ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پیشرفت جامعه کوچکمان زمان کنونی: 09-27-2025, 03:17 AM |
|||||||
|
پیشرفت جامعه کوچکمان
|
04-03-2012, 12:10 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: پیشرفت جامعه کوچکمان
(04-03-2012 11:59 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: ممنون دوستان، دوباره این تاپیک نمیخواهیم فقط تبدیل به یک تاپیک بیان مشکلات شود، اتفاقا هرکس از دوستان درباره موردی به بنده پیغام می دهد عرض میکنم که لطفا پیشنهاد رفع مشکلات را بدهید تا بهترین شویم، مطمئنا مشکلات را بسیاری از دوستان و بخصوص اعضای قدیمی انجمن می دانند اما راه حل چیست؟راه حل اول من در مورد به روز بودن و وارد كردن مطالب بيشتر به انجمن هست. براي اينكار هم.افرادي كه پست هاي ارسالي بطور مثال 100 پست در هفته داشته باشند.يك مسئوليت به انها داده شود. مورد بعد برخورد با موارد ارسال اسپم هست.سوالات و موضوعات تاپيك ها چيز ديگري مي باشد اما مباحث درون تاپيك موضوعات ديگري. بايد اين موارد ديگر تكرار نشود و پاك سازي شود. اين موضوعي هست كه تا به امروز به اندازه موهاي سرم تكرار كردم. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-03-2012, 01:09 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
بدليل يكسري مسايل شخصي ذهنم بسيار درگير هست وعملا فكر كردن برام سخت شده ولي بايد براي صحبت كردن دراينجا حتما بايد فكر كنم
خوشم امد ازسوالي كه پرسيدم....همه سكوت كرده بودن يكباره لب به سخن گشودن اولين مشكلي كه رسيدگي ميكنم بهش تا براي بهبود انجمن واينده بچه ها باشه بحث مديريت در بخش هاي مختلف سايت هست(((( طبق گفته حاج سجاد...... مبني بركمك كاري مديران سايت نيست براي بزرگتر شدن نياز به مديران بيشتر هست)) اقا سجاد دلش حسابي پر هست..... مثلا شما يك كار بزرگ براي دنياي همراه دارين انجام ميدين.......ميشه كسي خودش رو به شما تحميل كنه؟ تا شما راضي نباشي كه همكار شريك يا نيرو داشته باشي كه نميشه كسي تحميل كرد بشما اينم درخصوص مديريت سايت هست صدق ميكنه اقاي كاظمي بايد درخواست همكاري يا مديريت براي بخش هاي مختلف سايت بچه ها برا اساس توانايي وعلاقه اشون اتخاب مي كنند بخش هاي مختلف رو اين دست اقاي كاظمي هست..... اگر تمايل به همكاري بچه ها در مديريت اين انجمن بزرگ رو دارين بيان كنيد تا با نظر شما هم اگاه بشيم و هم ميتوانيد خودتون انتخاب كنيد براي سمت هاي مختلف وهم اينكه بچه ها اعلام تمايل كنند اقاي مهدي يكم خوشبينانه تر كه نگاه كنيم هنوز طرحي در انجمن مطرح نشده كه بشه كشوري روش كار كرد مثلا چاپخانه شما....... سطح همكاري مني كه از مشهد هستم رو كم ميكنه چون هزينه هاي شما بامشهد اختلفا زيادي نداره وهم هزينه پس يا كرايه براي دريافت سفارش با هزينه مشهد يكي ميشه يا طرح بيمه عمر رو تو بخش طرح هاي خصوصي دادم كسي تا الان استقبال نكرده چون طرح ها كوچيك ومنطقه اي بود...... اگر طرحي كه واقعا بشه كشوري اجرا كرد باشه بهتر هست مثلا اگر انجمن كارگاه هاي اموزشي مختلفي بتونه برگزار كنه...... مي شود كشوريش كرد موارد فوق مثال بود مرحله اول براي موفقيت همه بچه ها وانجمن اصلاح ساختار مديريت انجمن هست اقاي كاظمي منتظر نظر شما هستيم |
|||
04-03-2012, 01:23 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
احمدجان
شما ديگر چرا.در انجمن جستجو كنيد ببيند چندتا تاپيك من زدم براي همكاري در دنياي همراه. و چند تاپيك اقاي كاظمي براي درخواست همكاري. اگر خواستيد برايتان پيدا ميكنم تاپيك هارا كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-03-2012, 01:34 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2012 01:37 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #24
|
|||
|
|||
احمد جان
تاکنون تمام کسانی که به نوعی در بخش های مدیریتی انجمن در حال همکاری هستند ،خود پیشنهاد همکاری دادند و اتفاقا بارها "نیاز به کمک" توسط بنده و دوستان دیگر مطرح شده ، اصلا موضوع بسیار واضع است که این انجمن با این حجم مطالب و اعضا کار افراد محدود نیست،اما سه موضوع وجود دارد: 1) کسانی که تمایل مدیریت و به دست گرفتن بخش ها را دارند اما نمیدانم منتظر چه هستند؟ اصلا اعلام نکرده و نمیکنند. 2) کسانی که هستند که اکنون در سطح مدیریت و یا بصورت آزمایشی, عنوان دارند و بجزء تعداد بسیار اندکی، بقیه عزیزان اما اقدامات موثر دوستان بسیار کم بوده و اصلا ارتقا رتبه ای و یا فعالیت مفیدی نداشته اند و یا بسیار اندک بوده است. تنها عنوان مدیریت مهم نیست بلکه اقدامات موثر و مفید قابل توجه است، برای مثال 99 درصد کارهایی که آقا سجاد انجام می دهند را خودشان و با تفکر خود انجام می دهند و بقدری خوب کار میکنند که نگرانی ما در زمانی که در انجمن نیستیم کاملا مرتفع شده است. 3) انجمن را نمیخواهیم محدود به اینجا ببینیم و برای گسترش کارها حتما باید به شاخه های دیگر مانند تعاونی،صندوق،همایش و غیره نیز کار کنیم تا تبدیل به یک گروه بزرگ و موثر در جامعه شوید، اهداف بزرگ است و باید بر روی نقش موثر اعضایمان در جامعه و پررنگ شدن بصورت عملی بیشتر کار کنیم. اتفاقا صحبت جالبی درباره کارگاه آموزشی شد، صراحا در اینجا اعلام میکنم که توانایی برگزاری همایش ها و کلاس های آموزشی را توسط اساتید دوره و حتی افراد برجسته داشته و داریم اما یکی از مشکلات ما تهیه مکان مناسب است، مثلا برای یک جلسه معارفه برای اعضا و یکی از اساتید اکنون بدنبال مکانی در تهران یا کرج هستیم، که فعلا مقدور نشده است. ![]() |
|||
04-03-2012, 03:47 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
سلام خدمت همگی.منم با نظر عزیزان موافقم.اگه ما بتونیم مثل یک دولت واحد عمل بکنید صدرصد موفق میشیم.به نظر من ابتدا گروبندی اعضا نسبت به توانایهایشان.بعد تشکیل تعاونی یا صندوق جهت حمایتهای مالی.گروبندی شهرهای افراد نسبت به تواناییهای شهرشان.و تشکیل سر گروه ها وخیلی از کارهای دیگر.جمع کردن افراد زیادتر.حساب کنید ما الان حدودا 1000نفر عضو داریم اگه این هزار نفر هر نفر مبلغ صد هزار تومان سهام صندوق یا تعاونی را بخرند.چیزی حدود صدمیلیون دارای صندوق میشه که میشه کارهای خوب با بازدهی زودهنگام با هاش انجام داد.موفق باشید.
کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
04-03-2012, 03:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2012 03:54 PM، توسط hasan-f.)
ارسال: #26
|
|||
|
|||
به نظر من یکی از کمبود های انجمن کمبود افراد متخصص هست به طوری که وقتی کار یا ایده ای مطرح میشود . کمتر کسی هست که اون کار رو شخصا انجام داده و تجربیاتی در اون زمینه داشته باشه و شاید هم اینجور افراد هستند اما فعالیت نمیکنند . در واقع اکثر کسایی که اینجا هستند خودشون در ابتدای راه هستند و زیاد نمیتونن به دیگری کمک کنن. پس ما باید راهکاری پیدا کنیم که فعالیت افراد متخصص رو در انجمن بیشتر کنیم .
مثلا من خودم زمین و زمان رو دارم میگردم که کسی رو پیدا کنم که خودش در زمینه پرورش قارچ تجربه داشته باشه تا خیل عظیم سوالاتمو بپرسم اما دریغ از یک نفر ...!!! حتی تاپیک هم ایجاد کردم اما کسی که شخصا تخصص داشته باشه نبود و فقط دوستان لطف کردن و یه سری مطالبی رو که به راحتی در اینترنت میشه پیدا کرد رو معرفی کردند...!! اینطوری من در این انجمن به جواب سوالاتم نخواهم رسید و به دنبال منابع دیگری خواهم رفت !!! |
|||
04-03-2012, 03:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2012 03:57 PM، توسط goldmen.)
ارسال: #27
|
|||
|
|||
اقای کاظمی وحاج سجاد من مثال زدم ولی.......
من ازشما عذر خواهی میکنم بابت گفته نا سنجیده ام یکی از اهدافی که گفتم مدیریت سایت تقسیم بشه همین مواردی هست که شما فرمودین..افزودن صندوق....تعاونی... همایش...بسته های اموزشی... کارگروه های عملی ومجازی..... کارگاه های اموزشی مجازی وفیزیکی....... و.....هزار ایده ناب دیگر دوستان گرامی اگر تمایل به همکاری دارین لطفا بیان کنید ولی قبلش چند نکته روباید حتما درنظر بگیرین: 1- فکرتون این نباشه که برای انجمن تنها دارین فعالیت میکنید شما با فعالیت در بخشی که خودتون میخواهید...ترجبه خودتون رو دراون زمینه بالا میبرین و هم اون بخش رو فعال تر می کنید 2- حتما وقت کافی داشته باشین...به این معنا نیست که کل زمان رو به انجمن سربزنید ولی باید وقتی داشته باشین که بتوانید گروه خودتون رو فعالتر کنید 3-گروه های کاری باهم هیچ فرقی نداره...... ÷س سعی کنید درگام اول علایق خودتون رو مطرح کنید 4- اگر بخشی را که مد نظر دارین ولی در گروه های کاری انجمن نیست بیان کنید تا ان بخش هم اضافه بشود به انجمن 5- اگر مسولیت بخشی را قبول میکنید به این معنا نیست که دربخش های دیگر فعالیت نکنید..... هم میتوانید به عنوان یک کاربر فعالیت کنید هم میتوانید به مدیر ان بخش کارهای مشترک انجام بدهید 6- هرچیزی که من نگفتم وشما فکر میکنید باید بیان کنید اقای کاظمی پیشنهاد اول از طرف من 1- همکار شما مدیریت کل سایت 2- معاونت کل سایت 3- مشاور کل سایت 4- ناظم یا ناظر کل سایت 5- بخش تازه کارها(( این بخش رو فکرکنم باید جدا ایجاد کرد)) 6- خود شما اقای کاظمی برا ساس شناختی که از من دارین انتخاب کنید مولایم علی(ع) یاور همه جوان ها( جوان های دیروز- امروز- فردا) (04-03-2012 03:52 PM)hasan-f نوشته شده توسط: به نظر من یکی از کمبود های انجمن کمبود افراد متخصص هست به طوری که وقتی کار یا ایده ای مطرح میشود . کمتر کسی هست که اون کار رو شخصا انجام داده و تجربیاتی در اون زمینه داشته باشه و شاید هم اینجور افراد هستند اما فعالیت نمیکنند . در واقع اکثر کسایی که اینجا هستند خودشون در ابتدای راه هستند و زیاد نمیتونن به دیگری کمک کنن. پس ما باید راهکاری پیدا کنیم که فعالیت افراد متخصص رو در انجمن بیشتر کنیم . حرف شما متین که باید از افراد باتجربه کمک بخوایم برای بفعالیت در انجمن وقرار دادن مطالب ودانایشون در اختیار انجمن ولی شما هم نباید منتظر این باشی که کسی بیاد جواب سوال های شمارو بده...شما خودتون دست بکار بشوید وتمام سوال های که به ذهنوت میرسه رو جوابش رو بدست اورید وبشوید یک متخصص در اون زمینه بد شما تجربیاتون رو در اختیار انجمن قراربدین موفق باشین |
|||
04-03-2012, 06:02 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
کسب تجربه در هر شغلی نیاز به بازدید دارد و در این بازدیدها است که هم می توان عملی آنرا مشاهده کرد و هم جواب سئوالات را گرفت.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-03-2012, 07:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-03-2012 07:46 PM، توسط ehsan_info.)
ارسال: #29
|
|||
|
|||
دوستان چون نظر خواهی هست با اجازه اساتید بزرگوار
ترو خدا از دستم ناراحت نشید واصلا قصد نفی سخنان دوستان ندارم بخدا چون همه درست میفرمایید ولی نظر شخصیم میگم ببینید مبحث مدیریت تا نفی برای شخص نداشته باشه هیچ گاه درست انجام نمیشه چه حالا مدیر یکی باشه چه صدتا(از مدیران سخت کوش و دلسوز انجمن عذر خواهی میکنم)..... در زمینه اینکه چگونه میتونه انجمن موفق شد به نظر من باید مدیریت به چند بخش محدود و با ارزیابی عملکرد بجای مدالهای مجازی و....سهمی از تعونی انجمن به مدیران اهدا بشه به عنوان حق زحمه یا مثلا بیمه عمر بشن با فعالیت زیاد و پرسانتی که داده میشه به دوستان (مدیران به ازای حق فعالیت و ...)در همین انجمن سرمایه گذاری بشه و دوستانی هم که نمایندگی بیمه های مختلف هستن با شرح نمایندگی هاشون ومطالب بیمه ای به نسبت (که عدالت بین نمایندگی ها بیمه از هر شرکت که هستن تقسیم بشه )بیمه ها هم بین انها تقسیم بشه و کارمزد دریافتی هم به حساب انجمن ریخته بشه تا سرمایه بزرگی جم بشه در مورد سایت هم بنظر من: 1.طراحی انجمن درسته خلاقانه است ولی بسیار (نسبت به مطالب خیلی مفید ومهمی که داره)بی نهایت طراحی سایت پایین و چشم هر وب گردی رو نمیگیره که بیاد و اینجا سرمایه گذاری کنه 2.عدم وجود اتاق گفتگوی انلاین اعضا ومدیران حتی ویدیو کنفرانس و 3.از نظر دسته بندی مطالب کمی بی نظم هست(خیلی ببخشید اقای ناظر ترو خدا این مطلب من پاک نکنید ) 4.بی نهایت ایده وجود داره ولی انجمنی که حتی نتونه اعضا خودشو مدیریت کنه وایده های خودش جامه عمل بپوشونه چه انتظاری از بقیه دارید؟؟؟؟؟؟؟!!! 5.تعاونی باید سود به اعضا بده(چون رشته دانشگاهیم مدیریت بوده خدمت دوستان عرض می کنم)حتی به کم کار ترین عضو باید تعاونی منفعل باشه در زمینه مقاله کتاب و حتی من کلی ایده راجب انجمن نوشتم با چارتهای مختلف که هر وقت تموم شد و تعاونی انجمن راه افتاد به مدیران عزیز عرض میکنم(مثلا تاسیس یه مجله وچگونگی کار کرد توزیع پخش در تمام کشور...وهمچنین برند سازی انجمن در زمینه هایی که دارم روش کار میکنم مثل سی دی های با مطالب مدیا راجب ایده ها) 6.به نظر من داره شعار انجمن و میلیاردر شدن اعضا یه امر خیلی شخصی میشه و هر کسی اینجا عضو میشه دنبال یه سری مطلب شخصی و بعد اتمام فعالیت(البته شاید من اشتباه میکنم)ولی تمام تاپیکارو ببینید به جز چند تا که مهم هستن بقیه دارن خاک میخورن چون اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه هر چقدر هم دلسوز باشه همینجور مفت مجانی بدست نیاورده که بزار تو تاپیک ها تا دوستان ببینند 7.هیچوق انجمن و مدیران به فکر صادرات واردات شرکت و حتی سرمایه گذاری در طرح ها وایده هارو عملی کرده؟؟!!!! 8.درست عضو انجمن جدید هستم ولی انجمن های فرنگی ببینید واسه حتی کوچکترین اعضا خود(اونایی که دنبال تجارت و سود دهی به اعضا هستن)سهم در نظر میگیرن ولی ما حتی نمیتونیم فی سبیل الله حتی چندتا سرو سامان کوچیک به انجمن به این خوبی بدیم 9.به جرعت میتونم بگم دوستان اگه برای مسال انجمن راه کاری نیاندیشن بحران انجمن زیاد دور نیست(به معنی واقعی کلمه) 10. با حرف زدن راجب مسال شاید یه چند کار جزی برطرف بشه ولی هیچ وقت انقلابی که انجمن باید برای شعار و ارمانی سر در سایت نوشته دست پیدا نخواهد کرد دست اخر هم ببخشید مطلبم زیاد شد به امید میلیاردر شدن تمام جوانان ایرانی جونیم ایرانیم پس میتونیم!!!!!!!!!!!!!!(این شعار رادیو جوان) اخ ببخشید من بیمه را بطور مثال عرض کردم خدمت دوستان هر عضو میتونه در زمینه هایی که میتونه از (تولید گرفته تا بسته بندی بازار یابی و حتی خدمات)در انجمن و تعاونی سهیم بشه فرق نمیکنه شما کجا هستید طبق چارت تنظیمی همه میتونند در زیر یک برند فعالیت عظیمی بکنند(درست میگن سنگ بزرگ نشانه نزدنه ولی میشه همین سنگ بزرگ برای افراد دل گرمی و سود اور باشه) یادم استاد بزرگوار مدیریت اقای الوانی(ببخشید از دوستان و اساتید بزرگ وار) میگه اگه شما سیستمی دارید فرصت شما هر لحضه و ثانیه در معرض تبدیل شدن به نیستی و نابودی و اگه شما بحران و اشتباه نداشته باشی مدیر نیستی |
|||
04-03-2012, 07:49 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
احسان جان پیشنهاد عالی است. ولی من در این سن و با دنیائی تجربه در اینترنت تا کنون سایتی را ندیده ام که اعضا با هم در کاری مشارکت کرده باشند. این سایت و این انجمن را می توان به جرئت اولین سایتی دانست که اعضا با آشنائی از هم و استفاده از ایده های همدیگر شروع به کسب و کار شراکتی کرده اند.این انجمن تازه یکساله است باید کمی صبور باشیم. ایمان دارم در یک مدت کوتاه تمام پیشنهادات خوب شما عملی خواهد شد.به امید آنروز و دادن پیشنهادات خوبی چون پیشنهاد شما.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بررسی مشکلات انجمن میلیاردر ها و ارائه راهکار برای پیشرفت انجمن در سال 95 | saeedhashemi1371 | 13 | 3,983 |
03-21-2017 03:37 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
اعتبار سایت ایران پیشرفت | elena65 | 4 | 14,693 |
08-29-2016 07:56 PM آخرین ارسال: elena65 |
|
![]() |
دوست دارم از نظر سرمایه فرد اول جامعه بشم | جواد صادقی | 13 | 3,546 |
01-09-2013 08:40 AM آخرین ارسال: soltan_sal |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: