ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اثرات وضعيت وخيم مالي
زمان کنونی: 09-26-2025, 02:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: بهنام ذوالفقارزاده
آخرین ارسال: مهدی 1
پاسخ: 14
بازدید: 2396

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثرات وضعيت وخيم مالي
09-27-2012, 11:11 PM
ارسال: #1
اثرات وضعيت وخيم مالي
سلام دوستان بزرگوار
دوستان عزيز من بخاطر مشكل مالي و درآمدي بدم مجبورم اين روزا مرتكب گناهي شوم.
مجبورم بخدا.
فقط به خاطر نداشتن كار و درامد مجبورم مرتكب شوم و تا اخر عمر آن لحظه مرتكب شدنم را فراموش نخواهم كرد و عذاب وجدان خواهم داشت. ولي راه ديگه اي ندارم.
اگه كسي جايي را براي گرفتن وام قرض الحسنه سراغ داره معرفي كنه ممنون ميشم.من حاضرم هرقدر سفته هم خواست بهش بدم.
دوستان شنيدم ميگن آستان قدس رضوي هم وام ميده، شما اطلاعي دارين؟
ممنون.
باور كنيد من از كسي كمك نقدي نميخوام و هدفم هم اين نبوده به قرآن.ولي قصدم اين بوده كه كسي كمك ايده اي يا راهنمايي بهم بكنه.
بازم ممنون

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-28-2012, 12:22 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2012 12:26 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #2
RE: اثرات وضعيت وخيم مالي
بهنام جان از کاربران قدیمی هستید
یک موضوعی را به شما عرض میکنم، لطفا از این شاخه به آن شاخه نپرید.
بر روی یک هدف تمرکز کنید.
مطمئن هستم با سوابقی که از شما سراغ دارم با اعتمادبخود و تمرکز، یکی از موفق ترین افراد انجمن و حتی ایران خواهید شد.
چون شما تخصص و انگیزه دارید و برای رسیدن به هدف نیز می توانید خود را به آب و آتش بزنید فقط یک موضوع اینکه توجه کنید زمانی شما وام بخواهید تا برای مثال، اگر بهره وام سی درصد است حداقل دو برابر آن را سود داشته باشید وگرنه وام آفت کسب و کارهای نوپاست!
و مطمئن باشید برای این سردرگم هستید که به "چرا"های سختی که در ذهن دارید و قبل از شروع هر فعالیت باید پاسخ دهید، پاسخ درستی نداده اید.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

09-28-2012, 12:30 AM
ارسال: #3
مشکلت چیه بهنام حان ؟ گناه چی ؟! پول برای چه کاری می خوای

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-28-2012, 03:00 AM
ارسال: #4
مهدي جان مشكل من نداشتن درامد هست.نداشتن كار.نداشتن اعتبار براي شروع كار.نداشتن حامي.
من اگه پول داشتم چنان كار و توليدي انجام ميدادم كه تا 25 اسفند 91 ورمي كمپوست مرا همه ايرانيان بشناسند.
يا آلوئه ورا به صورت عالي پرورش ميدادم و به دنيا صادر ميكردم.
من ايده هاي زيادي دارم.منتها براي شروع نميتونم پول گير بيارم.فقط همين.

09-28-2012, 03:47 AM
ارسال: #5
بهنام جان
اولاً بگو چقدر لازم داری؟

نه نه!

اول اون عبارت منفی زیر اسمتو پاک کن!

بعد یه نفس عمیق بکش... چشماتو ببند و در ذهنت مشکلتو به یه مسئله تبدیل کن... بعد برای حل این مسئله یک بازه زمانی تعیین کن... بعد مثل یک فیزیکدان یا شیمیست یک علامت سئوال(نه مشکل گنده!!) تو ذهنت حک کن... طوری که به هر جا، هر کس و هر چیزی نگاه میکنی اون علامت سئوال جلوی چشمت بیاد و این پرسش که "آیا این میتواند قسمتی از مسئله مرا حل کند؟" تو معادله خودت جایش میدی و نتیجه را نگاه میکنی حالا این از کتابها، و اعضای خانواده ات گرفته تا همکلاسی های دانشگاه و همکاران و در و دیوار شهر و اخبار تلویزیون و صفحه نیازمندیهای روزنامه ی پارسال که زیر کتاب هات گذاشتی و یک دفعه چشمت به او ن میخوره!
من همینجا وسط انجمن تضمین میکنم(دارم کتباً تضمین میکنما!!!) که اگه این کارو بکنی قبل از پایان مهلتی که تعیین میکنی نه یک راه حل چند راه حل عالی پیدا میکنی امتحان کن.
بعدش برادر من!
تو این همه همت و قدرت و سواد داری به اضافه این جمع صمیمی انجمن که همه خواهر و برادرهای تو هستند!
بگو چقدر نیاز داری؟ برای چه کاری نیاز داری؟
چرا طوری مطرح میکنی استغفرالله فکر کردم میخوای بری بانک بزنی!!!Big Grin:
در ضمن اول برو 1دقیقه جلو آینه بخند بعد بیا تو این کامنت پست بزن Wink

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
09-28-2012, 04:04 AM
ارسال: #6
(09-28-2012 03:00 AM)behnam67 نوشته شده توسط:  مهدي جان مشكل من نداشتن درامد هست.نداشتن كار.نداشتن اعتبار براي شروع كار.نداشتن حامي.
من اگه پول داشتم چنان كار و توليدي انجام ميدادم كه تا 25 اسفند 91 ورمي كمپوست مرا همه ايرانيان بشناسند.
جانا سخن از دل ما ميگويي
ولي شما ازادي(البته نه خيلي)
ولي اگر منم بگم كلي از كاربرا ميريزم سرم كه چه نيرو منفي ميدي ها
بهنام جان
نا اميدي رو از خودت دور كن
منم كلي ايده دارم
و بدون سرمايه هستم
چندتا كار پروژه ميخواستم با دوستان راه اندازي كنم ولي نشد.
در نتيجه خودم بعد از يك مدت نا اميدي تصميم گرفتم هرچقدر سخت هم كه باشه كارهاي كه در توانم هست رو انجام بدم
حتي اگر در پايان بعد از يك سال تلاش 10000 تومان گيرم بياد
يك مورد ديگه هم كه هست شما به غير خودت مسئول يك نفر ديگه هم هستي كه مشكلات چند برابر من نوعي هست
اميدوارم انشالا به زودي برطرف شود

كانال ايده يار: @ideayar
09-28-2012, 10:26 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2012 12:12 PM، توسط بهنام ذوالفقارزاده.)
ارسال: #7
ممنون از دوستان بزرگوارم آقاي كاظمي بزرگوار،حمزه جان، آقاي سجاد دانشفر و مهدي گل و دوستان ديگه.
ممنون از همگي.
آقا حمزه قطعا اگه به اين جمله شما كه برادران و خواهرام تو اين انجمن هستند اعتقاد نداشتم، اين مشكلو مطرح نميكردم.
ولي بايد بگم كه ديشب موقع غروب، از خدا كمك خواستم و به غروبش قسم دادم و خدا هم كمك كرد و ديشب يكي از همشهرياي گلم آمادگي خودشو براي همكاري اعلام كرد. قرار شده براي ورمي كمپوست از يكي از دوستاش كرم رايگان برام بياره.و خدا رو ديشب چندين بار شكر كردم.
تازه، قراره يه طرح سپاهي هم تو جزيره جاسك باهم انجام بديم.انشالله به موقعش اونم خدمتتون توضیح ميدم.
و از خدا هم ممنونم.
ولي براي كار ورمي كمپوست بازم نياز به سرمايه دارم كه انشالله بايد تلاش كنم.
بازم از همگي ممنون.

09-28-2012, 11:24 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2012 12:16 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #8
(09-28-2012 03:00 AM)behnam67 نوشته شده توسط:  مهدي جان مشكل من نداشتن درامد هست.نداشتن كار.نداشتن اعتبار براي شروع كار.نداشتن حامي.

بهنام عریز
این مشکل برای شما نیست برای خیلی هاست ، افراد معدودی هستند که مشکل سرمایه اولیه را ندارند و اتفاقا شکست بیشتر در همین افراد است.

سیاست کاری من اینه که وقتی برای هر کاری هدفم مشخص شد. سعی می کنم هر روز که می گدره خودم را بیشتر در مسیر هدفم قرار بدم . و این یعنی موفقیت

شما ورمی کمپوست را انتخاب کردی و شد هدف شما
الان پول مورد نیاز برای راه انداری که فارم شخصی خودت را نداری (که مشکل خاصی نیست خیلی ها این مشکل را دارند ) اگر دهنیت شما از ایده فاصله گرفته باشه و تبدیل شده باشه به هدف ، دیگه دیر یا زودش مهم نیست شما امسال فارم نزنید سال دیگه می زنید ، سال دیگه نشد 5 سال دیگه 100 درصد می زنید.
حالا تو این فاصله شما نباید زمان را تلف کنید و بایست به هر طریقی خودتون را در مسیر هدف قرار بدید حتی اگر درامدی نباشه یا کم باشه ، من باشم سعی می کنم خودم را یکجوری توی این مسیر قرار بدم ، از کار توی فارم های دیگر افراد گرفته، رفتن تو کار پخش محصول ، حتی اگر تو شهر خودتون هم فارم نباشه من باشم به عنوان نگهبان و سرایدار هم شده می رم توی یک شهر دیگه و می شم نگهبان اونجا ، من بارها در زمینه کارهای جدیدی که می خواستم شروع کنم همین کار را کردم و نتیجه هم موفقیت امیز بوده
بعدم خدا بزرگه ، از شما حرکت از خدا هم برکت ، وقتی توی مسیر هدف قرار می گیرید از جایی که اصلا فکرشم نمی کنید کارها خود به خود درست می شه

-----------------
اما در مورد تامین سرمایه هم راه های زیادی هست ، ولی همگی نیاز به ضمانت یا وثیقه دارند . اگر ضامن یا وثیقه دارید بفرمایید تا بهتون پیشنهاد بدم ، اگر هم ندارید با تلاش و پشتکار و نظم در کارهاتون ، بعد از مدت کوتاهی اعتبار و اعتماد کافی در اطرافیان به شما به وجود می یاد و اونها شما را یاری می کنند

موفق و پیروز باشید

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
09-28-2012, 11:48 AM
ارسال: #9
در مورد تامین سرمایه هم راه های زیادی هست ، ولی همگی نیاز به ضمانت یا وثیقه دارند . اگر ضامن یا وثیقه دارید بفرمایید تا بهتون پیشنهاد بدم

[/quote]

من پدرم ضامنم هست.منتها خودش به حقوق ماهانه و یه کم کار آزادش راضیه و به بیشتر از اون فکر نمیکنه.
از نظر ضامن من مشکلی ندارم.بفرمایید

09-28-2012, 12:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2012 04:13 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #10
(09-28-2012 11:48 AM)behnam67 نوشته شده توسط:  در مورد تامین سرمایه هم راه های زیادی هست ، ولی همگی نیاز به ضمانت یا وثیقه دارند . اگر ضامن یا وثیقه دارید بفرمایید تا بهتون پیشنهاد بدم

من پدرم ضامنم هست.منتها خودش به حقوق ماهانه و یه کم کار آزادش راضیه و به بیشتر از اون فکر نمیکنه.
از نظر ضامن من مشکلی ندارم.بفرمایید
[/quote]

خوب پس اوضاع اونقدری هم که می گید بد نیست ، یعنی خیلی هم خوبه

1- چه مبلغی نیاز دارید
2- ضامن کارمند دارید ؟ چند تا
3- ضامن کاسب دارید (جواز کسب دار یا معتبر ) ؟ چند تا
4- سند ملکی آزاد بدون مشکل شهرداری و ... دارید ؟
5- با فرض اینکه 10 دقیقه بعد از گرفتن وام پولتون سرقت بشه توان پرداخت ماهیانه چقدر قسط را دارید (زبونم لال )
6- با فرض اینکه با وام کار مورد نظر خودتون را راه بندازید توان پرداخت ماهیانه چه مبلغی را دارید
7- در حال حاضر مبلغی برای سپرده گزاری دارید یا می توانید مبلغی از کسی به صورت قرض 2 3 ماهه بگیرید
8- مادر یا خواهر یا ... طلای ساخته شده که نخواهند مداوم استفاده کنند دارند (برای مجالس و ... باشه )
9- قصد ادامه تحصیل ، سربازی ، مهاجرت و ... تا چند را سال ندارید یا اگر دارید به چه صورت هست
10- یادم رفت اول بپرسم ، دسته چک دارید ؟ اگر نه مشکلی برای گرفتن چطور ؟

.
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS