ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
درامد در اینترنت زمان کنونی: 09-25-2025, 02:01 AM |
|||||||
|
درامد در اینترنت
|
09-19-2012, 09:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-19-2012 09:30 PM، توسط alicpu.)
ارسال: #171
|
|||
|
|||
RE: درامد در اینترنت
طوفان خان باشه تا ان جايي بتوانم سعي مي كنم
ولي قول صد در صد نمي دهم . در ضمن شما پست بزنيد . اگرم . نيامدم به محمد خان پيام بدهيد ايشون مي ايد جواب مي دهد در ضمن دوستان خيلي برايتان سخت نباشد وقتي پستي را مي خوانيد يا بهش امتياز بدهيد يا تشكر بكنيد يا اعتبار بدهيد بنده خودم خيلي خوشم نمي ايد از اين گونه موارد چه بدهيد چه ندهيد كار خودم را خواهم كرد ولي اين كار ها باعث مي شود انگيزه براي فرد مورد نظر پيدا بشود . و اين خود يك روند صعودي را مي تواند در تايپك سير بكنيد |
|||
09-20-2012, 12:58 AM
ارسال: #172
|
|||
|
|||
از نظرات دو دوست عزیز " علی و توفان " ممنونم ، هم کاملا مفید بود و هم دیر ! دیر از این لحاظ که دیگه من توی این شرایطم نمی تونم یه وب جدید بیارم بالا همینه خدا کنه بتونم نگهش دارم.
سعی می کنم به صورت کلی پاسخ بدم : ________________________________________________ پاسخ به علی : بازدیدش زیاد نیست ! نمی دونم چکار کنم دیگه خداییش مطالب اکثرا اختصاصی مینویسم و مشکل اساسی که جدیدا متوجه شدم هر چه قدر با سیستم جدید رزبلاگ وبلاگو روزانه آپدیت کنیم مطالب توی گوگل دیرتر ایندکس میشه ، پس باید یک روز درمیان بروز کرد که این خودش کلی بازدید می گیره !!!!! موضوع سایت ، سرگرمی و تفریحی ------ تبلیغات زیاد نیست (ولی کمترش می کنم) ------------- محصولات اکثرا توی وب نسبت به بقیه پرفروش تر هستند (نمونش من دو تا تصفیه آب تا حالا فروختم!) _____________ قبلا از هکاری فروش اوکسین ادز استفاده می کردم ( 5 فروش فقط از اوکسین داشتم ) اوکسین ادز تنوع محصولاتش کم بود، رفتم ملی مارکت که کدهاش با رزبلاگ سازگاری نداشت و پشتیبانی خوبی هم نداشتن ، در حال حاظر با آسیا پارس کار می کنم ________________________________________________________ پاسخ به توفان : آره دوست عزیز همین سایت تاپ ترین -------------- آره رزبلاگ امارگیرش زیاد نشون میده ---------- تبلیغ توی سایتهای دیگه هزینه می خواد من با صفر شروع کردم و پولی درنیاوردم که بابت تبلیغات بدم (جیبام همیشه خالیه) ----------------- قالبم آره تکراریه چون وبلاگه دیگه ، اگه زودتر میفهمیدم مطمئنا وردپرس میاوردم بالا ولی خوب این همه وقت و مطلب گذاشتم واسه این --------------- بابت نظرسنجی باید بگم با عرض پوزش حالا درسته سایت من همچین آش دهنسوزی نیست ولی خیلیا از روی حسادت میزنن نه !! خداییش خودم توی نظر سنجی شرکت نکردم و پسر عمه ام کنار نشسته بود زد نه !!!! _________________________________________________________ اگه کسی پیدا میشد می خرید سایتو او موقع به فکر یه سایت با کارکرد بهتر میفتادم MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
09-20-2012, 12:07 PM
ارسال: #173
|
|||
|
|||
(09-20-2012 12:58 AM)Divar نوشته شده توسط: ____________ خوب قرار نیست که اول درآمد داشته باشی بعد تبلیغات کنی اگه اونجوری باشه که دیگه نیازی به تبلیغات نداری واسه این کار از کم شروع کن مثلا از سایت ادگاه استفاده کن بابت 1000 کلیک فقط 10 هزار تومن میگیره که این عالیه چون نمایش سایتت در صدها سایت و وبلاگ رایگانه و فقط پول بابت کلیک روی آگهیه که میذاری. وبلاگه که وبلاگه مگه وبلاگ قالب اختصاصی نداره؟ یه تو گوگل سرچ کن طراحی قالب رزبلاگ ببین چقدر سایت هست که با 10 تا 20 هزار تومن واست قالب میسازن همین دیگه امیدوارم پیشنهادام به کارت بیاد. خرید مانتو اداری |
|||
09-20-2012, 12:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-20-2012 12:54 PM، توسط alicpu.)
ارسال: #174
|
|||
|
|||
نگاه كن دوست . عزيز .
به نظرم دامين چون دات اي ان هست . اين خودش باعث دور ايندكس شدن مي شود . يا اگرم اين باعثش نباشد . بايد با وبلاگ هاي كه داراي پيج رنك هستند . تبادل لينك بكني . كه موضوع شان مثل خودت باشد . اين ها مي توانند سرعت ايندكس شدنت را بهتر بكنند . مثلا در انجمن ها مثل پرشين تولز عضو بشو و در امضا ادرس وبلاگت را بگذار . تا لينك حساب بشود . و بعد ايندكس شدنت بهتر بشود . گفتي مطالب اختصاصي خوبه . ولي از مطالب پر بازديد و داغ روز نيز از سايت هاي ديگر استفاده بكن . ولي عنوان را عوض بكن . خط اول و اخر را تغيير بده . تگ ها را خودت بزن . و كار هاي ديگر خوب گفتي با اين سيستم ها كار مي كني خوب سيستم هاي ديگر را نيز امتحان بكن . مثلا زمين ماركت . برمودا . ميهن استور . دايان شاپ و غيره در اخر نگاه كن هيچ چيز سايت نمي شود . الان شما خودت را بتر كوني . وبلاگ را به همه جا برسوني وقتي بخواهي بفروشي فوقش 50 الي 80 تومان ازت بخرند ولي سايت را راه اندازي بكني . اين قدر مطلب بزني . بازديد بگيري. و و بفروشي قيمتش چندين برابر هست . كلا سعي كن در زمينه افزايش بازديد . چگونگي مطلب زدن . سئو كردن وبلاگ . و غيره مطالب به روز و خوب را بخواني مثلا در زمينه اين ها كه گفتم سايت يك ادمين و سايت سئو موز فارسي را بهت معرفي مي كنم . در ضمن چرا با ساب دامين خود روز بلاگ . اين كار ها را نمي كني . چرا امدي دامين دات اي ان را گذاشتي الان با ناد مي روي سايت را ويروسي مي شناسد . بعد . با ساب دامين خودش به نظرم بهتره مطالبت ايندكس بشند الان براي مثال چه كساني سايت دارند . بيايند معرفي بكنند . خوب سايتي كه دارند . روزانه حدودي چه قدري اي پي وارد سايت مي شود . بعد بيايند يك محصول بگذارند . ببيند به ازاي هر چند اي پي يك فروش دارند بنده خودم بر اساس تجربه مي گويم بر اساس هر 1000 اي پي يك فروش براي سايت هاي معمولي ولي سايت هاي كه واقعا هدف گذاري شده اند و وقتي يك كاربر وارد سايت مي شود و قصد ديگه چيزي جز خريد كردن نيست اون جريانش فرق مي كند مثلا ممكن هست يك سايتي با 5 هزار اي پي در روز درامدش 70 هزار تومان باشد . و ممكنه يك سايتي با هزار تا اي پي در روز درامد ماهيانه بيش از يك ميليون را داشته باشد . |
|||
09-20-2012, 01:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-20-2012 01:14 PM، توسط alicpu.)
ارسال: #175
|
|||
|
|||
در اخر دوستان شايد بنده از فردا ديگر در جمع شما نباشم و به مدت 10 ماه ترك نت بكنم .
اميدوارم تا اون موقعي كه دوباره بر مي گردم . اين تايپك را بالا نگه داشته باشيد . و به موفقيت هاي زيادي رسيده باشيد . در اخر اين نكته را بهتان بگويم . وقتي يك متن را مي خوانيد يعني اين قدر برايتان سخت هست . يك دكمه تشكر . يا اينكه نظرتان را ابراز بكنيد واقعا خيلي از افراد زحمت مي كشند ولي شما فكر مي كنيد اگر دكمه تشكر را بزنيد چيزي ازتان كم بشود بنده هميشه در اين انجمن گفتم . و خيلي ها فكر مي كنند كمبود تشكر دارم . نه عزيزان بلكه بايد از نويسنده يك مطلب تشكر كرد . تا انگيزه داشته باشد . در اخر نيز اگر خوبي و بدي از ما ديديد حلال بكنيد كه تا هشت تيز يا ده تيز سال اينده بنده نيستم |
|||
09-20-2012, 06:57 PM
ارسال: #176
|
|||
|
|||
پس فعلا خداحافظ دوست عزیز
![]() خرید مانتو اداری |
|||
09-21-2012, 05:10 AM
ارسال: #177
|
|||
|
|||
الان دیر وقته ، انشاالله فردا این چند پست آخر می خونم بررسی می کنم
MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
09-22-2012, 03:20 PM
ارسال: #178
|
|||
|
|||
خلاصه مفید به دو دوست عزیز " طوفان " و " علی " پاسخ میدم :
طوفان = اون سایت ادگاه که معرفی کردی خیلی چیز جالبیه حیف که دیر باهاش آشنا شدم ----------- آره قالب طراحی می کنن ولی اگه به وبلاگ من دقت کرده باشه کل مطلب در ادامه مطلب قرار گرفته شده یعنی صفحه اول فقط لینک مطالب داره (برعکس خیلی از قالبها) البته مشکل بزرگتر اینکه واقعا الان پولی ندارم توی هزینه روزانه خودم موندم ! ************************* علی= بزرگترین اشتباهم خرید دامنه in بود !!!! با ساب دامین خود رزبلاگ که اوایل کار می کردم با وجودی که کیفیت مطالبم نسبت به الان خیلی پایین تر بود ولی ظرف 6 ماه شدم پیج رنک 2 ولی ندونسته رفتم دامنه in خریدم و مشکل بزرگتر اینکه برای تمدیدش باید 25 هزار تومن بدم !!! حتما عوضش می کردم ولی تمامی عکس ها تگ تاپ ترین بهش زدم. ---------------- MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
09-22-2012, 05:34 PM
ارسال: #179
|
|||
|
|||
(09-22-2012 03:20 PM)Divar نوشته شده توسط: خلاصه مفید به دو دوست عزیز " طوفان " و " علی " پاسخ میدم : چند مورد توجه کن 1. به گذشته نگاه نکن و افسوس بخور. به گذشته نگاه کن و تجربه بگیر ازش برای آینده 2. دامنه .in فقط از نظر اینکه برای تمدیدش باید خدا تومن پول بدی ضرر میکنی اگه نه مشکل دیگه ای نداره 3. اصلا کار حرفه ای روی وبلاگ نباید انجام داد. مگر وبلاگی که بشه ارتقا داد به سایت راحت. 4. من تا روزی که اولین سایتم رو زدم نزدیک 8 تا وبلاگ مدیریت کردم اگه میخواستم مثل شما بگم این وبلاگ رو اگر خریدن میرم سایت میزنم الانم داشتم با وبلاگام بازی میکردم. 5. الگوریتم های گوگل تغییر کرده و اصلا نمیشه گفت روی ساب دامین بوید پیج رنک 2 گرفتی ولی الان داری جدی کار میکنی نه پیج رنک میگیره نه ورودی. گوگل خیلی تغییر کرد با دو تا الگوریتم وحشتناک پاندا و پنگوئن. پس کلا الان رو زیاد نمیشه با قبلش مقایسه کرد. 6. اگر قصد داری حرفه ای کار کنی یه سایت ایجاد کن یا وبلاگ قابل ارتقا به سایت بزن که بعد بتونی اطلاعاتت رو کامل انتقال بدی. از جمله تصاویر آپلود شده و این حرفا. موفق باشی ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
09-25-2012, 01:10 PM
ارسال: #180
|
|||
|
|||
همونطور که دوست عزیزمون alicpu قبلا اشاره کرده بود یکی از راه های کسب درآمد وبلاگ نویسیه برای همین تصمیم گرفتم تا از سرویس دهنده های وبلاگ رو در اینجا معرفی کنم که یکم باهاشون آشنا شیم:
1- بلاگفا: در یک کلمه ساده. بلاگفا که از قدیمی ترین سرویس دهنده هاست کاربران زیادی داره اما به دلیل محدودیت های فراوانی که داره کم کم از رقیبانش داره عقب میفته به هر حال اگه میخواهید یه وبلاگ نویس حرفه ای شوید بلاگفا را فراموش کنید. 2- پرشین بلاگ: یه زمانی با پسوند دات کام بود مثل این که این پسوند رو ازش دزدیدن و مجبور شد از ir استفاده کنه به هر حال اولین وبلاگ دهنده ایرانیه و هنوز میشه بهش اعتماد کرد. 3- بلاگ اسکای : اینم از قدیمیاست و قابل اعتماد هنوز امکاناتش زیاد نیست اما سرعت نسبتا خوبی داره 4- رزبلاگ: میشه گفت یکی از بهترین هاست . هر چند وقت یه امکان جدید اضافه میکنه و جدیدا به خاطر امکانت فراوانش نام سایت ساز روی خودش گذاشته 5- ثامن بلاگ: با این که عمر کمی داره اما این هم دارای امکانت فراوانی است از جمله نرم افزاری برای اندروید که باهاش بتونید وبلاگتون رو آپ کنید. 6- vcp: بیشتر یه سایته تا وبلاگ به جز سرعت تقریبا پایینی که داره از لحاظ امکانات و امنیت تقریبا کامله 7- میهن بلاگ : چند باری خود میهن بلاگ هک شده اما سرویس دهنده خوب و قدیمی هستش که میشه بهش اعتماد کرد. 8 - جوان بلاگ: امکاناتی در حد متوسط اما با سرعتی بالا 9- ماه بلاگ : که کارش رو با شعار با پرسرعت ترین وبلاگدهی ایران شروع کرده اما ما که این سرعت رو تجربه نکردیم. 10- لوکس بلاگ: قالب های زیبا و فراوان و امکاناتی بالا و البته سرعتی پایین مشخصات این سرویس دهنده وبلاگ هستش. این ده نمونه از پرطرفدارترین ها بود خیلی هم هستن که فقط به نام آنها اکتفا میکنم: بلاگ وب بلاگ ساز آس بلاگ فردا بلاگ آفتاب بلاگ ایران بلاگ کاسپین بلاگ بلاگها تیتربلاگ شاپلاگ اویستاکزن بلاگر بلاگ سازان پارسیفا اریسفا آذین بلاگ و ... می بینید که چقدر فراوان اند. به هر حال برای وبلاگ نویسی با توجه به نیاز خود و تحقیقات یک سرویس دهنده مناسب پیدا کنید. سوالی بود در خدمتم. خرید مانتو اداری |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ | iranvps | 1 | 573 |
04-06-2018 07:53 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
سوال در مورد راه اندازی سایت فروشگاهی | sd161 | 10 | 2,963 |
04-06-2018 07:47 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
تبلیغات در سایتهای دیگر | Divar | 59 | 8,812 |
09-18-2017 11:47 AM آخرین ارسال: asmadanesh |
|
![]() |
ایده و طرح بازی آنلاین (همکاری در ساخت بازی) | iman.r | 4 | 2,610 |
03-26-2017 01:09 AM آخرین ارسال: هورداد |
کسب درامد از طریق بازی های رایانه ای | alicpu | 42 | 20,272 |
02-05-2017 07:13 PM آخرین ارسال: meysam.ef |
|
کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت | alicpu | 50 | 19,533 |
08-27-2016 02:43 PM آخرین ارسال: mehdi-f |
|
راهنمایی ثبت سايت در گوگل... | سعید.کرمی | 10 | 3,436 |
08-06-2016 11:19 PM آخرین ارسال: لبخند |
|
سیدی های اموزش کسب درامد اینترنتی نخرید | amirnpe | 2 | 1,473 |
06-20-2016 05:01 AM آخرین ارسال: yousef0098 |
|
بهترین راهنمایی در مورد افزایش فروش(زیورآلات طلا و نقره) | hoodijoon | 1 | 919 |
01-29-2016 05:44 PM آخرین ارسال: business_nuts |
|
کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب | c4t3r | 57 | 10,344 |
11-03-2015 06:06 PM آخرین ارسال: reza_yki |
|
با این مواردی که بلدم چه می توانم در عرصه نت انجام دهم | arash_tab | 18 | 2,750 |
10-05-2015 09:36 PM آخرین ارسال: ramin7 |
|
نواوري در پرداخت | hamancn | 2 | 594 |
09-29-2015 10:29 AM آخرین ارسال: hamancn |
|
![]() |
َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ | saeed74 | 25 | 6,218 |
08-29-2015 10:50 PM آخرین ارسال: saeed74 |
![]() |
مشورت بسیار مهم با همه دوستان در مورد گرفتن سرویس فورواردینگ کالا به ایران ؟ | Ariya | 1 | 649 |
08-16-2015 03:23 AM آخرین ارسال: radd |
درامد بیشتر | دست فرد | 0 | 807 |
08-13-2015 08:59 PM آخرین ارسال: دست فرد |
|
اهمیت چت آنلاین در فروش اینترنتی | reza.rs | 4 | 1,068 |
07-15-2015 02:59 PM آخرین ارسال: reza.rs |
|
لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید | yousefi66 | 3 | 1,016 |
06-22-2015 09:08 PM آخرین ارسال: K4Z3M |
|
![]() |
چند سوال جدی در مورد اجرای ایده یک شبکه اجتماعی منحصر به فرد و خاص. | Yoosef.71 | 12 | 3,770 |
06-14-2015 01:37 AM آخرین ارسال: poryaghoobi |
درامد از پنل مستقل اس ام اس و هاست | atp_mis | 11 | 3,297 |
05-19-2015 10:13 AM آخرین ارسال: fekreabi |
|
موفق ترین کسب و کارهای اینترنتی؛درآمد: 1000 دلار در هر ثانیه! | محسن دوستوندی | 7 | 2,585 |
05-05-2015 08:44 AM آخرین ارسال: Saeed.MD |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: