ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آرایشگری مردانه زمان کنونی: 09-23-2025, 08:05 PM |
|||||||
|
آرایشگری مردانه
|
08-05-2012, 02:46 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آرایشگری مردانه
سنگ بزرگ علامت نزدن هست
شما هر اصلاح معمولی که با پرتی هاش حدود 30 دقیقه وقت می گیره (معمولا 20 دقیقه ) را 4 هزار تومان در نظر بگیر شما اگه روزانه 10 ساعت مغازه باز باشه در بهترین حالت می تونید 16 اصلاح داشته باشید 16*4 هزار تومان = 64 هزار تومان سود روزانه * 30 روز ماه (آرایشگر 30 روز ماه باید باز باشه ) می شه ماهی 1800 در بهترین شرایط کار تک نفره حالا بعد از یک مدت که شما مشتریانتون بیشتر شد می تونید همکار استخدام کنید ، اصولا توی آرایشگاه ها کسی با حقوق ماهیانه کار نمی کنه و اکثرا درصدی هستند . یعنی چطوری : شما یک نفر همکار وارد را استخدام می کنید باهاش به طور مثال ماهی 100 تومان حقوق ثابت + 50 درصد دریافتی از مشتری را قرارداد می بندید . اینجوری شما در روز می تونید علاوه در برامد خودتون 50 درصد از درامد همکارتون را هم دریافت کنید. راه دیگر بالا بردن درامد خاص بودن و اسم در کردن (خلاصه اش کلاس گزاشتن برای خلق الله است ) اینجوری شما برای هر اصلاح به جای 4 هزار تومان حداقل 10 هزار تومان می گیرید ، کار گریم ، اصلاح داماد و امثالهم هم مثلما بیشتر بهتون می خوره سالن های بزرگ آرایشگاهی یک درامد دیگه هم دارند که صندلی اجاره می دهند به آرایشگرها ، یعنی یک آرایشگر که مشتری داره (شرطش اینه که مشتری داشته باشه ، مشتری های مغازه به این آرایشگر تعلق نمی گیره) می یاد و توی این آرایشگاه شیک یک صندلی اجاره می کنه از ماهی 300 تومان هست تا 1.2 هم من سراغ دارم که درامد خالصش می ره تو جیب صاحب امتیاز موفق باشید به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
08-05-2012, 03:33 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
نظرات دوستان را اگر بخوام تکمیل کنم اینه که :
من برا یه مشتری کار تبلیغاتی انجام دادم که تو یه برج 15 طبقه تو بهترین نقطه شهر سالنی کرایه کرده بود ماهی 5 میلیون اجاره ، خیلی هم به دکوراسیون اون رسیده بود . خوب فکر می کنید مشتری هاش از جه قشری بودند ، همه مایه دار . اصلاح و کمی سوسول بازی 30 الی 40 تومنی می گرفت . قسمت مخصوص داماد هم داشت که برادر خانم خودم رو اصلاح کرد و گریم و با کلی منت 150 تومن گرفت . از تبحر کاری او که بگذریم ، پرستیژ بالایی رو تو کارش رعایت کرده بود . قسمت های دیگر مثل فروشگاه لوازم آرایشی مثل ژل و اسپری و حوله و ...... اینترنت wifiو خلاصه با این کارا ماهی 5 تومنی هم اضافه در آمد داشت . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
08-05-2012, 05:03 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
من ماهیانه 15000 پول سلمونی میدم
بعضی مواقع هم مهمونی عروسی هم باشه 10 میدم برای مدل من خودم به موهام میرسم البته اینم بگم شاید 20 تا سلمونی عوض کردم تا یه دونه خوب پیدا کردم. 2000 هزارتومن بیشتر با 5000 تومن بیشتر هیچ فرقی نمیکنه خوب بزنه همه پول میدن مکان سلمونی خیلی مهم هست |
|||
08-05-2012, 06:54 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(08-05-2012 05:01 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: سلام. سلام لطفا سوالات مربوط به موضوعات کسب و کار را مطرح کنید که با موضوعات انجمن هم خوانی داشته باشد سوالات دینی را از سایت های مربوطه و افراد آگاه بپرسید./ پست غیر مربوط حذف شد. / |
|||
08-05-2012, 09:34 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
سلمونی زنجیره ای هم خوب میگیره ! مخصوصا اگه فرانچیز باشه درامد عالی هم خواهد داشت .
سعی کنید تو یه کشوری مثل مالزی دوره ببینید ، روش کوتاه کردن موی اونا با ما فرق داره ، حداکثر 10 دیقه طول میکشه مدل مورد نظر رو رو موهات پیاده کنه :| ![]() |
|||
08-05-2012, 10:17 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(08-05-2012 09:34 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: سلمونی زنجیره ای هم خوب میگیره ! مخصوصا اگه فرانچیز باشه درامد عالی هم خواهد داشت .سلام. کوتاه کردن ساده رو چند دقیقه انجام می دهند؟ هزینه ی رفتن به مالزی و دیدن دوره و برگشت به ایران چقدر میشه؟ |
|||
08-05-2012, 11:18 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(08-05-2012 02:16 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:(08-05-2012 12:25 PM)goldmen نوشته شده توسط: ارايشگري و كارهايي نظير اين كار كه خدمات هست بستگي به توانايي ومهارت شخص ميتواند مشتري هاي زيادي كسب كند وبراساس اون مي تواند به درآمد دست يابي داشته باشدسلام. توشهر ما كه شهر خيلي كوچيكي هست از هر اصلاح2000 ميگيرن وبالاي 20 تا در روز مشتري دارن وتا 100 تا هم ميره مشتري هاشون اون نرخي كه گفتم بستگي به جا ومكاني كه داري وچه مدل موهايي رو جوابگو باشي هست تو مشهد تو بلوار سجاد يكي از ارايشگر ها كه بگفته خودش در دبي هم دوره هاش رو ديده براي هرمدل فشن معمولي 10 هزار تا 100 هزار دريافت ميكند وهميشه هم مشتري هاش وقت ميگرين براي آرايش حالا حساب كن يا درمناطق بالاشهر تهران يا يك ارايش براي داماد ناقابل تازه داماد هم كچل باشه 200 هزار تا چند ميليون هست ولي بازم ميگم اين كار بايد حتما مهارت خوبي با كيفيت خوبي ارائه بدي چون خيلي تاثير دارد جا ومكان كارت خيلي تاثير دارد بعد تازه ميتواني كنار دست خودت چند تا آرايشگر هم بگيري كه درصدي كار ميكني باهاشون چند سال پيش حاشيه ميدان پونگ تهران يكنفر اينطوري كارميكرد خودش بازنشسته ارايشگري شده بود ولي 4تا آرايشگر داشت كه 30 درصد به اون ها ميداد مابقي مال خودش بابات مواداوليه وكرايه مغازه ودنگ خودش كه روزانه بيشتر از500 هزار تومان براي خودش خالص داشت |
|||
08-06-2012, 12:02 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سلام.
کلاس های فنی حرفه ای آرایشگری توی کشور خودمون چطوره؟ مدل های روز رو آموزش می دهند؟ و یه نکته ی دیگه که هست اینه که شما میرید مدرک فنی حرفه ای رو میگیرید و شروع به کار می کنید ، اگه مدل های آموزش داده شده مدل های روز هم باشند باز بعد از چند وقت اون مدل ها قدیمی می شوند ، بعد چطوری باید خودمون رو به روز کنیم؟ |
|||
08-06-2012, 12:13 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(08-06-2012 12:02 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: سلام. عليك سلام شما ميتوانيد به سازمان فني وحرفه اي يا مراكزي كه بصورت خصوصي اموزش ميدن مراجعه كنيد ومهارت كافي رو ياد بگيرين مدل يك چيزي نيست كه قديمي بشه طرفدارهاي كمتري دارد ولي نابود نمي شود توآرايشگري هم اينطور هست نصف مشتريها مدل هاي معمولي وساده رو استفاده مي كند ونصف ديگر هم مدل هاي جديد مدل جديد كه متاسفانه درايران داره جا ميافته شما يك دست بكش تو سزت ميشه مدل روز بعد هرچي بيشتر مهارت داشته باشي مدل رو كه ببيني ميتوني به اون مدل آرايش كني نياز به كلاس هاي خاصي نيست بخصوص مدل هاي فشن كه شدن سليقه اي وقانون خاصي ندارد جز چند تا كه اسم دارهستند ومعروف |
|||
08-06-2012, 12:31 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(08-05-2012 10:17 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط:(08-05-2012 09:34 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: سلمونی زنجیره ای هم خوب میگیره ! مخصوصا اگه فرانچیز باشه درامد عالی هم خواهد داشت .سلام. 3-4 دقیقه بیشتر طول نمیکشه ! یعنی تا خودتون نبینید باورتون نمیشه که چقدر سریع انجام میدن ! هزینه دوره رو نمیدونم ولی برای رفتن به مالزی ، هزینه ها متفاوته و بستگی به مدت زمان اقامت داره ! ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
شغل كاملا مردانه اي كه نصيب اين زن شد | صدفی | 4 | 2,281 |
04-07-2016 12:00 PM آخرین ارسال: امیر صاحبدل |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان