ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سلام من یک مادرم زمان کنونی: 09-26-2025, 03:57 AM |
|||||||
|
سلام من یک مادرم
|
10-15-2012, 12:36 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: سلام من یک مادرم
در مورد پیاز خشک کن:
http://goldendryer.orq.ir/ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-16-2012, 01:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-16-2012 01:18 AM، توسط jfareba.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
سلام
باتفکر زیادی که این روزا در مورد کسب درامد از اینترنت داشتم به این نتیجه رسیدم که اول یک سایت رو مخصوص بانوان بسازم اشپزی،صنایع دستی ،وخیلی موارد مورد علاقه بانوان که خودم توش تجربیات دارم بعدش درکنارش میتونم یه قسمت رو به فروشگاه اختصاص بدم ویه سری اجناس مثل مواد خوراکی خارجی ویا تزیینی لباس و...واسه فروش بزارم به نظرتون چه طوره؟ شاید سایتم مخاطب زیاد داشته باشه وبتونم تبلیغات بگیرم ولی هنوزم مطمئن نیستم اگه اگاهی دارین راهنماییم کنید لطفا |
|||
10-16-2012, 01:26 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
فکر خوبیه. خیلی خوب. ولی شرایطی هست.
سایت شما ایجاد بشه تا به حدی برسه که به فروش و این حرفا برسید چند ماهی طول میکشه ها. میتونی چند ماهی بدون درآمد بمونی شما ؟ تا سایت شما پیشرفتشو بکنه در حدی که بازدید کنندگانت مشتری بشن و بازدیدت به پول تبدیل بشه کم کم 4-5-6 ماه طول میکشه. اگر قضیه اوکی هستش خیلیم خوبه. ولی اگر فکر میکنی اینطوری نمیتونی فعالیت کنی. اول فروشگاهشو ایجاد کن در کنارش سایتی برای مرجع شدن توی همون زمینه ایجاد کن. موفق باشی ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
10-16-2012, 01:44 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
سلام خاله جان.
اولا که واقعا خیلی خوشحالم میبینم در حالی که وظیفه مادری به گردن دارید باز هم از نعمتدنیای مجازی غافل نیستید و این دور زمونه کمتر کسی با شرایط شما و این طرز فکر بالا پیدا میشه. من یه سایت دارم که با مشورتی که با بچه های همین انجمن داشتم احتمالا تا چند هفته دیگه بفروشم ولی خوب تا زمان فروش شاید یکم بتونم کمکتون کنم. البته سایتم بازدید بالایی نداره ولی خوب تصمیم دارم اگه موافق بودید یه بنر تبلیغاتی براتون بسازم و بزار داخل سایت. اگه خودتون طراحی بلدید و خواستید بنر خودتون بسازید و برام بفرستید من میزارم داخل سایت اگر هم خواستید من یکمکی طراحی بلدم یه چیزی میسازم میزارم داخل سایت. فقط بی زحمت آدرس فروشگاتون بدید که لینک کنم. البته شرمنده دیگه بازدیدش کمه ولی خوب از این ستون تا اون ستون فرجه. MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
10-16-2012, 01:44 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-16-2012 01:47 AM، توسط jfareba.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
سلام ممنونم از توجهتون
بله می تونم این چند ماه رو صبر کنم به نوعی برام یه فراغ خاطر هست از بس این مدت به خاطر اینکه وقتم تلف میشد عذاب وجدان داشتم این طوری به خاطر نتایجش انگیزه دارم وراحت هر روز فقط مطلب مینویسم ودر این میان می تون نوسیندگی تو سایتها رو هم بگیرم وکسب درامد کنم در این مورد جایی سراغ دارین که کمکم کنه؟ دیوار عزیز واقعا ممنونم ازتون من طراحی بنر بلد نیستم یعنی قبلا از این بنر هایی که به صورت انلاین درست میکنن درستیدم ولی اینکه خودم با فتوشاپ طراحی کنم نه انشالله سایتم راه بیوفته بهتون خبر میدم خیلی ممنونم که بهم لطف دارین |
|||
10-16-2012, 02:52 AM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
پس پیشنهاد میکنم. اول پایه کار و هدفتون رو محکم کنید بعد طرف نویسندگی برین برای افراد دیگه.
یکم باید حساب کار دستتون بیاد و با نحوه زدن پست آشنا بشین بعد از دیگران سفارش بگیرید. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
10-16-2012, 03:10 AM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
خواهش می کنم.
انشاا... ______________________ هم انجمن مجید آنلاین یه قسمت برای نویسنده گان داره و هم انمن رزبلاگ. مجید آنلاین : افرادی که توی مجید آنلاین دنبال نویسنده می گردن افراد حرفه ای تری هستن و پول بهتری میدن ولی خوب نویسندگی سایته و کارحرفه ای می خوان. توی انجمن رزبلاگ : خود من اونجا کاربر فعالم ولی خوب نیست پشت سر بقیه حرف زد ! ولی واقعیتش اونجا خوب پول نمیدن و یه جورایی نمی صرفه ولی در عوضش کار نویسندگی توی وبلاگه و آسونتر از سایت. MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
10-16-2012, 10:47 AM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
پرورش قارچ هم فک کنم ایده ی خوبی باشه. یکی از بچه ها تو انجمن نوشته بود انجام داده و آسون بود و پولشم خوب بود. اگر بیاد توضیح بده شاید اون هم خوب باشه.
تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
10-16-2012, 12:19 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
23 سالگی 2 تا بچه !!!! چه خبره بابا جایی خبریه دی:
با درود خدمت شما مادر محترم ، اون جمله اول هم شوخی بود انشالله که بیشتر نشن D: عرض به خدمت شریفتون که کاری که شما دنبالش هستید 1- یا به دنبال درامد همین الان هستید 2- یا می توانید کاری انتخاب کنید که اگر الان درامد انچنانی ندارد ولی با به دست آوردن تخصص و سابقه آینده خوبی می تونه داشته باشه که انتخابش با شماست اما زیر مجموعه های مورد یک اما فروش اینترنتی که دوستان پیشنهاد دادن فروش محصولات گران قیمت به صورت شخصی جوابگو نیست ، نظیر موبایل ، نوت بوک و .. مشکلاتش عدم اعتماد ، سرمایه زیاد ، نوسانات قیمت ، خرابی ، عدم بیمه پستی و ... پس به طور کلی خط می خوره اگر در زمینه فروش اینترنتی می خواهید کار کنید دو تا پیشنهاد براتون دارم ، اما نیاز به یک سری امکانات داره ، 1- خط همراه اول ثابت مخصوص اینکار 2- تلفن ثابت مخصوص اینکار 3- گوشی تلفن دارای منشی تلفنی 4- دفتر خدمات پستی آشنا (که زیاد گیر نده ) 5- حدود یک تا دو میلیون سرمایه برای شروع کار 6- همکاری همسر گرامی 7- دوربین دیجیتال 8- صبر ، حوصله و پشتکار اما محصول شرکت ریماز تولید کننده لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور سوریه هست و مدتی تبلیغات زیادی از طریق شبکه ITN و .. می کرد و می کنه ، کیفیت محصولاتش هم از نمونه های تقلبی توی بازار خیلی خیلی بهتره و مشتریان خاص خودش را هم داره . قیمت هاش در شهر های ایران بالاست این شرکت یک نمایندگی فروش مستقیم در جزیره قشم داره که به قیمت های همون سوریه در جزیره عرضه می کنه ( آدرس پی ام ) شما بسته به سرمایه بایستی هفته ای یکبار یا ماهی یکبار با سفر به قشم ازین محصولات تهیه و به شهر خودتون بیارید . (رد کردن از گمرک دیگه خودتون می دونید) این محصولات شناخته شده است و قیمت خرید شما با قیمتی که دست مشتری در شهر خودش می رسه حدود 100 درصد اختلاف قیمتی داره همین اختلاف و همچنین سبک بودن و کوچک بودن محصولات این کمپانی باعث می شه هزینه پست به صرفه باشه . برای شروع کار با 30 درصد سود می تونید شروع به کار کنید و با احتساب هزینه پست و ... بازم به نفع مشتری هست چون هم محصول اصلی را خرید می کنه (اعتماد سازی بعدا راجع بهش بحث می کنیم ) ، هم درب منزل بهش تحویل داده می شه . و شما هم که سود خودتون را می برید . در آینده می شه برندهای معتبر دیگه را هم اضافه کرد. پیشنهاد دوم هم در مورد فروش اسباب بازی هست با تصویب قوانین جدید گمرکی ، ارزی به این محصولات تعلق نمی گیره و وارد کنندگان قانونی باید ارز را از بازار آزاد تهیه کنند ، به دلیل تعرفه های بالای اسباب بازی در صورت واردات به صورت قانونی و پرداخت گمرکی به هیچ عنوان به صرفه نخواهد بود و به قولی دیگر قانونی وارد نخواهد شد . قیمت های فروش اسباب بازی در بندر به صورت عمده ، با قیمتی که در شهرهای اصلی به دست مصرف کننده می رسه هم اختلاف بالای 100 150 درصدی داره . سایت های معتبر فروش اسباب بازی هم در سراسر جهان بسیار پرطرف دار هستند ولی در ایران بسیار کم روی این موضوع کار شده که این مورد هم برای شما مورد مناسبیه . در صورت علاقه توضیحات کامل را بعدا عرض می کنم اما خارج از این مسائل در صورتی که به دنبال کار آینده دار و درامد عالی در آینده هستید . به عنوان اولین قدم پیشنهاد می کنم . به دنبال یادگیری زبان خارجی باشید . در شهرهای مرزی افرادی با چنین توانایی ولی بیکار پیدا نمی کنید . هم استخدام شدن براتون خیلی آسان می شه و هم اگر در آینده بخواهید برای خودتون کار کنید خیلی به دردتون می خوره . برای شوهر گرامیتون هم اگر از شغلشون ناراضی هستند و دنبال تغییر شغل هستند یک پیشنهاد خوب دارم موفق و پیروز باشید به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
11-16-2012, 08:42 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
بچه ها من هنوز نتونستم سایتم رو طراحی کنم کسی می تونه کمکم کنه؟
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
درخواست مشاوره برای یک شغل خوب و پردرامد در شمال | ghermezreza | 12 | 19,910 |
07-10-2025 05:23 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
چطور میشه درآمد ماهیانه یک میلیون تومان با سرمایه 5 میلیون تومان بدست آورد؟ | jamalshahla | 18 | 19,047 |
12-25-2017 02:03 AM آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ |
|
با یک میلیارد تومن چه میشود کرد؟ | ali007 | 9 | 23,575 |
12-15-2017 07:15 PM آخرین ارسال: meysam23 |
|
در یک حیاط 80 متری چه کاری می توان راه اندازی کرد؟؟؟ | vahid-73 | 2 | 2,133 |
10-07-2017 10:34 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
![]() |
سلام.فوری.فوری.یه پیشنهاد | @Roz@ | 2 | 1,001 |
10-07-2017 10:21 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
پیشنهاد یک شغل درآمد زا | pouya70 | 1 | 2,115 |
09-27-2017 10:33 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
یک ایده ی فوق العاده در موضوع تبلیغات | komeilkma | 8 | 2,661 |
01-13-2017 02:43 AM آخرین ارسال: komeilmajidi |
|
کاری برای من وجود داره؟ | money* | 14 | 4,070 |
06-17-2016 10:37 PM آخرین ارسال: max31 |
|
نیازمند شریک و سرمایه گذار در همدان برای تبدیل یک ایده به واقعیت | niazpayam | 14 | 6,175 |
06-17-2016 11:56 AM آخرین ارسال: BEHSPORT |
|
درآمد 70 میلیونی از صید یک ماهی | مــجــیــנ | 2 | 2,697 |
04-07-2016 12:16 PM آخرین ارسال: business_nuts |
|
اگه شما جای من بودید با یک بچه یک ساله.... | طبیعت | 16 | 4,286 |
12-26-2015 02:16 PM آخرین ارسال: Divar |
|
خاطرات یک ادمین | کامیار کاظمی | 63 | 18,881 |
11-25-2015 03:08 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
مغازه فروش ظروف یک بار مصرف | safory | 1 | 2,758 |
10-28-2015 06:22 PM آخرین ارسال: arak_2008 |
|
قابل توجه جویندگان کار ؛ کسب در امد خوب از یک شرکت معتبر بدون سرمایه و کارزیاد | tfarshco | 0 | 1,663 |
09-12-2015 11:45 AM آخرین ارسال: tfarshco |
|
نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد | حامد یزدی | 3 | 2,088 |
07-07-2015 05:37 AM آخرین ارسال: keavan |
|
یک مرد روستایی ایرانی با درآمد میلیون دلاری | jahanagahi | 14 | 7,791 |
02-25-2015 03:29 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
پخش ظروف یک بار مصرف | mortimer | 11 | 2,589 |
01-16-2015 11:53 AM آخرین ارسال: مهدی 1 |
|
کسب و کار برای یک دانشجو در تهران | dbdbdb | 7 | 2,355 |
05-12-2014 01:21 AM آخرین ارسال: لوبا |
|
با یک کامپیوتر واینترنت پرسرعت و یک خط تلفن چه کسب و کاری بهتره برای راه اندازی کرد؟ | kasra247 | 16 | 7,466 |
05-11-2014 02:31 PM آخرین ارسال: LOBAir |
|
کمک برای یک ایده خوب | safory | 4 | 2,074 |
05-10-2014 12:58 AM آخرین ارسال: safory |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: