ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همكاري درخصوص بيمه زندگي زمان کنونی: 09-25-2025, 03:08 PM |
|||||||
|
همكاري درخصوص بيمه زندگي
|
03-01-2012, 11:46 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
همكاري درخصوص بيمه زندگي
با سلام ودرود بر همه دوستا وعزيزان سايت وميلياردهاي عزيز آينده ايران عزيزم
بعد ازمدت ها بلاخره دفتربيمه ام افتتاح شد.. شيريني هم هرچي بگين در خدمتم تو بيمه هاي كه ارائه ميدم.... بيمه هاي زندگي(عمر) بيشتر سود ومزايارو براي من بيمه گر وشما بيمه شونده داره چون همه عزيزان بتواند هم شغلي بصورت پاره وقت داشته باشند وهم از مزايا اين بيمه استفاده كنند بخش فروش اينترنتي رو دراين سايت تشكيل دادم كساني كه تمايل دارند به اين نوع بيمه ميتواند به لينك زير مراجعه كنند عرضه بيمه بازنشستگي وآيته فرزندان بخاطر بعضي مسايل ورود به اين بخش محدود شده است....... كسانيكه تمايل دارند كد ورود رو با فرستادن پيام خصوصي به من يا آقاي كاظمي دريافت كنند به اميد موفقيت همه بچه هاي ايران |
|||
03-01-2012, 12:26 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: همكاري درخصوص بيمه زندگي
تبریک میگویم احمد جان
خوشحالم که به موفقیت های اعضایمان یکی دیگر اضافه شد و یک کسب و کار دیگر نیز با همت آنها براه افتاد. امیدوارم همیشه موفق باشید. ![]() |
|||
03-01-2012, 12:49 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(03-01-2012 12:26 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: تبریک میگویم احمد جان مرسي اقاي كاظمي اين كارم هم جواب كساني بود كه ميگفتند بچه هاي سايت كارهاشون رو نمي گند هم براي اين بود كه واقعا سايت داره به جلو پيش ميره منم اميداور همه بچه ها هرچي زودتر اقدام كنند ودست بكار بشند وهمه موفق وسربلند باشند |
|||
04-26-2012, 04:20 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
با آرزوی توفیق بیشتر برای شما دوست عزیز.در صورت امکان رمز را برای من ارسال فرمائید .ممنونم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-26-2012, 09:41 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام احمد جان تبریگ می گم.موفق باشی.خوشحالمون کردی.منم کاری از دستم بیاد برات انجام میدم. منم میخوام خودمو بیمه کنم.فعلا درگیرم .انشالاه مزاحمت میشم.
کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته) گروه برتر،برتر از همه |
|||
04-26-2012, 09:42 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
دوست عزیز موفق باشی . و رمز را در صورت امکان برای من هم ارسال نمایید
|
|||
04-26-2012, 09:57 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
تبريك مي گن بهتون احمد آقا
شما مشاور بسيار خوبي هستيد و مطمئنم كه حتما توي كارتون فرد بسيار موفقي خواهيد شد و انشاله تا سال آينده به قسمت اعظم خواسته هايتان خواهيد رسيد. خوش بدرخشيد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
04-26-2012, 10:29 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(04-26-2012 09:57 AM)m_sh نوشته شده توسط: تبريك مي گن بهتون احمد آقا خواهش ميكنم ومرسي از لطفتون..... تمام تلاشم رو ميكنم تا دركارم موفق بشم.... و بيشتر تلاش ميكنم تا دوستان در كارشون موفق بشوند..... |
|||
04-26-2012, 02:26 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
تبریک می گم دوست عزیز در آروزی شنیدن موفقیت تک تک عزیزان انجمن هستم.
از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
04-27-2012, 01:16 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
درسته بيمه زندگي سود بيشتري براي شما داره
اما فكر كنم اگه روي بيمه شخص ثالث و بدنه بيشتر تمركز كني بهتر باشه چون ثالث اجباري هست و با اين همه خودرو و موتور فروشش تقريبا تضميني است به علاوه اينكه با توجه به افزايش نرخ بيمه الان همه خودرو ها مستعد براي الحاقيه بيمه هستند سودش هم تا جاي كه به ياد دارم 12 يا 14 درصد بود براي نمايندگي بيمه .درسته ؟ خوشبختي ما در سه جمله است :
تجربه از ديروز ، استفاده از امروز ، اميد به فردا ------------------------------- ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي كنيم : حسرت ديروز ، اتلاف امروز ، ترس از فردا |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: