ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مهم - بسیار مهم .افتتاح صندوق انجمن
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:42 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
پاسخ: 31
بازدید: 8367

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم - بسیار مهم .افتتاح صندوق انجمن
02-24-2012, 08:55 PM
ارسال: #21
RE: مهم - بسیار مهم .افتتاح صندوق انجمن
منتظر طرحهای بسیار با ارزش شما در زمینه صندوق سرمایه گذاری انجمن هستیم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-24-2012, 09:00 PM
ارسال: #22
اقاي قربانيان من با خوندن اين تاپيك اخرش متوجه نشدم.صندوق انجمن شكل ميگيرد يا نه؟؟؟
در بعضي از پست ها منتفي اعلام شده و به جاش گفته شده است كه شركت زده بشه.
اما هركدوم كه باشه من نظرم رو براي هردوتا اعلام ميكنم.
براي تشكيل صندوق.يكي از كارهاي كه ميتوان اعتماد اعضارا جلب كرد.شفاف سازي هست.يعني هر اتفاقي كه رخ ميدهد در يكي از بخش هاي انجمن ذكر گردد تا اعضا از لحظه لحظه كار صندوق مطلع باشند.از موجودي صندوق-واريز-برداشت و غيره-
در مواردي كه موضوعات محرمامه مي باشد.فقط كافيست به كليت موضوع اشاره شود.و يك علامت خاص كه موضوع كه نشان دهنده محرمانه بودن موضوع-چون بعضي موضوعات بايد تا زمان قطعي شدن براي اجراي بهتر پنهان بماند.
-اما انشالا اگر قرار هست شركت ايجاد شود.بايد شركتي باشد كه بتوان زير مجموعه ان هر كاري را انجام داد.بطور مثال طرحهاي كه در انجمن مطرح ميشود را بتواند ساپورت كنند.در زمينه تبليغات-وسايل الكتريكي-برنامه هاي اموزشي و غيره.
يعني شركتي كه ايجاد ميشود خواهد شد يك شركت مادر كه زير مجموعه ان شركت هاي فراواني به وجود خواهد امد.

كانال ايده يار: @ideayar
02-24-2012, 09:34 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-24-2012 09:34 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #23
ساجد جان به امید خدا این طرخ و طرحهای دیگری در این انجمن شکل میگیرد.مسئله مهم پیشنهاد طرحهای است که به قول ادمین عزیز در آینده مشکلی پیش نیاید.فعلا هر عزیزی پیشهاد و نظر خود را ارائه دهد تا بتوانیم بهترین را اجرا کنیم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-24-2012, 09:34 PM
ارسال: #24
منم کاملا موافقت هستم
به نظرم اولین اقدام برگزاری یه جلسه حضوری هست که صحبت ها راحت انجام بشه ( اگه جمعه باشه بهتر اعضا میتونند حضور پیدا کنند )

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
02-24-2012, 09:41 PM
ارسال: #25
سلام به همه
نمیدونم کسی این نظر رو اده یا نه
دیدم طرح یک شرکت رو آقای کاظمی دادن
به نظرم یه شرکت سهامی درست کنیدو سهام ها رو بفروشید هر کی هم در حد توانش میتونه سهام بخره پس اینجوری بچه ها برای پولی که میدن یه مدرک دارن و همینجور همه میتونن چه شهرستانی و چه تهرانی مشارکت کنن البته به نظرم سهامی خاص باشه بهتره (همینجوری گفتم)
اصلا نمیدونم شدنیه یا نه ولی با طلاعاتی که من دارم فکر کنم بشه (چون رشتم حسابداری هست ) به نظرم اگه اجرا بشه جواب میده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-24-2012, 09:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-24-2012 09:47 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #26
(02-24-2012 09:34 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:  منم کاملا موافقت هستم
به نظرم اولین اقدام برگزاری یه جلسه حضوری هست که صحبت ها راحت انجام بشه ( اگه جمعه باشه بهتر اعضا میتونند حضور پیدا کنند )

محمد جان انشالا با اقاي كاظمي هماهنگي خواهيم داشت تا ترتيب يك جلسه حضوري در مورد اين بحث بدهند.
انشالا كه اتفاقات خوبي در انجمن رخ بدهد تا اين ايده هايي كه عملي نشده اند با انرژي هرچه تمام تر شكل بگيرند و بتوانيم به چيزي كه ميخواهيم برسيم.
(02-24-2012 09:41 PM)morteza1 نوشته شده توسط:  سلام به همه
نمیدونم کسی این نظر رو اده یا نه
دیدم طرح یک شرکت رو آقای کاظمی دادن
به نظرم یه شرکت سهامی درست کنیدو سهام ها رو بفروشید هر کی هم در حد توانش میتونه سهام بخره پس اینجوری بچه ها برای پولی که میدن یه مدرک دارن و همینجور همه میتونن چه شهرستانی و چه تهرانی مشارکت کنن البته به نظرم سهامی خاص باشه بهتره (همینجوری گفتم)
اصلا نمیدونم شدنیه یا نه ولی با طلاعاتی که من دارم فکر کنم بشه (چون رشتم حسابداری هست ) به نظرم اگه اجرا بشه جواب میده
ممنونم مرتضي جان منم روي همين موضوع فكر كردم.ولي يك چيزي كه نذاشت بگم اين بود كه شركت سهامي بايد داراي يك سري خصوصيات باشد و ارزش مالي وجود داشته باشد.بطور مثال حداقل 100 ميليون سرمايه داشته باشد بعد اين سرمايه را به صورت سهام به فروش برساند.كه انجمن فكر نميكنم اينطور مبلغي را داشته باشد.البته من زياد اطاعي ندارم در مورد شركت سهامي.اما اگر بتوان همچين كاري رو انجام داد.خيلي خوب خواهد شد.
اما بايد يك سري نكات رو هم در انجام اين كار رعايت كرد و عملي.
بطور مثال سهم ها بايد متناسب فروخته بشود.جوري نباشد كه يك نفر صاحب بيش از نيمي از سهام باشد و فشاري در كارهاي شركت وارد سازد در منافع خود.

كانال ايده يار: @ideayar
02-25-2012, 12:19 AM
ارسال: #27
شركت متاسفانه ماليات داره پس صرفه اقتصادي نداره شركت ثبت بشه به نظر من ثبت يك تعاوني تجاري سازي ايده مناسبه

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-25-2012, 01:19 AM
ارسال: #28
اقاي قربانيان:
اين طرح افتتاح صندوق يا شركت براي كل سايت از دي ماه هست كه شروع شده ولي خبري نشده ازش
قبل ازاون هم انگار اين طرح مطرح بود كه بازهم بينتجه مونده

اول بعضي چيزهارو مشخص كنيم تا بتونيم به موفقيت واتمام رساندن اين طرح برسيم

يك گروه بايد مسوليتش رو قبول كنند تا كارهاشو بكنند

هركسي هم كه بخواد سهام بخره مشكلي نيست بر اساس سهامش از سود وزيان اخر سال مالي پرداخت ميشه

اين گروه اوليه تصميم گيرهاي اصلي هستند در خصوص اينكه شركت يا تعاوني در چه كار فعاليتشو آغاز كنه
و كدوم طرح ها در اولويت باشه

واكثر سهام دار ها با مديريت اون گروه مشكلي نداشته باشند تا بعد ها مشكلي پيش نياد

اگر ميخواين من از تو فاروج اقدام كنم به ثبت تعاوني يا شركت؟
يا تهراني ها قبول مي كنند؟

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
02-25-2012, 11:29 AM
ارسال: #29
لطفا به تاپیک زیر مراجعه بفرمائید و نظر خود را ارسال کنید :

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...&pid=20483

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

03-02-2012, 03:16 AM
ارسال: #30
منم هستم
خبرم كنيد

چرا نگران باشم شاید هرگز اتفاق نیفتد!
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رونمایی از لوگو صندوق های استانی صبا mohammadshamosi 24 7,391 11-16-2013 08:03 PM
آخرین ارسال: mohajer88
  انجمن های استانی، قدرت جدید اقتصادی در ایران سعید یوسفی 29 10,373 05-26-2013 04:47 AM
آخرین ارسال: تنگسیر
  جذب بازاریاب جهت آگهی انجمن و فعال شدن صندوق کامیار کاظمی 8 3,242 01-24-2013 05:43 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  صندوق تهران P@RSA 20 6,029 12-03-2012 10:00 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سرمایه گذاری در انجمن ناصر صادقی 40 11,834 06-18-2012 11:53 PM
آخرین ارسال: درناز
  کاندید صندوق انجمن کامیار کاظمی 7 2,875 04-09-2012 02:08 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  صندوق انجمن 3ObHaN 44 11,766 10-31-2011 06:20 AM
آخرین ارسال: ناصر صادقی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS