ساخت و ساز - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55) +---- موضوع: ساخت و ساز (/showthread.php?tid=4018) |
ساخت و ساز - افسون - 08-19-2012 11:10 AM سلام الان تو مناطق زلزله زده نیاز فوری به بازسازی خونه هاشون دارن من میخواستم تو خرید و فروش مصالح ساختمانی فعالیت کنم میخواستم در این زمینه راهنماییم کنید البته با سود کم میخوام بفروشم منتها نمیدونم از کجا شروع کنم از بنیاد مسکن یا ... خواهش میکنم هرکس در این زمینه اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره ممنونم RE: ساخت و ساز - m_grate29 - 08-19-2012 03:02 PM این کارهارو شهرداری میگیره ... و خیلی سخته با واسطه کار کنند ... و معمولا آدم های گنده ایی پشت این قضایا هستند RE: ساخت و ساز - ناصر صادقی - 08-19-2012 03:20 PM همان طور که محمد جان فرمودن قبل از شما افرادی پشت این قضییه هستند که اجازه دخالت را به منو و شما نمیدن نمیشه گفت هیچ راه حلی نداره ولی باید یه فرد با نفوذ در سازمان های مسکن و شهرسازی تهران یا استانی که گرفتار زلزله شده داشته باشید تا بتونید یه حرکتی بزنید با همه این صحبت ها بازم احتمالش ضعیفه ولی شما تلاش خودتو بکن شایدم موفق شدی . RE: ساخت و ساز - افسون - 08-19-2012 09:43 PM خیلی از راهنماییهاتون ممنونم دوستان دیگه اگه نظری دارن من منتظرم |