ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ماست بندي زمان کنونی: 09-27-2025, 02:36 PM |
|||||||
|
ماست بندي
|
04-04-2013, 09:17 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: ماست بندي
ممنون از دوستان گلم كه تا اينجا منو راهنمايي كردن
راستش من خودم كارخونه پنير صباح كار ميكنم و تا حدودي با اين چرخه آشنام تحقيقاتي كه در بيرون انجام دادم به اين نتيجه رسيدم كه فعاليت در توليد ماست كم چرب و پر چرب و سرشير و دوغ در كنار هم ميتونه مفيد و سود ده باشه كم چرب و پر چرب بودن ماست بسته به سرشيري داره كه شما اونو از شير جمع آوري مي كني و مي توني جداگانه بفروشي اگر ماست خوب از آب دراومد كه همون ماست رو ميفروشي اگر ماست خيلي ترش شد ميشه اون رو به دوغ تبديل كرد و دوغ باز فروخت كافيه يكم توش نعناع خشك يا تر هم بريزي تا خوشمزه تر شه اينجوري ميشه بيشترين استفاده رو برد در رابطه با هزينه من دنبال وسايلي هستم كه كمترين هزينه رو در بر داشته باشه اين فيلم رو هم ببينيد كه يه خانم و آقاي كارآفرين تونستن يه مغازه ماست بندي با كمترين هزينه رو راه اندازي كنند: http://hamedan.irib.ir/web/all2/51-1390-...-mastbandi آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
04-04-2013, 10:15 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
RE: ماست بندي
یه مغازه ای توی شهر ما هست که با درستکاری و جنس خوب مخصوصا شیر گاومیش اون هم از نوع پر چرب و با کیفیتش همیشه مغازه ی شلوغی داشته باشه البته با سابقه ی کار بالا. تازه همین طور هم داره املاک دور و برش رو داره میخره و روز به روز بیشتر توسعش میده. خلاصه این رو بگم محصول با کیفیت همراه با ابتکار و انصاف شما رو میتونه متمایز از دیگران بکنه.
ثروتمند و موفق باشید. |
|||
10-04-2015, 03:29 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
RE: ماست بندي
سلام. من هم میحوام بذارم یه 8 تومان سرمایه دارم میشه کاری کرد؟
|
|||
07-12-2016, 08:44 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
RE: ماست بندي
دوستان کسی میدونه کجا میشه یاد گرفت اینکارو. مثلا یه جا باشه یه چند روز بریم زیر دست واستیم قشنگ یاد بگیریم. حتی یه مقدار هزینه هم بابت اموزش بدیم.
|
|||
07-12-2016, 12:29 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
RE: ماست بندي
سلام
من یه مدتی مغازه رو به یکی از دوستام اجاره دادم که ماست بندی گذاشت.البته ایدش ماله هر دوتامون بود اما اون زودتر دنبالش رفت.از کم شروع کرد بعضی وقتا تا 2 شب کار میکرد چون تنها بود.کم کم که کار اومد دستش کارگر گرفت و الان سه ساله مشغوله.یه کارگاه بزرگ داره و حدود 5 نفر واسش کار میکنن.شغله خوبیه خیلی هم سخت نیست تنها مشکل این شغل اشباع شدنه.باید بازاریابی داشته باشی و محصولت تمیز و خوشمزه باشه که اگه رعایت کنی اینا اسونه |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان