ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همکاری زمان کنونی: 09-23-2025, 05:27 PM |
|||||||
|
همکاری
|
02-28-2012, 01:19 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
همکاری
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرانقدر
و با عرض پوزش بخاطر عدم حضور آنلاین در این مدت من هم کار خودمو با توکل به خدا شروع کردم. این مدت هم درگیر رتق و فتق این امور بودم. برای شروع کارم هم به اصفهان نقل مکان کردم بدلیل یسری از امکانات موجود برای من در اصفهان (بخاطر اینکه در اصفهان بزرگ شدم و دستم بازتره). کارم هم در زمینه ساخت وساز آپارتمان (همراستای رشته خودمه) شروع کردم . تا حالا 3 نفر اعلام آمادگی کردند. اگه دوستان ( مخصوصا دوستان دراصفهان )هم تمایل به همکاری و شراکت دارن بنده در خدمتم. تا شرایط و مراحل پیشرفت رو توضیح بدم براشون. با توجه به اینکه توی این مقطع زمانی که تقریبا سرمایه ها دارن به سمت ملک سوق پیدا میکنن. آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .(کوروش بزرگ) http://iranariaei.blogfa.com/پارسه ایرانیان
|
|||
02-28-2012, 01:35 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: همکاری
درود بیکران
بابت استارت پروژه کاری بهتون تبریک میگم اگه مقدوره یه مقدار در موردجزئیات پروژه آپارتمان سازی و جزئیات این طرح و اینکه چرا اصفهان استارت بخوره توضیحات بیشتری بدین اگه صاحب نظران پروژه آپارتمان سازی (مخصوصا جناب قربانیان) بعد تبادل نظر اوکی بدن منم هستم چه بهتر که آدم تنشو بفروشه ولی مغزشو به جانی نفروشه .... maradona =======> Fery Farrokhzad |
|||
02-28-2012, 01:38 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
کوروش عزیز به شما تبریک میگویم و امیدوارم که موفق باشید.
ان شاالله دوستان با دیدن عزیزانی که شروع کردند، حرکت و کسب و کار خود را شروع کنند. هر کمکی از دست ما برآید دریغ نمیکینم. همیشه موفق باشید ![]() |
|||
02-28-2012, 01:41 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
موفق باشید koroshparsi
انشالله هرروز به اوج موفقیت، نزدیکتر شید. خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
02-28-2012, 01:47 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-28-2012 01:54 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
آقا كوروش موفق باشيد بسيار خوشحاليم كه شما هم دست به كار شديد و آفتابي شديد دليل بر آفتاب
هر كاري از دست ما بر مياد حتما بفرماييد حتي در صورت لزوم مي تونيم به اصفهان هم بيايم براي سر زدن به پروژه شما من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-28-2012, 02:05 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
با تشکر از همه دوستان
من عرض کردم ترجیحا دوستان اصفهانی بخاطر راحتی و در دسترس بودن خودشون در غیر اینصورت خیلی خوشحال میشم در خدمت دیگر دوستان هم باشم. همونطور که توی تایپیک ساخت و ساز آپارتمانهای کوچک توضیحاتی دادم. باید عرض کنم خدمتتون زمینی که در نظر گرفتم و صحبت کردم 115 میلیون قیمت داره امکاناتش هم جواز ساخت 2 طبقه روی همکف با متراژ 112 متر ساخت در هر طبقه و با احتساب همکف به متراژ 76 متر و با رضایت همسایه های کناری جهت 70 درصد ساخت با کلیه مجوزهای ساخت اعم از پروانه,استعلام شهرداری و... دارای سند شش دانگ که قابلیت دریافت وام برای هر واحد پس از اجرای فنداسیون را دارا میباشد. اقدامات صورت گرفته توسط بنده تابحال فراهم کردن مبلغ 60 میلیون با شراکت 3 نفر از دوستان و اخذ رضایت مالک جهت پرداخت 70 میلیون نقد و مابقی طی چکی به تاریخ 25 فروردین ماه سال آینده ضمن اینکه به چند نفر از دوستان دیگر هم پیشنهاد همکاری داده ام. و در صورتیکه دوستان تمایل به همکاری دارند بنده در خدمتگذاری حاضرم همچنین در صورت پیشنهادات و انتقادات در این زمینه کمال تشکر را از دوستان عزیز انجمن دارم. آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .(کوروش بزرگ) http://iranariaei.blogfa.com/پارسه ایرانیان
|
|||
02-28-2012, 01:08 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
تبریک دوست من
امیدوارم هر چه زودتر ساخت و ساز برج های تجاریت رو شروع کنی و روز به روزبری بالا. هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
02-28-2012, 01:22 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
کوروش جان منم بهت تبریک میگم و آرزوی موفقیت برات دارم و خوشحالم از اینکه شما هم به جمع کارآفرینان پیوستی با احتساب شما الان 6 نفر کارآفرین داریم .
بنده و آقای گل محمدی:در زمینه خدمات چاپی آقا سجاد و مهتاب خانوم:در بسته آموزشی جی 5 آقا کوروش:انبوه ساز مسکن و یکی از دوستانم با نام کاربری (کفشدوزک):طراحی نرم افزار میگ میگ این موفقیت بزرگ رو به ادمین عزیز و همسر گرامیشان و همه دوستان و کارآفرینان میلیادر ایران تبریک میگم. به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
02-28-2012, 04:49 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
با کمال تشکر وآرزوی موفقیت برای همه عزیزان و دوستان گرانقدر
آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .(کوروش بزرگ) http://iranariaei.blogfa.com/پارسه ایرانیان
|
|||
02-28-2012, 08:44 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
ضمن عرض تبریک .خواهش میکنم در صورت امکان به این مسائل توجه فرمائید:
- زمینی را تهیه کنید که تراکم 3 و یا 4 داشته باشد(3 طبقه و یا 4 طبقه) - به شمالی و جنوبی آن توجه نکنید و فقط قیمت زمین ارزان تر باشد. - آپارتمانهای در متراژ 60 تا 70 متر باشد. - در صورت امکان پس از شروع چند دستگاه را پیش فروش کنید تا در مراحل فونداسیون تا رسیدن وام مشکلی نداشته باشید. - سعی کنید با بانک مسکن کار کنید تا وام دریافتی از بانک مسکن و قسط بندی آن امتیاز بزرگی باشد برای فروش. - مصالح را از یک نفر بگیرید تا بتوانید با داشتن اعتبار مبلغی را بعدا به ایشان پرداخت کنید. موفق هستی , موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
همکاری | aralkamal | 31 | 7,025 |
04-13-2016 06:19 PM آخرین ارسال: کارگن |
|
همکاری و شراکت با دوستانه سایت | pedram9 | 13 | 2,576 |
11-14-2015 01:02 PM آخرین ارسال: shahcar |
|
اماده همکاری بادوستان درزمینه پوشاک | alihiss | 2 | 706 |
09-29-2015 06:54 PM آخرین ارسال: alihiss |