ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیش از ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰ نفر فکر می‌کنند دنیا ۷۰ روز دیگر به پایان می‌رسد!
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:11 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: soltan_sal
پاسخ: 49
بازدید: 10930

ارسال پاسخ 
بیش از ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰ نفر فکر می‌کنند دنیا ۷۰ روز دیگر به پایان می‌رسد!
10-11-2012, 11:06 AM
ارسال: #11
RE: بیش از ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰ نفر فکر می‌کنند دنیا ۷۰ روز دیگر به پایان می‌رسد!
(10-11-2012 10:50 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  ولی بدجور آشوب میشه تو اون 3-4 روز !
بیاین یه کارگروه تعیین کنیم از این فرصت سه روزه استفاده کنیم !

اين جريان مثل سال 2000 هست كه سال نوميلادي بود وهمه انتظار پايان جهان روداشتند

توكارهاي اينترنتي خيلي مي شود مانور داد وكلي معروف شد

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-11-2012, 11:19 AM
ارسال: #12
(10-11-2012 10:41 AM)Haavin نوشته شده توسط:  واااااي خيلي هيجان انگيزه ! من كه كل اين ٣ روز رو ميرم تو رصد خونه مونيخ
حالشو ببرم !! اگه چيز جالبي ديدن عكس ميذارم براتون

سلام

اگر این اتفاق افتاد ، حتما این کار رو انجام بده

من عاشق ستاره و ها و فضا هستم

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
10-16-2012, 02:50 PM
ارسال: #13
(10-10-2012 11:41 PM)mallarme نوشته شده توسط:  حدود 60 روز به 21 دسامبر 2012 باقی مانده، تاریخی که مدت‌ها است جنجال‌های زیادی به همراه داشته است. از مدت‌ها پیش، برخی مدعی شده بودند که بر اساس پیشگویی‌های باستانی، دنیا در سال 2012 به پایان خواهد رسید. منبع اصلی این ادعاها هم،‌ تقویم قدیمی مایاها بود که در زمانی مقارن با 21 دسامبر 2012/ 30 آذرماه 1391 به پایان می‌رسد. عده‌ای، ‌به پایان رسیدن این تقویم را به معنای به پایان رسیدن جهان تفسیر کردند.

این ادعا، مخالفین و موافقینی دارد که هنوز، در حال بحث و مجادله هستند. شاید تا دسامبر 2012 از راه نرسد، این بحث و مجادلات به پایان نرسد.

شما جز کدام دسته هستید؟ به پایان دنیا در این تاریخ، یا زمانی دورتر ولی در طول زندگی خود روی زمین باور دارید؟ یا از آن دسته هستید که چنین پایانی را متصور نیستند؟ چه‌قدر به چنین پیشگویی‌هایی بها می‌دهید؟ چه‌قدر موافقید که باید برای چنین روزی آماده شد و مثلا، پناهگاه‌هایی برای مخفی شدن در چنین روزی ساخت؟ شاید فکر کنید که اقلیتی روی زمین ممکن است چنین باوری داشته باشند، اما آمارها نشان می‌دهند که این عده، در واقع تعداد قابل توجهی هستند: بیش از 700 میلیون نفر!

به گزارش پاپ‌ساینس، یک مطالعه بین‌المللی تازه نشان می‌دهد که در بین مردم دنیا، آمریکایی‌ها، چینی‌ها و ترک‌ها، بیشتر از همه، به پایان قریب‌الوقوع دنیا باور دارند. ازهر 5 نفر بزرگسال در ترکیه و آمریکا، یک نفر معتقد است که دنیا در طول زندگی‌اش به پایان خواهد رسید. در چین، از هر پنج نفر،‌ یک نفر بر این باور است که آرماگدون در تاریخ مقرر، یعنی دسامبر 2012 از راه خواهد رسید. البته در همه کشورها، معتقدین به پایان دنیا این‌قدر زیاد نیستند، اما به طور میانگین،‌ باز هم تعداد آن‌ها قابل توجه است: در سراسردنیا، از بین هر ده نفر،‌ یک نفر می‌ترسد که دنیا در پایان سال 2012 واقعا به پایان برسد.

البته در همه جوامع، مردم به این اندازه نسبت به عاقبت خود و جهان بدبین نیستند. مثلا در بین فرانسوی‌ها، تنها 6 درصد باور دارند که پایان دنیا را به چشم خود خواهند دید و در بین مردم ساکن آلمان و اندونزی،‌ تنها 4 درصد به روز پایان دنیا در سال 2012 که توسط تقویم مایاها پیشبینی شده، ‌باور دارند.

با سلام و سپاس

خب دنیا چه به پایان برسه چه نرسه،من که نمیدونم یه ثانیه دیگه زنده هستم یا نه.
ولی سخن بزرگ مرد تاریخ مولا علی همیشه در ذهنم حک شده میماند که (برای دنیا جوری برنامه ریزی و تلاش کن که گویا هرگز نمیمیری و برای اخرت جوری باش که گویا لحظه ای دیگر خواهی مرد.) این سخن خیلی بزرگتر از ان هست که من حقیر تفسیرش کنم.ولی کل راه رو نشون دادن.ما تلاشمون رو تا لحظه مرگ میکنیم ولی با وجدان زندگی میکنیم.
10-16-2012, 11:30 PM
ارسال: #14
چیزی که محمد جان و سایر دوستان عنوان کردند صحت داره و من هم همچنین چیزی شنیدم و دیدم قرار نیست دنیا به پایان برسه جهان وارد عرصه جدیدی از زندگی میشه فقط همین....

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
10-16-2012, 11:34 PM
ارسال: #15
فقط لبخند بزنید.خدا بزرگتر از آنست که عده ای بتوانند این اتفاقات را پیش بینی کنند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-17-2012, 12:00 AM
ارسال: #16
اینا همش بر اساس پیشگویی های مایا و نوسترآداموس و پایه ریزی این چرندیات هم توسط فراماسونها و یهودیان پیرو شیطان گفته میشه.
تنها خدوانده که پایان دنیا رو میدونه.

بر طبق پیشگویی های مایا در چنین روزی دنیا تمام میشه ( که نمیشه) ، اینا همش برنامه ریزی شدست . البته از این ماسونها بعید نیست توی روز مورد نظر یه غلطی بکنند ، احتمالا شاید پی ریزی یه جنگ و از این چیزا .... (که بازم بعید می دونم)
پایان دنیا از نگاه دینی اسلامی و علمی (نشانه های شروع قیامت) :

- جنگ جهانی سوم بخاطر آب انجام میشه و بسیار مخرب ( موضوع فیلم هالیوودی کتاب الی Book Eli )
- در زمان قیامت سوریه امن ترین جای جهان است.
- ظهور دجال

MY Telegram : @Mosleh68
10-17-2012, 01:09 PM
ارسال: #17
من که این حرفها رو باور ندارم و برای قبول نکردن این خزعبلات دلیل دارم
1 - در تمامی ادیان انتظار موعود و منجی وجود دارد مسیحیان منتظر حضرت عیسی بن مریم ، زرتشتیان در انتظار سوشیانت و در راس همه آنها مسلمانان در انتظار مهدی موعودند در حدیث متواتری از فرقین آمده است که پیامبراسلام فرمودند:
« اگر از عمر دنیا جز یک روز باقی نمانده باشد خداوند همان یک روز را آنقدر طولانی می کند تا مردی از خاندان من در آن بر انگیخته شود.»
همچنین ایشان فرموده اند:
« قیامت بر پا نمی شود تا اینکه زمین از دشمنی و ظلم پر شود در این هنگام مردی از تبار من قیام می کند و آن را از عدل و داد پر می کند. »
براساس گفته پیامبر قیام مهدی آل محمد وعده قطعی الهی و انکار آن مساوی با کفر و انکار رسالت است.
پس تا قبل از ظهور حضرت مهدی دنیا به پایان نمیرسد

2- تمامی نهادها و دستگاههای آمریکایی در خدمت دولت ماسونی این کشور هستند و برای رسیدن به اهدافشون از هر دروغی دریغ نمی کنند دلیل علمی ناسا چیست
وقتی زمین و ماه همواره در گردشند چطور سه روز تاریکی برقراره ؟
در ضمن خبر پخش شده ناسا در ارتباط با صعود فضا نوردانش به کره ماه در سال 1963 در هاله ایی از ابهام است پس چطور میتونیم به ناسا اعتماد کنیم لینک زیر گویای بخشی از این دروغ بزرگ است
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8801241022
3 - و اخرین دلیل آمریکا مهد ماسون و دین واقعی شان شیطان پرستی است هدف این افراد ایجاد نظم نوین جهانی است به ریاست خودشونه (سیزده خانواده پولدار دنیا ) این سیزده خانواده بنیان گذار اصلی سیاست های امریکا هستند یکی از اداب و سنن این فرقه قربانی دادن برای خدای دینشون یعنی شیطان است و از اونجایی که عدد 11 جزو اعداد مقدس این دین است هر 11 سال مراسمی برای رضایت شیطان برپا می کنند حادثه 11 سپتامبر رو که یادتون هست سال 2001 رخ داد 11 سال بعد یعنی 2012 باید دوباره یه مراسم برپا کنند تقریبا هر ساله مراسم یادبود 11 سپتامبر رو برگزار مکنند یه بار به پیامبر اهانت می کنن یه سال کاریکاتور پیامبر رو میکشن یه سال فیلم 300 رو می سازن و ...وقتی هفتصد میلیون تو دنیا منتظر یه حادثه تو 2012 هستند میشه برگه برنده برای ماسونهاست تا هر کاری که دلشون میخواد انجام بدن . خودش حادثه 11 سپتامبر رو برپا کرد و خودش انداخت گردن بن لادن نتیجه کشتن بن لادن و ایجاد پایگاه نظامی در افغانستان بود و تسلط بیشتر به خاور میانه و بعدش حمله به عراق و دزدیدن نفت این کشور به همین راحتی با ساختن یه حادثه به حساس ترین منطقه دنیا (خاورمیانه ) مسلط شد. حالا معلوم نیست چه نقشه ایی تو سرش داره که چند سال با ساختن فیلم و تبلیغ پیشگویی نوستراداموس و غیره ...داره وقوع این حادثه رو تبلیغ می کنه

به حباب نگران لب یک رود، قسم
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم، خواهد رفت
آن چنانی که فقط، خاطره ای خواهد ماند
لحظه ها عریانند
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز
10-17-2012, 03:40 PM
ارسال: #18
بزارید دو روز دنیا رو خوش باشن ، نوبت سواری ما هم میرسه

MY Telegram : @Mosleh68
10-17-2012, 04:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-19-2012 05:04 PM، توسط ناظم ارشد.)
ارسال: #19
(10-10-2012 11:49 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  میگن ناسا گفته 21 و 22 و23 دسامبر دنیا میره تو تاریکی ! نمیدونم راسته یا بازم شایعست !
در جایی خونده بودم این دنیا کنونی در دسامبر سال 2012 تموم میشه و بشریت وارد فاز تازه ای از حیات میشه و به سرعت خیلی باور نکردنی به پیشرفت هایی میرسه که الان برای اکثر ما غیر ممکن است ( مثل زندگی تو فضا )
یه چی دیگه هم شنیده بودم که تو اون سه روز تاریکی اگه کسی بترسه و ایمانش رو از دست بده میمیره !

.../ویرایش/.
این بیانیه ناسا در 22 دسامبر 2011 هست که میبینید:
سوال جواب اول:
Question (Q): Are there any threats to the Earth in 2012? Many Internet websites say the world will end in December 2012.
Answer (A): Nothing bad will happen to the Earth in 2012. Our planet has been getting along just fine for more than 4 billion years, and credible scientists worldwide know of no threat associated with 2012.

خدایا همگان رو با نور علم ت منور کن...
اینم وبسایتش:
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
10-17-2012, 08:33 PM
ارسال: #20
خاموشی کامل کره زمین برای ۷۲ ساعت متوالی
ناسا پیش بینی کرده است که در ۲۳-۲۵ دسامبر ۲۰۱۲(سوم تا پنجم دی ۹۱) و در زمان تراز کائنات زمین به مدت ۳ روز در تاریکی کامل به سر خواهد برد.
دانشمندان آمریکایی پیش بینی تغییرات کائنات ، خاموشی در کل کره زمین به مدت ۳ روز از تاریخ ۲۳ دسامبر ۲۰۱۲ نموده اند.

این پایان جهان نیست ، این هم ترازی جهان ، جایی که خورشد و زمین برای اولین بار هم تراز می شوند. زمین از وضعیت کنونی که بعد سوم است به بعد صفر تغییر
نموده و سپس به بعد چهارم تغییر می نماید.در این گذار جهان با تغییر بزرگی روبرو می شود و ما یک جهان جدیدی را خواهیم دید.
پیش بینی شده است که این ۳ روز تاریکی در روزهای ۲۳، ۲۴، ۲۵ دسامبر ۲۰۱۲(سوم تا پنجم دی ماه ۹۱) اتفاق می افتد، حفظ آرامش ، در آغوش کشیدن یکدیگر ، مناجات ، خواب به مدت ۳ روز بهترین راه حل است و انهایی که بعد از این واقعه زنده می ماند با یک جهان نوین روبرو خواهند شد و متاسفانه افرادی که از این موضوع ترس به دل راه دهند خواهند مرد .

از هم اکنون خوشحال باشید، واز هر لحظه عمر خود لذت ببرید و نگران نباشید و هر روز به درگاه خدا دعا کنید.

منبع ناسا :
http://www.nasa.gov/topics/earth/feature...nment.html
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگه ملیاردر بشی چه کار فرهنگی انجام می دی؟ ملیاردرسی ساله 4 1,280 12-01-2014 04:26 AM
آخرین ارسال: nava752
  به عنوان یک ملیاردر سخترین روزی که داشتین یادتونه(از لحاظ بحران مالی) ملیاردرسی ساله 2 1,218 05-30-2014 08:35 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  یکی از 12 هزار نفر برای نجات نازنین زهرای 5 ساله باشید bitumen 10 3,451 03-18-2014 09:20 AM
آخرین ارسال: soshiant
  30حدیث از امام حسین (ع) mohammadshamosi 0 577 11-06-2013 06:26 PM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  تمام ماشین های آمریکایی وارد شده به ایران کامیار کاظمی 2 1,327 10-02-2013 08:53 AM
آخرین ارسال: sir-mahyar
  پاسخ به سوالات كامپيوتري شما توانا 45 7,953 07-27-2013 01:20 PM
آخرین ارسال: Divar
  کدام قسمت از صورتتان جوش می‌زند؟! m-jalalvand 1 997 07-25-2013 12:52 PM
آخرین ارسال: iran
  جایزه اسکار برای جدایی نادر از سیمین dara 15 4,244 06-09-2013 07:37 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  خداونـد از نـگاه ملاصـدرا alireza091111 0 777 05-27-2013 06:18 PM
آخرین ارسال: alireza091111
  آموزش نکات برای حل مشکل کامپیوتر، قبل از تماس با متخصص mallarme 3 1,602 05-04-2013 10:02 PM
آخرین ارسال: mallarme
  بیشترین آمار معرفی کاربر به سایت! صابری 4 1,232 04-03-2013 05:39 PM
آخرین ارسال: صابری
  دعوت از متقاضیان سفر به مریخ برای ثبت نام Haavin 0 1,129 01-18-2013 02:40 PM
آخرین ارسال: Haavin
  اولین محصول ایران خودرو پس از تحریمها mir abbas 0 906 12-14-2012 07:00 PM
آخرین ارسال: mir abbas
  من از همه عذرخواهی میکنم ... m-jalalvand 5 1,514 12-12-2012 09:19 AM
آخرین ارسال: سهیل
  در جشن‌های طلاق چه می‌گذرد؟ صدفی 0 670 12-11-2012 09:43 PM
آخرین ارسال: صدفی
  هنگام خواب چه اتفاقاتی در بدن می افتد؟؟ mallarme 1 846 12-02-2012 03:47 PM
آخرین ارسال: Divar
  آیا می دانید ایراد کار مدیر در کجا بود؟؟ bahador 1 903 12-01-2012 05:18 AM
آخرین ارسال: Peanut
  شماره تلفن خودرا با ماشین حساب به دست آورید mallarme 2 1,063 11-28-2012 11:33 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  آسمان چهارشنبه شلوغ پلوغه/ماه در اوج مداری خود با زمین قرار می گیرد صدفی 0 633 11-27-2012 10:19 PM
آخرین ارسال: صدفی
  کشف خواص بال مگس+حدیثی از پیامبر(ص) mteam 0 959 10-24-2012 11:36 PM
آخرین ارسال: mteam

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS