ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!! زمان کنونی: 09-24-2025, 02:32 PM |
|||||||
|
وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!!
|
05-20-2012, 11:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-20-2012 11:57 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #61
|
|||
|
|||
RE: وقتی آسیا دربرابر انجمن کم می آورد!!
جریان چیه کامیار جان؟
کی خیانت کرده ؟ حالا نمیخوای اسم ببری ، داستانش رو بگو ببینیم چی شده !!!!!!!!!! توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
05-20-2012, 11:53 PM
ارسال: #62
|
|||
|
|||
از کامیار عزیز خواهش میکنم اسم این فرد را بگوید تا بفهمیم کی بوده.شاید بعدها با این فرد بخوایم شراکت کنیم.
لطفا اسم و یا نام کاربری را بگویید.چون با آبروی شما بازی کرد که در عین حال شکست خورد. حداقل اشاره کن و از اسم بردن نپرهیز کامیار خواهشا بگو . خدایی قاطی کردم |
|||
05-20-2012, 11:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-21-2012 12:07 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #63
|
|||
|
|||
ببخشید بچه ها شما هم نارحت شدید
همیشه خیلی توهین ها را تحمل کردم اما این دو رویی و خیانت آن هم کسی که داداش داداش گفتنش به من از دهانش نمی افتاد و حتی سعی کردم در حل مشکلات خانوادگیش نیز کمکش کنم و حالا بدون هیچ دلیلی، بدوبیراه و این کارها را در حقمان کرد، نمی توانم تحمل کنم. ببخشید، نمیتوانم اسمش را عمومی بیان کنم که اگر این کار را بکنم دیگر با این فرد فرقی ندارم. بشدت حالم بد است شاید چند روزی به انجمن نازنینمان سر نزم، چون نمیخواهم این ناراحتیم بر روی کلماتی که اینجا می نویسم و برایم خیلی مقدس است، تاثیر بگذارد. خدانگهدار ![]() |
|||
05-21-2012, 12:31 AM
ارسال: #64
|
|||
|
|||
(05-20-2012 11:57 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: ببخشید بچه ها شما هم نارحت شدید كاميارجان شخصيت و منش جنابعالي براي همه ما قابل تحسين است. در عجبم از جماعت اندك كوته فكر كه با توقعات بيجا بنا را بر تخريب كلبه زيبايمان گذاشته اند.اما بدان اينها به تعداد انگشتان يكدست هم نيستند در برابر اين همه كاربر فهيم. آسانسور
|
|||
05-21-2012, 12:54 AM
ارسال: #65
|
|||
|
|||
اقاي كاظمي اگر كاري يا كمكي از دست ما برمياد براي خدمت به شما وانجمن بيان كنيد
ما نامرد نيستم از پشت خنجر بزنيم........ |
|||
05-21-2012, 01:11 AM
ارسال: #66
|
|||
|
|||
(05-21-2012 12:54 AM)goldmen نوشته شده توسط: اقاي كاظمي اگر كاري يا كمكي از دست ما برمياد براي خدمت به شما وانجمن بيان كنيدعزيزان بنده من نوعي هم اگر امروز به هدفي كه دارم در اين انجمن نرسم از پشت كه سهل هست از جلو خنجر ميزنم به جاي ناراحتي و پيگير بودن اين كه چه كسي بوده و چرا اينكار كرده بهتر هست كار كنيم كه انجمن پيشرفت كند. همين پيشرفت ها باعث به وجود امدن دشمنان ميشه.و هيچ چيز بهتر از رشد كردن و به مكان هاي بالا رسيدن نميتونه دردناك تر براي اين دسته از ادمها باشد. اگر اين توان قدرت خودتان رو به جاي ديگري صرف كنيد خيلي بهتر نتيجه خواهيم گرفت. كاميار عزيز خود شما به بنده اميد ميدهيد اگر حرف من كوچكتر را ميپذيريد به شما ميگويم كه به جاي غمگين شدند و ناراحت بودند خودتان رو سرگرم كار و اهدافتان كنيد باتوجه به نيرو و انگيزه بيشتر تا اين افراد همچنان ببيند و بسوزند موفق باشيد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
05-21-2012, 03:02 AM
ارسال: #67
|
|||
|
|||
(05-01-2012 02:43 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: یکی از دوستان این مطلب را که گویا در هفته نامه آسیا چاپ شده بود، برای ارسال کرده است. سلام جناب برادر بزرگوار من به سهم خودم زنگ زدم و خواستم با خود آقای جمشید صحبت کنم ول متاسفانه نشد ولی حرفهامو گفتم متاسفانه این هفنه نامه دقیقا نقش یک نشریه زرد را دارد و با اسپانسرهای آنچنانی نمیدانم چه مشکلی از فرهنگ کشور مان را کاسته که بالعکس فرهنگ مصرف گرایی و تجمل پرستی را رواج میدهد یک از دوستای من برام اکثر نشریه هارو میفرستد به اقتضای کارم باید آسیب شناسی کنم متاسفانه میتوان گفت شاید احساس رقابت میکنند و اون نویسنده اون صفحه در تهران دفتر دارند و به قیمتهای بالایی مشاوره میدهند. ما از این بادها نخواهیم لرزید بحول قوه الهی من با جمع دوستانی که اینجا میبینم در آینده ای نه چندان دور سرمایه های معنوی این انجمن پستهای کلیدی این کشور عزیزمان را بدست خواهند گرفت و با طوفان فکر خویش قله های کسب و کارآفرینی را فتح خواهد کرد. و در آخر باید از حضرت حافظ مددمی گیرم که : ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود می بری و زحمت ما میدار ی یا علی |
|||
05-21-2012, 02:24 PM
ارسال: #68
|
|||
|
|||
آقای کاظمی یعنی چی؟
"وقتی دید تیرش به سنگ خورده است، کلی بدوبیراه نیز برایم پیامک می کند!!!!!" یعنی توقعی از شما داشته که برآورده نشده!!!!!!!!!!! کاش میدانستیم چه کسی است؟! اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
05-21-2012, 02:47 PM
ارسال: #69
|
|||
|
|||
فقط میتونم بگم ، متاسفم برای چنین افراد کوته فکر
آقای کاظمی ، همه این موارد نشون میده که باز هم در راه پیشرفت هستیم و مسئله ای نیست که بخوایید ناراحتی داشته باشید هر کمکی هم از دست ما بر میاد بگید در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
05-21-2012, 11:03 PM
ارسال: #70
|
|||
|
|||
جناب کاظمی خیلی ناراحت شدم
واقعا از بچه های انجمن بوده؟ وای چقدر انسان باید پست باشه که اینکارو بکنه چقدر باید ضعیف باشه میدونم خیلی سخته ولی اعصاب خودتو خورد نکن هیچی تو این دنیا ارزش اینو نداره که واسش اینقدر ناراحت شی
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
یک پیشنهاد برای ارتقای کیفیت انجمن | odise | 4 | 2,770 |
08-16-2013 12:42 PM آخرین ارسال: odise |
|
معرفی انجمن در سایت ها و فروم های دیگر | karafarin | 5 | 2,341 |
02-01-2013 12:27 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
انجمن ما در روزنامه آسیا | کامیار کاظمی | 24 | 10,865 |
10-08-2012 01:12 AM آخرین ارسال: mohammadshamosi |
|
انجمن در ماهنامه خلاقیت | کامیار کاظمی | 30 | 11,668 |
12-27-2011 12:57 AM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
خبر یکسالگی انجمن در خبرگزاری ریال نیوز + ایران وب نیوز | کامیار کاظمی | 27 | 8,108 |
11-24-2011 02:03 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان