ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چرا میلیاردر؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:36 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مسعود کوچولو
آخرین ارسال: sokoot
پاسخ: 31
بازدید: 6199

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا میلیاردر؟
02-18-2012, 09:09 AM
ارسال: #21
RE: چرا میلیاردر؟
مطالب دوستان خیلی باحال و پربار بود Heart
ارزش چندصد بار خوندن رو داره !

من از بچگی به دنیا اومده بودم تا خاص باشم Big Grin البته اینو دو سه هفته پیش فهمیدم Big Grin
من میتونستم مثل 99 درصد هم سن وسالام درس بخونم ! جووونی بکنم ! شیطونی بکنیم ! اخرشم مثلا یه فوق لیسانسی چیزی بگیرم ! یا علی مدد ! برم با دست رنج پدرم تا اخر عمرم حال کنم ! میتونستم ! خیلی راحتم میتونستم ! خیلی خیلی خیلی راحتم میتونستم !
ولی هیچوقت نخواستم در جهت جریان رود شنا کنم ! همیشه مخالف جریان رود بودم ! راست میومد چپ میرفتم ! از مشکل داشتن خوشم میاد ! دوست دارم همیشه یه مشکل عظیمی جلو رو م باشه ! Big Grin زندگی مثل یه کوهستانه ! خوشحالم که تنهایی تو این سن هم تو دره بود هم نوک کوه !
من مثل هیچکس دیگه تو این سن نیستم ! من به دنیا اومدم تا میلیاردر شم !

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-18-2012, 10:07 AM
ارسال: #22
چرا مث من هستی من هم دقیقا یه همچین کسی هستم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
02-18-2012, 11:38 AM
ارسال: #23
(02-18-2012 10:07 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  چرا مث من هستی من هم دقیقا یه همچین کسی هستم.

تو مث منی Big Grin

[تصویر: start.gif]

02-18-2012, 02:12 PM
ارسال: #24
واما چرا ميلياردبشم؟؟

از موقعي كه بدنيا امدم با مابقي اعضاي خانواده فرق داشتم
مامانم ميگه موقع تولد5 كيلو بودم((( براي خودش يك ركود جهاني هست))
اخلاقم از اول با همه خواهر برادرها م فرق مي كرد

ابتدايي بودم خواهر وبرادر هامو جمع ميكردم دور خودم براشون از خاطرات دوران جنگ مي گفتم.......ميگفتن قبلا يكبار زندگي كردم ومردم ودر غالب اين شخصيت جديد بدنيا امدم(( من متولد67 هستم)) اينقدر دقيق وبا جزئيات كامل كه اگر الان يادم بياد اون خاطرات رو ميشه يكي از پرفروش ترين كتاب هاي دفاع مقدس

راهنمايي رفتم همه بچه ها هرايده براي كارهاي بد ميخواستن بكنند بهم ميگفتن با دقيق ترين جزئيات براشون توضيح ميدادم وكارهاي مديريتيشون رو انجام ميدادم....يك زبوني داشتم كه نگو(( كجاي جواني كه يادت بخير))

دبيرستان يك باره انقلاب دروني ايجاد شد.......شدم عاشق ايران....شدم عاشق ومدافع اصلي شهرمون.....(( اينجا هركسي ازشهرخودش بايد اساسي دفاع كنه.... جنگ شديدي هست براي تخريب شهر هاي ديگه ونشون دادن شهرخود))

قبلا گفتم....همش خيال ميكردم تو تهران ميشه به همه آرزوهام رسيد...بخاطر يك مشكل خانوادگي تا سال ها ديگه شايد نتونم از فاروج نقل مكان پيداكنم
پس همه روياهامو تو فاروج پياده سازي كردم

من ادم قانعي هستم.......ولي درحين حال هم طماع.......اگر الان مرگ بياد سراغم چيزي نشده كه انجام نداده باشم... ولي اگر هم مرگ تا سال ها نياد سراغم ميشم حامل جهان

هدفم فقط زنده كردن وپرقدرت كردن نام ايران.........نام جدم كوروش.....
من سفق ارزوهامو با چند ميليارد كوتاهش نكردم........با چندين برابر بودجه امريكا شايد قانع بشم((( فكر كنم نزديك به500بيليون دلار باشه))
فقط وفقط خواسته ام سربلندي ايران عزيزم هست...........

درزير سايه اون من ميشم ميليارد........... غير ازاين تحت هيچ شرايط نميشم ميليارد

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
03-29-2012, 12:16 PM
ارسال: #25
با سلام
دوستان عزیز من از وقتی یادم میاد تو زندگیم عاشق فوتبال بودم و در حد باشگاهی بازی می کردم.ولی در سن 18 سالگی به علت مریضی فوتبال رو گذاشتم کنار.استعداد آدمی زیاد مهم نیست سخت کوش مهمه . من از 18 سالگی هر روز به خودم انرژی میدم و واقعا تاثیر گداشته رو زندگیم شاید به 10 درصد از خواسته هام رسیدم ... همه ی ما یک میلیاردر هستیم ولی خیلی هامون خودمون رو پیدا نکردیم قبل از شزوع هر سرمایه گذاری باید تواناییمونو پیدا کنیم نه اینکه بگیم فلان شغل سودش خوبه ... و من از پدرم یه چی یاد گرفتم نابرده عشق (نه رنج) گنج میسر نمیشود داستان من خیلی طولانیه سعی میکنم از تجاربم تو برخی امور بگم.
ارادتمند محمد
هرکسی مایل به سرمایه گذاری یا ایده هست با بنده تماس بگیرد
m_grate29@yahoo.com
03-29-2012, 12:53 PM
ارسال: #26
اینجا حرف از اعتماد به نفسه؟؟تا دوسال پیش خخدای اعتماد به نفس بودم.....الان دیگه خدا نیستم ولی اعتماده هنوز هستSmile
یادم نمیاد تا حالا معدلم 20شده باشه ولی تا دبیرستان پایین 18 نیومده

تا اونجا که یادمه استعداد همه کاریو دارم منتهی نمیدونم کدوم بدردم میخوره؟؟!!!!

توی عید دونوع میلیاردر دیدم
میلیاردرهای قدیمی که خیلی با فرهنگند و پیش همه احترام دارند
میلیارد های جدید که خانواده ای متلاشی دارند

فرق این دوتا چیه؟

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-29-2012, 10:35 PM
ارسال: #27
ما دنیا آمده ایم تا بهترین باشیم.
زمانیکه در اداره کار میکردم همیشه مسئولیت اداره را داشتم و وقتی وارد بازار شدم سعی کردم با پشتکار و اعتماد بنفس زیاد و شکستن دیوارهای ذهنی به تمام آرزوهایم برسم.در این راه سختیهای زیادی را تحمل کردم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-31-2012, 01:47 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-31-2012 01:50 PM، توسط m_grate29.)
ارسال: #28
سلام
دوستان سال نو مبارک
یه قانون تو دنیاست میگه هر چقدر تلاشت بیشتر باشه موفقیت بیشتره ولی ماها فقط تئوری یاد گرفتیم که فقط انرژی مثبت بدیم.انرژی مثبت فقط 10 درصده.تلاش 90 درصده همراه با دانش نه حتما تحصیلات دانشگاهی (به نظر من تحصیلات دانشگاهی اصلا به درد نمیخوره) مهم تجریه کاری و به روز بودن .کسایی که به فکر پولدار شدن نیستن آدم هایی فقیرن .
توی ایران با همه کارها میشه موفق شد فقط باید تشنه ی موفقیت باشی نه اینکه موفقیتو دوست داشته باشی.
من کارم واردات(کار اصلیم) . میتونم مشاوره های خوبی بهتون بدم حتی میتونیم با هم کار کنیم شراکتی . شرکت من : بازرگانی عرشیا پیشگام آسیا.تو همه موارد و .... در خدمتم.
در زمینه های آژانس هواپیمایی ترخیص کالا سفر به بهشت تجارت جهانی چین هر سوالی هست در خدمت میلیاردرهای عزیزم.
دوستان عزیز که دوست دارن سرمایه گداری کنن با من در تماس باشن
کارواش اتوماتیک با نمایندگی کریش آلمان.
در قسمت واردات : پوشاک لوازم خانه موبایل و علی الخصوص ماشین در خدمتم.
آژانس هواپیمایی و کارایی و میزان درآمد
آزمایشگاه کانه آرایی کسایی که رشتشون معدن و زمین شناسی هست سرمایه گداری با بهترین اساتید دانشگاه تهران
شماره تماس : 09121941367

سلام
دوستان سال نو مبارک
یه قانون تو دنیاست میگه هر چقدر تلاشت بیشتر باشه موفقیت بیشتره ولی ماها فقط تئوری یاد گرفتیم که فقط انرژی مثبت بدیم.انرژی مثبت فقط 10 درصده.تلاش 90 درصده همراه با دانش نه حتما تحصیلات دانشگاهی (به نظر من تحصیلات دانشگاهی اصلا به درد نمیخوره) مهم تجریه کاری و به روز بودن .کسایی که به فکر پولدار شدن نیستن آدم هایی فقیرن .
توی ایران با همه کارها میشه موفق شد فقط باید تشنه ی موفقیت باشی نه اینکه موفقیتو دوست داشته باشی.
من کارم واردات(کار اصلیم) . میتونم مشاوره های خوبی بهتون بدم حتی میتونیم با هم کار کنیم شراکتی . شرکت من : بازرگانی عرشیا پیشگام آسیا.تو همه موارد و .... در خدمتم.
در زمینه های آژانس هواپیمایی ترخیص کالا سفر به بهشت تجارت جهانی چین هر سوالی هست در خدمت میلیاردرهای عزیزم.
دوستان عزیز که دوست دارن سرمایه گداری کنن با من در تماس باشن
کارواش اتوماتیک با نمایندگی کریش آلمان.
در قسمت واردات : پوشاک لوازم خانه موبایل و علی الخصوص ماشین در خدمتم.
آژانس هواپیمایی و کارایی و میزان درآمد
آزمایشگاه کانه آرایی کسایی که رشتشون معدن و زمین شناسی هست سرمایه گداری با بهترین اساتید دانشگاه تهران
شماره تماس : 09121941367
m_grate29@yahoo.com
منتظر کارهای توجیهی دوستان هستم.
ارادتمند محمد
04-03-2012, 01:18 AM
ارسال: #29
با سلام وتبریک سال نو
دیگه خسته شدم اینم شد زندگی حالا چند ساله که مزه عیدو نچشیدم و اگه شیفت کاریم به این منوال باشه تا پنج سال دیگه هم از عید خبری نیست .
خوش بحالشون کاشکی منم میتونستم باهاشون برم مسافرت وهزاران حسرت بر دل مانده .
اینایی رو که شنیدید حرف دل همه کسانیه که مثل من کارمند صنایع نفت وگاز و پتروشیمی هستندو با همه سختی وفشار کاری که متحمل میشند زندگیشون
بابیشتر مردم جامعه فرق داره بیچاره همکارم رفته بود یه جایی خواستگاری گفته بودن ما به کسی که جنوب کار میکنه زن نمیدیم با اینکه حقوق خیلی خوبی هم میگیره
بخاطر اینه که بیشترشون دلشون میخواد میلیاردر بشن که بتونند قید کارشون رو بزنند و مثل میلیاردرها اونجوری که دلشون میخواد زندگی کنند وکاری رو که دوست دارند انجام بدند .
منم اولش میدونستم که واسه اینجور کارا ساخته نشدم ولی مجبور بودم با توجه به شرایط جامعه ومعضل بیکاری تن به این کار بدم .
برای خودم هدف مشخص کردم وبا هدف اینکه 5 سال میمونم وبا سرمایه ای که بدست میارم میرم دنبال کاری که دوست دارم ولی حالا ششمین سالم داره میگدره
وخبری از رفتن نیست با این حال هدفمو دنبال کردم چند جا سرمایه گذاری کردم ولی اونجوری که بتونم با پشتوانه مالی قید کارمو بزنم نشد
ولی حالا با تجربیاتی که ارزون هم بدست نیومد وتوفیق اشنایی با انجمن اهدافمو مشخص کردمو امسال رو اخرین سال دوران کارمندی قراردادم
چونکه من از سال دیگه مثل یک میلیاردر زندگی میکنم .
کاری رو که دوست دارم رو از روزهای اینده با توکل بر خدا شروع میکنم وتا پایان سال به ثبات میرسونمش وانوقت با دنیای کارمندی خداحافظی میکنم .

هرانچه امروز هستید_ یا در اینده خواهید بود _ به خودتان بستگی دارد.

دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند
بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
04-04-2012, 11:13 AM
ارسال: #30
سلام .منم کارمندم ولی دوست دارم برا خودم کار کنم دوست دارم کافی شاپ بزنم

طلا باش...
تا اگه روزگار آب ات کرد،
روز به روز طرح های زیباتری از تو ساخته شود
!
سنگ نباش...
تا اگر زمانه خرد ات کرد،
تیپا خوردهء هر بی سر و پایی بشوی..!!!
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خانه من میلیاردر چگونه است؟ کامیار کاظمی 80 22,899 06-27-2019 12:14 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  چگونه میلیاردر بشم؟ shooshoo 11 2,531 05-22-2018 12:16 PM
آخرین ارسال: mohammad jarahi
  آیا برای میلیاردر شدن حاضری ؟ hamedkhan 18 5,111 03-13-2017 04:36 PM
آخرین ارسال: نام کاربریbahram
  اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ کوروش بزرگ 74 12,353 02-28-2017 11:01 AM
آخرین ارسال: ***arman***
  من میلیاردر نیستم. مولتی میلیاردرم fnazari 0 983 11-09-2016 02:31 PM
آخرین ارسال: fnazari
  اگه میلیاردر بشوید چند درصد از ثروت خود رابه امور خیریه تخصیص می دهید farzin54 31 7,437 05-03-2016 01:49 PM
آخرین ارسال: cwar
  شما دوست دارید در این عکس جای کدام میلیاردر باشید ahmad rezaee 56 15,113 08-17-2015 10:31 PM
آخرین ارسال: مصطفي صادقي
  اهدافتان از میلیاردر شدن چیست ؟ dehkadeh ali 45 7,817 03-21-2015 01:35 PM
آخرین ارسال: faridfarhood
  اهدای کالای مجانی میلیاردر شوید dehkadeh ali 25 7,656 03-08-2015 05:33 PM
آخرین ارسال: فریبا منتظری
  چرا همه میلیاردر نمیشن؟؟؟؟؟ yagub62 14 3,972 12-14-2014 11:31 PM
آخرین ارسال: فانیس
  آیا برای میلیاردر شدن به دنیا آمده اید mjdehghani 18 6,111 12-14-2014 11:18 PM
آخرین ارسال: فانیس
  آتش زدن زانتیا در جشن میلیاردر شدن لئوپارد 14 4,415 09-27-2014 11:49 PM
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
  راه و روشهای ساده برای میلیاردر شدن shoghllkt 0 1,484 07-30-2014 11:06 PM
آخرین ارسال: shoghllkt
  یه میلیاردر باید چجوری باشه mardanblog 6 2,584 01-09-2014 03:34 PM
آخرین ارسال: omid.monibi
  دانشگاه هایی که میلیاردر می سازند! mallarme 6 2,418 01-09-2014 01:41 PM
آخرین ارسال: ali007
  اگر میلیاردر شوم برای انجمن چه خواهم کرد؟ سعید یوسفی 20 4,262 09-30-2013 12:36 PM
آخرین ارسال: mehdikan
  تا حالا چقدر بدست اوردي؟ چرا؟؟ چگونه؟؟ اقاي ايـــده 6 2,403 08-18-2013 10:57 AM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  دوست داشتید جای چه کسی می بودید ؟ چرا ؟ avan 11 3,762 05-21-2013 11:54 PM
آخرین ارسال: pesar.khaleh121
Wink میلیاردر شدن یک دقیقه ای... mardanblog 7 2,578 05-06-2013 02:05 PM
آخرین ارسال: soheil92

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS