ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مباحث بازار عيد
زمان کنونی: 09-27-2025, 01:29 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: goldmen
پاسخ: 11
بازدید: 2079

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحث بازار عيد
03-14-2012, 06:48 PM
ارسال: #1
مباحث بازار عيد
سلام خدمت همه دوستان.
همه ما در اين روزهاي اخر سال براي خريد لباس-شيريني-ميوه و ديگر وسايل مورد نياز به بازار رفت امد داريم.در اين تاپيك در مورد مواردي در مورد شيوه فروش.نوع عرضه.نوع محصولات و صحنه هاي كه در بازار ديد به بحث گفتگو مي پردازيم.
ابتدا خودم شروع ميكنم.
روز اول كه رفتم به نمايشگاه.بعد از گشت گذار اوليه دو مورد خيلي جلب توجه ميكرد.
مورد اول اين بود كه همه افرادي كه رفت امد ميكردند از سطح متوسط رو به پايين جامعه ما بودند و افراد متوسط به بالايي در نمايشگاه اصلا به چشم نميخورد(از وضع ظاهري-صحبت ها و غيره)البته خودم من جزء قشر متوسط به رو پايين هستيم.
مورد دوم:اجناس اين غرفه ها بودند كه همه جنس هاي بي كيفيت و درجه پايين از لباس ها و محصولات بي نام نشان در محصولات غذايي بودند.
حال سوال اينجاست؟؟؟؟
به نظر شما در اينجا كدوم يكي از عوامل باعث اين وضع شده كه اجناس بي كيفيت و بي نام نشان عرضه بشود و هم افراد متوسط رو به بالا اصلا استقبال نكنند بخاطر بي كيفيت بودن وسايل(حداقل در نمايشگاه بين الملي گرگان اينطوري بود امسال)
موارد ديگر هم هست كه در ادامه در موردش خواهم گفت.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-15-2012, 12:12 AM
ارسال: #2
RE: مباحث بازار عيد
سجاد خان يك جاي مقايسه ات مشكل داره

بحث نمايشگاه هاي بهاره با بازار اصلي شهر تو همه جاي ايران از زمين تا اسمان باهم فرق ميكنه

تو نمايشگاه ها بدليل فرهنگ بدي كه جا انداختن ودارن بيشتر هم ميكنند ميگن اروزن تر از بازار....... اين كار ممكن نيست....مگر اينكه جنس درجه 2 به پايين عرضه بشه....... چون قلب تجارت ايران در دست بازاريان هست نه در دست شركت ها

ولي در كل برميگرده به فرهنگ سازي كه شده......
مثلا چرا نرخ بازار... از نرخ عرضه شركت هاي اوليه توليد بسيار پايين تر هست؟؟
مثلا چرا نرخ كالاها با انبار كردن يك كلي فروش بزرگ رو به گروني و با عرضه زياد رو به ارزوني؟
سياست هاي دولت تاثير داره ولي فرهنگ بيشتر تاثير داره

هنوز توليد كننده وعرضه كننده هاي ما به اين نتيجه نرسيدن كه گرون فروشي يعني خلاف دين وانسانيت...با گرون كردن يك كالا كليه كالاها گرون ميشه
چرا هنوز از نيمه دوم اسفند به بعد بازار بسيار داغ ميشه؟

از خريدار بپرسي ميگه جنس هاي جديد اون موقع عرضه ميشه
از فروشنده بپرسي ميگن خريدار ها اون موقع ميان بازار

وكلي اگر وچرا هاي ديگه فرهنگي........

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-15-2012, 12:20 AM
ارسال: #3
احمد جان.
حرف شما درست.ولي من يك سوال پرسيدم.ميخوام به جواب اون برسم.كه ما مردم خواستيم كه جنس بي كيفيت برامون بيارن تو نمايشگاه؟؟؟؟
يا فروشنده چون فكر ميكنه اين جنس ها بهتر فروش ميره اينكار ميكنه؟؟؟؟
باورتان ميشود.خودم رو مثال ميزنم. با اينكه اصلا دنبال مد مارك شكل ظاهري لباس نيستم. و برام فرقي ندارد.ولي هيچ چيزي حتي يك ذره منو جذب خودش نكرد.باقي مردم هم همينطور بودند.من 6 ساعت در طول دو روز در نمايشگاه بودم. ودر حال گشت گذار.ولي مردم جز وسيله خوراكي ان هم براي يك بار استفاده.هيچ چيز ديگر نميخريدن.با اينكه قيمت ها نسبت به بازار داخل شهر كمي فرق داشت و كيفيت ها هم پايين بود.

03-15-2012, 12:25 AM
ارسال: #4
(03-14-2012 06:48 PM)sajad1441 نوشته شده توسط:  سلام خدمت همه دوستان.
همه ما در اين روزهاي اخر سال براي خريد لباس-شيريني-ميوه و ديگر وسايل مورد نياز به بازار رفت امد داريم.در اين تاپيك در مورد مواردي در مورد شيوه فروش.نوع عرضه.نوع محصولات و صحنه هاي كه در بازار ديد به بحث گفتگو مي پردازيم.
ابتدا خودم شروع ميكنم.
روز اول كه رفتم به نمايشگاه.بعد از گشت گذار اوليه دو مورد خيلي جلب توجه ميكرد.
مورد اول اين بود كه همه افرادي كه رفت امد ميكردند از سطح متوسط رو به پايين جامعه ما بودند و افراد متوسط به بالايي در نمايشگاه اصلا به چشم نميخورد(از وضع ظاهري-صحبت ها و غيره)البته خودم من جزء قشر متوسط به رو پايين هستيم.
مورد دوم:اجناس اين غرفه ها بودند كه همه جنس هاي بي كيفيت و درجه پايين از لباس ها و محصولات بي نام نشان در محصولات غذايي بودند.
حال سوال اينجاست؟؟؟؟
به نظر شما در اينجا كدوم يكي از عوامل باعث اين وضع شده كه اجناس بي كيفيت و بي نام نشان عرضه بشود و هم افراد متوسط رو به بالا اصلا استقبال نكنند بخاطر بي كيفيت بودن وسايل(حداقل در نمايشگاه بين الملي گرگان اينطوري بود امسال)
موارد ديگر هم هست كه در ادامه در موردش خواهم گفت.

سلام
نمایشگاه بین المللی اصفهان هم همین طور بود
از نظر علتش اینه که این اجناس ارزون ترند و قشر طبقه متوسط رو به پایین توانایی خرید اشیای شیک ک اکثرا گرون هست رو ندارند
ولی قشر متوسط رو به بالا همچین مکان هایی رو اصلا قبول ندارند و.................Sad

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
03-15-2012, 12:54 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-15-2012 01:27 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #5
خان شرافتي... گروني اجناس شيك همش بخاطر كيفيت اون نيست.... بخاطر پول دكور مغازه ها و بي انصافي كاسب ها ي گرامي هست

حاج سجاد
بخاطر اينكه ما ايراني ها هنوز اين مثال انگليسي ها رو نفهميدم
انگليسي ها ميگن: (ما اينقدر پولدار نيستيم كه جنس ارزون بخريم))

03-15-2012, 01:14 AM
ارسال: #6
احمد جان من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم.ما مردم مقصر هستيم كه برامون جنس بي كيفيت ميارن؟؟
يا مغازه دارها و فروشنده ها؟؟؟؟
لطفا واضحتر جواب بديد.چون كلي موضوع ديگه در مورد بازار هست كه ميخوام در مورد اونها هم نظرتون رو بدونم.

03-15-2012, 01:26 AM
ارسال: #7
فرهنگ سازي مهم تر هست

گفتم از خريدار مي پرسي مگين مغازه دارها مقصرند
از مغازه دارها مي پرسي ميگن خريدارها مقصرند

يك نكته ديگر هم هست بخاطر جنس بي كيفيت
سرمايه دارها وواردت كنندگان اصلي كشور
چون فقط به سود بيشتر خودشون فكر ميكنند

كه اين سه گزينه برميگرده به فرهنگ غلط جامع

03-15-2012, 01:40 AM
ارسال: #8
خوب خداروشكر به يك جواب كلي رسيديم. پس در اينجا هردو قشر مقصر هستند.ولي بيشتر واردكنندگان و فروشندگان بخاطر سود بيشتر.
ممنونم از احمد جان
خوب برسم سراغ بحث دوم
كلاه برداري يا ......؟؟؟؟

نميدونم تا بحال بهش توجه كرديد يا نه.ولي به احتمال زياد بايد توجه كرده باشيد.
يكي از چيزهايي ديگري كه قبلا ديده بودم ولي تو نمايشگاه موارد بيشتري رو ديدم.درمورد جنس هايي هست كه هم قيمت را بردند بالا و هم حجم را اوردند پايين.
مثال رب گوجه فرنگي(اعداد فرض هست.چون وزن نكردم) كه در سال هاي گذشته وزنش 750 گرم بود و قيمتش 1300 تومان-امسال وزنش شده 600 گرم و قيمتش شده 1800 تومان
نمونه هاي ديگه هم فراوان هستند.

شما به اين كار چي ميگيد؟؟؟؟

03-15-2012, 02:00 AM
ارسال: #9
(03-15-2012 01:40 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:  خوب خداروشكر به يك جواب كلي رسيديم. پس در اينجا هردو قشر مقصر هستند.ولي بيشتر واردكنندگان و فروشندگان بخاطر سود بيشتر.
ممنونم از احمد جان
خوب برسم سراغ بحث دوم
كلاه برداري يا ......؟؟؟؟

نميدونم تا بحال بهش توجه كرديد يا نه.ولي به احتمال زياد بايد توجه كرده باشيد.
يكي از چيزهايي ديگري كه قبلا ديده بودم ولي تو نمايشگاه موارد بيشتري رو ديدم.درمورد جنس هايي هست كه هم قيمت را بردند بالا و هم حجم را اوردند پايين.
مثال رب گوجه فرنگي(اعداد فرض هست.چون وزن نكردم) كه در سال هاي گذشته وزنش 750 گرم بود و قيمتش 1300 تومان-امسال وزنش شده 600 گرم و قيمتش شده 1800 تومان
نمونه هاي ديگه هم فراوان هستند.

شما به اين كار چي ميگيد؟؟؟؟

اين كار كلاه برداي نميشه گفت....يك ترفند تبليغاتي هست......
دچار سوء تفاهم نشين...... اونا سعي كردن تو همون بسته اي كه قبلا داشته اند يا بسيار مشابه بسته قبلي تا مشتري هاش هم موضوع رو نفهمند هم از دست ندن

ولي بحث اصلي اينكه چرا چنين كاري ميكنند شركت هاي توليدي

برميگرده به سياست هاي كلي كشور
دلار در بودجه سال 90 حداقل 750 تاييد شد... تو بازار ازار 980 اين نرخ چندين سال ثابت بود...امسال هنوز بودجه تصويب نهايي نشده.... ولي پيشنهاد اوليه دولت 1250 بوده از طرف دولت
چرا ظرف يكسال دلار از حداقل نرخ مصوب500 تومان زياد شده؟

يعني گراني همه چيز....
بحث دوم برميگرده به نظارت دولت و دستگاه هاي مرتبط
جريان خودرو هاي هوو رو كه همه ميدونيد...... استاندارد تاييد كرده بود... نيروي انتظامي رد.....سازمان استاندارد ايران بر چه اساسي اين كشنده رو تاييد كرده بايد از خداوند پرسيد...اين يك نهاد نظارتي هست مثلا

بحث سوم باز ميگرده به سود بازاريان اصلي و سران كشور واقا زاده ها
وقتي يك نفر تو مشهد هست كه به اندازه مصرف يك ماه كشور پودر ماشين لباس شويي رو انبار ميكنه........تا وقتي گرون شد دوبرابر بفروش برسناد......((مال پارسال بود از اول مهر تا يك ماه بعد از هدفمند كردن يارانه ها انبار كرد....بعد دقيقا بيشتر از دوبل فروخت))

يك نكته ديگر هم هست.....خيلي ها ميگن گروني هاي ايران بخاطر تحريم ها هست..... ولي بنظر من تحريم رو ايران اصلا كارايي نداره

تو اين مبحث اقتصاد دادن ها وكساني كه به اقتصاد كلي ايران بيشتر اشنايي دارن ميتونند راحت تر كمك كنند واظهار نظر كنند

03-15-2012, 02:07 AM
ارسال: #10
احمدجان چرا هردوكار رو باهم ميكنند؟؟؟
خوب حجم مياد پايين بايد قيمت تغيير نكنه؟؟؟؟؟؟!!!
چرا وقتي حجم رو كم كردند قيمت رو هم افزايش دادند؟؟؟
شما به اين كار چي ميگيد؟؟؟

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین greenworld 0 354 05-27-2023 05:02 PM
آخرین ارسال: greenworld
  پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار nami 26 7,457 11-20-2013 03:27 PM
آخرین ارسال: محسن دوستوندی
  چه کالاهایی بازار خوبی برای ویزیتوری دارند؟ serenity 3 1,677 08-11-2013 08:06 PM
آخرین ارسال: lonak_2006
  قسمت سوم،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار nami 18 4,176 01-26-2013 07:46 PM
آخرین ارسال: mir abbas
  قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار nami 24 4,575 01-25-2013 02:14 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  مباحث ايجاد فروشگاه انجمن اقاي ايـــده 45 7,049 12-11-2012 12:06 PM
آخرین ارسال: toofan245
  قیمت فروش آیفون ۵ در بازار ایران mohammad62 1 1,230 10-16-2012 05:21 PM
آخرین ارسال: Divar
  نحوه پیدا کردن بازار برای صادرات محصول بهنام ذوالفقارزاده 10 5,454 06-09-2012 11:57 AM
آخرین ارسال: hamidtaha
  میوه‌های نوبرانه با قیمت نجومی آمدند/ میوه‌های ناشناخته خارجی در بازار! MARYAR 0 1,396 04-08-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  ادامه تحصیل یا ورود به بازار کار؟ arash67 14 2,785 02-23-2012 12:12 PM
آخرین ارسال: vahid61

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS