01-30-2012, 01:53 PM
01-30-2012, 02:00 PM
(01-30-2012 01:53 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]البته ميشه ولي بايد اينو بدونيم كه ما تو ايرانيم و متاسفانه بجاي اينكه به ايده ارزش يدن به چيزاي ديگه ارزش ميدن كه بيشماره و نميشه اينجا گفت
درست.اما نبايد بخاطر اون چيزها دست از تلاش كوشش برداشت.
من پيشنهاد يك لينك در مورد همون چيزها رو به اقاي كاظمي دادم اگر ايشون قبول كنن و درست كنن درمورد اون چيزها تا جايي كه به سايت لطمه اي وارد نشه به بحث گفتگو بپردازيم.
01-30-2012, 02:53 PM
آقا خیلی خوبه !!!!!!
فقط کامیار جان این پیشنهاد واسه شروع کار خوبه که واسشون فایل بفرستیم ، تا بابی بشه واسه ارتباطات بیشتر و بهتر. ولی انجمن هم باید یک استراتژی تدوین کنه تا از چنین پیشنهاداتی به نفع خودش و اعضا بهره ببره.
مثلا بد نیست اگر دیدین با شهرداری به توافق میرسین ، انجمن رو به شکل کار گروه های محلی که آموزش کسب و کار میدن دربیارین، یعنی بانی بشید واسه برگزاری یکسری آموزش های شهروندی.... ( اگه نتونستم منظورمو درست برسونم ایشالا حضوری بیشتر توضیح میدم )
من فکر میکنم شهرداری علاقه و پتانسیل این رو داره که با یک پیشنهاد برد-برد روی مسئله آموزش های شهروندی باهاش وارد مذاکره بشیم.
فقط کامیار جان این پیشنهاد واسه شروع کار خوبه که واسشون فایل بفرستیم ، تا بابی بشه واسه ارتباطات بیشتر و بهتر. ولی انجمن هم باید یک استراتژی تدوین کنه تا از چنین پیشنهاداتی به نفع خودش و اعضا بهره ببره.
مثلا بد نیست اگر دیدین با شهرداری به توافق میرسین ، انجمن رو به شکل کار گروه های محلی که آموزش کسب و کار میدن دربیارین، یعنی بانی بشید واسه برگزاری یکسری آموزش های شهروندی.... ( اگه نتونستم منظورمو درست برسونم ایشالا حضوری بیشتر توضیح میدم )
من فکر میکنم شهرداری علاقه و پتانسیل این رو داره که با یک پیشنهاد برد-برد روی مسئله آموزش های شهروندی باهاش وارد مذاکره بشیم.
01-30-2012, 03:18 PM
باقي پيشنهادات هم خيلي خوب هستند.يك پشنهاد ديگر كه دادم چاپ معرفي و اموزش مشاغل به صورت روزانه به فرض دو شغل در هر روز در اين روزنامه.
يا روش هاي درست بعضي كارها كه اقاي كاظمي و دوستان شون دارن روش كار ميكنن هم ميشه در اين روزنامه استفاده كرد.
يا روش هاي درست بعضي كارها كه اقاي كاظمي و دوستان شون دارن روش كار ميكنن هم ميشه در اين روزنامه استفاده كرد.
01-30-2012, 05:21 PM
تبریک می گم آقای کاظمی . به بقیه دوستان عزیز انجمنم تبریک می گم
01-30-2012, 06:25 PM
منم به نوبه خودم به کامیار عزیز و همه دوستان گلم در انجمن تبریک میگم.
01-30-2012, 08:18 PM
خبر خوبيه تبريك به تمامي اعضا و مديران سايت.اين تازه اولشه.
01-30-2012, 08:25 PM
پس دست در دست هم دهيم به مهر سايت خويش كنيم آباذ
01-30-2012, 11:34 PM
مبارك باشه دوستان
منتظر خبرهاي بهتري باشيد...
منتظر خبرهاي بهتري باشيد...
01-30-2012, 11:39 PM
هزاران بار شکر که روز به روز انجمن بیشتر شناخته می شود.
ادمین جان ممنون.
ادمین جان ممنون.