ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ایراد به واردات زمان کنونی: 09-23-2025, 05:35 PM |
|||||||
|
ایراد به واردات
|
09-27-2012, 09:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-26-2012 01:37 AM، توسط nami.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ایراد به واردات
با سلام و سپاس
|
|||
09-27-2012, 09:23 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ایراد به واردات
سلام دوست عزيز
به قول خودتون من يكي خيلي از توليد چيزي نميدونم. ولي ابتدا از يك حس ميگم.وقتي تي وي نشون ميده كه همه توليدكننده گان مجبور به بستن كارگاه هاشون شدند و از اون طرف نان شب چندتا كارگر كه همه خرج زندگي شون رو تامين ميكردن ديگه نيست.و در اونجا ميگه باعثش واردات هست خوب به نظر شما چه حس و فكري در ذهن من نوعي مياد اينطور تداعي ميشه كه يك عده از افراد براي سود اقدام به وارد كردن جنس هاي بي كيفيت ميكند و با وجود جنس هاي رنگارنگ و قيمت ارزان ديگر كسي جنس گران نميخرد باعث ورشكستي ميشود خوب مشكل از كجا هست؟؟ اين يك مورد مورد ديگر كه به شخصه از ان ناراحت شدم در مورد افتتاح 30 شعبه از فروشگاه زنجيره اي خانه كاشانه هست.در سال توليد ملي كه مثلا نام گذاري شده چرا با وجود اينكه ميشود حداقل بيش از 30 تا 500 واحد توليدي رو درگير كار كرد. افرادي اقدام به واردات كالاهي بي كيفيت چيني ميكند و در كل كشور اقدام به پخش ميكند؟؟؟؟ خوب اينجا كدوم كار بهتر هست؟؟؟؟ حمايت و فعاليت از توليد كننده داخلي يا واردات تنها بخاطر سود فراوان اقدام به واردات ميكند اگر اينطور نيست شما بفرماييد نكته:اين تاپيك به بخش چالش ها انتقال خواهد يافت كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
09-27-2012, 09:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-27-2012 09:46 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
آقا صحبت از خانه و کاشانه شد ، تا دو ماه پیش فرصت و قسمت ! نشده بود برم توی شعباتش تا یک ماه پیش که از شعبه نمک آبرودش دیدن کردم توی این چند صد تا کالا یا چندین هزار قلم کالایی که اونجا بود واقعا نمی شد 10 قلمش را انتخاب کرد که کیفیت دارن و واقعا کار می کنند و به نظر من همه آشغال که به همون قیمت های یکی دو هزار تومان هم ارزش نداشتند !! ولی مردم که انگار از قحطی اومده بودن سبد سبد خرید می کردن و من واقعا مونده بودم
ولی یک تابلویی اونجا بود که در نوع خودش واقعا جالب بود تصویرش : ![]() یعنی دقیقا تولید کنندگان را به بد دوئلی دعوت کرده بود ، من به شخصه دیدم هیکدوم از جنس هاش را نمی تونم با 30 درصد زیر قیمتش تولید کنم ، شاید شما بتوانید ، شماره ها در عکس هست اما در مورد سوال دوستمون مشکل اینجاست که ما می خواییم همه کاری را خودمون بکنیم و توی همه کاری خودکفا بشیم یکی نیست به این سران بگه آقاجان ، روی 100 تا محصول برای عرضه در سطح جهانی کار و سرمایه گذاری کنید و به کل دنیا هم صادرات کنید ، مابقی محصولات مورد نیاز را هم وارد کنید . آخه اینجحوری که نمی شه که ما همه چیز را وارد کنیم و همه چیز را هم تولید کنیم بالاخره هر محصولی تو شرایط خاص هر منطقه ای یا کشوری هزینه های تولیدش کم و زیاد داره و تو همه چی که نمی شه رقابت کرد . دنیا هم داره همین کار را می کنه کی ما باید این مسائل را متوجه بشیم خدا داند . به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
09-27-2012, 09:49 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(09-27-2012 09:40 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: دقیقا مواقم ____ آقا مهدی سایز تصویر یکم بیارید پایین خیلی دیر لود میشه مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
09-27-2012, 09:49 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سجاد جان.
خانه و کاشانه که میگی اتفاقا یکی از فرصت های ماست.خودش هم تو سایت مرکزی گفته تولید کننده گان بیاین.پس اگه جنس ایرانی توش نیست احتمالا مشکل از تولیدکننده هاست. و اما هم دوست گرامی شما و هم رییس سجاد شما: آیا تا حالا با خودتون فکر کردید که مگه مردم ایران چقدر در آمد دارن که تازه بخان برن جنس گرون و بی کیفیت بخرن؟هردو که بی کیفیت هستن لا اقل ارزون بخرن. مورد دیگه سجاد خان و بقیه ی همفکران عزیز ایشون: آیا تجربه ی انحصار تو خودرو سازی برای ما بس نبود که اینو تو بقیه ی کالا ها هم میخواین؟یعنی در ها رو ببندیم که مثل ماشین هامون هرچی خواستن با قیمت اشک پری دریایی بهمون بندازن.امشب بخوابیم فردا بلند شیم ببینیم ماست 200 گرم کم شده 300 تومن زیاد ها؟ در ضمن میدونید اگه همین چین هم دراشو ببنده ما چه ضربه ای میخوریم؟ پس متذکر میشم که از تعصب خشک دوری کنید.تعصب چشماتونو کور و ذهنتونو میبنده.واقع بین باشید برادرا. یه ضرب المثل بلژیکی هست که میگه تا از رودخونه رد نشدی از تمساح نپرس نهار خوردی؟ ایرانی ها هم بهتره تا فکری برای مزیت رقابتی و روش طلایی تولید نکردن با اژدها کل کل نکنن. |
|||
09-27-2012, 10:19 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(09-27-2012 09:10 PM)nami نوشته شده توسط: با سلام و سپاسما نیز به دلایلی از خواستن نام شما امتناع می کنیم . اما مشکلات کارفرمایی و تولید در ایران عدیده است ، این مشکلات از خود کارفرمایان هم سرچشمه می گیرد . روشن بینی و درایت وتحلیل بازار در 95 درصد از تولید کنندگان فعلی و قبلی بازار نیست . در همان اول راه برای پر کردن دهان مردم خرج های آن چنانی می کنند. دلارهای نبودی را در راه ماشینهای لوکس خارجی هدر می دهند . سفرهای کذایی ، خانه های آن چنانی و بدون اینکه بدانند ظلمی را روا می دارند. خود را تولید کننده و یاری رسان منافع ملی می دانند . از حق مصرف کننده کم می گذارند تا به امیال و خواسته هایشان زود تر برسند . والبته این کار ابتر است . تولید فقط نشستن بر روی یک صندلی مدیریتی چرخان و دادن دستور نیست . من مدیری را می شناسم که با آنکه میلیاردر است اما پا به پای کارگران خود کار می کند (بدنی) شرکتی بود در حال ورشکستگی ولی ایشان با شم مدیریتی در بدتری اوضاع اقتصادی بیشترین سود این شرکت را درسال گذشته در آرودند . من خود با نظام اقتصادی فعلی به شدت مخالفم . این نظام هرکی هرکی اقتصادی دمار از روزگار این ملت و تولید در آورده ولی در آخر چه . من در زمان خود میلیارد زندگی کنم بدون هیچ نگرشی به نسل بعد . نفت فروختند و خوردند و ریختند و پاشیدند .حالا اوضاعمان اینست با وجود اینکه نفت برای فروش داریم اوضاعمان اینست. 20 سال آینده که نفتی نباشد و تولیدی هم در کار نباشد . ارز از کجا می خواهید برای واردات بیاورید . کمی و فقط کمی از تفکرات شخصی بیرون بیایید . یک ملت دارد چوب همین تفکرات غلط را می خورد . نگاهی به تاریخ بیاندازید ما این چنین آدمهایی بودیم ؟ حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
09-27-2012, 11:09 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
يك درخواست از همه عزيزان و در اينجا از اقا مسعود عزيز
بي زحمت در تاپيك ها در كنار من اسم خان رو نداريد منظورم كلمه(( سجاد خان)) هست من كوچك همه تون هم هستم پس بي زحمت از بكار بردنش خود داري كنيد. اما در مورد بحث من در پست اول هم گفتم خيلي در مورد واردات و مفايد مضرراتش نميدونم فقط دوتا سوال دارم كه ميخواهم دوستان به ان جواب بدهند يك اينكده چطور ميشود طرز فكر بد به واردات رو تغيير داد و در جامعه ما با وجود اينكه حتي چوب بستني هم وارد ميشود چهره خوبي از واردات ارائه كرد چون تا به اين ساعت به هركسي بگي واردات ميگه كمر شكن مملكت باعث باني بيچاره گي كلي ادم(قسمت خوبش كمتر به چشم مياد) اين از اين سوال دوم. اينو كه همگي قبول داريد با وارد كردن جنس هاي خارجي كلي ادم بيكار ميشوند مسئول زندگي اين افراد چه كسي هست اون شخص وارد كننده كه براي سود خودش اقدام به واردات ميكنه يا افراد ديگه به نظر شما بهتر نيست اين شخص پولش رو بيارد در كنار توليدكنندگان خرج كند و يك كالاي خوب و با يك قيمت خوب ساخته بشود كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
09-27-2012, 11:54 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
هم واردات هم تولید . این که برخی در مقابل تولید جبهه میگیرند و برخی در مقابل واردات ، اشتباه محضه .
یه سوال از خدمت اون دوستان که میگن بهتر نیست سرمایه دار ها بیان تولید کنند و احساسی برخورد میکنند یه سوال دارم ، اگر خودشون سرمایه گذار بودند ، اون موقع بازم همین حرف رو میزنند ؟ اما نظر من ، تولید میکنم صادر میکنم و در مقابل صادرات واردات چیزی میکنم که ارزشش رو داره ، چیزی که ارزشش رو داره پیراهن 2 هزار تومنی نیست وقتی تو ایران میشه پارچه و لباس تولید کرد .وقتی مثلا چرم ایران عالیه چرا من برم وارد کنم ؟ برخی کالا های ایران برای صادرات عالیند، من یه کمربند 40 هزار تومنی خوب تبریز رو دادم به یکی از دوستام تو مالزی از بس خوشش اومده بود میگفت بیا اینجا تولید کن برام !!! اگه این کمربند و کفش به شکل حرفه ای تولید و صادر بشه میدونید چقدر سود داره ؟ و سود واردات در مقابل اون صادرات چقدره ؟ من هم زیاد کارهای تولیدی رو دوست ندارم . کارخانه ی فراورده گوشتی هم که دارم میزنم ، ایده و تکنولوژیش و حتی بسته بندیش وارداتی است . ولی برای هدف بزرگی دارم تلاش میکنم که کار تولیدی رو به خدماتی تبدیل میکنه . اما مشکل کجاست ؟ به نظر من وزارت بازرگانی نباید به کسانی که به طور مثال کمتر از 1 میلیارد تومن سرمایه خالص ، یعنی پول نقد دارند ، کارت بازرگانی بده . اینجوری کسی پا نمیشه بره با 10 میلیون تومن از چین جنس وارد کنه نون تولید کننده رو ببره !!!! حالا شما بیا بکن گمرک رو 1000 درصد ، یارو بالاخره یه چی پیدا میکنه نون قطع کن ! اما اونی که 1 میلیارد داره نمیره جنسی وارد کنه که ریسک داشته باشه ، چیز پر سود وارد میکنه !! اما شما nami جان ، من شما رو خیلی دوست دارم و فکر میکنم ادم باتجربه ای هستید . واردات عالیه دوست عزیز من ولی خط قرمزش صادراته و برعکس . اگه روزی برسه که به ازای هر یک ریال صادرات 2 ریال یا حتی 5 ریال اقا 100 ریال اصن 100 تومن واردات صورت بگیره عالیه . ولی الان 1 ریال هم صادرات غیر مقطعی و درست حسابی غیر نفتی نداریم میلیون میلیون ریال داریم وارد میکنیم که این بده . ![]() |
|||
09-28-2012, 12:00 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
تولید بی فکر و تدبیر و همچنین واردات بی فکر هر دو آفتن . من می گم تولید باید گل کنه تا مملکت شکوفا بشه رفاه بیاد یک شبه نمیشه ما 100 ساله همه چیز رو خراب کردیم . حداقل 20 سال زمان نیاز داریم تا جمع و جورش کنیم
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
09-28-2012, 12:12 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
به نظر من مشکل واردات تو سودجویی برخی افراده!یعنی طرف به سود مثلا 40 درصد راضی نیست و میخواد 400 درصد سود کنه!! برمیداره میره جنس ارزون میاره و با قیمت جنس اصلی یا حالا یه خرده کمتر برای استقبال بیشتر به ملت قالب میکنه!
البته حرف دوستان در مورد مشکلات تولید هم صحیحه! اما واقعیت اینه که وقتی ما خودمون دلسوز مملکتمون نباشیم کی دیگه میخواد دل بسوزونه؟! این قضایای بازار ارز و طلا درست شاید از یه خاصی جرقه خورده باشه اما حضور زیاد مردم باعث شعله ورتر شدنش شد! مسئله ی دیگه کیفیته به قول آقا سبحان اگه ما کالامون رو با کیفیت مناسب و مشتری پسند تو دنیا عرضه کنیم مطمئنا مشتری خودش رو خواهد داشت!ولی وقتی ما خودمون به خودمون احترام نمی زاریم و جنسمون رو فله و با کیفیت و قیمت بالا می فروشیم از کی باید انتظار داشت؟! به نظر من تولید بر واردات ارحجه ! چون مطمئن باشید با این فشارها مجبوریم تا چند وقت دیگه واقعا نیازهامون رو خودمون برطرف کنیم! شاید این حرف خیلی آرمانی باشه اما امیدوارم روزی برسه که در چاه های نفتمون رو ببندیم ! انشالله این روز دور نیست! پ.ن: راستی مسئله قاچاق رو هم نباید فراموش کرد! تا پارسال آمار می دادن 14 میلیارد دلار قاچاق وارد کشور میشه!!! این یعنی خیلی از کالاهای مصرفی و غیرمصرفی مردم قاجاقه!! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پست سریع به ایران | mahdi6940 | 1 | 532 |
06-21-2016 12:07 PM آخرین ارسال: majidghaffari |
|
#کارافرینی به سبک ایرانی#برای بچه های انجمن | ebrahim.ev | 1 | 738 |
09-10-2015 11:03 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ | جبرئیل | 4 | 1,213 |
04-30-2015 02:25 PM آخرین ارسال: جبرئیل |
|
برای شما دوست عزیزی که به تازگی عضو شده اید ... | m-jalalvand | 2 | 1,120 |
03-05-2013 12:34 PM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
به نظرتون مرحله دوم هدفمندی یارانه ها چجوری اجرا بشه بهتره؟ | somaye92 | 1 | 464 |
03-04-2013 02:16 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
![]() |
مشكلات امروز ايران نسبت به كشورهاي ديگر جهان چيست | mardanblog | 14 | 2,350 |
02-23-2013 06:08 PM آخرین ارسال: saeed.abdollahi |
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی | mjdehghani | 92 | 13,049 |
01-24-2013 02:39 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
تا چه اندازه به مباحث تفکر مثبت اعتقاد دارید؟ | jahanagahi | 10 | 2,561 |
10-16-2012 02:47 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
آیا عوامل رسیدن به هدف راز است ؟ | jahanagahi | 22 | 3,129 |