ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟ زمان کنونی: 09-25-2025, 06:00 PM |
|||||||
|
امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟
|
07-21-2012, 09:59 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
دوستان گرامی با تو جه به اهمیت عمل و اقدام برای رسیدن به موفقیت بیائید هر روز کارهای خود را بسنجیم و ببینیم آیا کاری فراتر از حرف و ایده پردازی انجام داده ایم؟ و اگر کاری انجام نداده ایم دلایل آن را بررسی کنیم چون میگویند "سفر هزار فرسخی با یک قدم آغاز میشود" و نیز "از تو حرکت از خدا برکت" به خصوص برای کسانی که تازه میخواهند شروع کنند یک تماس تلفنی،بررسی قیمت و وضعیت یک محصول در بازار،پرس و جو در میان آشنایان،و بسیاری کارهای دیگر می تواند راهی به سوی هدف باز کند و باعث اتفاقات پی در پی و ثمربخش باشد. بیائید در اینجا از کارها و اقدامات هر چند کوچک که منجر به گشایش گره ی ترس و دودلی و سردرگمی میشود بگوئیم.
پیشنهاد از پیشکسوتان،خاطره از با تجربه ها و تصمیم گیری برای فردا از قدم اولی ها! . ![]() ![]() |
|||
07-21-2012, 11:14 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: امروز برای حرکت به سوی هدفت چه قدمی برداشتی؟
من 10 ماه پیش دبی بودم پسر دایی و دایی بنده از سرمایه دارهای امارات هستند.به من زنگ زد گفت بیا نمایشگاه دست تنهام.برام کارت صادر کرد و رفتیم ... خلاصه مشتری ها میامدن مخصوصا ایرانی ها ما 5 تا نمایندگی داشتیم
به دلایلی نمیخواستیم نمایندگی به ایران بدیم بیشتر به خود امارات عربستان کویت عمان قطر و... که کشورهای ثروتمندی هستند.غرفه ی ما از شلوغ ترین غرفه های نمایشگاه بود و برام عجیب بود که از هر 3 نفر 2 نفر دست میزاشت رو نمایندگی AUTOSOL ALBERTI و من با داییم صحبت کردم که نمایندگی ایرانو بده من. برای نمایندگی من باید حدود 150 هزار یورو هزینه میکردم و ... پس گفتم بیخیال ... نمیشه اومدیم ایران تو فکر این بودم یک کار نوع و جدید بیارم تو بازار بعد از 3 ماه یادم اومد .... خلاصه زنگ زدیم داییم گفتم دستم به دامنت اینو اوکی کن گفت نصف قرارداد رو بده برای شروع کار و چون برند اول تو دنیا بود باید با احتیاط جلو میومدم و هیچی هیچی همه کارها اوکی شد و نمایندگی رو داریم گسترش میدیم حدود 30 میلیون داریم تبلیغات میکنیم و حدود یک کانتینر هم 4 هفته دیگه میرسه دستمون حتما نباید منتظر بود تا یک کاری بهتون پیشنهاد کنند شما باید از فرصت ها استفاده کنید.من 3 ماه وقت گذاشتم برای این کار. از سخت ترین کاره هست ما باید با شرکت های ایرانی رقابت کنیم محصول ما گرونتر از محصول ایرانی هست حدود 5 الی 10 برابر یک محصول ایرانی ولی کیفیت 100 برابر ایرانی به قول دوستمون از زنگ زدن ها شروع میشه تو کار باید پر رو باشیم . البته پر رو خوب نه بد با دلتون خلوت کنید که چی میخواد نه اینکه هر کسی گفت فلان کار توش پول تو هم بیا برو انجام بده |
|||
07-22-2012, 07:36 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
به نظر من آدم اگر کاری را شروع کنه و با جدیت،پشتکار و انگیزه ی زیاد ادامه بده قطعا به موفقیتهای زیادی در اون زمینه دست پیدا میکنه برای مثال الان اگه از یه ساندویچ فروش بپرسید که سودش خوبه یا نه و بگه خوب نیست صرف نمیکنه بخور نمیره! من به شما میگم اون فرد به اندازه ی سطح فکرش،خلاقیتی که به کار میبره و بلندپروازیهائی که داره(یا بهتر بگیم اصلا نداره) داره از کارش سود کسب میکنه مطمئناً اگه به محل کارش سری بزنید متوجه میشید که بی نظمی بی علاقگی و عدم رعایت حقوق مشتری فراوان هست. این در حالیه که شاید همون دور اطراف یه ساندویچی دیگه ببینید با همون امکانات و کمی خلاقیت و مشتری مداری چند برابر نفر اول درآمد داره و تازه افکار و ایده های جدیدی برای ارئه محصولات یا تنوع دادن به کارش داره خیلی راضیه.
نتیجتاً اولین چیزی که یک فرد برای موفقیت نیاز داره داشتن ایده ی خوب و پرسود نیست(گرچه مفید است) اما مهمتر از همه چیز داشتن شخصیت خلاق علاقمند پی گیر و با شم اقتصادی بالا است که میتواند در هر زمینه ی کاری و به سرانجام و سوددهی رساندن هر ایده ای مؤثر باشد. و چیزی که میتواند باعث دلگرمی همگان باشد این است که این خصوصیات میتواند اکتسابی باشد و انسان در هر سن و سالی میتواند این استعدادها را در خود شکوفا نماید. الگوگیری و استفاده از تجارب دیگران در محیطی مثل این انجمن یا در صورت امکان دیدار حضوری یکی از راه های اصلاح شخصیت و انگیزش افراد است. . ![]() ![]() |
|||
07-30-2012, 11:58 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من تو این دو سه روز پیگیر گرفتن مجوز برای جابجایی محل حفر چاه عمیق کشاورزی بودم. نامه نگاریهایی انجام شده و فردا برای گرفتن تخصیص باید برم جهاد کشاورزی یه شهرستان نزدیک. به امید خدا...
آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است. من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم. http://koohidar.blogfa.com |
|||
08-02-2012, 03:10 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(07-30-2012 11:58 PM)درناز نوشته شده توسط: من تو این دو سه روز پیگیر گرفتن مجوز برای جابجایی محل حفر چاه عمیق کشاورزی بودم. نامه نگاریهایی انجام شده و فردا برای گرفتن تخصیص باید برم جهاد کشاورزی یه شهرستان نزدیک. به امید خدا... موفق و پیروز باشید دوست عزیز . ![]() ![]() |
|||
08-02-2012, 03:24 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سه تا برنامه نوشتم
نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
08-02-2012, 03:24 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
منم فکرایی تو سر دارم
اما هیچوقت نباید ناگزکرده برید با اینکه شرایط شغلی و کاری برای من و تخصص من خیلی خوبه، اما سعی میکنم خودم کاری رو شروع کنم و زیاد به پیشنهادهای دوستانم و اقوام و خویشان اکتفا نکنم اما اینکار منو خیلی سخت کرده چون باید همه جوانب کار رو در نظر بگیرم اما انشا... خبرای خوشی واستون میارم نمیدانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی فقط یک آرزو دارم : که در دنیای شیرینت میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی تفاوت کار در ثروتمندان و فقرا http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3957 Best Regards Morteza Jafari |
|||
08-02-2012, 03:37 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
من امروز تصمیم گرفتم به دلایلی که عمدتا مالی و مربوط به سرمایه و گروه کاری هست طرح تولیدی که داشتم را تا اطلاع ثانوی مسکوت بگذارم.. میخوام با همین مبلغ کمی که دارم برم تو مناطق حاشیه شهر ملک خرید و فروش کنم البته با همراهی دوستم که مدتیه وارد این کار شده و سرمایه ش چند برابر شده .
اگه خدا بخواد سال آینده طرحم را اجرا میکنم فعلا همین معامله ی ملک مد نظرمه. . ![]() ![]() |
|||
08-02-2012, 04:06 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
اول سال نشستم و با خودم گفتم ، دیگه بسه پسر کار بی هدف ، زندگی بی هدف ، آینده نامعلوم .
خیلی فکر کردم و کتاب خوندم ، ایده های زیادی رو تو ذهنم مرور کردم و روی کاغذ آوردم تا اینکه یک فکر ی، یه ایده ای تو ذهنم منفجر شد . پیش نیازهایی مالی و انسانی برای انجام این ایده لازم بود که آرام آرام پی جور کردنش افتادم .گرجه هنوز راه زیادی تا تکمیل کار باقی مونده اما حرکت آرام و پیوسته بهتر از یکجا نشستن است . حتی به قول مولانا : دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده بـــــه از خفتگی یه خبر خوب هم اینجا بگم بد نیست : من همین جند ماهه توی نت ایده ام رو در حالی که فرض بر تکمیل کار بود تبلیغ کردم . دیروز بود که تماس گرفتند برای یک پروژه بسیار بزرگ که قرار به بازدید از محل و انشاءالله بستن قرارداد شد . در حقیقت من برای ایده ای که هنوز تکمیل نشده و هزینه ای برای تبلیغات آن پرداخت نشده می توانم کسب درآمد کنم . دوستان فقط حرکت کنید و در حین حرکت راههای بیشماری به روی شما باز می شود . موفق باشید هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
08-02-2012, 05:11 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(08-02-2012 04:06 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: اول سال نشستم و با خودم گفتم ، دیگه بسه پسر کار بی هدف ، زندگی بی هدف ، آینده نامعلوم . آقای رضائی عزیز خوشحالم که شما با انگیزه بدنبال هدفت هستی و تصمیم داری میلیاردر بشی امیدوارم موفق تر باشی. اگه لطف کنی کمی بیشتر در مورد طرحت توضیح بدی که در چه زمینه ای هست تا دیگر اعضای انجمن هم استفاده کنند هم در صورت امکان شما را راهنمائی کنند و از تجارب یکدیگر استفاده کنیم. متشکرم . ![]() ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ | ahmaad313 | 14 | 6,406 |
10-24-2022 05:22 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها | farzin9007 | 7 | 2,126 |
09-20-2022 12:16 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
تعمیرات مبل جایگزینی برای خرید مبل | hivadmobl | 0 | 506 |
03-25-2020 09:02 PM آخرین ارسال: hivadmobl |
|
یک ایده برای همه | alicg_nesari | 14 | 5,012 |
06-19-2019 05:54 PM آخرین ارسال: محمد امینی |
|
نظرسنجی برای راه اندازی یه کسب و کار اینترنتی | uhanna | 4 | 1,090 |
08-22-2018 06:08 PM آخرین ارسال: majid3960 |
|
نظرسنجی : چه چیزی را می خرید؟ | کامیار کاظمی | 27 | 6,907 |
06-20-2018 03:50 PM آخرین ارسال: dr_pooya |
|
در محل شما چه چیزی فراوان است؟ | cooch | 31 | 6,108 |
06-01-2018 03:04 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
کمک فوری برای ایجاد شغل | 1368Mohsen | 2 | 1,091 |
04-19-2018 03:59 PM آخرین ارسال: naserm123 |
|
ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره | hadi-rahbord | 2 | 1,166 |
04-19-2018 03:49 PM آخرین ارسال: naserm123 |
|
کارآفرینی و ورود به بازارتجارت | naserm123 | 0 | 436 |
04-17-2018 10:49 AM آخرین ارسال: naserm123 |
|
من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم | m0hammad | 4 | 1,951 |
01-28-2018 04:44 AM آخرین ارسال: selflove |
|
بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه | shokrgozar | 5 | 4,489 |
01-14-2018 03:30 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
با 100 میلیون پول چه کار مثبتی راه بندازم | karshenasiy | 15 | 3,563 |
01-14-2018 03:43 AM آخرین ارسال: Mehdinice |
|
ایده برای تاسیس مغازه با 60 میلیون سرمایه | لونا | 4 | 3,269 |
01-14-2018 03:32 AM آخرین ارسال: Mehdinice |
|
بازاریابی دهان به دهان | mahyarpa | 0 | 385 |
11-24-2017 12:31 PM آخرین ارسال: mahyarpa |
|
راهنمایی برای راه اندازی تولیدی نایلون و نایلکس | amir_sky | 3 | 3,124 |
11-17-2017 01:46 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
درخواست همفکری برای راه اندازی مغازه | gh4315 | 9 | 6,372 |
08-23-2017 11:48 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
با 20 میلیون سرمایه چه کاری را پیشنهاد میکنید؟ | shokrgozar | 3 | 1,317 |
05-13-2017 09:14 PM آخرین ارسال: rad86 |
|
با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی | karafarin | 15 | 5,162 |
03-15-2017 04:01 PM آخرین ارسال: ساناز شهرکی |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 926 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: