ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

وقتی کارتان را نمی توانید پیش ببرید، استراتژی خود را تغییر بدهید.
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
پاسخ: 7
بازدید: 2186

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
05-23-2011, 12:58 PM
ارسال: #1
روزی مرد کوری روی پله های ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود روی تابلو نوشته شده بود: من کور هستم لطفا کمک کنید. روزنامه نگارخلاقی از کنار او می گذشت، نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد تابلوی او را برداشت آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد.
عصر آنروز، روز نامه نگار به آن محل برگشت، و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدم های او، خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته، بگوید که بر روی آن چه نوشته است؟
روزنامه نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم و لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچوقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده می شد:
امروز بهار است، ولی من نمی توانم آنرا ببینم !!!!!
وقتی کارتان را نمی توانید پیش ببرید، استراتژی خود را تغییر بدهید. خواهید دید
بهترین ها ممکن خواهد شد. باور داشته باشید هر تغییر بهترین چیز برای زندگی است.
حتی برای کوچکترین اعمالتان از دل، فکر، هوش و روحتان مایه بگذارید این رمز موفقیت است .... لبخند بزنید.
منبع

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-27-2012, 09:55 PM
ارسال: #2
RE: وقتی کارتان را نمی توانید پیش ببرید، استراتژی خود را تغییر بدهید.
جناب قربانیان
سلام

امکان داره برای درک بهتر ، یک مثال کاری بزنید

متشکرم

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-27-2012, 10:08 PM
ارسال: #3
(09-27-2012 09:55 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  جناب قربانیان
سلام
امکان داره برای درک بهتر ، یک مثال کاری بزنید
متشکرم
منظور از این بحث ایره ناب است.
مثال :
راکفلر روزی به کارخانه کبریت سازی مراجعه کرد و گفت من می توانم طرحی به شما بدهم که فروش شما را چند برابر کند.رئیس کارخانه دستور داد اعتبار مالی برای طرح وی در نظر گرفته شود.راکفلر گفت نه دستگاهی لازم دارم و نه پولی.
یک کبریت برایم بیاورید. برایش کبریت را آوردند.یک طرف جلد کبریت عکس داشت و طرف دیگر ساده. جعبه کبریت را در آورد و روی کبریت را برعکس کرد.یعنی وقتی کسی کبریت را باز میکند (همیشه از طرف عکس کبریت باز می شود)و چون کبریت را از طرف عکس باز میکردند و راکفلر برعکس جعبه را در جلد قرار داده بود کبریت ها کمی می ریخت و شخص حوصله جمع کردن نداشت.یک ماهه و یک ساله فروش به چند برابر رسید.اکنون در ایران هم همین کار را می کنند و یا دو طرف را چاپ می زنند تا طرف اشتباه کند و کبریت بریزد.

امیدوارم جواب سئوال شما را داده باشم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-27-2012, 10:15 PM
ارسال: #4
(09-27-2012 10:08 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(09-27-2012 09:55 PM)M3HDI نوشته شده توسط:  
منظور از این بحث ایره ناب است.
مثال :
راکفلر روزی به کارخانه کبریت سازی مراجعه کرد و گفت من می توانم طرحی به شما بدهم که فروش شما را چند برابر کند.رئیس کارخانه دستور داد اعتبار مالی برای طرح وی در نظر گرفته شود.راکفلر گفت نه دستگاهی لازم دارم و نه پولی.
یک کبریت برایم بیاورید. برایش کبریت را آوردند.یک طرف جلد کبریت عکس داشت و طرف دیگر ساده. جعبه کبریت را در آورد و روی کبریت را برعکس کرد.یعنی وقتی کسی کبریت را باز میکند (همیشه از طرف عکس کبریت باز می شود)و چون کبریت را از طرف عکس باز میکردند و راکفلر برعکس جعبه را در جلد قرار داده بود کبریت ها کمی می ریخت و شخص حوصله جمع کردن نداشت.یک ماهه و یک ساله فروش به چند برابر رسید.اکنون در ایران هم همین کار را می کنند و یا دو طرف را چاپ می زنند تا طرف اشتباه کند و کبریت بریزد.

امیدوارم جواب سئوال شما را داده باشم.
مثال بسیار جالبی بود.
09-28-2012, 10:40 AM
ارسال: #5
چه جالب
چه باحال
خوشمان آمد

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
11-15-2012, 01:10 AM
ارسال: #6
در مورد مسئله بالا این مثال را ذکر میکنم
کارخانه هایی که تولید خمیر دندان داشتند برای مصرف بالاتر این محصول دهانه ی خمیر دندان را چند میلیمتر بزرگتر کردند
با این کار میزان بیشتری از خمیر دندان در هربار مصرف استفاده میشد و تیوپ سریع تر خالی میشد

اسپري كود كامل سرسبز
حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه
قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني

با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد
10_004
11-29-2013, 02:29 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-29-2013 02:30 PM، توسط saeed.abdollahi.)
ارسال: #7
(11-15-2012 01:10 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط:  در مورد مسئله بالا این مثال را ذکر میکنم
کارخانه هایی که تولید خمیر دندان داشتند برای مصرف بالاتر این محصول دهانه ی خمیر دندان را چند میلیمتر بزرگتر کردند
با این کار میزان بیشتری از خمیر دندان در هربار مصرف استفاده میشد و تیوپ سریع تر خالی میشد

چه استراتژی جالبی!
میشه دوستان کمک کنند و مثلا برای من که یک کتاب درمورد مشاوره سلامتی(بیشتر در مورد چاقی صحبت شده) هست و تصمیم به فروش و فروش بیشتر را دارم ...........>>راهکاری این چنینی بدهند؟
متشکرم10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  این پنج مانع را کنار بزنید! samiar afshari 3 1,078 06-09-2015 05:38 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  اتفاقاتی که کنترلی روی آن ندارید را رها کنید samiar afshari 0 774 03-25-2015 06:43 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  با یادداشت کردن، اضطراب خود را کاهش دهید کامیار کاظمی 27 7,992 06-16-2014 10:13 PM
آخرین ارسال: Barran
  چگونه انرژی منفی را از خود دور كنيم؟ صدفی 0 820 07-24-2013 11:25 PM
آخرین ارسال: صدفی
  بدبینی خود را چگونه ریشه کن کنیم ؟ صدفی 0 832 12-31-2012 11:12 PM
آخرین ارسال: صدفی
  از اشتباهات خود درس بگيريد toranj63 20 5,318 09-20-2011 11:34 PM
آخرین ارسال: toranj63

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS