ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:36 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 343793

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
06-15-2012, 04:50 PM
ارسال: #291
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
با سلام
ساناز هستم (گیلان، رودسر) دانشجو رشته مدیریت صنعتی که اگه خدا بخواد تا ی ماه دیگه فارغ التحصیل میشم اما میخوام تو رشته مدیریت مالی ادامه بدم
تا الان هم کلی کارای کوچیک و به نظر خودم بزرگ کردم از کار تو کتابخونه دانشگاه شروع کردم و بعد خودم ی فروشگاه لباس تو خوابگاه (آخه خوابگاهی ام) باز کردم اما چند ماه بیشتر طول نکشید آخه باید واسه ارشد میخوندم Sad این ترم هم کار تایپ و پاورپوینت انجام دادم بدون اینکه خودم لپ تاپ داشته باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ی ماه در میونم میرم خونه !!!!!!!!!!!!! خدارو شکر خوب بود درآمدش خیلی خوب بود به فکر ایده های جدیدتر هستم و واقعاً تصمیم دارم میلیاردر شم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-15-2012, 08:05 PM
ارسال: #292
(06-15-2012 04:50 PM)star*s نوشته شده توسط:  با سلام
ساناز هستم (گیلان، رودسر) دانشجو رشته مدیریت صنعتی که اگه خدا بخواد تا ی ماه دیگه فارغ التحصیل میشم اما میخوام تو رشته مدیریت مالی ادامه بدم
تا الان هم کلی کارای کوچیک و به نظر خودم بزرگ کردم از کار تو کتابخونه دانشگاه شروع کردم و بعد خودم ی فروشگاه لباس تو خوابگاه (آخه خوابگاهی ام) باز کردم اما چند ماه بیشتر طول نکشید آخه باید واسه ارشد میخوندم Sad این ترم هم کار تایپ و پاورپوینت انجام دادم بدون اینکه خودم لپ تاپ داشته باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ی ماه در میونم میرم خونه !!!!!!!!!!!!! خدارو شکر خوب بود درآمدش خیلی خوب بود به فکر ایده های جدیدتر هستم و واقعاً تصمیم دارم میلیاردر شم

سلام
دوست عزیز ورودتان را به انجمن خودتان تبریک عرض می کنم و امیدواریم با این پشتکار مثال زدنی، بتوانید قدم های بزرگی را برداشته و موفقیت را به آغوش بکشید.
موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-16-2012, 10:46 AM
ارسال: #293
من سید علا سبزپوش هستم متولد 1357 و متاهل ، ساکن تهران
لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی

از سال 1380 تاکنون برنامه نویس هستم . نرم افزارهای مالی و سازمانی و تحت وب و ... هستم
امیدوارم بتوانم در خدمت دوستان باشم
06-16-2012, 11:00 AM
ارسال: #294
(06-16-2012 10:46 AM)ala_alawi نوشته شده توسط:  من سید علا سبزپوش هستم متولد 1357 و متاهل ، ساکن تهران
لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی

از سال 1380 تاکنون برنامه نویس هستم . نرم افزارهای مالی و سازمانی و تحت وب و ... هستم
امیدوارم بتوانم در خدمت دوستان باشم

جناب آقای سبزپوش ورودتان را به انجمن خودتان تبریک عرض میکنم. امیدواریم بتوانیم بخوبی از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.شاد و موفق باشید

06-16-2012, 07:00 PM
ارسال: #295
من سعید هستم 35 ساله مهندس برق با 15 سال سابقه کار موقعیت کاریم بدک نیست و این عاملی است که یک مقدار بنده رو از انجام کارهای غیر از وظیفه اصلی دور می کنه از دوران نو جوانی دنبال کسب درآمد بودم شاید تا الان دهها کار شروع کردم ولی ادامه ندادم خوب بعضی هاش هم به درآمد رسیده بود .سرم تو شرکت خیلی شلوغه. دوستان اگر سوالهایی در زمینه نقلیه ریلی (واگنهای مترو ) داشتند در خدمتم
06-16-2012, 07:07 PM
ارسال: #296
سلام اقای محمدی عزیز
واقعا خوشحالیم که شما را در کنار خود میبینیم. امیدواریم بتوانیم شاهد موفقیت های بیبشتر یکدیگر و پشت سر نهادن، دیوارهای ذهنی خود داشته باشیم.

06-23-2012, 10:17 PM
ارسال: #297
اميد ميرجلالي هستم 19 سالمه مهندسي شهرسازي ميخونم / يه طبيعت گرد هستم و تور ليدري دارم كار تقريبا اصليم اينه كه تو فصل پاييز و زمستون تو.ر ميبرم كوير / تقريبا تمام كويهاي ايران رو ديدم .
حدود 3 سال پيش فيلم رازو ديدم و از شهريور 89 تصميم گرفتم ميليادر بشم . و اين كه اين سايتو پيدا كردم چندين قدم نزديك تر شدم به هدفم Smile

بركت باشد
06-23-2012, 10:23 PM
ارسال: #298
(06-23-2012 10:17 PM)اميد مير نوشته شده توسط:  اميد ميرجلالي هستم 19 سالمه مهندسي شهرسازي ميخونم / يه طبيعت گرد هستم و تور ليدري دارم كار تقريبا اصليم اينه كه تو فصل پاييز و زمستون تو.ر ميبرم كوير / تقريبا تمام كويهاي ايران رو ديدم .
حدود 3 سال پيش فيلم رازو ديدم و از شهريور 89 تصميم گرفتم ميليادر بشم . و اين كه اين سايتو پيدا كردم چندين قدم نزديك تر شدم به هدفم Smile

بركت باشد

امید جان ورودت را به جمع خانوادگی میلیاردرهای آینده ایران خوش آمد می گویم و امیدوارم که شاهد موفقیت های هر روزه شما باشیم.
موفقتر باشید

06-26-2012, 05:14 PM
ارسال: #299
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
کل تایپک را خواندم بسیار عالی بود و ازش درس بسیار گرفتم . مخوصا پست اقای رادین
در مورد خودم باید بگم بنده علی نیکویی هستم از کرمان
18 سالمه . سوم ریاضی را تمام کردم و سال دیگر پیش ریاضی یا چهارم ریاضی .
در مورد کار های که کردم . بیش از چهار سال در نت کار کردم و خیلی از راه های درامد زایی ان را امتحان کردم . از جمله این کار ها .
نویسندگی در سایت ها و وبلاگ ها . مدیریت سایت ها و وبلاگ ها . خرید و فروش سایت و وبلاگ . خرید و فروش بک لینک . کار با سیستم های همکاری در فروش . مشاوره در زمینه کسب درامد . بازی های انلاین . نوشتن مقاله در زمینه کسب درامد و امنیت . که 10 مقاله نیز در این انجمن نوشتم و همچین پرشین تولز که در این دو انجمن فقط قرار دادمش . و دو مقاله نیز در ماهنامه شماره 9 نیز نوشتم . در همین انجمن
دوست دارم دکترا مهندسی برق قدرت را بگیرم و حتما ان را می گیرم .
در مورد نت یا همان دنیای مجازی همیشه گفتم . نت یا اینترنت معدن طلایی قرن 21 است .
در این دورانی که در نت بودم چون بچه بودیم هر چی پول به دست می اوردیم خرج می کردیم . و اصلا پس اندازی نمی کردیم .
در این چهار سال اگر اشتباه نکنم . تقریبا 4.5 الی 6 میلیون در اوردم که همه را خرج کردم . و الان از لحاظ تجربه پخته شدم .
اگر بخواهم بگم چگونه به سمت نت کشیده شدم . باید این گونه شروع بکنم . بنده اول سه ماه رفتم کلاس کامپیوتر دیدم معلم درست درس نمی دهد . خودم امدم در خانه و رفتیم یک کامپیوتر خریدم . و افتادم به جونش و خیلی از کار ها را یاد گرفتم .
من بار اول وقتی رفتم اینترنت . با اینترنت های تلفنی می رفتم همین ها که شماره می زدی بعدا پول می امد یک بار دیدم 45 تومان پول اینترنت امده است . گفتم حتما باید یک اینترنت رایگانی باشه . تحقیق کردم تا با سایت تبیان اشنا شدم و در ان عضو شدم . و تمام چیز های که در ان بود اشنا شدم . و بعد دیدم اره مسابقه داره و هر کس به سوالات درست جواب بده امتیاز می گیره و بعد از این امتیاز ها میشه استفاده کرد.
من در شش ماه امتیاز م به بیش از 3000 تا رسید و دیگر امتیاز نگرفتم و فقط ازش استفاده می کردم .
مثلا سه امتیاز ازت کم می کرد و بعد 5 ساعت اینترنت می داد یا سه ساعت الان درست یادم نمی اید . بعد در انجمن های مختلفش شرکت می کردم و در یک مسابقه که مر بوط به مهدویت می شد شرکت کردم و از بین 30 نفر اول شدم . و دو تا کتاب و یک سی دی برایم فرستادند .
بعد دیدم وقتی اینترنت رایگان میشه استفاده کرد . گفتم حتما راه درامد نیز دارد. رفتم سراغ وبلاگ سازی و وبلاگ نویسی . کارم در اون جا خوب بود . و بعد یک وبلاگ زدم که الان یادم نیست 20 تومان ازش در اوردم .
بعد رفتم تو کار زدن وبلاگ زیاد و گرفتن پیج رنگ و فروختن انها . بعد همین طور امدیم جلو که الان این جا پیش شما عزیزان داریم درس یاد می گیرم .
اگر چیزی دیگری باید بگوییم بگویید بگم . چون زیاد ماجرا در طول این سالها تجربه کردم .
07-03-2012, 12:00 PM
ارسال: #300
سلام من خانم مروارید نشان هستم
29 سالمه ساکن تهران.لیسانس ریاضی کاربردی دارم قصد راه اندازی یک سایت اینترنتی فرهنگی-آموزشی را دارم از دوستانی که تجربه دارند درخواست راهنمایی و همکاری دارم در ضمن در زمینه بازاریابی هم فعالم
تماس با من:n.gh1362@gmail.com
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS