ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مشاوره ی انلاین
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:36 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: parsamk
پاسخ: 23
بازدید: 7614

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امیتازات : 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره ی انلاین
10-07-2011, 06:11 PM
ارسال: #11
RE: مشاوره ی انلاین
سلام سبحان جان

من در حال حاضر 206 تیپ 6 دارم و ازش راضیم ماشین خیلی خوبیه خصوصا که ماشین من فرانسوی هستش

قصد دارم بزودی با ماکسیما یا سراتو کوپه عوضش کنم

حالا سوالات من

1 : اول لطف میکنی مشخصات فنی دو تا ماشین رو با عکس و اینا برام بزاری (میدونم اصلا توی یک کلاس نیستن )

2 : برا یکی مثل من که توی 6 سال 20 هزار کیلومتر رانندگی کرده (همه 6 سالو ماشین داشتم Yosef.gif ) و به توصیه استاد قربانیان دوباره داره پشت ماشین میشینه

کدوم بهتره (خودم میگم ماکسیما )

ایا با زیر 25 ملیون ماکسیما تمیز گیرم میاد که ازش لذت ببرم ؟؟؟

کلا 2-3 سال دیگه ایرانیم میخوام افت قیمت ماشین هم برام کم باشه موقع فروش واسه همین دسته 2 مد نظرمه

همینا دیگه

اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-07-2011, 09:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2011 09:51 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #12
هر 6 سال 206همین رو داشتی ؟ 20000 تا کار کرده ؟ میفروشیش Big Grin ؟
تو از پدر بنده بدتری !!! یه خودرو تو 6 سال باید حداقل 300 هزار کیلومتر راه بره .
البته الان 206 های تیپ 6 ، بدجور مشکل ترمز دارن و تا مشخص شدن مشکل و حل اون ، توصیه میکنم تیپ 6 نخرید .

3 تا سوال پرسیدی من خودم یه صفر هم بهش اضافه میکنم و اون سوال هم اینه ؟
0.ماکسیما یا سراتو کوپ .

ماکسیما ، خودروی مورد علاقه ی منه ، من خیلی زور کردم به پدرم که ماکسیما بخریم ولی قبول نکرد و رفت یه ماشین دیگه خرید . من ماکسیما رو میپرستم ، دلایل خودمم دارم . چون تو کلاسی هست که خیلی سنگین و تاجر گونست . موتور قویش ، نشون دهنده ی حسابه صاحب ماشینه ، هیکل بزرگ و خوش تراشش ، نشون دهنده ی شخصیت صاحبشه ، صندلی های راحت و کابین بزرگش ، نشون دهنده ی مغز متفکر صاحبشه و ...
و من اگه روزی 5 تا مرسدس s-550 تو پارکینگ خونم پارک باشه ، بازم در کنارش به ماکسیما میبینید .
یه نکته ی دیگه هم در مورد ماکسیما هست . وقتی شما که یه جوونی پشت ماکسیما بشینی ، طرز مردم با شما خیلی فرق داره که پشت یه ازارا یا سراتو یا اصلا بی ام و سری 3 بشینی . چون شخصیتت رو تغییر میده . یا یه تاجری یا یه بچه تاجر که حاضر شدی ، ماکسیما بخری . بعد ماکسیما تکنولوژی سال 1997 نیسان و 2004 اینفینیتی هست . در اصل ماکسیما یی که ما میبینیم اینفینیتی i30 هست که پارس خودرو ، برای فروش بیشتر اون رو به نیسان تغییر نام داده . البته اینو بگم اینفینیتی ، زیرمجموعه ی نیسانه .
اما سراتو کوپ . من سراتو کوپ رو برای اولین بار دیدم از خنده شکمم رو گرفتم . شبیه هامستره . خیلی خوشگله و نازه .
تکنولوژی سال 2011 کره که کیا برای رقابت با برادرزاده ی بزرگش یعنی هیوندای کوپه که الان تو خیابون ها میبینی وارد بازار کرد تا جای خالی اون رو پر کنه . یعنی کسی که نتونه 70 تومن بده جنسیس 50 تومن بده سراتو بخره .
کیا کوپ خیلی خوشگل و وحشی هست و خیلی هم سفته . یعنی به راحتی ضربات زمین رو بهت منتقل میشه . من خودم به شخصه بخوام 45 تومن خرج کنم سراتو نمیگیریم ، ولی نه به این دلیل که سراتو بده ، به این دلیل که الکی گرونه و نمی صرفه ، با این پول اینو بخری . موتور نرم و خوش صدایی داره ، خوراک شکار جنس مخالفه Big Grin و تو رو به عنوان یه بچه مایه دار نشون میده که دستت تو جیب باباته Big Grin مخصوصا اگه یه اپل 4S هم بخری .... کلا تو کل دنیا جوون ها این ماشین رو میخرن و خودروی پرفروشی تو امریکاست .
تو یه جمع بندی : من نمیتونم بگم کدوم رو بخر . پدر من با 45 سال سن ، پیکان وانت رو به هرچی ترجیح میده ( البت ماشین خوب ها واسه مامانمه ها ) به میل شخصیت بستگی داره ببینی کدوم رو میپسندی .
ولی تو یه جمع بندی ماکسیما بازار فروش و قطعات پس از فروش خیلی خوبی داره ، قیمت خیلی خوب و منطقی داره ، امکانات متوسط داره ، موتور خیلی پرقدره و در پیش خیلی پر مصرفی داره . شخصیت خاصی داره و رانندگی باهاش حال میده ، نرم و بی صدا هست و واسه مسافرت عالیه .
سراتو کوپ موتور 2000 داره که هم اندازه ی کمری ما قدرت داره Big Grin که در نوع خودش عالیه ، سواری خشک و فضای داخلی کوچیکی داره ، دو دربه و صندوق بارش تعریفی نیست . مصرف خیلی کمی داره و قطعات گرونی داره . نمایندگی هاش اندازه ی پارس خودرو نیست ولی درصد رضایت مردمی از نمایندگی ها ، بعد اسان موتور ، بالاترینه . هندلینگش خیلی خوبه و شتاب عالی ای داره نگین چو 2000 هست ضعیفه ، هیولایی تو کلاس خودش .

1. ماکسیما :
موتور 3 لیتری ( 3000 سی سی ) به قدرت 227 اسب بخار با دو نوع گیرباکس دستی و اتوماتیک داره . شتاب تو نمونه دستی 8/5 و تو نمونه ی اتومات 9/5 هست . ماکسیمای دستی ، 260 کیلومتر پر میکنه ( داخلش نشسته بودم و از ترس نمیتونستم حرف بزنم ولی حس میکردم ماشین داره 280 تا رو میره ) و ماکسیمای اتوماتیک 230 کیلومتر و اگه راننده باشی میتونی پر کنی . ترمز های ضد قفل داره که باید خودت یه ESP روش ببندی که حدود 1 تومن در میاد . جلو و عقب دیسکی و جلو خنک شونده هست . مصرفش حدود 12 تا به شکل میانگینه . یه کروز کنترل و سانروف و مانیتورم باید روش بندازی که حدود 2 تومن در میاد تا ماشین بشه . صندلی های جلو تماما برقی هستن و کولر اتومات داره .

عکس با کیفیت از اینفینیتی i30 یا همون ماکسیما :

[تصویر: Infiniti-I35_2003_photo_01.jpg]
[تصویر: Infiniti-I35_2003_photo_02.jpg]
[تصویر: Infiniti-I35_2003_photo_03.jpg]
[تصویر: max%205l.jpg]
[تصویر: max%206l.jpg]
[تصویر: max%201l.jpg]

قیمت 43 تومن اتومات .
45 تومن دنده دستی .

سراتو کوپ : موتور 2000 سی سی یا دو لیتری به قدرت 157 اسب بخار با شتاب 8/5 مصرف سوختشم حدود 8 هست که خیلی خوبه ، حداکثر سرعتشم 211 تا هست .
اینم امکاناتش ارای 6 عدد ایربگ ،سیستم ضد سرقت ایموبیلایزر ، مدیریت پیمایش ( Trip Computer )،آینه داخل الکتروکرومیک،سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک،سیستم صوتی حرفه ای با ظرفیت 6 دیسک
MP4 + USB + AUx و کابل Ipad،سنسور هشدار دهنده موانع ( دنده عقب )،پشت سری ها با قابلیت عکس العمل در برابر ضربه،گرم کن صندلیهای جلو،چراغ مه شکن ( جلو )،سانروف با سنسور ایمنی،سنسور ایمنی شیشه بالابر،کنترل اتوماتیک نور چراغ ها
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_14.jpg]
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_0a.jpg]
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_12.jpg]
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_10.jpg]
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_10.jpg]
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_01.jpg]
[تصویر: Kia-Forte_Koup_2010_photo_09.jpg]

قسمت 43 تومن شرکتی ، 47 تومن ازاد .

2. این به نظر خودت و ماشینی که میخری بستگی داره . ماکسیما ، مصرفش بالاست عوضش قدرتش بیشتره . کوپ کم قدرت تره عوضش قدرتش کمتره .
اگه صفر بخری ، چفتشون افت قیمت دارن . ولی اگه کم مصرف میکنی ماکسیما یا کوپ فرق نداره ، اما اگر مصرفت زیاده ماکسیما بهتره چون وسایلش زیاد تر و ارزون تره .
من باشم ماکسیما میخرم Big Grin

3. این سوالت وقت منو خیلی گرفت . به چند نفر زنگ زدم ، یکی پیدا کردم ، مشکی ، مدل 82 ، دنده ای ، بدون تصادف ، تو رشته ماشین ، 200 هزار تا کار کرده میگه 26 تومن . نگا ماکسیما یه حالتی داره ، قیمتش از یه حدی پایین نمیاد . یعنی دیگه زیر 26 تومن پیدا نمیکنی . ولی اگه قیمتت رو برسونی به 34 تومن مدل 87 و 88 هست با کارکرد زیر 50 هزار تا بدون تصادف . بازم مدل 89 هم میتونی با 36-37 تومن پیدا کنی . گرفتی که چطور میگم . یه همچین حالتی داره .

اینکه 2-3 سال ایرانی یه راه حل داری . یه ماکسیما ی مدل 89-90 تصادفی رو میتونی با 30 تومن بخری .
سا سراتو کوپ 2010-11 میتونی با 34-35 تومن بخری .
البته مشکلاتی داره و افت قیمتش صفره و همیشه هم میتونی بفروشیش . اگه خواستی بگو توضیح بدم .
همین .
بازم سوال داشتی بگو

[تصویر: start.gif]

10-07-2011, 10:39 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2011 10:41 PM، توسط Suma.)
ارسال: #13
W0o0o0ow

سبحان جان ترکوندی که Yosef.gif

سوال اولت اره تو این 6 سال کلا 20 هزارتا رفتم

دو سال اخیر 2 هزارتا فقط Yosef.gif

بعد سبحان جان من زیاد fan این نیستم که با ماشین همه کارامو انجام بدم - اعتقادم اینه ماشین برا کارای ضروریه

واسه همین این ماشین کم راه رفته

هرکی میبیندش میگه نمیفروشی Yosef.gif

این اقای 206 هم پسرم هستن Yosef.gif خیلی دوستش دارم چون اولین ماشینمه و خودم خریدمش یعنی 1 ریال هم از خانواده نگرفتم

من خودم ماکسیما بیشتر نظرم بود حالا اینارو که گفتی نطرم قطعی تر شد فقط این پارکینگ ما 206 با بدبختی جا میشه ماکسیما گمونم باید بره تو حیاط Yosef.gif

اقا من شرمندت شدم مجبور شدی اینور اونور زنگ بزنی واقعا ممنون عزیز جان

حالا چند تا نکته

اول من حتما ماشین اتومات میخوام چون دیگه دنده ای حال نمیده Yosef.gif

من جزو اولین کسایی بودم شیراز ماشین اتومات داشت همه مسخره میکردن حالا با این وضع مزخرف ترافیک نصف فامیل اتومات گرفتن

منم عاشق ماشینهای با ابهتم

مثلا از C5 بدم میاد اما این اتاق جدیداش عاشقشم یا مگان 2000

اون خط اخر که گفتی اگر خواستی توضیح میدم رو برام بازترش میکنی نگرفتم داستانو

راستی عکس از داخل ماکسیما هم بیشتر بزار Yosef.gif

حالا به اون 3 سال توجه نکن شاید شد 4 سال Yosef.gif

ممنونم

اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!!
10-07-2011, 11:00 PM
ارسال: #14
چقدر اين قسمت مشاوره ي ماشين رو دوست دارم .خصوصا بحث هاي فني و با حوصله ي سبحان جون.
من كه الان نمي خوام ماشين بخرم ولي ان شاا... بعد اين ماشين هيونداي توسان 2012 مي خوام.
ولي ماكسيما واقعا مصرف بالاست و همچنين يه كم تكراري( راهنمائي رانندگي هم الان ماكسيما داره)...
10-07-2011, 11:03 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-07-2011 11:09 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #15
(10-07-2011 10:39 PM)Suma نوشته شده توسط:  W0o0o0ow

سبحان جان ترکوندی که Yosef.gif

سوال اولت اره تو این 6 سال کلا 20 هزارتا رفتم

دو سال اخیر 2 هزارتا فقط Yosef.gif

بعد سبحان جان من زیاد fan این نیستم که با ماشین همه کارامو انجام بدم - اعتقادم اینه ماشین برا کارای ضروریه

واسه همین این ماشین کم راه رفته

هرکی میبیندش میگه نمیفروشی Yosef.gif

این اقای 206 هم پسرم هستن Yosef.gif خیلی دوستش دارم چون اولین ماشینمه و خودم خریدمش یعنی 1 ریال هم از خانواده نگرفتم

من خودم ماکسیما بیشتر نظرم بود حالا اینارو که گفتی نطرم قطعی تر شد فقط این پارکینگ ما 206 با بدبختی جا میشه ماکسیما گمونم باید بره تو حیاط Yosef.gif

اقا من شرمندت شدم مجبور شدی اینور اونور زنگ بزنی واقعا ممنون عزیز جان

حالا چند تا نکته

اول من حتما ماشین اتومات میخوام چون دیگه دنده ای حال نمیده Yosef.gif

من جزو اولین کسایی بودم شیراز ماشین اتومات داشت همه مسخره میکردن حالا با این وضع مزخرف ترافیک نصف فامیل اتومات گرفتن

منم عاشق ماشینهای با ابهتم

مثلا از C5 بدم میاد اما این اتاق جدیداش عاشقشم یا مگان 2000

اون خط اخر که گفتی اگر خواستی توضیح میدم رو برام بازترش میکنی نگرفتم داستانو

راستی عکس از داخل ماکسیما هم بیشتر بزار Yosef.gif

حالا به اون 3 سال توجه نکن شاید شد 4 سال Yosef.gif

ممنونم
دشمنت شرمنده عزیزم .
عکس از داخل ماکسیما دارم خیلی کیفیتش کمه ... یکی از بچه ها ماکسیما داره ، فردا واست عکس با کیفیت میگرم .
ماکسیما خیلی از 206 بزرگتره .... یه پارکینگ تاشو بخر بزار تو حیاط Big Grin از 300 تومن شروع میشه میره بالا .
میتونی 60 تومن جور کنی یه تینا بخری ... ماکسیمای جدید . بهترین ماشینی هست که سوار شدم . دنده cvt داره . یعنی دیگه نمیشه گفت 5 دنده ی اتومات یا دستی . یا 6 دنده اتومات یا دستی . اینجور فکر کن ، ماشین 500 تا دنده داره Big Grin
عشق منه سفید رنگش .

روی مزدا 3 جدید جدی فکر کن . روی سراتو 4 درب ، سوناتا نسل قبل ، ازرا ، کمری هم فکر کن .
راستی اولین سوالیو که باید ازت بپرسیم پرسیدم Big Grin
چقدر بودجه داری ؟

ببین یه سری ماشین هستن تصادف میکنن میرن صافکاری . بعد 10-15 تومن از قیمتشون می افته . این ماشین ها ارزون تر هستن ولی مشکلاتی دارن . باید حتما پلاک و شماره موتور و گیربکس و بدنه و... رو چک کنی ماشین مسروقه نباشه . ماشین رو یه هفته تست کنی ببینی سر و صدا نمیده و ...
این ماشین ها ، واسه سه دسته افراده ، 1 کسایی که پول ندارن ماشین خوب میخوان . 2. جوون ها 3. افرادی که ماشین خوب دارن ولی گذاشتن تو پارکینگ و یه ماشین میخان هم شخصیتش ok باشه و هم ارزون باشه .
(10-07-2011 11:00 PM)toranj63 نوشته شده توسط:  چقدر اين قسمت مشاوره ي ماشين رو دوست دارم .خصوصا بحث هاي فني و با حوصله ي سبحان جون.
من كه الان نمي خوام ماشين بخرم ولي ان شاا... بعد اين ماشين هيونداي توسان 2012 مي خوام.
ولي ماكسيما واقعا مصرف بالاست و همچنين يه كم تكراري( راهنمائي رانندگي هم الان ماكسيما داره)...

خیلی گلی عزیزم . وظیفست .
انشالله خودم برات توسان رو وارد کنم ( رو اسپورتج هم فکر کن )
مصرفش که بالاست ! قدرتشم بالاست خب . من به شخصه دیدم عقربه سرعت سنج تو ماکسیما ی معمولی رسید به 260 تا . الان تو محصولات بنز فقط اون هایی که 350 یا 500 و بعضا 280 هستن همچین سرعتی میرن . ایشون تو 6 سال از ماشین به اون کوچیکی 20000 تا استفاده کنه ! از این دیگه فکر کنم 5 هزار تا بیشتر مصرف نکنه . Big Grin
در مورد تکراری بودن هم ، جوون جماعت پشتش بشینه ، موضوع حل میشه . بعد میتونم یه کاری با ماکسیما بکنم که 100 درصد تغییر کنه Big Grin ما که نمیزاریم بچه های فروم ماشین تکراری سوار شن Wink
پلیس ها هم موتورشون 50 اسب قوی تر از این ماکسیما هاست .

10-17-2011, 05:14 PM
ارسال: #16
منم با نظر شما موفقم من یه مدتیه با یکی از دوستانم میخوام وارد این بازار بشم ولی نمیدونم ریسک بکنم یا نه شما تجربه ای در این زمینه دارید.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
10-18-2011, 01:24 AM
ارسال: #17
سلام سبحان جان
میخواستم ازت بپرسم چرا از جنتو استقبال زیادی نمیشه به خاطر ظاهرشه یا مسایل فنی
10-18-2011, 02:27 AM
ارسال: #18
(10-17-2011 05:14 PM)naseer2263 نوشته شده توسط:  منم با نظر شما موفقم من یه مدتیه با یکی از دوستانم میخوام وارد این بازار بشم ولی نمیدونم ریسک بکنم یا نه شما تجربه ای در این زمینه دارید.

ورود به بازار خودرو هيچ وقت ريسك نيست . بهترين نوع اين كار با سرمايه ي اندك ( 7 تومن داريد ديگه ؟ ) اينه كه خودرو رو اقساطي بخريد و به دوباره به شكل اقساطي ولو با شرايط متنوع تر بفروشيد .

(10-18-2011 01:24 AM)arash67 نوشته شده توسط:  سلام سبحان جان
میخواستم ازت بپرسم چرا از جنتو استقبال زیادی نمیشه به خاطر ظاهرشه یا مسایل فنی

من خودم به شخصه از جنتو خوشم مياد .مخصوصا داشبورد و صندلي هاش . جنتو فروش خيلي خوبي داشت و ازش استقبال شد ولي جنتو دلايل متنوعي براي عدم فروش خيلي موفقش داشت .
اولين و مهمترين دليل عدم فروش موفقش ،‌ كوچك بودن اطاق خودرو در برابر قيمت بود . جنتو خيلي كوچيكه و قيمتش بين 23 تا 28 تومنه و وقتي وارد ميشد قيمتي بالغ بر 24 ميليون تومن داشت .
كسي اوانته و زانتيا رو بزاره و بره جنتو بخره ،‌اشتباه كرده .
جنتو موتور 1600 سي سي 4 سيلندر داره . به قدرت 110 اسب بخار ،‌ شتابش واقعا افتضاحه . يعني واقعا واسه سبقت اذيت ميكنه ،‌البته اين نمونه ي دستيش بود . نمونه ي اتوماتيكش كه ديگه واقعا تو شتاب افتضاحه . يعني 15 ثانيه طول ميكشه تا اين ماشين 24 ميليوني به سرعت 100 تا برسه . ولي دنده اتوماتش واسه شهر خيلي خوبه .
دليل بعدي ،‌ امكانات و كيفيت متوسط اين خودرو هست . جنتو و پارس elx هم قيمتن . امكانات پارس 4 برابر جنتو هست . موتورش مثل جنتو و خدمات پس از فروش گسترده اي هم داره .
مصرف سوختش عاليه ،‌8 تا ميسوزونه . استهلاك واقعا پاييني داره ،‌موتور و شاسيش ميتسوبيشي ژاپني و مونتاژ و توليدش با همكاري لوتوس انگليسي هست . زيبايي ،‌امكانات خوب و جمع و جور بودن هم ديگر ويژگي هاي خوبشه .
دنده اتوماتش واسه مصرف شهر خيلي خيلي خوبه ولي به درد جاده نميخوره ولي دنده دستيش بد نيست .

اميدوارم خوب راهنمايي كرده باشم .
موفق هستي ،‌موفق تر باشي .

01-27-2012, 03:19 AM
ارسال: #19
سلام سايت قيمت هاي ماشين رو كسي داه به من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر سايتي يه قيمت ميزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-10-2012, 06:58 PM
ارسال: #20
سبحان عزیز عالی بود
یه سوال
شنیدم ماکسیما بالای 100تا که میره مصرفش فوقالاده بالا میره
حدود 30 تا!!
درسته؟؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Bug مشاوره با شما (کاور خودرو) m.alizade 5 2,042 08-18-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: m.alizade
  مشاوره خرید خودرو P@RSA 14 3,701 08-20-2014 08:19 AM
آخرین ارسال: hotdvd
  مشاوره در مورد خرید اتوبوس VIP half_moon 11 17,724 06-22-2013 02:45 AM
آخرین ارسال: hamid1231366

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS