ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آموزش مشاغل زمان کنونی: 09-25-2025, 12:29 PM |
|||||||
|
آموزش مشاغل
|
01-28-2012, 01:26 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آموزش مشاغل
خواهش می کنم.انجام وظیفه بود.
میخوام اگر بشه به کمک سجاد پدر علم مشاغل در ایران بشم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
01-28-2012, 02:40 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
انشاالله ميشي.خواستن توانستن هست..البته با كمك دوستان ديگر.
كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 10:21 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-28-2012 10:22 AM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
بله بدون کمک دوستان ما هیچی نیستیم.
سجاد جان من دیشب اینا به ذهنم اومد بابت اینکه ما درباره هر شغل به چه چیزایی نیاز داریم.بازم نظراتتو بگو و اینارو تکمیلش کن.ممنون. 1-نحوه مجوز گرفتن (از کدام سازمان؟چه مجوزهایی؟) 2-مهارت های شغلی(یادگیری) 3-معرفی مراکز ارائه دهنده خدمات شغل(مانند فروشندگان دستگاه و .....) 4-مکان مورد نیاز برای کار(محل استقرار،متراژ و ...) 5-نیروی کار مورد نیاز(منابع متخصص انسانی) 6-سرمایه لازم برای شروه 7-نحوه دریافت تسهیلات برای شروع (به کمک طرح توجیهی«اصلا این مرحله میتونه برا خودما هم درآمد داشته باشه.چون من بلدم طرح توجیهی بنویسم») 8-نحوه فروش و بازاریابی(معرفی مشتریان و مکان های بالقوه شغل مورد نظر) 9-میزان(میانگین)سوددهی بازم منتظر شنیدن نظرات هستم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
01-28-2012, 12:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-28-2012 12:22 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
مهدي جان كامل هست .من چيزي كم نميبينم.فقط در امر فروش بازاريابي كنارش نوع تبليغات هم اضافه كنيم خوب هست بطور مثال تبليغات يك مغازه با استفاده از ارسال پيامك به مردم.برن مخابرات يا شركت هايي اگهي رو بدن پيامك ها ارسال ميشه.يا چاپ پوستر.كاغذ.هر شغل متناسب با خودش يكي يا همه اين نوع تبليغات رو در بر ميگيره.
و يك چيز ديگر در اسم و ارم يا نشان مخصوص اون شركت يا كارگاه هست اگر بتونيم چندتا نام و ارم پيشنهادي هم قرار بديم فقط براي اماده كردن ذهن مخاطب.(چون وقتي يك نام شركت يا كارگاه ثبت شد .فكر نميكنم اجازه بدن شركتي ديگه از همون نام استفاده كنه)به نظرم كار خوبي هست. بطور مثل در مورد اشپزخانه نام پيشنهادي:اشپزخانه شهر..... ارم پيشنهادي:عكس قاشق چنگال روي يك بشقاب-عكس يك سراشپز ووو من ديشب يك سر به سايت مشاغل خانگي زدم.و يك تايپي داشت براي ارتباط باهاشون.ولي نه شماره اي و نه نوشته بود كه پيام رو كي ميخونه.ولي با اين وجود باز من اين طرح رو نوشتم كه ببينمم ايا پشيباني ميكنن و سرمايه گذاري در اين كار يا نه؟(البته شغل هاي مشاغل خانگي رو بايد انجام بديم براشون به احتمال زياد) كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 12:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-28-2012 12:47 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #15
|
|||
|
|||
بعد يك چيز ديگر.ببينيد اقا مهدي من در اين مورد هم به خانوم افتاب گفتم.در مورد شغل ها بايد تصميم گيري بشه.كه چطوري كار بشه.قبلا بايد خونده باشين.ولي بازم براي ياد اوري ميتونيد به همون تايپ اولين پروژه فناوري اطلاعات(فكر كنم همچين چيزي بود)مراجعه كنيد.
ولي باز مختصر ميگم.بايد ببنيم ايا برا دل خودمون كار ميكنيم يعني همينجوري هر شغلي گيرمون امد رو تحقيق كنيم بدون سازمان دهي شغل ها يا نه با برنامه ريزي.يا روي شغل هاي كه بيشتر عرف هستند كار كنيم.مثل سوپر ماركت.كلوپ.اغذيه فروشي. يا بر اساس رسته و گروه/شامل شغل هاي صنعتي.كشاورزي.دام پروري در مورد اين كار بايد در مرحله اول تصميم گيري بشه.بعد همون طور كه قبلا گفتم بايد كارها در انجمن و تايپ مورد نظر ليست بشه.كارهاي انجام شده انجام نشده در حال انجام مشخص بشه. كه اين كار من خودم به شخصه در درجه اول اگر بخوام در يك كتابچه جمع اوري كنم يا به قول اقاي كاظمي در يك مجله به صورت مرتب چاپ بشه.هر بار دو شغل به فرض.شغل هاي عرف جامعه رو در نظر ميگيرم.كه حداقل زودتر بازدهي هم داشته باشه اين كار.و اين شغل ها زياد هم نيستن خيلي.فوقش 100 تا شغل بشن. بعد انجام اين كار بريم توي رسته و گروه هاي شغلي.بعد از همين كار قبلي.شغل هاي كه به هر گروه مربوط هست رو هم ذكر ميكنيم و نيازي ديگه به تحقيق نداره. بازم بايد نظر دوستان رو جويا شد.و با يك برنامه ريزي درست پيش رفت. در مورد فروش و بازدهي اين كار.خوب جداي ثواب اين چيزها ميگم.اگر خواستيم درجايي از اين مطالب استفاده بشه.چاپ در مجله ايده خوبي هست.كه ميتونه برامون درامد زا هم باشه.البته در بعضي مجلات كه هزينه رو در نظر بگيرن.يا وقتي ما كار تحقيق مون تمام شد.ميتونيم به يك برنامه تبديلش كنيم و با انتخاب روي هر شغل تمام اين اطلاعات قابل مشاهده باشه.يا به صورت كتابچه. و يك چيز ديگر هم كه به ذهنم رسيد فقط يك ايده هست.شايد كارايي خوبي نداشته باشه.و به احتمال زياد هم نخواهد داشت.چون در انجام كار تداخلي پيش مياد. اينم اون هست كه هر شغلي رو در يك يك كاغذ اچار(حالا بسته به متن شغل)قرار ميديم و درون يك پاكت ميذاريم.و روي پاكت اسم شغل رو مينويسيم.البته بايد در نظر داشت كه كاغذ اچار معمولي و پاكت معمولي نيست.طرح لوگوي خاص خودش رو داره.اين كار يك مزيت خيلي خوب و يك عيب خيلي بدي داره. مزيت اين كار اين هست كه بطور مثال هر كدوم از اين پاكت ها كه در بردارنده شغلي هست قيمت فروش 1000 تومان (به فرض)(اينجوري سود كار هم بيشتر ميشود)و هم اينكه به فرض من نوعي فقط دنبال يك شغل هستم ميرم پاكت اون شغل رو تهيه ميكنم.در مقابل كتابچه كامل شغل ها يا لوح فشرده. اما عيب بزرگش اينكه.امكان اين هست كه مغازه دار ها از اين پاكت ها و متن هاي داخلش كپي برداري كنن.و كپي متن هارو ارزان تر به فروش برسانند. براي اين كار به نظرم خودم.بايد پاكت ها با ارم مخصوص روي درب پاكت(يك هولوگرام)قرار بديم تا فقط خود مشتري بازش كنه.و كپي فروشي رو هم اعلام كنيم خلاف هست و شكايت ميشه اگر انجام بدن. (ولي با اينكار ها بازم انجام كپي برداري هست) كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 05:44 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
اقا مهدي و دوستان در بالا گفتم كه در مورد اين طرح به سايت مشاغل خانگي مراجعه كردم تا ببينم اگر همچين كاري رو انجام بديم در مورد مشاغل خانگي ايا حمايت و پشيباني مالي ميشه يا نه.و الان اين ايميل رو برام فرستادن.
/////// با سلام وسپاس فراوان به استحضار مي رساند: در صفحه اول پورتال مشاغل خانگي واقع در سايت اصلي وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي رشته هاي مصوب ستاد قرار دارد و مشخص شده رشته هاي مربوط به طراحي مرتبط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است . دبيرخانه ستاد ساماندهي وحمايت از مشاغل خانگي //// اين يعني اينكه اينجور كارها رو وزارت فرهنگ و ارشاد انجام ميده براي اونها؟؟؟؟ يا براي هماهنگي بايد با وزارت ارشاد تماس گرفت. منظور دقيق اين پيام رو ميشه به من كمك كنيد بفهم چي هست. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 06:05 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
در هر صورت من به سايت وزارت تعاون هم سري زدم و يك پيامي بهشون زدم كه ببينم كجا بايد مراجعه كرد براي پشيباني مالي حمايت از اين طرح.
كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 06:11 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سجاد جان منظورشون اینه که حامی مالی باید وزارت کار،رفاه و امور اجتماعی باشه.
و مجوزشم ارشاد صادر کنه. اگر تهران هستی بیا یه روز دوتایی بریم پیگیری کنیم.وزارت کار سمت آزادیه. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
01-28-2012, 06:24 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(01-28-2012 06:11 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: سجاد جان منظورشون اینه که حامی مالی باید وزارت کار،رفاه و امور اجتماعی باشه. نه مهدي جان متاسفانه من در تهران زندگي نميكنم.در استان گلستان شهر گرگان زندگي ميكنم. من به وزارت تعاون هم پيامي ارسال كردم.حالا ببينيم كه چي جواب ميدن.ولي اگر شما ميتوني به نظرم يك سري بزنيد و پرس جو كنيد بد نميشود.اين طرح تا حالا در كشور اجرا نشده.و خواستار زيادي خواهد داشت. به فرض خود من ميخواستم در مورد ايده صبحانه براي بانك ها كار كنم.نميدونستم به كجا مراجعه كنم.چه مجوز هاي ميخواد و اينجور چيزها.فهميدن شون هم حداقل يك هفته كار ميبره.اخرشم چيز زيادي گيرمون نمياد.معمولا اينجوري هست كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 07:12 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
سجاد جان من یه چند روزی درگیر خرید دستگاه و راه اندازی کارگاهم هستم.ان شالله روز 4 شنبه میرم پیگیری می کنم.
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش عملی برای فروش و بازاریابی .... | m-jalalvand | 16 | 5,840 |
05-23-2016 09:19 AM آخرین ارسال: peymani |
|
آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل | m_grate29 | 85 | 23,917 |
04-25-2015 04:42 PM آخرین ارسال: dadashbaba |
|
راهنمایی در رابطه با شروع مشاغل خانگی | Skp | 1 | 1,301 |
02-20-2015 09:05 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
ایده ای برای تبلیغات مشاغل نوپا | مهدی گل محمدی | 7 | 4,499 |
05-28-2013 12:41 PM آخرین ارسال: بابایی |
|
کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه | amir_sky | 12 | 4,638 |
06-16-2012 02:39 PM آخرین ارسال: amir_sky |
|
آموزش یوگا | مهتاب | 22 | 6,196 |
04-09-2012 09:13 PM آخرین ارسال: hoorsa |
|
شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات | مهدی گل محمدی | 11 | 3,583 |
01-31-2012 04:59 AM آخرین ارسال: t0r1st |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان