ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

السلام عليک يا ابا صالح المهدی
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:11 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: goldmen
آخرین ارسال: mallarme
پاسخ: 43
بازدید: 8684

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
السلام عليک يا ابا صالح المهدی
05-08-2012, 03:57 PM
ارسال: #31
RE: اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
(05-08-2012 03:39 PM)bmwz7 نوشته شده توسط:  فرق من بیکار باادمی که کار داره میدونیدچیه.من صبح تا شب صدهزاربارخدا خدا میگم.ولی اون کسی که کار داره شاید 100بار.اینه فرقمون
دوست عزيز
دوران ابتدايي بوديم يا راهنمايي
ولي همه ما اين داستان رو شنيديم كه پيامبر اسلام رفتند به مسجد يك گروهي مشغول عبادت بودند يك گروهي هم مشغول علم.پيامبر اسلام هم رفتند پيش افرادي كه مشغول به علم بودند.
يا انميشن داستان زندگي مردي كه همسر فرزند داشت نميرفت سركار تا خرج زندگي رو دربياره به جايش هر روز تو مسجد مشغول نماز.دعا و قران بود تا پيامبر اسلام حضرت محمد(ص) بهشون گفتند اين نماز دعاي تو هيچ ارزشي ندارد.
هدف از گفتند اين موارد اينكه هر چيزي يك حد مرزي دارد.
بايد تعادل رو حفظ كرد بين دعا نيايش و كار فعاليت.
شكر نعمت هاي خداوند كار خوبيست.اما امامان ما پيامبران ما هم شبانه روز مشغول به دعا و نيايش نبودند و بيشتر شبانه روز مشغول كار و تلاش بودند.
ان هم كار سخت وطاقت فرساي كشاورزي-چاه كني و غيره.
هر چيزي بهتر هست در جاي خودش و به اندازه خودش انجام شود.
موفق باشيد.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-08-2012, 04:54 PM
ارسال: #32
RE: اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
05-08-2012, 08:18 PM
ارسال: #33
اَلّـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-09-2012, 10:32 PM
ارسال: #34
اَلّلـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم

شاید خیلی از حرفهایی که اینجا نوشتم درست نبود.به هرحال قبول دارم که اشتباه کردم.اینکه همه اش اشتباه بود یا یک مقدار ،خدا می دونه. ما رو حلال کنید.
05-09-2012, 10:42 PM
ارسال: #35
اَلّلـهُـمَ صَـلِّ عَلـی مُـحَـمَّـد و آلِ مُـحَـمَّـد و عَـجِّل فَـرَجَـهُـم

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
05-09-2012, 11:37 PM
ارسال: #36
جناب bmwz7
آدمی که ایمانش قوی باشه هیچ وقت به درجه ای از تنفر از اطرافیان و زمین و زمان نمیرسه شما سعی کن ایمانتو قوی کنی فقط با خدا خدا کردن و مهدی مهدی گفتن ایمان آدم کامل نمیشه قلب آدمه که باید خدا رو حس کنه
ایمان آدما تو قلبشونه تو فکرشونه تو جسمشونه تو روحشونه وقتی ایمانمون قوی باشه به این درک میرسیم که خدا حلال همه مشکلات ماست از قدیم هم میگفتن از تو حرکت از خدا برکت یعنی باید شروع کرد از یه جا
روزی که من با این انجمن آشنا شدم اینقدر داغون بودم چه جسمی چه روحی چه مالی چه...وضع وحشتناکی داشتم ولی به لطف همه دوستانم و راهنمایی هاشون و همت و ایمان خودم دستمو زدم زمینو گفتم یا علی و بلند شدم . اکثر بچه های اینجا همین طورن
آیه یاس خوندنو هرچی زودتر بزاری کنار زودتر به نتیجه میرسی این نصیحت خواهرانه من به شما بود قصد هیچ گونه جسارتی هم نداشتم . الان بگو تو دلت یا مهدی تو و از همین لحظه انسان دیگری شو ببین نتیجه میگیری یا نه
مقالات منو که نوشتمو بخون من با تمام وجودم همه اونا رو درک کردمو انجام دادم و نتیجه گرفتم
همین جا از خدای منان میخوام و سر نماز دعا میکنم که اقا امام زمان یاریت کنه و دستتو بگیره

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
05-10-2012, 07:55 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2012 07:58 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #37
خانم صدفی به جرات می توانم بگویم، یکی از بهترین و زیباترین و با احساس ترین پست های انجمن را ارسال کردید.
ممنون، کاملا مشخص است که با تمام وجود آنچه گفته اید را درک و احساس کرده اید.
چون بشدت تاثیر گذار بود.
اگر خدا را با تمام وجود حس کنیم، نمی توانم و نمیشود معنی ندار.
یادم می آید زمانی که با اقای دکتر جهانگیری صحبت می کردم از ایشان سوال کردم ایا تا کنون شده بگویید نمیشود؟ یا نمی توانم! ایشان جواب زیبایی دادند گفتند که ممکن است کاری بیشتر طول بکشد اما نمیشود و غیرممکن نداریم.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

05-10-2012, 11:36 AM
ارسال: #38
(05-09-2012 11:37 PM)صدفی نوشته شده توسط:  جناب bmwz7
آدمی که ایمانش قوی باشه هیچ وقت به درجه ای از تنفر از اطرافیان و زمین و زمان نمیرسه شما سعی کن ایمانتو قوی کنی فقط با خدا خدا کردن و مهدی مهدی گفتن ایمان آدم کامل نمیشه قلب آدمه که باید خدا رو حس کنه
ایمان آدما تو قلبشونه تو فکرشونه تو جسمشونه تو روحشونه وقتی ایمانمون قوی باشه به این درک میرسیم که خدا حلال همه مشکلات ماست از قدیم هم میگفتن از تو حرکت از خدا برکت یعنی باید شروع کرد از یه جا
روزی که من با این انجمن آشنا شدم اینقدر داغون بودم چه جسمی چه روحی چه مالی چه...وضع وحشتناکی داشتم ولی به لطف همه دوستانم و راهنمایی هاشون و همت و ایمان خودم دستمو زدم زمینو گفتم یا علی و بلند شدم . اکثر بچه های اینجا همین طورن
آیه یاس خوندنو هرچی زودتر بزاری کنار زودتر به نتیجه میرسی این نصیحت خواهرانه من به شما بود قصد هیچ گونه جسارتی هم نداشتم . الان بگو تو دلت یا مهدی تو و از همین لحظه انسان دیگری شو ببین نتیجه میگیری یا نه
مقالات منو که نوشتمو بخون من با تمام وجودم همه اونا رو درک کردمو انجام دادم و نتیجه گرفتم
همین جا از خدای منان میخوام و سر نماز دعا میکنم که اقا امام زمان یاریت کنه و دستتو بگیره

خانم صدفی من حرفایی تودلم دارم که اصلا اینجا قابل بحث نیست.که تواینده نچندان دور توجامعه اونارو خواهیم دید.راستش من به دینم خیلی تعصب دارم.1چیزایی میبینم که منو به گریه میندازه.به هر حال.باشه دیگه از این به بعد سعی میکنم به کارای مردم فک نکنم هرکسی هر کاری دوست داره بکنه بمن چه.مگه من امامم.به قول یارو:هرکسیرومیزارن توقبر خودش.ببخشید که سرتونو درد اوردم.درضمن ممنون از لطفتون خواهرم واقعاحرفاتون منو تحت تاثیر قرارداد

ازغم هجرتو من دل خسته ام/همچو مرغی بال وپر بشکسته ام/
بی تو ای صاحب زمان بیقرارم هر زمان........
05-10-2012, 10:14 PM
ارسال: #39
ساعات عمـر مـن همگی غرق غم گذشت

دســت مـرا بگیـر کـه آب از سـرم گــذشـت

مـــاننــــد مـــرده ای مـتحـــرک شـــدم بیـــا

بـی تــو تمـام زنـدگــی ام در عــدم گـذشـت

می خواستم که وقـف تـو باشم تمام عمـر

دنیـا خلاف آنچـه کـه می خواستــم گذشت

دنیـا که هیــچ ، جرعه ی آبـی کـه خـورده ام

از راه حلق تشنه ی مـن مثـل سـم گذشت

بعـــد از تـــو هیــچ رنـــگ تـغــزل نــدیـــده ام

از خیــر شعــر گفتـن حتـی قـلــم گــذشـت

تــا کــی غــروب جمعــه ببینــم کـه مـــادرم

یک گوشه بغض کرده که این جمعه هم گذشت

مـــولا ، شمـار درد دلــم بـی نهــایــت اسـت

تعـداد درد مــن بـه خـــدا از رقــم گــذشت

حــالا بـــرای لـحظــــه ای آرام مــی شــــوم

ساعـات خــوب زنـدگـی ام در حــرم گذشت

ازغم هجرتو من دل خسته ام/همچو مرغی بال وپر بشکسته ام/
بی تو ای صاحب زمان بیقرارم هر زمان........
05-20-2013, 12:00 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-20-2013 12:05 AM، توسط mallarme.)
ارسال: #40
سلام بر حاضرترین و مهربان ترین غائب ......
سلام به حاضر غايب

دوستان؛

اولين جمله يا کلمه ای که وقتی صبح از خواب بيدار ميشوید چيست؟
آن جمله را ابتدا به چه کسی ميگویید؟

خيلی ها وقتی صبح از خواب بيدار ميشن اول سلام ميکنند...به اونايی که دوستشون دارند

خوش به حال اونایی که روزشون رو با سلام به مولا و سرورشون يعنی آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)شروع ميکنند...

هر روز صبح رو به قبله بايستيد دستان را بر سرتان بگذاريد و از ته دل بگوييد

.........السلام عليک يا ابا صالح المهدی.........

باور کنيد سلامتون بی جواب نمی مونه . آخه ميدونيد که جواب سلام واجبه...
االلهم العجل وليک الفرج

«اللهم بلغ مولانا الامام المهدي القائم بامرک...؛ خدايا برسان مولاي ما را، آن امام راهنماي راه يافته و قيام کننده به فرمان تو که درود خدا بر او و پدران پاکش باد.»

کسي که هر صبحگاه اين جمله را به امامش بگويد، حرکتش تا شب جهت دار مي‌شود.....
(دعای عهد)

خیلی دوست داشتم در این فروم نیز نام و یاد امام زنده و غائبمون زینت بخش هر شروعی شود......
باشد که یادش همیشه همراهمان باشد.
دوستانی که عاشق او هستید..........هر صبحتان را در دنیای مجازی هم با یک صلوات و سلام به حضور ایشان آغاز کنید.........
که دعا و نگاه ایشان هماره روشن کننده دل و راه زندگیتان شود

Heart

[تصویر: 71.gif]

قراره خیـــــــــــــــــــــــــــلی به خدا نزدیک شوید....فراموش نکنید

اگر دلتان شما را هر روز همراهی کرد، شما یک مهارت برای سعادتمند شدن را آموخته اید..........
التماس دعا

بعضي‌ها بهترين عشق دنيا نصيبشان شده و هر روز را با ياد و نام او شروع مي‌ کنند.

سلام بر امام زنده ای که مهربان تر از پدر بر شماست......

امروز 30 اردیبهشت سال 92 شروع یک عشق ورزیدن است.

السلام علیک یا حجت الله فی ارضه
السلام علیک یا سفینه النجات
السلام علیک یا عین الحیات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روز جمعه و مناجات زیبای حضرت امیر (علیه السلام) MARYAR 2 1,501 05-03-2013 12:51 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS