که ترس از ارتفاع و یا زاییده فکری منفی نسبت به ارتفاع دارم و فکر میکنم بیافتم!

RE: قدری بیندیشیم - mosafer bedar - 08-27-2011 08:31 AM

این دو سوال به شما کمک خواهد کرد تا عشق خو د را شناسایی کنید:
1- از انجام چه کاری لذت می برید؟
2- اگر کسی حاضر باشد ، حقوق خوبی بابت این کار به شما بدهد چند ساعت در روز این کار را ( بدون خستگی) انجام خواهید داد؟
عشق شما ، بزرگترین وسیله شما برای متحول ساختن جهان است
بدورد.

RE: قدری بیندیشیم - 3ObHaN - 08-27-2011 10:38 AM

1: بازی اینترنتی !
2: بدون حقوق 24 ساعت Big Grin