ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت زمان کنونی: 09-25-2025, 10:14 AM |
|||||||
|
آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت
|
05-14-2015, 02:30 PM
ارسال: #111
|
|||
|
|||
RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت
(05-09-2015 09:01 PM)mortezaon نوشته شده توسط: سلام ممنون برای آموزش مفیدتون سلام ودرود بر شما دوست عزیز بله میشه اگه خلاقیت خوب و بالا داشته باشید میتونید بسیار حرفه ای و جالب کارکنید اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
05-14-2015, 02:32 PM
ارسال: #112
|
|||
|
|||
(05-13-2015 04:14 PM)vahid.grn نوشته شده توسط: سلام ممنونم از آموزشتون سلام ودورد بر شما اگه در آخر یک ال ای دی بمونه استاندارش اینه که یه مقاومت مناسب بذارید ولی خوب میتونید دوتا ال ای دی در پشت بذارین روش محاسبه ال ای دی مناسب رو هم در آموزشها گفتم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
05-14-2015, 02:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-14-2015 02:39 PM، توسط مهندس روح الله زاهد.)
ارسال: #113
|
|||
|
|||
(05-14-2015 10:18 AM)s427r نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان. من تازه میخوام این کار رو شروع کنم!! شاید یکم دیر شده ولی همین دیروز یه سفارش 16متری گرفتم. از مهندس زاهد تشکر ویژه دارم بخاطر اون کلیپهای آموزشی. فقط سوال دوستمون آقا وحید رو کسی میتونه جواب بده؟ اگه یک یا دوتا ال ای دی اضافه بیاد بهترین راه حل چیه؟ سلام ودرود بر شما در جواب دوستمون گفتم بهترین حالت استفاده از مقاومت استاندارد هست ولی میشه در پشت دو تا ای ای دی بذارید باتوجه به این که مشکل بیشتر افراد هست توصیه میکنم از مقاومت استفاده کنید ولی خوب تو بازار سازنده های تابلو ال ای دی زیاد مشهاده میشه که در پشت دوتا ال ای دی اضافه می کنن به این صفحه مراجعه کنید . http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=12498&page=4 img]http://s4.picofile.com/file/8164322000/wwwwwwwwwwwwww.jpg[/img] اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
05-15-2015, 04:05 PM
ارسال: #114
|
|||
|
|||
سلام وتشکر بابت زحمات شما
ی سوال داشتم تو طراحیتون برا طراحی قاب پشتی تابلو فیلم نگرفتیم .ی توضیحی یا فیلمی یا هرچیزی ک با اون بتونم قاب پشتی رو هم طراحی کنم بزارین باتشکر |
|||
05-16-2015, 01:08 PM
ارسال: #115
|
|||
|
|||
همیشه از دیدن جوان های فعالی همانند شما لذت بردم
من هم شروع به یادگیری تابلو ال ای دی کردم آموزش های شما بسیار عالی و کامل بودند موفق تر باشید مهندس جون ان شالله اولین تابلویی که ساختم را در همین تاپیک قرار میدم ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
05-24-2015, 09:25 AM
ارسال: #116
|
|||
|
|||
سلام جناب مهندس
من یه سوال دارم و اونم اینه که چطور باید از شما تشکر کنم که حق مطلب رو به جا آورده باشم آموزشهای شما تو این لحظات کمک بزرگی هستن به من و همه دوستان لحظه تولدم دفتری به من هدیه کرد به نام زندگی . دفتر سفید بود هیچ نوشته ای نداشت گفت تو بنویس , بنویس آن چیزی را که میخواهی زندگی کنی نه آن چیزی را که زندگی کرده ای , تو هم مثل من قادر به آفریدن هستی پس بهترین ها را برای خودت بنویس و خلق کن حتی منتظر من هم نباش
|
|||
05-24-2015, 10:38 PM
ارسال: #117
|
|||
|
|||
سلام ودرود بی پایان بر شمادوستان عزیز
امیدوارم شاد و سرشار از امید وانرژی باشید بنده در حال حاضر تا یک ماه دیگه به شدت درگیرم وکم تر وقت میکنم بیام و به همین دلیل عذرخواهم که دیرتر میتونم بیام وباهم تبادل اطلاعات کنیم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
05-24-2015, 11:30 PM
ارسال: #118
|
|||
|
|||
سلام خسته نباشی
سوالی خدمتت داشتم چرا هویه قلع رو به خودش می گیره و آزاد نمی کنه برای لحیم کاری هویه ی من طرح گات 60 وات و قدرت خوبی داره ولی متاسفانه قلع به هویه می چسبه و آزادش نمی کنه به نظرت مشکل از کجاست ممنونم ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
05-25-2015, 11:57 PM
ارسال: #119
|
|||
|
|||
سلام ودرود خدا برشما دوستان
دررابطه با هویه باید بگم که روی سر هویه ها معمولا آلیاژی خاص به کار میرود دقت کنید که زمانی که هوبه میخرید سر هویه آن از نوع خوب نیست و بهتر اینه که از سرهویه مناسب استفاده کنید که نسوز باشدو خوب آبکاری شده باشد ولی به طور کلی سر هویه پسداز مدتی کار سیاه میشود و آشغال به خودش میگرد واین بدلیل کثیف شدن و از بین رفتن آبکاری سرهویه است برای بهتر عمل کردن هویه میتونید ازاسفنجهای مخصوص جهت تمیز سازی سر هویه استفاده کنید و همچنین دقت کنید که همیشه ازذروغن لحیم هم استفاده کنید موفق و پیروز وشاد باشید اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
05-26-2015, 12:04 AM
ارسال: #120
|
|||
|
|||
(05-24-2015 09:25 AM)jaky4935 نوشته شده توسط: سلام جناب مهندس سلام ودرود بر شما دوست عزیز شما لطف دارید دوست عزیز همین که تو بحث شرکت میکنید و باهم میتونیم تبادل اطلاعات کنیم ارزشمند هست ونیاز به تشکر نیست فقط یه نکته مهم تا جایی که میتونید زکات علمتون رو بپردازید واونو نشر بدید تا دیگران هم استفاده ببرن و مطمئن باشید برای پرشدن ظرفتون باید خالیش کنیدیعنی وقتی شما علمی رونشر میدید فکرنکنید که بازار کارتون خراب میشه یا بقیه از شما بهتر میشن.بلکه وقتی شمانشر علم میدید وبدون منت خداوند کریم و رحیم درهایی ازعلم ودانش بهتر و جامع تر روبه سوی شما باز میکنه و ظرف شماروپر میکنه موفق وشادو پرامید باشید اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!! نام کاربری قبلی :rohalah1371 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی در ساخت تابلو ال ای دی | بهنام ذوالفقارزاده | 16 | 5,756 |
08-12-2015 08:03 PM آخرین ارسال: hosein.seidabadi |
|
اطلاعاتی درباره چاپ لیبل سی دی | karaj | 3 | 1,011 |
10-15-2013 12:00 PM آخرین ارسال: karaj |
|
مجموعه ای از سایت های مورد استفاده برای تبلیغات اینترنتی رایگان | پرواز | 4 | 1,926 |
11-28-2012 12:05 PM آخرین ارسال: mohamad021 |
|
آیا کارت ویزیت رسانه است؟ مختصات حرفه ای کارت | limiaco | 0 | 1,110 |
03-10-2012 09:52 AM آخرین ارسال: limiaco |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان