فکر کنم این خبر برای شروع یک روز میلیاردری عالی باشد :
امروز به من خبر دادند که، معاونت شهرداری استان تهران از مدیران انجمن درخواست داشته تا مطالب انجمن را بصورت فایل برایشان ارسال کنیم تا در نشریات و انتشارات شهرداری استفاده شود.
فکر میکنم باز هم یک قدم بلند برای انجمن خوبمان باشد.
مبارک باشه تبریک میگم.اینروزا چه قدر خبر خوش می شنویم.
هر کاری هست بگو انجام بدیم کامیار جان.
اماده هر گونه كمكي هستيم اقاي كاظمي
تبریک
موفقیت های بیشتر در پیش روست
تبریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
خيلي عاليه همينطوري پيش بره فكر كنم يه وزارت خونه اي چيزي برامون بسازن والله
من هی میگم این انجمن فقط 3-4 ماه دیگه زمان میخواد میگید نه !
بابا انجمن داره میره رو قله ! سف بشینید به نوکش میرسیم ...
خوشبختانه در انجمن مباحث خوبي در حال شكل گيري هست و براي اين كار هم ميتونه مفيد باشد.
و يك چيز ديگر.در مورد يكي از اون پشنهاداتي كه داده بودم مبني بر شناسايي مكان ها برا شغل هاي مورد نياز.اگر بتوانيم طرحي در اين مورد بنويسم. و به شهرداري ارائه كنيم ميتونه يك هزينه اي در بر داشته باشه.البته اين يك پيشنهاد هست و با كمك دوستان و كارشناسان بهتر و كامل تر خواهد شد.به اين صورت كه يك گروهي رو تشكيل بديم و هر شغلي يا كاري در يك مكان كمبود رو ليست كنيم و به شهرداري ارائه كنيم.و بعد انتشار در روزنامه كه كسايي كه توانايي دارن برن انجام بدن.چه از يك شغل و كار ساده گرفته.تا شناسايي محل مناسب براي ساخت هتل ها و ساختمان هاي ديگر.اين كاري هست كه بايد انجام بشود.مزاياي اصلي اين كار رو هم قبلا بيان كردم.باعث توسعه و پيشرفت زودتر شهر و درست و به جا هزينه كردن سرمايه ميشود..
حال اين گروه رو ميتوانيم خود مدير انجمن با كمك دوستان و كارشناسان انجام بدهند.يا طرحش رو ارائه بديم به شهرداري و خودشون انجام بدن.كه البته اين طرح در تمام شهرها كاربرد خواهد داشت