ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همکاری با معاونت شهرداری تهران زمان کنونی: 09-25-2025, 03:35 PM |
|||||||
|
همکاری با معاونت شهرداری تهران
|
01-30-2012, 01:53 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: همکاری با معاونت شهرداری تهران
البته ميشه ولي بايد اينو بدونيم كه ما تو ايرانيم و متاسفانه بجاي اينكه به ايده ارزش يدن به چيزاي ديگه ارزش ميدن كه بيشماره و نميشه اينجا گفت
|
|||
01-30-2012, 02:00 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(01-30-2012 01:53 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: البته ميشه ولي بايد اينو بدونيم كه ما تو ايرانيم و متاسفانه بجاي اينكه به ايده ارزش يدن به چيزاي ديگه ارزش ميدن كه بيشماره و نميشه اينجا گفت درست.اما نبايد بخاطر اون چيزها دست از تلاش كوشش برداشت. من پيشنهاد يك لينك در مورد همون چيزها رو به اقاي كاظمي دادم اگر ايشون قبول كنن و درست كنن درمورد اون چيزها تا جايي كه به سايت لطمه اي وارد نشه به بحث گفتگو بپردازيم. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-30-2012, 02:53 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
آقا خیلی خوبه !!!!!!
فقط کامیار جان این پیشنهاد واسه شروع کار خوبه که واسشون فایل بفرستیم ، تا بابی بشه واسه ارتباطات بیشتر و بهتر. ولی انجمن هم باید یک استراتژی تدوین کنه تا از چنین پیشنهاداتی به نفع خودش و اعضا بهره ببره. مثلا بد نیست اگر دیدین با شهرداری به توافق میرسین ، انجمن رو به شکل کار گروه های محلی که آموزش کسب و کار میدن دربیارین، یعنی بانی بشید واسه برگزاری یکسری آموزش های شهروندی.... ( اگه نتونستم منظورمو درست برسونم ایشالا حضوری بیشتر توضیح میدم ) من فکر میکنم شهرداری علاقه و پتانسیل این رو داره که با یک پیشنهاد برد-برد روی مسئله آموزش های شهروندی باهاش وارد مذاکره بشیم. توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
01-30-2012, 03:18 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
باقي پيشنهادات هم خيلي خوب هستند.يك پشنهاد ديگر كه دادم چاپ معرفي و اموزش مشاغل به صورت روزانه به فرض دو شغل در هر روز در اين روزنامه.
يا روش هاي درست بعضي كارها كه اقاي كاظمي و دوستان شون دارن روش كار ميكنن هم ميشه در اين روزنامه استفاده كرد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-30-2012, 05:21 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
تبریک می گم آقای کاظمی . به بقیه دوستان عزیز انجمنم تبریک می گم
[b]به نام آنکه چکار کرده با من ...[/b] |
|||
01-30-2012, 06:25 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
منم به نوبه خودم به کامیار عزیز و همه دوستان گلم در انجمن تبریک میگم.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
01-30-2012, 08:18 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
خبر خوبيه تبريك به تمامي اعضا و مديران سايت.اين تازه اولشه.
آسانسور
|
|||
01-30-2012, 08:25 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
پس دست در دست هم دهيم به مهر سايت خويش كنيم آباذ
|
|||
01-30-2012, 11:34 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
مبارك باشه دوستان
منتظر خبرهاي بهتري باشيد... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-30-2012, 11:39 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
هزاران بار شکر که روز به روز انجمن بیشتر شناخته می شود.
ادمین جان ممنون. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دعوت به همکاری در ماهنامه کارخانه تبدیل فکر به ثروت | pesar368 | 15 | 6,221 |
06-11-2012 05:33 PM آخرین ارسال: sherafati |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان