ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صندوق انجمن
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:45 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: ناصر صادقی
پاسخ: 45
بازدید: 11790

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندوق انجمن
07-31-2011, 10:22 PM
ارسال: #11
RE: صندوق انجمن
بسیار نظرات عالی بود.ابتدا باید ایده ها در حد توان و کم هزینه باشد و با بررسی اعضا حد اکثر سود را داشته باشد.
بازهم توصیه میکنم که یادم می آید خانم صفدری در جایی فرمودند و جناب قربانیان در جلسه دوم حضوری که برای سرمایه گذاری در طرح ها : ما از هر فردی پول دریافت نمیکنیم و برای مقدار سرمایه گذاری اعضا سقفی نیست اما اعضای مورد تائید تنها می توانند در صندوق سرمایه گذاری کنند که دلیلش را هم همه می دانیم!
ممنوع شدن خروج سرمایه و یا اختصاص مقداری از درآمد اعضا به صندوق فکرهای عالی و قابل بحث است و من با آنها موافق هستم!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-01-2011, 12:35 AM
ارسال: #12
ولی بازم من میگم که همه ی نظرات باید بررسی بشن ! چه ساده و پیش پا افتاده و چه سخت و پیچیده !
و نکته بعدی اینه که حتما باید در مورد خودکفایی مالی صندوق و یا بهتر بگم سایت بحث بشه ! یکی از اولین کار هایی که باید میکردیم و در موردش بحث شد فروشگاه انلاین بود ! این میتونه درصد خوبی از در امد صندوق رو تامین کنه و امثال این نظرات ( مثل اس ام اس )

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-01-2011, 01:20 AM
ارسال: #13
راسی اولین طرح برای پر کردن صندوق چیه؟

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-01-2011, 09:57 AM
ارسال: #14
به نظر من کتاب فروشی و پیامک های روزانه میتونه خوب باشه !

08-01-2011, 03:57 PM
ارسال: #15
چرا در خصوص صندوق فقط کسب و کار مطرح میشود و چرا در خصوص صندوق کل مبلغ را می خواهید در کسب و کار بگذارید ؟
08-01-2011, 10:16 PM
ارسال: #16
(08-01-2011 03:57 PM)123456 نوشته شده توسط:  چرا در خصوص صندوق فقط کسب و کار مطرح میشود و چرا در خصوص صندوق کل مبلغ را می خواهید در کسب و کار بگذارید ؟

شما نظر دیگری دارید؟

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-02-2011, 08:23 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-02-2011 08:25 AM، توسط 123456.)
ارسال: #17
همانطور که جمع کردن همه تخم مرغ ها در یک سبد صحیح نمی باشد سرمایه گذاری در یک بخش (کسب و کار ) هم صحیح نیست .
می دانید چرا احتمال از بین رفتن سرمایه در صندوق های سرمایه گذاری مشترک بسیار کم است ؟ و پیشنهاد می شود در این گونه صندوق ها سرمایه گذاری کرد .
ببینید هدف انجمن این است افزایش درآمد به صورت حلال ، خوب صندوق می تواند یک nav تشکیل دهد و کل سرمایه را درصد بندی کند بعد در هر مورد درصدی را سرمایه گذاری کند چند درصد یرای کسب و کار چند درصد برای خرید و فروش سهام چند درصد برای خرید و فروش سکه و طلا چند درصد برای .... اگر به این صورت پیش برود احتمل از بین رفتن سرمایه بسیار کم است اگر یک مورد با مشکل برخورد کرد مورد بعدی کار خودش را ادامه می دهد
08-02-2011, 10:42 AM
ارسال: #18
سلام
دوستان ببینید به نظرم داره یه دو دستگی درست میشه بین بچه ها اونایی که امکان حضور تو جلسات را دارن و کسانی که خیلی هم زیادن و امکان حضور در جلسات را ندارن دوستانی که تو جلسات هستند بحث هایی را انجام میدن که ما نمیتونیم بطور کامل بفهمیم و باید حسرت بخوریم
من می گویم که اگر قراره انجمن دارای صندوق بشه ابتدا باید اعضای هیعت مدیره و مدیر عامل مشخص بشه که اونا با توجه به دانش و تجربه ای که دارن یه اساس نامه برا صندوق درست کنن تا اعضا دچار سردر گمی نشن
شرایط عضو شدن در صندوق مشخص باشه
تعداد اعضا
مقدار سرمایه گذاری
و درصد ریسک سرمایه گذاری در صندوق
به نظر من هم مثل خانم مادر ابتدا با سرمایه کمتر شروع کنیم تا اعتماد اعضا بیشتر بشه و با شرکت تعداد زیادی از اعضای سایت اولین انجمنی که تو کشور صندوق میلیاردی تشکیل داده باشیم
08-02-2011, 11:15 AM
ارسال: #19
اقایون ، این بحث واقعا نیاز به تحقیق بیشتر داره و واقعا باید در این زمینه بیشتر بحث کرد !
اما من در حالی که با بحث اقای 123456 موافقم ، میخوام بگم که هدف صندوق اینه که بچه ها ، ایده هاشون رو عملی کنند نه اینکه سرمایه گذاری کنند ! اما اگه بخشی از سرمایه ی صندوق رو به این کار اختصاص بدیم ، میتونیم سرمایه ی خود صندوق رو افزایش بدیم ، مثلا با قسمتی از سرمایه سکه بخریم ، پس از گران شدن سکه ، سود حاصل به بخش غیر ثابت صندوق بر میگرده !

08-02-2011, 02:19 PM
ارسال: #20
من هم حرف اقا فرامرز رو قبول دارم و هم قبول ندارم !
از اون جهت قبول دارم که درست میگه و از اون جهت قسمتی از حرفشون که میگه به جا 2 میلیون 5 میلیون جور کنیم قبول ندارم چونکه جز 5-6 نفر از بچه ها که خودتون هم میدونید کیا هستن ، بقیه حاضر به سرمایه گذاری نیستند ! دلیلشم اینه که نمیدونند ، اطلاعات ندارند و ما رو هم با بقیه به یه چشم نگاه میکنند ! این چیزی هست واقعی که نمیشه انکارش کرد !
در مورد قسمتی هم که گفتید سود 50-50 من حاضرم 100 درصد سود کار + 10 درصد از جیب خودم هم بازارم تو صندوق .
خیلی از ما هم حاضریم اینکار رو بکنیم ولی 99/999 درصد افرادی که میشناسم حاضر نیستند اصل سرمایه رو بخوابونند !
ولی اگه سایت در امد داشته باشه ! یعنی نون خودش رو بخوره نیاز به گرفتن اصل سرمایه نیست !چون اگه سایت قراره کتاب فروشی بزنه ! اقای فلانی میشه مدیرش ، اگه میخواد اس ام اس بفرسته ! اقای فلانی مدیرشه ! اگه تو زمینه سکه بخواد کار کنه رو فلانی حساب میکنه ! اگه بخواد تو زمینه ساختمون سازی فعالیت کنه رو جناب اقای فلانی حساب میکنه !
بورس و بازار معاملات ارزی جهانی و سایت و مغازه و ... هم همینطور ! وقتی من سر فلان کار باشم ، میدونم امنه و با خیال راحت سرمایه گذاری میکنم ! بعد سود حاصل رو 100 درصد به صندوق میدیم تا در راه مقدس تحقق ایده ها به مصرف برسه

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رونمایی از لوگو صندوق های استانی صبا mohammadshamosi 24 7,398 11-16-2013 08:03 PM
آخرین ارسال: mohajer88
  انجمن های استانی، قدرت جدید اقتصادی در ایران سعید یوسفی 29 10,387 05-26-2013 04:47 AM
آخرین ارسال: تنگسیر
  جذب بازاریاب جهت آگهی انجمن و فعال شدن صندوق کامیار کاظمی 8 3,243 01-24-2013 05:43 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  صندوق تهران P@RSA 20 6,039 12-03-2012 10:00 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سرمایه گذاری در انجمن ناصر صادقی 40 11,859 06-18-2012 11:53 PM
آخرین ارسال: درناز
  کاندید صندوق انجمن کامیار کاظمی 7 2,880 04-09-2012 02:08 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  مهم - بسیار مهم .افتتاح صندوق انجمن jahanagahi 30 8,401 03-02-2012 10:32 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS