ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

استفاده از تجربیات برای یک کسب و کار
زمان کنونی: 09-26-2025, 08:50 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: Layla
آخرین ارسال: ras_sal1361
پاسخ: 9
بازدید: 3351

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03-07-2012, 08:55 PM
ارسال: #1
با درود بر دوستان گرامی

دوستان لطفا برای راه اندازی کسب و کار خرید پنل پیامک و گرفتن نمایندگی و ارائه خدمات چیست؟
البته خودم سعی کردم خیلی تحقیق کنم.
اما معایب اونو می خوام بدونم.

با سپاس فراوان
لیلا

هیچ کاری نشد، ندارد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-07-2012, 09:12 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-07-2012 09:15 PM، توسط azim.)
ارسال: #2
RE: استفاده از تجربیات برای یک کسب و کار
سلام.
راجع به این موضوع که من اطلاعاتی ندارم ، ولی اگر جای شما بودم ، سرمایه 25 ملیونیم رو صرف اجرای یک کار خدماتی می کردم ، یک کاری که مستقیم با مردم سر و کار داشته باشه ، چون شما توی یک تاپیک دیگه گفته بودید ، اهل خلاقیت هستید ، به نظرم سراغ کارایی برید که با استفاده از قدرت خلاقیتتون بتونید ثروت بیشتری کسب کنید ، و عموما مردم برای استفاده از خدمات جدید که به رفاه زندگیشون کمک کنه ، خوب هزینه می کنند.

دنبال ایده هایی بگردید که بتونین توی زندگی روزانه مردم وارد بشید ، یعنی اگر مثلا الگوی زندگی افراد جامعه رو نگاه کنید ، متوجه میشید چطور و کجا میتونین یک خدمت جدید ارائه بدین.

من خودم به شخصه ایده ای دارم که میدونم جواب میده ، ولی چون در حال حاضر شرایط مناسب برای اجرا کردنش رو ندارم ، به کسی هم پیشنهاد نمی کنم .

البته به روحیتون هم بستگی داره ، دنبال کارایی هستید که محیطش علمی باشه یا اجتماعی ؟

میتونید توی محیط جامعه با افراد زیادی سر و کله بزنید یا ترجیح میدین توی محیط خصوصی خودتون و با حداقل ارباب رجوع ، خدمتی رو ارائه بدین ؟

این حرفا رو به خاطر این گفتم که پنل داشتن شاید سود خوبی داشته باشی ولی کاری نیست که بشه توش آدم خلاقیتش رو خرج کنه و روز به روز با ایده هاش آباد ترش کنه

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
03-07-2012, 09:28 PM
ارسال: #3
با درود بر شما

جوابهای شما بسیار عالی بود.
یعنی روحیات من.
من دنبال فعالیت هستم. منظور اینکه خلاقیت باشه، اجتماع و ...
البته تفکر این هست من باید کاری بکنم که پول دنبال من بیاد ، نه اینکه من دنبال پول باشم.
اگر ایراد نداره و اگر ... پروئی نیست، لطفا ایده اتون برام پیغام خصوصی بزارید.
اگر دوست دارید. هر کسی حق حریم خصوصی دارد.
خیلی لطف کردید. ممنون از راهنمایی های شما.

سپاس فراوان
لیلا

هیچ کاری نشد، ندارد.
04-21-2012, 09:10 AM
ارسال: #4
شما که تو کار واردات هستید
چرا همین شغل رو بسطش نمیدید؟

البته جسارتا

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
04-21-2012, 05:40 PM
ارسال: #5
با سپاس از شما

من می خوام خودم تولید کننده باشم یا هر خدمتی برای ملتم
نمی خوام وارد کننده باشم.

مرسی

هیچ کاری نشد، ندارد.
04-22-2012, 11:30 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-22-2012 11:35 AM، توسط madar.)
ارسال: #6
اما به واردات اگر به شکل حرفه ای نگاه بشه بد نیست اصلا هم بد نیست
مثلا چین، ما همه چین رو به عنوان صادر کننده انواع کالاها به تمام کشورهای دنیا حتی اروپا و امریکا می شناسیم اما می دونستید چین دومین وارد کننده دنیا هم هست
حالا این خوبه یا بد؟
قطعا در کنار صادرات خوبه
ببینید دنیا داره مثل یک دهکده میشه یعنی هر کشوری بر اساس مزیتهای رقابتی ای که داره توسعه پیدا میکنه و سهم بازار خودش رو داره یعنی همه نمی تونند همه چیز بسازند و توش حرف اول رو هم بزنند هر کشوری بر اساس قابلیتهای جغرافیایی و منطقه ای و غیره....شروع به تولید کالاهایی قابل رقابت با دنیا میکنه اونها رو هم مصرف می کنه هم صادر می کنه حالا از کشورهای دیگه کالاهای با کیفیتشون رو وارد می کنه
شاید بپرسید پس چرا چین همه چیز تولید می کنه ولی مطمئن باشید در سالهای نه چندان دور چین هم باید یک فکری راجع به کالاهای رده پایینش بکنه
من شنیدم که در چند سال اخیر تولید کالاهای باکیفیت در چین افزایش و در مقابل تولید کالاهای بی کیفیت کاهش داشته

حالا با نگاه حرفه ای به واردات(نه وارد کردن جنسهای تقلبی و بنجل چینی)چرا مخالف باشیم؟
البته از چین هم کالا و.ارد کنیم ولی نه هر جنسی و کالایی رو؟
دوستان نظر؟

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
04-22-2012, 11:46 AM
ارسال: #7
[quote='madar' pid='26157' dateline='1335078014']
اما به واردات اگر به شکل حرفه ای نگاه بشه بد نیست اصلا هم بد نیست
مثلا چین، ما همه چین رو به عنوان صادر کننده انواع کالاها به تمام کشورهای دنیا حتی اروپا و امریکا می شناسیم اما می دونستید چین دومین وارد کننده دنیا هم هست
حالا این خوبه یا بد؟
قطعا در کنار صادرات خوبه
ببینید دنیا داره مثل یک دهکده میشه یعنی هر کشوری بر اساس مزیتهای رقابتی ای که داره توسعه پیدا میکنه و سهم بازار خودش رو داره یعنی همه نمی تونند همه چیز بسازند و توش حرف اول رو هم بزنند هر کشوری بر اساس قابلیتهای جغرافیایی و منطقه ای و غیره....شروع به تولید کالاهایی قابل رقابت با دنیا میکنه اونها رو هم مصرف می کنه هم صادر می کنه حالا از کشورهای دیگه کالاهای با کیفیتشون رو وارد می کنه
شاید بپرسید پس چرا چین همه چیز تولید می کنه ولی مطمئن باشید در سالهای نه چندان دور چین هم باید یک فکری راجع به کالاهای رده پایینش بکنه
من شنیدم که در چند سال اخیر تولید کالاهای باکیفیت در چین افزایش و در مقابل تولید کالاهای بی کیفیت کاهش داشته

حالا با نگاه حرفه ای به واردات(نه وارد کردن جنسهای تقلبی و بنجل چینی)چرا مخالف باشیم؟
البته از چین هم کالا و.ارد کنیم ولی نه هر جنسی و کالایی رو؟
دوستان نظر؟
[/quote
شدیدا با شما موافقم.
این رو بگم در چین جنس با کیفیت و بی کیفیت به وفور یافت میشه.
همه ی تقصیر هارو گردن چینی ها نندازید.باید تقصیر تاجر و وارد کننده انداخت که کالایی با کیفیت بد وارد ایران کرده و کسی هم که کالای با کیفیتی وارد میکند باید مورد تشویق قرار بگیرد.
همه ی تقصیرات هم نباید گردن وارد کننده انداخت.با این ارز آزاد 2000 تومنی واردات مشکل شده است.و تقاضای خرید کاهش پیدا کرده است.
این مسئله هم مهم هست.فلان وارد کننده فلان کالایی را وارد کرده و به تامین کننده کالا گفته به جای made in china بزن made in iran بعد با همون کالا میاد تو ایران و میشه نمونه برتر تولید کننده فلان کالای داخلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04-23-2012, 10:59 AM
ارسال: #8
باید به جهانی شدن بیندیشیم
باید قابلیت رقابت داشته باشیم اما نه در تمام کالاها

حال

از نظر راگمن، قابلیت رقابتی یک ملت به شرایط اقتصادی آن ارتباط دارد. تحلیل رقابت پذیری ملی، راهنمایی جهت زیرساخت های اجتماعی-اقتصادی، تکنولوژی و توانمندی های تولیدی می باشد. نتایج مطالعات نشان می دهد که تمامی کشورهایی که از مزیت رقابتی ملی برخوردارند، از تکنولوژی های پیشرفته در ارائه تولید و خدمات استفاده می کنند.

و این یعنی ما وقتی از تکنولوژی های پیشرفته برخوردار نیستیم حتی از مزیت رقابتی ملی هم برخوردار نیستیم چه رسد به بین المللی!

حال چه کنیم؟

مایکل پورتر از استادان دانشکدهٔ بازرگانی دانشگاه هاروارد یکی از محققان فعال در زمینه مطالعات رقابت پذیری است. وی در سال ۱۹۸۰ کتاب «استراتژی رقابتی»، در سال ۱۹۸۵ کتاب «مزیت رقابتی» را به رشته تحریر در آورده است. همچنین در سال ۱۹۹۰ کتاب «مزیت رقابتی ملت ها» را عرضه داشت که در آن مدل «الماس » (DIAMOND MODEL) در رقابت پذیری معرفی شده است. پورتر در این مدل همانگونه که نیز مشخص شده است، رقابت پذیری را حاصل تعامل و بر همکنش چهار عامل اصلی می داند:
۱- فاکتورهای درونی؛ ۲- شرایط تقاضای داخلی؛ ۳- صنایع مرتبط و حمایت کننده؛ ۴ - استراتژی، ساختار و رقابت.

بهباید فاکتورهای بالا رو برای رقابت پذیر شدن خودمون کشورمون و کالاهامون داشته باشیم
باید جهانی بشیم و جهانی فکر کنیم
مستقل شدن به معنی تولید همه کالاها توسط خود نیست

ببخشید که اینقدر نوشتم باید
چون "باید"

دلیل باید در پستهای بعد ان شااله

05-08-2012, 04:20 PM
ارسال: #9
سلام .وقت بخیر .
قطعا قبل از شروع هر فعالیت شما بایستی نوع علاقه خودتون رو در نظر بگیرید و سعی کنید روی کاری سرمایه گذاری کنید که علاقه دارید.
میتونم یه پیشنهاد برای پیدا کردن یک کار خوب به شما بدم .ما به اتفاق یک سری از دوستان بهصورت هفتگی یک سری جلسات طوفان فکری برپا میکنیم و دوستان تو اون جلسه اقدام به ارائه راهکار و نظرات میکنند و نتایج غیر قابل تصور و خارق العاده ای داره .پیشنهاد میکنم شما هم برای پیدا کردن کار خوب این کار رو انجام بدید.
اگر اطلاعات بیشتری برای نحوه برگذاری جلسات طوفان فکری خواستید به من میل بزنید یا تو سایت من پیغام بگذارید
varaminnameh.com
rasoolarabsalari@gmail.com

سعي كنيد همواره يك راهبر فروشنده باشيد نه يك فروشنده . رهبري يك باور است ، يك تفكر است و يك احساس و يك اعتقاد ، يك رهبر عاشق است ، عارف است ، محبوب است و در دنيايي از خلاقيت و نوآوري بيداد مي كند . محشر مي كند و مي فروشد .
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین ایده کسب و کار مهدی گل محمدی 12 4,674 07-07-2025 10:08 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  راهکارهایی برای افزایش فروش توزیع کنندگان خشکبار ajand.pc 18 8,450 06-19-2025 03:05 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  چگونه از شغل آرایشگری زنانه کسب درآمد کنیم؟ hasanhashemi 0 271 07-31-2024 10:33 AM
آخرین ارسال: hasanhashemi
Star ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد r2013.samadi 10 3,415 09-18-2022 03:39 PM
آخرین ارسال: soni70
  یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار Miladhaji 0 456 05-11-2022 11:24 AM
آخرین ارسال: Miladhaji
  پیشنهاد شما برای اخذ انواع نمایندگی ها amir_sky 5 11,966 11-06-2021 02:13 PM
آخرین ارسال: mehran_608
  کسی میتونه برای من ساعت وارد کنه؟ ramezani.byte 16 5,855 01-27-2020 03:12 AM
آخرین ارسال: احسان محبوبی
  کمک و راهنمایی برای راه اندازی مغازه لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر mohammad.mzk 5 17,229 12-12-2019 10:23 PM
آخرین ارسال: _a_safari_
  درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان Alijrad 3 9,322 07-11-2019 07:30 PM
آخرین ارسال: sniper1363
  یافتن کالایی برای دستفروشی max31 9 3,536 06-05-2019 12:17 AM
آخرین ارسال: حسن قجر
  خرید ماهیانه 10000 دست کله و پاچه برای تهران rad86 15 4,609 04-13-2019 12:25 PM
آخرین ارسال: Mahdavi2018
  ایده های ناب از ما برنامه نویسی از شما رنسانس فکر 0 583 09-18-2018 12:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  کسب و کار ارزی alireza1122 2 619 09-02-2018 07:01 PM
آخرین ارسال: Mohammad89
  صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما alireza1122 2 821 08-16-2018 01:41 PM
آخرین ارسال: rad86
  همکاری برای فروش بدلیجات sina hami 2 2,792 07-10-2018 10:26 AM
آخرین ارسال: یاسمین اکبری
  شروع کار با 30 میلیون تومان alirz 0 1,077 02-28-2018 10:40 PM
آخرین ارسال: alirz
  کمک برای راه اندازی خط تولید ظروف یک بار مصرف smagoli 12 66,497 12-05-2017 06:54 PM
آخرین ارسال: rostame_k
  نیاز به سرمایه گذار برای طرح های عالی ashena_73 4 1,569 11-18-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  ایده هایی برای افزایش فروش سوپرمارکتها مهدی ر 57 37,293 11-18-2017 11:07 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  شروع کسب و کار بدون سرمایه r2013.samadi 17 3,512 08-26-2017 07:18 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS