ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کاری برای من وجود داره؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 04:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: money*
آخرین ارسال: max31
پاسخ: 15
بازدید: 4030

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 2.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاری برای من وجود داره؟
03-05-2016, 07:31 PM
ارسال: #1
کاری برای من وجود داره؟
من یک خانم هستم که 34 سال دارم و دیگه دارم از کار افتاده میشم
تا به حال فقط خوردم و خوابیدم

شده گاهی از شدت حس نیاز به پول به فکر انجام کارهای دور از شأن خودم افتادم البته در حد یک لحظه گذری به این فکر افتاده بودم
البته خدا راه هایی برای کسب درآمد حلال برایم به وجود میاره مثل تایپ کردن فایل صوتی که صفحه ای 1250 تومان هست و میشه در عرض یک هفته مثلا صدهزار تومان تایپ کنم

اما موقتی هست

تقریبا هیچ کاری برام جذابیت نداره
از دوران دبیرستان تا الان روزنامه ها و آگهی استخدام را نگاه می کنم اما هیچ وقت شغل خوبی بدست نیاوردم

در هیچ کاری چه درس خوندن و چه کارهای غیرفکری دوام نیاوردم

حتی دوست ندارم ازدواج کنم
چون می دونم حوصله ادامه زندگی مشترک را نخواهم داشت
هیچی دوست ندارم
جز این که پول داشته باشم و خرجش کنم

اما فکر کنم این هم باید قیدشو بزنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-05-2016, 07:43 PM
ارسال: #2
RE: کاری برای من وجود داره؟
یک خواهرم که ازدواج کرده و کاردانی نرم فزار داره هم نتونسته برای خودش درآمدی داشته باشه -چندتا دوره دیگر هم در فی و حرفه ای دیده.
خواهر دیگرم که کارشناسی ارشد داره طفلک این قدر تلاش می کنه تا حالا دو سه تا کتاب ترجمه کرده و بابت ترجمه یک کتاب تقریبا 2/5میلیون گرفته، سه ماه طول کشید

اما من تنبلم و یک کار خوب هم نمی تونم پیدا کنم -حوصله ندارم برم کارگاه خیاطی ...صبح تا شب وقت بذارم مثلا ماهی چقدر میشه...دستم کنده در راسته دوزی
بهترین کار موندن تو ی خونه است فکر کنم
03-05-2016, 10:31 PM
ارسال: #3
مشکل شما رو منم چند وقت پیش داشتم .....حال و حوصله نداشتم فقط میخوردم و میخابیدم......ولی الان تونستم یکم پیشرفت کنم .......
ی کاری که خودم کردم و نتیجه 100 درصد گرفتم و به بقیه میگم انجام بدن تقویت ارادشونه ..انسان که اراده نداشته باشه همین طوری میشه و در همین زمینه چند تا مقاله خوندم و به همشون عمل کردم اما اون چیزی که بیشتر از همشون اراده منو ظرف چند هفته خیلی برد بالا نماز خوندن اونم سر وقت .......شاید ببخشید .بازم ببخشیدبعضیا اعتقاد نداشته باشن اما مقاله که توسط یکی از روانشناساخارجی منشر شد ثابت کرد که نماز سبب تقویت اراده و ارامش میشه.....

انجام بده دو هفته دیگه قولتون میدم عوض شدین و از این بی حوصلگی در اومدین

دستاورد های پیشین زندگی ما مهم نیستند چون سرنوشت پیش روی ماست
03-26-2016, 06:27 PM
ارسال: #4
شما برای هر پیشرفتی و در هر کاری باید اول به خودت بقبولی که این فقط خودت هستی که باید جوابگوی نیاز های خودت باشی
وقتی خودتون حال حوصله انجام هیچ کاری رو ندارید آیا راهنمایی دیگران در شما اثری خواهد گذاشت ؟
مسلما این هم براتون مثل یک مطلب گذری خواهد بود

ارائه دهنده صفحات پرداخت شخصی و تجاری با نام و لوگو انتخابی شما
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-26-2016, 09:02 PM
ارسال: #5
البته معمولا خانم ها توانایی و قدرت کار و کاسبی رو ندارن. نمی دونم چرا ولی خدا زنا رو طوری خلق کرده که نمی تونن قدرت های مغزیشونو بالفعل کنن. برای همینم به طور عجیبی 99.99 درصد دانشمندان فیلسوفان سیاست مداران جنگجویان قهرمانان تاجران و کاسبان و حتی پیامبران مرد هستند.
و ما در تاریخ به طور شگفتی زنان تاثرگذار بسیار بسیار اندکی داریم.
به نظر من شما راه حلی که داری اینه که به زیبایی خودتون برسید و بتونید یک شوهر ثروتمند بگیرید.
03-26-2016, 11:57 PM
ارسال: #6
(03-26-2016 09:02 PM)tataloo نوشته شده توسط:  البته معمولا خانم ها توانایی و قدرت کار و کاسبی رو ندارن. نمی دونم چرا ولی خدا زنا رو طوری خلق کرده که نمی تونن قدرت های مغزیشونو بالفعل کنن. برای همینم به طور عجیبی 99.99 درصد دانشمندان فیلسوفان سیاست مداران جنگجویان قهرمانان تاجران و کاسبان و حتی پیامبران مرد هستند.
و ما در تاریخ به طور شگفتی زنان تاثرگذار بسیار بسیار اندکی داریم.
به نظر من شما راه حلی که داری اینه که به زیبایی خودتون برسید و بتونید یک شوهر ثروتمند بگیرید.

شما اکثرا جوابهای مفید و منطقی به پرسش دوستان میدادید و به شخصه روی جوابهای شما حساب میکردم ولی این چوابی که اینجا نوشتید دور از انتظار بود.کلمه به کلمه اش اشتباهه و نژادپرستانه و سرشار از تبعیض جنسیتیه غلط!
جواب نمیدادی خیلی بهتر بود.برای اینکه همون شخصیت مثبتت توی ذهن بقیه بمونه بهتره این پستتو پاک کنی دوست عزیز
03-27-2016, 12:04 AM
ارسال: #7
(03-05-2016 07:31 PM)money* نوشته شده توسط:  من یک خانم هستم که 34 سال دارم و دیگه دارم از کار افتاده میشم
تا به حال فقط خوردم و خوابیدم

شده گاهی از شدت حس نیاز به پول به فکر انجام کارهای دور از شأن خودم افتادم البته در حد یک لحظه گذری به این فکر افتاده بودم
البته خدا راه هایی برای کسب درآمد حلال برایم به وجود میاره مثل تایپ کردن فایل صوتی که صفحه ای 1250 تومان هست و میشه در عرض یک هفته مثلا صدهزار تومان تایپ کنم

اما موقتی هست

تقریبا هیچ کاری برام جذابیت نداره
از دوران دبیرستان تا الان روزنامه ها و آگهی استخدام را نگاه می کنم اما هیچ وقت شغل خوبی بدست نیاوردم

در هیچ کاری چه درس خوندن و چه کارهای غیرفکری دوام نیاوردم

حتی دوست ندارم ازدواج کنم
چون می دونم حوصله ادامه زندگی مشترک را نخواهم داشت
هیچی دوست ندارم
جز این که پول داشته باشم و خرجش کنم

اما فکر کنم این هم باید قیدشو بزنم

فکر میکنم بهترین کار برای شما این باشه مه توی دوره هایی شرکت کنین که امید به زندگی رو افزایش بده.لازم نیست حتما دوره های پولی باشه،4 تا دوست با انگبزه و با انرژی پیدا کنی و توی جمعشون باشی خود به خود میبینی انگیزه و امید و اهداف جدیدی داری و براشون تلاش میکنی
شما دارین سمت افسردگش میرین خانم،بهتره هرچه سریعتر جلوی این روندو بگیرین
34 سال سنی نیست که بگین :دارم از کار افتاده میشم"
پاشو یه تکونی این وضعیت بده،همه چی به خودت بستگی داره
03-27-2016, 11:58 AM
ارسال: #8
من فقط نیاز دارم آویزون یک نفر بشم. از نظر روانی.اون جورمو بکشه.مثلا خدا یا شوهر. فکر کنم همه همین طورند. فعالیت اقتصادی هیچ راهی برام وجود نداره.
03-27-2016, 05:31 PM
ارسال: #9
من پیام خصوصی خودمو غیرفعال کردم. که این فکر ایجاد نشه که من قصد همسریابی از این طریق دارم.همین که اینجا کمی درد دل کردم خوبه.
03-27-2016, 06:03 PM
ارسال: #10
(03-27-2016 05:31 PM)money* نوشته شده توسط:  من پیام خصوصی خودمو غیرفعال کردم. که این فکر ایجاد نشه که من قصد همسریابی از این طریق دارم.همین که اینجا کمی درد دل کردم خوبه.

کار من مشاوره ی کسب و کاره
معمولا کسایی که همراهی شون می کنم خودشون راهشونو می دونن، من فقط همراهی شون می کنم
چون هر کسی حداقل به یک نفر نیاز داره که همراهیش کنه
در صورت تمایل پیام خصوصی بدید تا از این وضعیت رها بشید
خیلی ها مثل شما هستند و من چون کمک کردم چند نفر از این حال به وضعیت رضایت بخشی برسند، پاسخ دادم.

ان شاالله سال 95 سال جهش شما به سوی زندگی رضایت بخشتون باشه
خودتون اراده کنید و حرکت کنید، خدا با شماست و خانواده هم در کنار شماست. وقتی کسب و کار دارید، هویت دارید و در اجتماع شناخته می شید و ارتباطات شکل می گیره و زندگی رنگ و بوی دیگه ای به خود می گیره.

hemmat110.com
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست مشاوره برای یک شغل خوب و پردرامد در شمال ghermezreza 12 19,869 07-10-2025 05:23 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  کمک برای آغاز به کار مغازه برنج فروشی enaek 11 14,744 06-13-2025 10:20 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  کسی تجربه پرورش و تکثیر گربه پرشین یا طوطی داره؟ لطفا بیاین یه همفکری با هم داشته Mehdi_danesh2 0 513 09-27-2020 04:37 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
Exclamation مشورت بسیار مهم ! چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟ Ariya 0 479 02-14-2020 09:34 PM
آخرین ارسال: Ariya
  اولین استخر استخراج ایرانی برای بیتکوین -معرفی Pool ایرانی davaran 0 551 07-29-2019 12:48 PM
آخرین ارسال: davaran
Question ایده برای دانش آموز amiraliimt 0 464 07-16-2019 10:18 PM
آخرین ارسال: amiraliimt
  با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم Bahram200 3 3,603 11-09-2018 12:18 AM
آخرین ارسال: irandac
  کمک فوری برای فست فود jagvar300 1 794 07-13-2018 11:43 PM
آخرین ارسال: jagvar300
  با ۵ میلیون تومن چه کاری انجام بدم سود خوب بگیرم؟ MagiMan 4 4,324 04-19-2018 10:06 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  ****ایده و نظرات برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه ۳۰‌میلیون ***** sa13 2 2,994 03-12-2018 11:42 PM
آخرین ارسال: trader4shiraz
  شغلی برای نوجوانان omid.a4323 9 16,339 03-03-2018 09:01 PM
آخرین ارسال: ٍErfanACO
  در یک حیاط 80 متری چه کاری می توان راه اندازی کرد؟؟؟ vahid-73 2 2,118 10-07-2017 10:34 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
Bug درخواست راهنمایی برای ایجاد مغازه شال و روسری و لباس زیر زنانه Maahii.dh 7 9,925 10-04-2017 06:55 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
Question راهنمایی برای شروع کار (مغازه+سرمایه نقد دارم) F.A.R.S.H.I.D 6 6,156 09-28-2017 09:32 PM
  برای درآمد ماهی 400-500 هزارتومان چه کاری رو پیشنهاد میکنید؟ iranboy 5 5,546 09-28-2017 09:11 PM
  تو رو خدا کمک کنید واسه شروع کردن کاری Alirezasabzevari 3 1,641 09-28-2017 10:59 AM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  نیاز به سرماسه گذار برای کار روی بیتکوین komeilmajidi 0 811 08-18-2017 03:12 AM
آخرین ارسال: komeilmajidi
  اگر هزینه برق رو در نظر نگیریم چه کاری سودآوری داره؟ saeedgoogle 5 1,444 02-23-2017 03:04 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  ایده طراحی نرم افزار اندروید برای هر کسی که بخواد mky 0 1,246 12-11-2016 12:03 PM
آخرین ارسال: mky
  کسی از شرکت های بازاریابی شبکه اطلاعی داره !؟ marjijak 11 4,398 08-11-2016 01:19 PM
آخرین ارسال: samran.raman

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS