ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

كارها و شغل هاي براي روزهاي اخر سال(كسب درامد)
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: Fery Farrokhzad
پاسخ: 24
بازدید: 4599

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كارها و شغل هاي براي روزهاي اخر سال(كسب درامد)
02-13-2012, 03:13 PM
ارسال: #11
RE: كارها و شغل هاي براي روزهاي اخر سال(كسب درامد)
قبلا گفته بودم طرح هامو براي عيد

قبلا ميخواستم با يكي از دوستام تو شهرهاي اطراف اجيل فروشي بزنيم(( اينجا معدن اجيل ايران هست))

بعددو نفر ديگه رو به جمعون اضافه كرديم شديم...4 نفر......پا فراتر گذاشتيم..... تو بابلسر 2 تا غرفه اجاره كرديم........ براي فروش بهاره اجيل.....

اقا سجاد ايده هاي خوبي دادن.... ولي بنظر من وگروه همون( 10 روز داريم فكر ميكنيم براي ايده اي جالب در كجاي ايران)
پوشاك ديگه لوس شده...... همه اولين فكري كه به ذهنشون ميرسه...پوشاك ولوازم خانگي هست

ولي ما بعد از كلي فكر كردن ودرنظر گرفتن كلي پارامتر....... براي بابلسر اجيل با سود بالاي 300% رسيدم....
دو تا طرح ديگه هم داريم كه اگر غرفه وتامين بودجه اوليه هل بشه زديم
يكي روسري.......... يك لوازم دكوري

دوتاي بالا بسيار استقبال خوبي ميشه ازش

روسري كه زنانه هست ...براي عيد خيلي استقبال ميشه بشرطي كه مدل هاي قشنگ و به روز وبا كيفيت باشه...... بستگي به شهرش هم داره
لوازم دكوري هم خيلي كم متقاضي عرضه تو اين طور موقع ها داره ولي متقاضي براي خريد بسيار بالا....... اينم تو اكثر شهرها استقبال خوبي داره

فروش عسل هاي طبيعي هم تو اكثر شهرها استقبال ميشه

يك جمع بندي كه ما بهش رسيدم...... چون ما از خراسان داريم مي رويم شمال.... سعي ميكنيم چيزي باخودمون براي عرضه ببريم كه بشه سوغاتي خراسان.... تا هم تبليغ منطقه ما بشه.... هم تك باشين تو بازار

شايد بعضي ها نتونن شهر و عوض كنند

اينطور گروه ها ميتوند سوغات شهر هاي ديگه رو براي فروش بيارن به شهر خودشون........
مثلا براي تهراني ها.... سوغات اصفهان ويزد بسيار استقبال كننده داره...... كلاس خانواده ها رو مي بره بالا

موفق باشند همه بچه ها براي عيد

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-13-2012, 04:22 PM
ارسال: #12
اقاي گلدمن اگر ميشود در مورد غرفه روسري و شال توضيحات كاملي رو بفرماييد.
ممنون ميشم.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-13-2012, 07:52 PM
ارسال: #13
من با یک تولیدکننده پشمک صحبت کردم نوقای تبریز هم اگه برای غرفه هاتون بخواهید میتونم جور کنم فقط به شرط نقد
02-13-2012, 11:32 PM
ارسال: #14
واقعا خوشحال شدم که بالاخره با آن همه تاکیدم بر بازار شب عید، یکی از دوستان همت انجام کار را کردند.
گلدمن عزیز همیشه موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

02-14-2012, 10:22 AM
ارسال: #15
(02-13-2012 04:22 PM)sajad1441 نوشته شده توسط:  اقاي گلدمن اگر ميشود در مورد غرفه روسري و شال توضيحات كاملي رو بفرماييد.
ممنون ميشم.

اگر ديروز اخبار رو ديده باشين.. يك نمايشگاه دائمي مد ولباس ايراني تو تهران افتتاح شد...... اولين منبع وبروز ترين منبع فعلي براي روسري اين نمايشگاه

دوما متاسفانه بدليل نراسانات دلار.... ونزديك شدن به اخر سال....نرخ ها صعودي دارند ميشند.... نسبت به هفته پيش 30% روسري ها گرون شدن(( نرخ بازار مشهد))

اقا سجاد براي نمايشگاه گرگان پرسيدن:
ما اول ميخواستيم گرگان بزنيم.... بعد كلي فكر كرديم...بابلسر چون هم شهر توريستي هم خودش شهر بزرگي هست... خيلي راحت تر هست كارمون

براي اجاره غرفه تو گرگان499200 ت براي 10 روز
جا خالي هنوز كلي دارند

براي خريدش......... ميتوني يك سربه بندرتركمن بزني....... جنس هاي خوبي داره وبا نرخ پايين.... ميتوني بازار تركمن هاروهم بگيري........(( مدل هاي روسري اونا با ما فرق ميكنه))

قبل از اينكه بفكر هزينه هاي ديگرش باشي
بايد بتوني ريسك رو مديريت كني
اول يك توليد كننده يا يك توزيع كننده بزرگ رو پيدا كن.... باهاش قرار بزار من روسري ميبرم هر چي موند بر ميگردونم....... اينطوري اگر هم فروش نداشتي بعد ميتوني جنستو برگشت بزني وجلوي ضرر احتمالي رو بگيري((( ولي قطعا همه رو مي فروشي))

بعد براي هزينه بايد يكم جستجو كني
اگر پول نقد داري....... بستگي به پولت و محل فروشت... و فروشنده هات داره....... ميتوني تا 20 ميليون هم تو گرگان روسري هاي ارزون قيمت بفروشي...خيلي بيشتر ازاين ها جا داره محدود نكن خودتو

اگر پول نداري..... ميتوني از اعتبار ديگران استفاده كني

ما حتي يك ريال هم پول نقد نداريم........ ولي تا دلت بخواد اعتبار
50 ميليون اجيل سفارش داديم...... تا اخر هفته ميرسه دستمون.... براي چند روز اول نمايشگاه((( الان خريد كرديم چون تو اسفند باز نرخ ها ميره بالا... همين طوري سود ميكنيم))) يك چك داديم براي بعد از تعطيلات عيد

5 ميليون شكلات....... اونم براي بعد عيد
5 ميليون ديگه مخلفات........ اونم براي بعد عيد

براي روسري هم يك توليد كننده تو مشهد پيدا كرديم.... هنوز نظر قطعي رو نداده.... بهش گفتيم مي فروشيم....... بعد درصد خودمون رو برميداريم......پول اوليه رو بعداز نمايشگاه بهت ميديم.......

ولي چند تانكته رو بايد در نظر بگيري:
زن ها خيلي به زيباي خودشون اهميت ميدن.......سعي كنيد جنس زيبا وبه روز بيارين
سعي كني تونع محصول بسيار زيادي داشته باشين.... زن ها دوست ندارند چيزي روكه دارند دست يكي ديگه ببيند...
سعي كنيد تو بازده هاي مختلف جنس تهيه كنيد.......هم جنس هاي ارزون..... هم جنس هاي شيك و گرون قيمت

رنگ بندي تو روسري بسيار مهم هست...... هرچي تنوع رنگ بيشتري داشته باشه مشتري راضيتر واحتمال اينكه تعداد زيادي ازيك مدل با رنگ هاي مختلف برداره بسيار زياده

دكور غرفه هم براي روسري خيلي تاثير ميزاره..... چون فقط روسري عرضه ميكني...خيلي سخت هست يك دكور شيك وزيبا زد كه همه رو جچذب كنه

02-14-2012, 10:46 AM
ارسال: #16
خوش بحالتون تجربه عملي خوبي براي شما ميشه.من هم خيلي دوست داشتم تو نمايشگاه بهاره شهرمون غرفه بگيرم. ولي بعد از پرس و جو منصرف شدم. اول اينكه مجموعه نمايشگاه از شهر خيلي فاصله داره براي همين مردم ترجيح ميدن براي خريد به بازار و پاسازهاي داخل شهر مراجعه كنند.اينجور كه فهميدم در نمايشگاه بهاره اينجا به نسبت بازار جمعيت خيلي كمتري مراجعه مي كنند. و دليل دوم اينكه (بعد از پرس و جو) اعتقاد دارند توي نمايشگاه اجناس بنجل خيلي زياده. براي همين ترجيح ميدن نه وقت و نه بنزين اضافه صرف اين كار كنند.
02-14-2012, 11:38 AM
ارسال: #17
(02-14-2012 10:46 AM)aaftaab24 نوشته شده توسط:  خوش بحالتون تجربه عملي خوبي براي شما ميشه.من هم خيلي دوست داشتم تو نمايشگاه بهاره شهرمون غرفه بگيرم. ولي بعد از پرس و جو منصرف شدم. اول اينكه مجموعه نمايشگاه از شهر خيلي فاصله داره براي همين مردم ترجيح ميدن براي خريد به بازار و پاسازهاي داخل شهر مراجعه كنند.اينجور كه فهميدم در نمايشگاه بهاره اينجا به نسبت بازار جمعيت خيلي كمتري مراجعه مي كنند. و دليل دوم اينكه (بعد از پرس و جو) اعتقاد دارند توي نمايشگاه اجناس بنجل خيلي زياده. براي همين ترجيح ميدن نه وقت و نه بنزين اضافه صرف اين كار كنند.

افتاب خانوم :
اولا هنوز منتظر اون طرحي كه قرار بود بدين هستم

دوما: اينطور كارها يك سرمايه گذاري مخفي هست براي اينده
شما بنزين وهزينه و وقت ميزارين.... ولي در عوض تجربه كسب... مي كنيد....تجربه خيلي گرون ترازاين حرف هاست كه به اين راحتي گير ادم نمياد.......چي خوب چي بد....

ايده شماره 2 كه ميخوايم تو بابلسر راه اندازي كنيم رو ميگم......... اين ايده رد خور نداره بخصوص تهران
رفتيم ميراث فرهنگي شهرمون......گفتيم يك ميخوايم تو بابلسر تو عيد يك نمايشگاه از صنايع دستي فاروج بزنيم.....حمايت كنيد.......((( منظورم همون اجيل بود))) قول همكاري بيسار شديد ازاين طرف تاييد شد

مونده بابلسر هم موافقت كنه......
چه ميكنيم...... اول يك جاي مناسب كه مزاحم شهر وترافيك... مراجع كنندگان نباشه پيدا ميكنيم تو بابلسر....بعد يكم داربست ميزنيم...... بعد هم كلي تبليغات درخصوص بهترين سوغات خراسان.....اجيل((( سعي كرديم سوغات هاي معروف شهرهاي اطراف هم جمع كنيم... مثلا سمنو.....شيره انگور قوچان....آبنبات بجنورد....))
هم يك تبليغ ميشه براي خراسان.... هم خود ما كه اگر سال هاي ديگه هم چنين كارهايي كرديم.....سريع مراجع كنندگان بيان......شايد سال اول سودي زيادي نداشته باشيم... ولي يك تبليغ ميشه براي سال هاي بعدي

اين طرح هنوز قطعي نشده...... چون هنوز با بابلسر هيچ صحبتي نكرديم

تواين طرح يك نكته ديگه هم هست....چون بابلسر يك شهر توريستي هست....يك جوراي تبليغت كشوري ميشه....ميتوني هم مشتري ها رو به شهر خودت بكشوني.... هم اگر تو شهرهاي ديگه چنين طرح هايي داشتي سريع استقبال بشه

02-14-2012, 11:53 AM
ارسال: #18
در مورد طرح الان براي شما پيام فرستادم.لطفا چك كنيد.
در مورد نمايشگاه منظورم از جمله "نه وقت و نه بنزين اضافه صرف اين كار كنند" مراجعه كنندگان به نمايشگاه هستش. نه غرفه دارها. توي شهر ما اينجوري هستش.نمايشگاه بهاره خيلي شلوغ نميشه.
02-15-2012, 01:45 AM
ارسال: #19
منم یک غرفه گرفتم برای فروش آجیل
جناب گلدمن اگه میشه لیست قیمت آجیل رو که اونجا میفروشند بدید تا مقایسه کنم ببینم میصرفه یا
نه
اگه اشتباه نکنم شما اهل فاروج باید باشید درسته؟
02-15-2012, 02:30 AM
ارسال: #20
(02-15-2012 01:45 AM)arash67 نوشته شده توسط:  منم یک غرفه گرفتم برای فروش آجیل
جناب گلدمن اگه میشه لیست قیمت آجیل رو که اونجا میفروشند بدید تا مقایسه کنم ببینم میصرفه یا
نه
اگه اشتباه نکنم شما اهل فاروج باید باشید درسته؟

آرش خان شرمنده....... سفارش دادم.. هنوز فاكتور خريد وجنس ها دستم نرسيده..... اول هفته بعد حاضر ميشه
بياد در خدمت هستم

اره عزيز....بچه اصيل فاروج هستم

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني خانم وكيل 0 481 07-03-2019 10:33 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
Thumbs Up نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني خانم وكيل 0 311 07-03-2019 09:19 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
Thumbs Down ايده ناب و دسته اول براي همه ايراني ها در هرشهري اقاي ايـــده 38 17,263 05-20-2018 07:56 PM
آخرین ارسال: milad48
Rainbow ايده هاي مهشر و number one من mrghafoory 33 11,600 09-13-2017 02:26 PM
آخرین ارسال: sraahaaa
  ايده هاي جالب و جديد MARYAR 1 2,606 09-08-2017 03:57 PM
آخرین ارسال: Ali.sep
  درخواست ايده جديد براي ايجاد يك سايت جديد و تك MohamadMJ 90 25,477 10-10-2016 05:38 PM
آخرین ارسال: farshid-salehi
  ایده تولید جدیدترین محصول غذایی ارگانیک سال 2013 shayanir007 20 7,567 09-22-2014 10:13 AM
آخرین ارسال: rayan91
  یک روش کسب درامد برای دانشجویان و... rezaya2938 0 1,255 06-05-2014 10:44 PM
آخرین ارسال: rezaya2938
  بهترین شغل مطابق در این منطقه as98749874 11 2,211 09-26-2013 06:32 PM
آخرین ارسال: omidzare
  درخواست ايده براي محل كار hotdvd 10 4,359 08-05-2013 09:14 AM
آخرین ارسال: Mahboob
  صبحانه براي ادارت و بانك ها اقاي ايـــده 19 5,510 07-19-2013 06:53 PM
آخرین ارسال: sohrabzadeh
Rainbow کسب درامد واقعی از اینترنت mrghafoory 4 1,457 03-19-2013 12:29 AM
آخرین ارسال: هومان هرمزدی
  پول بانک و کسب درامد mrghafoory 1 976 02-27-2013 01:18 AM
آخرین ارسال: tondar12
  درخواست راهنمایی برای کسب درامد در پایان سال vahid61 4 2,572 01-04-2013 12:25 PM
آخرین ارسال: vahid61
  شناسايي كارها و مشاغل/معرفي ان به مردم اقاي ايـــده 8 2,146 10-22-2012 09:08 PM
آخرین ارسال: ناصر صادقی
  همفكري براي راهكار تبليغاتي aaftaab24 5 1,710 07-16-2012 01:47 AM
آخرین ارسال: goldmen
  محصولاتي براي زنان باردار اقاي ايـــده 2 1,392 06-30-2012 07:35 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  پدرهاي پلاستيكي براي بچه ها اقاي ايـــده 0 1,122 06-29-2012 12:39 AM
  طراحي جيب هاي عاشقانه لباس اقاي ايـــده 2 1,171 06-21-2012 01:10 AM
آخرین ارسال: 369369
  ايده هاي براي استفاده بهتر از 28/5 كاربر فعال اينترنت!!!!!؟؟؟ اقاي ايـــده 9 2,489 05-09-2012 06:21 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS