ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ساخت و ساز
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:09 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: افسون
آخرین ارسال: افسون
پاسخ: 4
بازدید: 1401

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت و ساز
08-19-2012, 11:10 AM
ارسال: #1
ساخت و ساز
سلام الان تو مناطق زلزله زده نیاز فوری به بازسازی خونه هاشون دارن من میخواستم تو خرید و فروش مصالح ساختمانی فعالیت کنم میخواستم در این زمینه راهنماییم کنید البته با سود کم میخوام بفروشم منتها نمیدونم از کجا شروع کنم از بنیاد مسکن یا ... خواهش میکنم هرکس در این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره ممنونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-19-2012, 03:02 PM
ارسال: #2
RE: ساخت و ساز
این کارهارو شهرداری میگیره ... و خیلی سخته با واسطه کار کنند ... و معمولا آدم های گنده ایی پشت این قضایا هستند
08-19-2012, 03:20 PM
ارسال: #3
همان طور که محمد جان فرمودن قبل از شما افرادی پشت این قضییه هستند که اجازه دخالت را به منو و شما نمیدن نمیشه گفت هیچ راه حلی نداره ولی باید یه فرد با نفوذ در سازمان های مسکن و شهرسازی تهران یا استانی که گرفتار زلزله شده داشته باشید تا بتونید یه حرکتی بزنید با همه این صحبت ها بازم احتمالش ضعیفه ولی شما تلاش خودتو بکن شایدم موفق شدی .

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
08-19-2012, 09:43 PM
ارسال: #4
خیلی از راهنماییهاتون ممنونم دوستان دیگه اگه نظری دارن من منتظرم
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ساخت بازي تحت وب mas 5 4,381 06-17-2015 08:01 PM
آخرین ارسال: ro3vayedel
  ساخت ماکت های مختلف به صورت صنایع دستی بهنام ذوالفقارزاده 6 2,952 09-08-2012 12:13 AM
آخرین ارسال: amir_sky

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS