ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده زمان کنونی: 09-27-2025, 04:12 AM |
|||||||
|
پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
|
12-09-2015, 01:11 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
کلاه برداری هست گول این افراد رو نخورید
|
|||
12-09-2015, 03:14 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(12-09-2015 01:22 AM)hosein3449 نوشته شده توسط:(10-19-2015 10:05 PM)omid59 نوشته شده توسط: باسلام خدمت دوستاندوستان عزیز سلام قربون شکلت برم. اگرم میخوای حمایت کنی دیگه چرا انقدر تابلو؟ شما که 50 هزار تومان نداشتی چطوری 25 میلیون پول آموزش دادی؟ والا من خودم به شخصه حس میکنم شما داری به شعور مخاطبت توهین میکنی. آخه برادر من یه چیزی بگو بگنجه |
|||
12-09-2015, 06:41 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
درود...
کلاهبرداری بیش نیست... |
|||
12-09-2015, 06:45 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(12-09-2015 03:14 PM)hkonjkav نوشته شده توسط:(12-09-2015 01:22 AM)hosein3449 نوشته شده توسط:(10-19-2015 10:05 PM)omid59 نوشته شده توسط: باسلام خدمت دوستاندوستان عزیز سلام دوستان عزیز میخواین کل این پکیج های مزخرف توی نت از جمله همین پکیج یک ملیون و پونصدی رو براتون تو ی جمله رایگان خلاصه کنم؟؟؟؟ ![]() ""همش به خودتون بستگی داره...این خودتونید که میتونید با ایده ای جدید و نوآوری توی دنیای نت بدرخید"" واسلام... |
|||
12-10-2015, 12:52 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
کاربر hosein3449 ...................
از منبر بیا پایین،شعر تحویل ملت نده. کلاهبرداریه محضه. دوستانی که میخوان دوره های ثروت و توانگری و همچین چیزایی رو بخرن این جمله همیشه یادشون باشه بهترین راه پولدار شدن نوشتن یک کتاب ( یا برگزاری یک دوره ی آموزشی) درراستای همین موضوع است |
|||
12-10-2015, 09:03 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
تا آدم دوره رو نبینه نمی تونه واقعا نظر بده. ببینید افرادی هستن که مثلا ماهی 15 ملیون درامد دارن. حالا میاد میگه من درامد یک ماه رو از تو میگیرم یعنی 15 تومن و بهت تمام قلق ها و فوت کوزه گری کارو یاد میدم. نمی ارزه؟
هر کاری یک سری قلق و راز داره. اگر واقعا کسی همین قلق ها رو به آدم یاد بده ارزششو داره که پول نسبتا زیادی بهش داده شه. چون یه راست اومده تجریه چند سالشو گذاشته کف دستت و تو اولا با یک روش پول ساز آشنا شدی و ثانیا بدون زحمت و اتلاف وقت همه رازهای اون کسب و کار رو فهمیدی. مثلا مدیر سبز کارگاه تولید اطلاعاتشو من از کسی گرفتم ولی واقعا ارزششو داره اون قیمتش. حالا عرفانی زاده یک هندونه سربستست. واقعا ممکنه عالی باشه یا ممکنه مزخرف باشه یا نه ممکنه یک چیز در حد متوسط باشه. چیزی که من می خوام بگم اینه که کسی که می خواد بیاد قلق یاد بده بایدم پولشو بگیره. ولی سوال: عرفانی زاده واقعا قلق هایی رو به همون ارزش قیمت محصولش به ما یاد میده یا نه؟ |
|||
12-13-2015, 01:32 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
من درتماسی که بامدیر سبز داشتم گفتند آقای عرفانی زاده بسته ما رو کپی کرده و تحت پیگرد قانونی قرار داره
|
|||
12-16-2015, 02:53 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
سلام. از این بسته های کلاه برداری به قول دوستان در همین سایت هم پیدا میشه
لیس لِلأنسان ألاّ ما سَعی؛ برای انسان چیزی نیست جز آنچه که از راه تلاش و کوشش بدست آورد ». (سوره نجم، آیه 39) |
|||
05-14-2016, 03:10 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
دوستان عزیز من سلام امیدوارم حالتون عالی باشه
من یکی از کاربران دوره ی راز یک میلیون دلاری هستم. میخواستم بهتون بگم که افکار منفی رو از خودتون دور کنید چون استاد عرفانی زاده واقعا ادم شرافتمندی هست و من در قبال پولی که برای این دوره پرداختم واقعا مطالب بسیار خوبی رو دریافت کردم. امیدوارم که شما دوستان خوبم بتونید به استاد عرفانی زاده بیشتر اعتماد بکنید و محصولاتی رو از ایشون خریداری کنید.[/align] |
|||
05-14-2016, 10:58 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
عرفانی زاده داره دقیقا اطلاعات مدیر سبز و آقای ژان بقوسیان رو کپی میکنه
خیلی از سایتهای دیگه هم همین طور هستن |
|||
|