ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سرمایه گذاری در انجمن زمان کنونی: 09-23-2025, 09:28 PM |
|||||||
|
سرمایه گذاری در انجمن
|
11-11-2011, 11:04 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-11-2011 11:06 AM، توسط ناصر صادقی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سرمایه گذاری در انجمن
با سلام با توجه به پیشنهاداتی که ادمین عزیز در تاپیک جذب همکار در استان های مختلف کشور عنوان کردن ما میتونیم به صورت جدی پیگیر این موضوع باشیم تا انشاء اله بتونیم استارت های اولیه این صندوقو بزنیم اگه دوستان بتونن در هر استان در زمینه محصولات مرتبط با کشش استانشون بازار یابی کنن و در آمد کسب بکنن میتونیم یه مبلغی از درآمد های حاصله رو به این صندوق اختصاص بدیم تا بتونیم برای کسائی که ایده های خوب دارن و یا طرحی دارن منابع مالی تامین بکنیم تا طرحشونو به نتیجه برسونن دوستان وضعیت بازار استانشونو ارزیابی بکنن و اسم محصولاتشونو در این تاپیک عنوان کنن تا با بررسی دوستان راه کار برای بازاریابی اون محصول ارائه بدیم .
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
11-11-2011, 09:44 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سرمایه گذاری در انجمن
پیشنهاد عالیست!
دوستان لطفا همکاری کنید! ![]() |
|||
11-11-2011, 10:05 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(11-11-2011 09:44 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: پیشنهاد عالیست!یعنی الان باید چکار کنیم ؟میشه مسئله رو بازش کنید؟ دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید! ![]() |
|||
11-11-2011, 10:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-11-2011 10:24 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
بنظر شما در استانتان برای فروش و بازاریابی چه چیزی کشش لازم را دارد(نیاز و تقاضا) ؟ و محصولات تولیدی استانتان چیست؟
![]() |
|||
11-12-2011, 09:43 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
حقیقتا چون استان کرمان استانی 4 فصل است و در حال حاضر هم پاییز و هم بهار رو با هم داره.تو خود استان خیلی کارا میشه کرد.مثل خرید از کشاورز و فروش به مصرف کننده یا فروشندگان.محصولاتی مثل خرما مرکبات ذرت هندوانه خیارسبز و... ولی فکر کنم به این کار میگن دلالی اگر اشتباه نکنم و سود خیلی زیادی داره و این وسط کسی که زحمتشو مفت میده و ضرر هم شاید داشته باشه کشاورزه که کشاورزا اصلا کاری نمیکنن برای بهبود وضع خودشون.
نمیدونم با این وجود درامد حاصله در امد حلالی میشه یا نه؟ البته میدونید که زیره خرما کماچ کلمپه پسته از محصولات کرمان هستند.که جای صادرات و انتقال به دیگر استانهای کشور هم داره.نظرتون چیه؟ دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید! ![]() |
|||
11-12-2011, 12:00 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-12-2011 12:02 PM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
به نظر من توی بعض استانها و شهرستانها سرمایه گذاری تو گردشگری خیلی جواب میده . کاشان کویر بسار زیبایی داره . قمصر . نیاسر . برزک و روستاهایی که آدم از وجودشون توی یک شهر کویری تعجب می کنه . 20 کیلومتر(30دقیقه) از کاشان خشک و کویری میری بیرون میرسی به قمصر که آب و هواش مثل شهرهای کوهستانی غرب کشور . 10 کیلومتر از اینطرف می ری می رسی به یه کویر خشک و برهوت (مرنجاب) خیلی جا داره برا گردشگری . یه دوره گلاب گیری هم که داره .
انشاالله برج 3 سال دیگه اگه عمری باقی بود همتون کاشان تشریف بیارید .، جلسه کاشان باشه .البته اگه قابل بدونید . حالام قدمتون رو چشم . ولی حالا آب و هوای خشک وسرد اذیت می کنه . حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
12-24-2011, 05:09 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(11-12-2011 09:43 AM)kimyya نوشته شده توسط: حقیقتا چون استان کرمان استانی 4 فصل است و در حال حاضر هم پاییز و هم بهار رو با هم داره.تو خود استان خیلی کارا میشه کرد.مثل خرید از کشاورز و فروش به مصرف کننده یا فروشندگان.محصولاتی مثل خرما مرکبات ذرت هندوانه خیارسبز و... ولی فکر کنم به این کار میگن دلالی اگر اشتباه نکنم و سود خیلی زیادی داره و این وسط کسی که زحمتشو مفت میده و ضرر هم شاید داشته باشه کشاورزه که کشاورزا اصلا کاری نمیکنن برای بهبود وضع خودشون. با درود منم با یان قضیه که از کشاورز محصولشو بخریم و به مصرف کننده بفروشیم مخالفم سود زیادی میتونه داشته باشه ولی فقط برای نفر واسطه و مضرات زیاد اول از همه برای کشور که میتونم به این نکته اشاره کنم با این کار کشاورز نه تنها حاصل و دسترنج یکسالشو به قیمت خوب وبا سود منطقی بلکه با کلی ضرر فروخته واین باعث دلسردی اون میشه ونتیجتا دست از کار کشاورزی میکشه و به شهر مهاجرت میکنه بعد هم میبینه توی شهر هم هیچ کاری نمیتونه بکنه و... ولی ما میتونیم با مدیریت این قشر زحمت کش که واقعا برای مملکتمون لازم و مفید هستن هم اونا رو به کارشون دلگرم کنیم و هم اینکه ظرفیتهای تولیدو تو کشورمون ببریم بالا چطور حالا یه مثال میزنم. من اصالتن اصفهانی هستم و میدونم که شهرستان سمیرم اصفهان سیبهای درجه یکی داره یا فریدن اصفهان سیب زمینیهای خیلی خوبی داره خوب این دونستن فایدش چیه اینه که با باغ دارای سیمیرم صحبت کنیم و کمکشون کنیم تا موقع برداشت محصول اجازه ندن واسطه ها محصولاتشونو به یغما ببرن بلکه یکسری کارگر از جونای همون منطقه که الان مهاجرت کردند به شهر و بیکار میگردند و یا متاسفانه برخیشون گرفتار فساد و موارد دیگه شدنو بخوایم که به شهرستانشون برگردن و از مهاجرت دیگران نیز جلوگیری کنیم بعد اونا رو استخدام کنیم تا محصولاتو برداشت کنن و در ازای اون حقوق ماهیانه دریافت کنن حالا یه مسئله پیش میاد که فصول غیر از برداشت چکاری میتونن انجام بدن که دوباره وضعیت به قبل برنگرده. نیروهای استخدامی فکر میکنم 2 الی 3ماه مشغول برداشت و بسته بندی باشند البته من از کشاورزی سر رشته ندارم شاید کمتر یا بیشتر که میشه با راه اندازی یه کارگاه در منطقه جهت ساخت بسته های قابل بازیافت میوه ها بقیه فصول سال هم نیروها رو مشغول به کار کرد و برای هر منطقه ای براحتی میشه این روند رو پیاده کرد بشرطیکه سود حاصل از کار بین همه نیروها به نسبت کارشون بصورت واقعی تقسیم بشه تا دلگرمی ایجاد کنه برای ادامه کار. بدرود آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .(کوروش بزرگ) http://iranariaei.blogfa.com/پارسه ایرانیان
|
|||
12-24-2011, 06:37 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
خرید - بسته بندی - ارسال به بازار.
هم درآمد دارد و هم اشتغال زائی است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-24-2011, 07:18 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
فوق العادس.خوش حالم بالاخره کسی پیدا شد که از کشاورزها حمایت کنه.
خوشحالم که با این اندیشه تو انجمن خودتون فعالیت می کنید ان شالله موفق پیروز باشید. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
12-24-2011, 08:07 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
ضمن خوش امد و تشكر از شما دوست عزيز .
به نظر من يكي از اصلي ترين وظايفي كه بر عهده ي انجمن ميلياردر هاس ،مبارزه با مهاجرت از روستا ها به شهرهاست . بايد طرحي جامعه و كامل در اين مورد ريخته بشه ! ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
انجمن های استانی، قدرت جدید اقتصادی در ایران | سعید یوسفی | 29 | 10,332 |
05-26-2013 04:47 AM آخرین ارسال: تنگسیر |
|
جذب بازاریاب جهت آگهی انجمن و فعال شدن صندوق | کامیار کاظمی | 8 | 3,237 |
01-24-2013 05:43 PM آخرین ارسال: habib tousi |
|
کاندید صندوق انجمن | کامیار کاظمی | 7 | 2,866 |
04-09-2012 02:08 AM آخرین ارسال: اميرعلي |