ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
عجايب مهريه در ايران زمان کنونی: 09-26-2025, 07:36 PM |
|||||||
|
عجايب مهريه در ايران
|
06-15-2012, 01:58 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
عجايب مهريه در ايران
اینجا دادگاه خانواده است. حتی حاضریم بابتش قسم بخوریم. اینجا همه برای طلاق آمدهاند و زنها مهریهشان را میخواهند. البته شلوار هیچ مردی دو تا نشده و هوو، مادر شوهر بدجنس و مادر زن فضول خبری نیست. اینها دیگر از مد افتاده و بهانه ها امروزیتر شده. مارمولک، ژل مو، یک کیلو خیار و …
خرید را فراموش نکن برای اینکه کارتان به طلاق و دادگاه کشیده نشود توصیه میکنیم همین الان بدون فوت وقت از میوه فروشی خانهتان یک گونی خیار قلمی بخرید و بعد سری هم به خشکبار فروشی بزنید و هر چه دارد و ندارد بار کنید و به خانهتان ببرید. چند وقت پیش زن ۲۴ سالهای به اسم نگار، شوهرش را دنبال خودش به دادگاه خانواده شماره دو کشاند و پایش راتوی یک کفش کرد که طلاق میخواهد. البته او دلیل کاملاً موجهی برای این خواستهاش داشت و به قاضی شعبه ۲۶۸ گفت: چند روز پیش از شوهرم خواستم برایم یک کیلو خیار بخرد اما وقتی به خانه آمد، دستش خالی بود. من عاشق خیار هستم و او علایق من را به خاطر خساست نادیده گرفت. دیگر نمیتوانم با چنین مردی زندگی کنم. واقعاً که نگار زن زجر کشیدهای بود و حق داشت طلاق بخواهد. قبل از او یک زن دیگر به اسم رامونا به همین شعبه دادگاه رفته و گفته بود چون شوهرش برای او یک قوطی آبمیوه نخریده دیگر نمیتواند او را تحمل کند و طلاق بهترین راه چاره است. حالا خودتان قضاوت کنید خیار مهمتر است یا آبمیوه. هنوز درباره پرونده این دو زن تصمیمگیری نشده بود که یک فاجعه دیگر در عرصه زندگی زناشویی رخ داد و مردی برای همسرش برگه زردآلو نخرید. همین شد که زن دوان دوان خودش را به میدان ونک رساند تا از شوهرش شکایت کند و حکم طلاق بگیرد. دست و دلبازها دست و دلبازی بعضی وقتها کار دست آدم میدهد. این ماجرا را قاضی عموزادی تعریف میکند. زن ۲۲ سالهای که مدت زیادی از ازدواجش نمیگذشت تقاضای طلاق کرد. او توضیح داد در طول زندگی مشترک کوتاهشان هر وقت از شوهرش طلا وجواهر میخواست او برایش میخرید. گردنبند، گوشواره، النگو و …. مرد آنقدر دست و دلبازی میکرد تا اینکه همسرش به او شک کرد و از خودش پرسید شوهرش این همه پول از کجا میآورد. یک روز از سر کنجکاوی طلاها را که وزنش به یک کیلو رسیده بود به یک جواهر فروشی برد و آنجا بود که فهمید همهاش بدلی و قلابی است. اینطور شد که کارشان به دعوا کشید و زن برای طلاق به دادگاه آمد! محدودیت ؛ تا چه حد بعضی مردان خیلی حق همسرانشان را ضایع میکنند. باور ندارید، حرفهای فائزه زن ۲۵ سالهای را که بعد از ۴ سال زندگی مشترک مجبور شد مهرش را حلال و جانش را آزاد کند، بخوانید: چند روز پیش میخواستم با اتوبوس به خانه مادرم بروم اما شوهرم گفت خودش با تاکسی من را میرساند. برای اتوبوس سواری اصرار کردم ولی او راضی نشد و گفت حتماً باید با تاکسی بروم. این هم شد زندگی . طلاقم را بدهید، خلاص. البته قاضی حسن عموزادی این زن را به مدارا دعوت کرد و از خانوادهاش خواست او را آرام کنند. محدودیتها به همین جا ختم نمیشود. این چند جمله را یک زن ۲۱ ساله در دادگاه خانواده گفته است؛ شوهرم مرد خوبی است و خصوصیتهای مثبت زیادی دارد اما یک اخلاقی دارد که خیلی آزارم میدهد و باعث شده تصمیم بگیرم، از او جدا شوم. شوهر من را سینما نمیبرد. من به خاطر این محدودیت از نظر روحی آسیب دیدهام. در جلسه رسیدگی به دادخواست این زن هر چه قاضی تلاش کرد او را از طلاق منصرف کند، زن حاضر نشد کوتاه بیاید. چند دلیل موجه البته همه طلاقها به همین آسانی نیست، بعضیها هم واقعاً دلیل موجه دارند. مثلاً رمضان مردی ۶۵ ساله است که بعد از ۴۵ سال زندگی مشترک با همسرش صدیقه فهمید در تمام این سالها زندگیاش تباه کرده است به همین خاطر به شعبه ۲۶۷ دادگاه خانواده رفت و گفت: زنم ۳۵ سانتیمتر از من بلندتر است و به خاطر این اختلاف فکر میکند خیلی از من سرتر است و دیگر مرا دوست ندارد. میخواهم او را طلاق بدهم. بالاخره اختلاف طبقاتی (!) این زن و شوهر به زندگی مشترکشان پایان داد. در این گیر و دار بعضی وقتها پای جانواران هم وسط کشیده میشود. شقایق که بعد از ۴ ماه زندگی با شوهرش دیگر جان به لب شده است به قاضی عموزادی میگوید: شوهرم ایلیا مرد خوبی است اما یک مشکل بزرگ در زندگی ما وجود دارد ما در طبقه بالای خانه پدرشوهرم زندگی میکنیم. یک روز وقتی داشتم ظرف میشستم یک مارمولک دیدم. از ترس داشتم قبض روح میشدم. بعد از یک دعوای مفصل قهر کردم و به خانه پدرم رفتم، اما ایلیا مرا دوباره برگرداند و گفت دیگر از مارمولک خبری نیست. او دروغ گفته بود فرادی روز آشتی کنان دوباره در خانه یک مارمولک دیدم. واقعاً این وضع غیر قابل تحمل است. لطفاً حکم طلاقم را بدهید. مهریه حیوانی پای جانوران فقط به عنوان دلیل طلاق به میان نمیآید. بعضی از این جانوران شانس بهتری دارند و اسمشان به عنوان مهریه در پروندههای دادگاه خانواده ثبت میشود. همین دو سه هفته پیش زنی به نام زلیخا به شعبه ۲۶۸ دادگاه خانواده رفت و مهریهاش را اجرا گذاشت: ۱۰ راس آهوی وحشی. زلیخا به قاضی دادگاه گفت: من و شوهرم در یکی از شهرستانهای کوچک اطراف بوشهر زندگی میکردیم اما اداره شوهرم را به تهران منتقل کرد. از وقتی به تهران آمدیم رفتار شوهرم عوض شد تا اینکه یک روز همسران همکارانش را به رخم کشید و گفت من عقبمانده هستم. از این حرفش خیلی ناراحت شدم و حالا مهریهام را میخواهم. اگر این زن کوتاه نیاید و به خواستهاش پافشاری کند، مرد بیچاره باید کار و زندگیاش را ول کند و در کوه و دشت به شکار آهو برود. عشق دریایی عاشق هم شده بودیم. هر دو خانواده برای تفریح به شمال رفته بودیم و من در ساحل داریوش را دیدم. پسر خیلی خوبی بود. در آن چند روز مفصل با هم صحبت کردیم و وقتی به تهران آمدیم قرار ازدواج گذاشتیم. پدر و مادرهایمان مخالفتی نکردند وقتی از من درباره مهریه پرسیدند چون من و داریوش کنار دریا با هم آشنا شده بودیم، مهریهام را ۵ هزار مرجان دریایی تعیین کردم. آن روزها در ابرها سیر میکردم. چه میدانستم دعوایمان میشود. از کجا میدانستم تا این حد با هم اختلاف سلیقه داریم، ما در هیچ زمینهای با هم تفاهم نداریم. کارمان شده دعوا و جنگ و جدال. ۵ هزار مرجان دریایی را که حقام است میخواهم به اجرا بگذارم تا درس ادبی به شوهرم بدهم. اینها را زنی به اسم شیرین وقتی به دادگاه خانواده ونک آمده بود گفت و به این ترتیب اسمش در فهرست عروسانی با مهریههای عجیب ثبت شد. مهریه های فرهنگی از جانوران و آبزیان که بگذریم نوبت به مهریه های فرهنگی میرسد. عروس خانمی که مهریهاش یک دوره کامل آثار دکتر شریعتی بود، بعد از کلی جنجال و کشیده شدن کار به دادگاه تجدید نظر توانست طلاق بگیرد و البته در دقایق آخر قید فرهنگ را زد و مهریهاش را بخشید تا زودتر مراحل کار انجام شود. البته مهریههای فرهنگیتری هم تا به حال در مجتمع قضایی خانواده ثبت شده است. مثلاً زنی که مهریهاش رونویسی از دیوان بابا طاهر بود در دادگاه اصرار کرد مهریهاش حفظ کردن دیوان حافظ است و حالا شوهرش باید این کار را انجام بدهد. البته چون این نمونه آخر ارزش مالی نداشت و طبق قانون مهریه باید حتماً ارزش ریالی داشته باشد دادگاه خودش برای تعیین مهریه جایگزین دست به کار شد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
06-16-2012, 12:35 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: عجايب مهريه در ايران
یه دختره و پسره میخواستن ازدواج کنن عاقد ازشون پرسید مهر خانم چیه گفتن هزار بوسه عشق بعد از مدتی کشمکش خانم درخواست طلاق داد و میگفت آقای قاضی مهرم حلال جونم آزاد پسره گیر داده بود نه بیا میخوام مهرتو بدم
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
06-16-2012, 01:04 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
اینها رو بگذارید در مقابل تمام بی عدالتی های رفته به زنان در طی تاریخ خصوصا در مورد "حقوق خانواده"
البته نمیدانم این قانون را مطالعه فرمودید یا نه اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
06-16-2012, 01:21 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
حالا بد نیست این قسمت رو هم مطالعه بفرمایید
درست است که مهریه به عنوان پشتیوانه مالی زن مطرح است اما در خواست مطالبه ی مهریه توسط زن تنها به دلایل مالی نمی باشد و دلایل مختلفی وجود دارد که زن مجبور میشود مهریه خود را به اجرا بگذارد .متاسفانه باید این واقعیت را پذیرفت که دو کفه ی ترازوی ازدواج در ایران با هم برابری نمیکند و بیشترین امتیازهای عقد نکاح از جمله حق طلاق، حق مسکن ،حق حضانت و ولایت فرزندان،حق کار و....در دست مردان می باشد و زنان در عقد ازدواج از حقوق کمتری برخوردارند و حقوق مکتسبه آن ها هم اصولابا شروطی همراه است، مثلا نفقه به شرطی به زن تعلق می گیرد که تمکین کند و شاید گرفتن مهریه که تا به امروز تنها حق بی قید و شرط زنان بوده به این علت باشد که توازنی بین دو طرف ایجاد شود . نوع دیگری از بی عدالتی! در یکی از تحقیقات در یکی از دادگاه های تهران که زنی برای تقاضای طلاق به دادگاه مراجعه می کند که همسر او اعتیاد به شیشه و قاچاق چی مواد مخدر است و از کشیدن شیشه در خانه کودک 5ساله او مشکل اعصاب پیدا کرده و او نمی تواند با کودک حرف بزند وقتی مادرش با کودک خود صحبت می کند او فریاد و جیغ می کشد اثراتی که با کشیدن شیشه از طرف پدر کودک به او وارد کرده است.و پدر مرد (پدر شوهر خانم)که مشاهده می کند زن تقاضای طلاق داده است تمام جهیزیه این زن را جمع می کند و به خانه خود منتقل و این زن به دادگاه مراجعه و دادگاه همسرش را به ۱۵سال حبس محکوم می کند ولی با این حال دادگاه طلاق او را صادرنمی کند و دادگاه می گوید که باید با او به زندگی ادامه دهد. چرا باید این گونه باشد که مردی به ۱۵ سال حبس محکوم شده و اعتیاد به شیشه و قاچاق چی مواد مخدر است زن چرا نباید حق طلاق داشته باشد؟ چرا در مواد قانونی در مورد کتک زدن بد دهنی مرد و... نباید دادگاه طلاق زن را صادر کند ؟ چرا تا مردی به خواستگاری خانومی می آید و خانم حق طلاق را برای خود منظور می کند یا قبول نمی کنند یا می گویند هنوز زندگی شروع نشده حرف از طلاق می زنی؟ اگر هم مردی قبول کند شاید پدر و مادر مرد او را سرزنش می کنند که چرا حق طلاق را به همسر آینده خود داده است. یک مورد دیگر! طبق ماده 220 قانون مجازات اسلامی اگر پدری فرزند خود را بکشد به دلیل این که ولی دم است قصاص نمی شود ولی نسبت به مادر این طور نیست . مگر این طور نیست که مادر احساسات عمیق تری نسبت به فرزند دارد....؟ آیا این نوعی تبعیض بین 2 فرد (پدر و مادر) نمی باشد؟ اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
06-16-2012, 01:27 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
خانوم صفدري با توجه به مطالب نوشته شده در پست اول جنبه عجيب بودن موارد در نظر هست و مسائلي كه شما فرموديد خيلي فراتر از انجمن و مباحث انجمن مي باشد
كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
06-16-2012, 02:07 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
خانم صفدري درموارد فوق كه بيان كردين اگر زن هم چنين رفتاري رو بامرد بكند مرد بايد طلاق بگيرد؟
مواردي كه شما بيان كردين چند تا نواقص هم داشت موقع طلاق زن هاي گرامي هم ميتواند حق اولاد..حق شير دادن به فرزند حق9 ماه نگه داشتن بچه در رحم حق كار كردن درخانه حق شستن ظروف وكارهاي ديگر را هم ميتوانند بگيرند بنظر شما زمان طلاق مرد چه چيزي گيرش مياد؟ حضانت بچه؟ بازم بحث بخواي بكني برميگرده به اسلام كه بعضي شرايط رو ازاول اينطور براي زن ومرد انتخاب كرده نه كسي ديگر ولي بخواي بحث رو باز كنيم ناظم مياد تاپيك رو مي بنده |
|||
06-16-2012, 09:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-16-2012 09:23 PM، توسط zohor.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
اره زیا دبحث نکنید اقا ناظم میاد میزندتونا
ببخشید.فقط 1چیزی هر چی میخواید بگید ولی به دین وکلام خدا کاری نداشته باشید.مرسی از همتون |
|||
06-16-2012, 11:01 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
البته گويا قسمتي در عقدنامه قيد شده كه در صورت معتاد بودن همسر، زن اختيار طلاق دارد. اون قسمتي كه گفتين مرد معتاد بوده و 15 سال حبس خورده و زن نتونسته طلاق بگيره بسيار عجيبه و باعث تاسف!!!
در ضمن مساله ديگر شرايط نامطلوبي است كه بعد از طلاق در جامعه ما زنها با آن مواجه مي شوند. زمونه عجيبيه اكثر مردم فيلم بازي مي كنند! از همه خواهش ميكنم در رابطه با ازدواج اصلا احساسي برخورد نكنيد و با تحقيقات لازم و در نظر گرفتن حرف بزرگترها(حتما)اين تصميم مهم را بگيريد. آسانسور
|
|||
06-17-2012, 10:20 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
دوستان منظور من از درج این مطالب این هست که اگر این مسائلی که در پست اول درج شد ، عجیب است عجیبتر مواردی است که در دادگاههای خانواده به شکل بسیار گسترده با آن رو به رو هستیم ولی چون قسمتی از روزمرگی مان شده متاسفانه به آن عادت کرده ایم .حال چه اسلام گفته باشد چه نگفته باشد جامعه امروز درگیر معضلات بی شماری است از آن جمله ؛ حقوق زنان!!!!!!!!!!!!که در کشور مان بیشتر طوری رفتار می کنند و می نویسند که انگار چنین چیزی در دنیا وجود خارجی ندارد
حال آقایان بیایند و دفاع کنند ببینیم کدام یک از دشواریهایمان کم میشود بله این موارد پیش گفته از عجایب هست اما عجیبتر و دردناک تر مسائلی است که زنان جامعه مان با آن دست به گریبانند بهر حال احمد جان منظور شما را متوجه نشدم کمی بازتر کنید، جای مباحثه وجود دارد تا بی نهایت............ اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
06-17-2012, 12:45 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
منظورم اين بود كه اگر زن دچاراعتياد دست به زن...پرخاشگر بي بندوبار بي مسوليت وهمه خصوصيات بدي كه به مردها نسبت ميدن را داشته باشد مرد بايد طلاق بگيرد؟
كاروقتي به دادگاه مي رسد قاضي تمام تلاشش هست تا زندگي را حفظ كند نه اينكه در گام اول طلاق صادر بشود ولي آيا مردي معتاد بود سريع بايد حق طلاق رو به زن بدهند؟ وقتي زن فاحشه هست مرد براي طلاق اقدام ميكند مهريه زن رو بايد كامل بدهد ولي چطور بايد حق طلاق رو به زن داد؟ درموقع طلاق چه چيزي براي مرد هست؟ زن تمامي كارهاي كه براي مرد كرده رو ميتونه پولش رو بگيره تا اخر عمرش خرجي ميتونه بگيره مهريه اش رو كامل ميتونه بگيره مرد فقط يك حق طلاق داره درصورتي كه زن هم ميتواند درخواست طلاق بدهد ولي بايد ازمهريه اش بگذره(( به اين معني نيست كه حق طلاق مختص مرد هست)) شما ميگين درجامعه كنوني ايران حقوق زنان داره ضايع مي شود مي شود مثال بزنيد؟ بعد مطمن هستين توسط مردها پاي مال مي شود؟ يا خود زن ها؟ دراينده نزديك انجمن دفاع ازخقوق مردها بايد تشكيل بدهيم حتما |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برنج رایگان در ازای آموختن زبان انگلیسی | M0TRIX | 1 | 923 |
06-10-2025 01:44 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
۵ راه غلبه بر ترس در کار/ یادداشت رابرت کیوساکی | samiar afshari | 0 | 971 |
04-21-2015 06:01 AM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
افراد موفق در تعطیلات چه کار می کنند؟ | samiar afshari | 0 | 924 |
03-16-2015 07:42 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
مراقب باش در سراشیبی نالیدن نیفتی! | samiar afshari | 0 | 776 |
03-09-2015 05:56 AM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
هشدار داعش به فیفا:در قطر جام جهانی برگزار نکنید | MARYAR | 13 | 2,791 |
07-12-2014 03:39 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
روانشناسی افراد در دوران رکود اقتصادی و راههای بازاریابی این دوران (بخش اول) | karafarin | 0 | 948 |
01-02-2014 01:44 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
بررسی پدیده دلالی در ایران | karafarin | 9 | 3,763 |
12-31-2013 11:57 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
یک میلیون جوان در صف دریافت وام ازدواج | karafarin | 1 | 1,248 |
12-26-2013 02:16 PM آخرین ارسال: حمید رضا غ |
|
نرخنامه مصوب خدمات صنفی در شهر تهران | amirabbas | 0 | 851 |
10-27-2013 11:52 AM آخرین ارسال: amirabbas |
|
پر فروش ترین اقلام اینترنتی در ایالات متحده در سال 2013 | bahador | 5 | 1,432 |
09-22-2013 03:24 PM آخرین ارسال: yu3f |
|
ژل و اسپری مو را در خانه تان درست کنید ... | mallarme | 12 | 3,195 |
08-31-2013 10:51 AM آخرین ارسال: محسن قلي زاده |
|
اصول شراکت در کسب و کار | karafarin | 4 | 6,737 |
07-20-2013 12:37 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
9 خرافه معمول در باره پول! | zoofanoon | 1 | 693 |
07-10-2013 11:42 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
دلالي در بازار ماشين؛ زمينه ها و پيامدهاي آن | karafarin | 0 | 775 |
06-30-2013 07:03 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
![]() |
داستان رویدادی که در سال 1892در دانشگاه استنفورد اتّفاق افتاد: | بهنام ذوالفقارزاده | 2 | 1,625 |
06-18-2013 11:37 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
تفاوت های فرهنگی باخت در ایران و اروپا (طنز) | mohammadshamosi | 0 | 971 |
05-26-2013 12:35 AM آخرین ارسال: mohammadshamosi |
|
فهرست رستورانهای زنجیره ای فعال در ایران | karafarin | 3 | 4,297 |
05-24-2013 01:22 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
استفاده از انرژی خورشیدی در منزل رئیس جمهور | karafarin | 0 | 962 |
05-19-2013 05:39 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
بررسی آمار واردات پوشاک در سال ۹۱ | karafarin | 1 | 993 |
05-15-2013 10:43 PM آخرین ارسال: hamidirche |