ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بلدرچین بریانی زمان کنونی: 09-24-2025, 11:22 AM |
|||||||
|
بلدرچین بریانی
|
07-13-2015, 08:00 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
بلدرچین بریانی
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
![]() من به ذهنم زده زدن یه مغازه فروش بلدرچین بریانی تو شهرم(کرمان) بزنم.من که ندیدم همچین مغازه ای برای همین به ذهنم زد اگه چنین چیزی بزنم جدیده و فروش خوبی میتونم داشته باشم هیچی تجربه یا علم این کارو ندارم که چط.ری باید شروع کنم یا چکاری باید بکنم میخواستم از شما راهنمایی بگیرم که اول کار خوبی هست؟! دوما چکارایی انجام بدم؟ در ضمن من هم اکنون کارمند هستم ولی درآمد کارمندی واقعا پایینه و کفاف زندگی متاهلی رو به سختی میده برای همین به فکر شغل دوم و اگه خوب باشه تبدیل به شغل اصلیم افتادم با این کمبود وقتی هم که دارم چون باید سرکارمم باشم به نظرتون موفق میشم؟؟؟ |
|||
07-13-2015, 11:19 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: بلدرچین بریانی
درود
با توجه به اين ما مردماني احساساتي هستيم و با توجه به اينكه نصف جمعيت خريدارها را خانوم ها تشكيل ميدهند توصيه ميكنم بخاطر اندازه جسم پرنده به فكر استفاده غير مستقيم از گوشت اون باشيد البته شايدم استقبال بشود و هيچ مشكلي از نظر ظاهري با اين مورد وجود نداشته باشد اما ابتدا يك تست و ازمايشي بين دوست و اقوام فاميل بگيريد اگر بطور مستقيم نتيجه نگرفتيد روي استفاده از گوشت ان وقت بذاريد و ببنيد چه كار جديد و نويي ميتونيد باهاش انجام بديد شكل يك محصول در فروش نقش به سزايي دارند هرچقدر هم كه اون محصول ويژگي هاي خوب ديگري داشته باشد موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
07-14-2015, 12:24 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
دوست عزیز (هم استانی عزیز)
. اولا چون کارمند هستن اول کتاب توصیه های بابای دارا قبل از اینکه کارمندی را رها کنید را بخوانید ضمنا تک کالا اینجوری برای کرمان جواب نمی دهد. . ولی به چند نفر از همکارا و اشنایان معرفی کن مثلا بلدرچین بریانی ببین چقدر اصلا راجع بهش نظر خوب دارن .. تو تهران تقاطع اسکندری مرتضوی یه مغازه کوچیک فقط مرغ بریان میزند فقط همه جاش زده مرغ بریان یازده هزارتومان .. عصرا برو ببین دو طرف مغازه ادما تو صف وایسادن .. اومده از مرغ کوچیکتر و لی قیتمت کم استفاده کرده البته دقیق نشدم رو کارش ولی چه مشتریی داره ... .. هر کار می کنی از کاری شروع کن که با کمترین هزینه یاد بگیری .. کسی که کارمند بوده قدرت ریسک و تصمیم گیریش پایین میاد ضمنا ذهنش بسته میشه .. پس جوری کار کن که اگه شکست خوردی و بخوای جمعش کنی وبری سراغ کار دیگه باخت زیادی ندی . مثلا اگر ماهی یک میلیون حقوقته در حالت خیلی خوش بینانه می تونی ماهی سیصد پس انداز کنی (بعیده) یعنی تو سال سه و نیم میلیون پس انداز داری اگر یه کاری باشه که ده میلیون ضرر بدی تا پنج سال اینده نمی تونی کار دیگه ای شروع کنی پس با حداقل ها تجربه کن .. بعد استارت بزن .. یه زیر پله گیری بیاری و فقط عصر ا و سر شب تخمه داغ خوشمزه شور کنی و بفروشی سودش بد نیستا .. |
|||
07-14-2015, 12:42 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(07-13-2015 11:19 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درود ممنون از راهنماییتون من به فکر بلدرچین افتادم چون الان مرغ به خاطر هرمونی بودنش خانما توصیه میشه کمتر استفاده کنن همینطور آقایون و به دلیل بی ضرر بودن بلدرچین فکر کردم اگه روش تبلیغ کنم ممکنه با استقبال روبه رو بشه. حرف شما درسته بهتره از نزدیکان شروع کنم به پرسش ببینم استقبالی میشه یا نه که ریسک کارم بیاد پایین ![]() |
|||
07-14-2015, 12:47 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(07-14-2015 12:24 AM)davaran نوشته شده توسط: دوست عزیز (هم استانی عزیز) ممنون من یه سرمایه جزیی دارم که روی اون فکر کردم مرغ بریونی چون زیاده توی شهر ولی بلدرچین نیست چون چیز جدیدی هست فکر میکنم شاید استقبال شه البته اگه خوب درست شه و مردم خوششون بیاد. ممنون از نظرت روی این مورد فروش تخمه هم حتما فکر میکنم |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: