ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-24-2025, 04:12 AM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
10-20-2012, 03:41 PM
ارسال: #351
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
با سلام.همگی خوش امدید.پیروز باشید و سلامت
کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
10-20-2012, 10:59 PM
ارسال: #352
|
|||
|
|||
من 24 سال سن دارم
دانشجوي سال آخر كامپيوتر(مهندسي نرم افزار)از وقتي عضو انجمن شدم خيلي انرژي مثبت گرفتم وهر بار به انجمن ميام مطالبو دوباره مي خونم چون برام تازگي داره همان كسي باشد كه مي خواهيد گرچه ديگران دوست ندارند.<<زندگي،راضي نگه داشتن همه نيست>>.......... وكلام آخر آرزو موفقيت مي كنم براي همه ايراني هاي عزيز و دوستاني كه در اين سايت زحمت مي كشند ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- گاهي براي رشد كردن بايد سختي كشيد. گاهي براي فهميدن بايد شكست خورد. گاهي براي بدست آوردن بايد از دست داد. چون برخي درسها در زندگي فقط از طريق رنج محنت آموخته ميشود. |
|||
10-20-2012, 11:09 PM
ارسال: #353
|
|||
|
|||
از کی بود به این بخش نیومده بودم.خیلی جالب بود
چقدر این انجمن بچه های با استعداد و باهوشی داره. ماشالله همه تحصیل کرده و با استعداد. من خیلی خوشحالم که تو چنین انجمنی حضور دارم. به قول عمو هوشنگ قدم همه عزیزان گلباران آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
10-21-2012, 01:48 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-06-2013 12:31 PM، توسط yu3f.)
ارسال: #354
|
|||
|
|||
سلام به همه
یوسف ی پسره شمالی ساکن تهران هست. همین دیروز ۲۳ سالگیش تموم شد و ۲۴ سالگیش شروع شد. ی پسر خنده رو، اهل بگو و بخند، تو جمع ها شاد، با قابلیت جذب دیگران با سرعت بالا (البته کسایی ک از نظر خودش خوبند و الا کسایی ک راجع بشون منفی فکر میکنه رو ب هیچ وجه نمیتونه جذب کنه) از بچگی شیطون، ایده پرداز و دنبال کارای عجیب غریب و اقتصادی. تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
10-21-2012, 09:01 AM
ارسال: #355
|
|||
|
|||
ممنون یوسف عزیز معرفی خودتان نشان می دهد که خود را خوب می شناسید و از دید یک سوم شخص خوب از پس معرفی خود بر آمدید!
همه عزیزان به انجمن خود خوش آمدند به امید روزهای روشن تر ![]() |
|||
10-21-2012, 07:22 PM
ارسال: #356
|
|||
|
|||
[quote='alimardaniyan' pid='45145' dateline='1350830416']
سلام من بااین انجنم از طریق مجلتون اشناشدم که بهترین اتفاق برام علی مردانیان 28 ساله فوق دیپلم کشاورزی گرایش تولیدات گیاهی واسه آبزیان رفتم تو این رشته که نشد انتخاب واحد کنم تا حالا کلی کار عوض کردم مارکوپلوی کارم اجتماعی خوش برخورد عاشق میلیاردر شدن و میلیاردرها والانم کوچیک انجمن میلیاردرهام هر کاری رادرشروع با لذت انجام میدم ولی زود دلما میزنه میگن ادم با استعدادیم ولی این شاخه اون شاخه میپرم بدترین عادتم ولخرجیمه تجربه کسب درامد از هیچرا داشتم ولی به خاطر ولخرجی همش فناشد از اینکه در جمع شمام خوشحالم بهشت دنییاییم اینجاست با هم ایرانا میسازیم انجمن میلیاردرهای آینده ایران هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من اهل مطالعم کلی کتاب دارم یکی از ارزوهام داشتن کتابخانه 2500 جلدیه در زمینه موفقیت (در ضمن عضویتم میپذیریم) اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
10-21-2012, 07:49 PM
ارسال: #357
|
|||
|
|||
وقتی عزیزان این چنین زیبا و صادقانه خود را معرفی میکنند من بر خود می بالم که در میانشان هستم.
قدم همگی گلباران .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-21-2012, 08:30 PM
ارسال: #358
|
|||
|
|||
(10-21-2012 01:48 AM)yu3f نوشته شده توسط: سلام به همهسلام. یوسف جان شما انسان موفق هستی.من از همین جا از شما دعوت میکنم.به گروه شمالیها هم بپیوندی.شما بازیساز خوبی هستی ولی نیاز به یک یاچند فوروارد خوب مثل مسی، رونالدو داری که بتونه این پاس های زیبای شما رو تبدیل به گل کنه.اینشاالاه پیدا میکنی. کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
10-22-2012, 11:03 AM
ارسال: #359
|
|||
|
|||
سلام دوستان من امید ایران از امروز عضو این انجمن شدم وانشاالله بتونم از فکر اقتصادی دوستان بهره کامل را ببرم.
|
|||
10-22-2012, 01:23 PM
ارسال: #360
|
|||
|
|||
سلام من پیمان ام...
22 ساله..داشجوی مهندسی فناوری اطلاعات.. دانشجوی MCITP از مایکروسافت دارای رابطه نسبتا خوب با امام جمعه و شهردار و فرماندار و فرمانه سپاه و ...(روابط عمومی نسبتا خوب) فوق العاده عجول..در شروع کارها خیلی قوی اما توی مائوس شدن هم خیلی قوی احساس می کنم که برای پولدار بودن ساخته شدم اما خیلی پولدار نبودم هرگز با پشتکار بالا(به گفته آشنایان) یه مغازه دارم و از سن 19 سالگی در کنار درس کار کردم و وضع مالیم به نسبت بد نیس اما از اونایی که بچه پولدارن بصورت پیشفرض همیشه عقب بودم.. خیلی دوس دارم پولدار شم و برای خودم خونه و ماشین بخرم... خیلی پولدار فعلا چیزی یادم نمیاد از بقیه... اگه شد بعد دوباره پستمو تکمیل می کنم... |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,941 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان