ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

شروع و راه اندازی یک کسب و کار
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:17 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: speeedd
آخرین ارسال: nasermirzaei
پاسخ: 14
بازدید: 3196

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شروع و راه اندازی یک کسب و کار
04-19-2015, 01:06 PM
ارسال: #1
Information شروع و راه اندازی یک کسب و کار
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.
من چند وقته ذهنم درگیر یه قضیه ای شده و واقعا گیج و سر در گم شدم.
خب بزارید یه کم از خودم بگم شرایطمو و خواهش میکنم هر کسی میتونه راهنماییم کنه.
من دانشجو کامپیوتر دانشگاه کاشانم و دو روز در هفته کلاس دارم.
تخصصم طراحی وب سایت و گرافیک بصورت تقریبا حرفه ای هست و الانم تقریبا میشه گفت کار میکنم ولی چون دفتر و مکان کسبی ندارم نمیتونم جدی کار بگیرم.
حدود دو هفته پیش یکی از دوستام میخواست کافی نتشو بفروشه.کافی نتی که 12 ساله کافی نت هست و حالا دیگه نمیتونم میزان مشتریش چطوری هست.
من خواستم بخرم و کارمو شروع کنم.
از خیلی ها مشورت گرفتم یه عده گفتن اره یه عده گفتن نه.
ببنید الان قیمت این کافی نت رو میگه 11 میلیون تومان.منم الان صفر ریال موجودی دارم و میخوام یه چک دو سه ماهه بهش بدم تا وامم جور بشه.
هدف من اینکه در کنار کار کافی نت که دارم انجام میدم.کارای طراحی وب سایتم هم بصورت خیلی جدی شروع کنم و بالاخره پول در بیارم.
ولی بعضیا میگن نه خوب نیست
بعضیا هم میگن سریع بخرش.

لطفا یه راهنمایی مختصری بکنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-19-2015, 01:56 PM
ارسال: #2
RE: شروع و راه اندازی یک کسب و کار
بنده دانجشوی کارشناسی فناوری اطلاعات هستم و تقریبا شرایط شما را دارم .
پیشنهاد من این است که شما اگر واقعا به این کار علاقه دارید به صورت تخصصی دنبالش کنید یک تیم دو یا سه نفره تشکیل بدید و به صورت مشارکتی سرمایه گذاری کنید یک دفتر هر چند کوچک به همراه رایانه و خط اینترنت برای خود فراهم کنید بخشی از سرمایه هم برای تبلیغات کنار بگذارید ، یک سایت طراحی کنید و نمونه کارهای خود را در آنجا قرار بدید و همچنین می توانید به صورت فریلنسری برخی پروژه را انجام بدید .
اگر تمایل دارید شما نمونه کارهایی را که تا الان را انجام دادید را برای بنده ارسال کنید میتونیم به صورت دور کاری با هم همکاری داشته باشیم .
04-19-2015, 01:59 PM
ارسال: #3
(04-19-2015 01:56 PM)shahbani نوشته شده توسط:  بنده دانجشوی کارشناسی فناوری اطلاعات هستم و تقریبا شرایط شما را دارم .
پیشنهاد من این است که شما اگر واقعا به این کار علاقه دارید به صورت تخصصی دنبالش کنید یک تیم دو یا سه نفره تشکیل بدید و به صورت مشارکتی سرمایه گذاری کنید یک دفتر هر چند کوچک به همراه رایانه و خط اینترنت برای خود فراهم کنید بخشی از سرمایه هم برای تبلیغات کنار بگذارید ، یک سایت طراحی کنید و نمونه کارهای خود را در آنجا قرار بدید و همچنین می توانید به صورت فریلنسری برخی پروژه را انجام بدید .
اگر تمایل دارید شما نمونه کارهایی را که تا الان را انجام دادید را برای بنده ارسال کنید میتونیم به صورت دور کاری با هم همکاری داشته باشیم .

سلام
حتما براتون ارسال میکنم.
به نظرتون اون کافی نت ارزش خرید داره؟
04-20-2015, 07:51 AM
ارسال: #4
دوستان دیگه نظری ندارند؟
04-20-2015, 08:11 AM
ارسال: #5
نمیشه گفت ارزش خرید داره یا نه چون ممکنه یک کسب 100 سال قدمت داشته باشه اما به دلیل مدیریت ضعیف مشتری ثابت نداشته باشه.
بهتره چند روز در زمان های مختلف برید به مغازه اش سر بزنید ببینید وضعیت مشتری چطوره علاوه بر این میتونید از همسایه های مغازه در مورد رونق کسب اون و میزان زد و خوردش اطلاعات بگیرید.
ضمنا چرا دوستتون میخواد امتیاز مغازه اش رو بفروشه؟ این رو حتما ازش جویا بشید....
04-20-2015, 10:07 AM
ارسال: #6
(04-20-2015 08:11 AM)saeed_9_12 نوشته شده توسط:  نمیشه گفت ارزش خرید داره یا نه چون ممکنه یک کسب 100 سال قدمت داشته باشه اما به دلیل مدیریت ضعیف مشتری ثابت نداشته باشه.
بهتره چند روز در زمان های مختلف برید به مغازه اش سر بزنید ببینید وضعیت مشتری چطوره علاوه بر این میتونید از همسایه های مغازه در مورد رونق کسب اون و میزان زد و خوردش اطلاعات بگیرید.
ضمنا چرا دوستتون میخواد امتیاز مغازه اش رو بفروشه؟ این رو حتما ازش جویا بشید....

سلام
من چندین بار که رفتم مشتری داخل مغازه بوده.
خودشم بهم میگه که فصلی هست.
علت فروششم اینه که اون سرباز هست و داره میره سربازی
04-20-2015, 10:10 AM
ارسال: #7
دوست عزیز قبل از هر چیز بهتره شما ابتدا هدف را مشخص کنید.

اگر تصمیم خود را برای ورود به کسب و کار گرفته اید به نظر من بهتر این شرایط را بررسی کنید :
موقعیت مکانی کافی نت
تجهیزات فعلی در کافی نت و ارزش واقعی آن
پول پیش و اجاره مغازه و یا رهن آن
بررسی مشتریان و میزان درآمد روزانه
سه الی چهار روز را به صورت تصادفی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر وضعیت مشتری را بررسی کنید.
04-20-2015, 10:12 AM
ارسال: #8
اینکه فکر کنید با خرید یا اجاره اون مغازه بتونی کار طراحی وبسایتت رو ادامه بدی سخت در اشتباهی.چون مشتری این جور کارها معمولا به جاهایی که دفتر هستند مراجعه میکنند نه به یک مغازه کافی نت تو یه محله!
از اینکه میخواید با وام و بدون موجودی اولیه شروع کنید کار اشتباهیه.شما داری ریسکی انجام میدید که اصلا نمیدونید چی میخواد بشه.اینطوری شما ضرر خواهید کرد.
من با نظر دوتسمون موافقم که شما باید یه تیم برا خودت درست کنی.همون مبلغ وام رو هم بدی یه جایی رو رهن کنی (دفتر)کارتون رو شروع کنید
ولی با توجه به اینکه دانشجو هم هستید و به احتمال قوی خدمت سربازی رو در پیش دارید الان نباید اینکارارو بکنید.چون تمام زحماتتون موقع سربازی رفتن به باد میره و باید از نو شروع کنید.
شما باید تو این دوران برید تو شرکتاهایی که به حرفه و تخصصتون نیاز دارند فعالیت کنید که هم کسب تجربه کرده باشید و هم مبلغی رو به عنوان سرمایه اولیه برا خودتون جمع کنید.بعد بعد از اتمام درس و خدمت سربازی کسب و کارتون رو شروع کنید.
من تمام حرف هایی رو که زدم تجربه کردم ومطمئنم که اگر این مسیر رو برید موفق خواهید شد

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-20-2015, 10:34 AM
ارسال: #9
(04-20-2015 10:12 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  اینکه فکر کنید با خرید یا اجاره اون مغازه بتونی کار طراحی وبسایتت رو ادامه بدی سخت در اشتباهی.چون مشتری این جور کارها معمولا به جاهایی که دفتر هستند مراجعه میکنند نه به یک مغازه کافی نت تو یه محله!
از اینکه میخواید با وام و بدون موجودی اولیه شروع کنید کار اشتباهیه.شما داری ریسکی انجام میدید که اصلا نمیدونید چی میخواد بشه.اینطوری شما ضرر خواهید کرد.
من با نظر دوتسمون موافقم که شما باید یه تیم برا خودت درست کنی.همون مبلغ وام رو هم بدی یه جایی رو رهن کنی (دفتر)کارتون رو شروع کنید
ولی با توجه به اینکه دانشجو هم هستید و به احتمال قوی خدمت سربازی رو در پیش دارید الان نباید اینکارارو بکنید.چون تمام زحماتتون موقع سربازی رفتن به باد میره و باید از نو شروع کنید.
شما باید تو این دوران برید تو شرکتاهایی که به حرفه و تخصصتون نیاز دارند فعالیت کنید که هم کسب تجربه کرده باشید و هم مبلغی رو به عنوان سرمایه اولیه برا خودتون جمع کنید.بعد بعد از اتمام درس و خدمت سربازی کسب و کارتون رو شروع کنید.
من تمام حرف هایی رو که زدم تجربه کردم ومطمئنم که اگر این مسیر رو برید موفق خواهید شد

سلام
ممنون از اینکه راهنماییم کردید.
والا هدف من در اوردن پول هست.
فکر میکنم اگر طراحی وب سایتمو حرفه ای کار کنم در آمد بیشتری داشته باشه نه؟
بابت سربازی که معافم و بخاطر همونم هست که خیالم راحته.
اما بابت کار دیروز یکی از دوستام پیشنهاد داد که یه مغازه توی مرکز شهر داره خیلی وقت هست که خالیه و بیا اجاره کن هر چند تا اجارشم نخواسی نده.البته از دوستان صمیمی من هستن.
مغازش 2 متر عرضشه و حدود 15 متر طولش.
به نظرتون به درد دفتر کار میخوره؟
و اینکه مثلا در کنار این طراحی وب سایت به نظرتون چی کارهای دیگه ای میشه انجام داد.
به نظرتون میتونم توی اون مکان مثلا یه دفترفنی راه بندازم و این کارا رو هم بکنم؟
04-20-2015, 10:36 AM
ارسال: #10
(04-20-2015 10:10 AM)shahbani نوشته شده توسط:  دوست عزیز قبل از هر چیز بهتره شما ابتدا هدف را مشخص کنید.

اگر تصمیم خود را برای ورود به کسب و کار گرفته اید به نظر من بهتر این شرایط را بررسی کنید :
موقعیت مکانی کافی نت
تجهیزات فعلی در کافی نت و ارزش واقعی آن
پول پیش و اجاره مغازه و یا رهن آن
بررسی مشتریان و میزان درآمد روزانه
سه الی چهار روز را به صورت تصادفی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر وضعیت مشتری را بررسی کنید.

سلام
واقعا الان سر در گم هستم.
شما به نظرتون چکارهایی میشه کرد؟
خیلی از دوستام میگن کار کافی نت خیلی وقت گیره و تمام وقتتو باید بزاری.
از اون طرف من تمام وقتمو گذاشتم روی این کار یعنی طراحی وب و واقعا چهار ساله دارم روش کار میکنم.
به نظر شما کدوم در آمد بیشتری خواهد داشت.
هدفمم اینه که ما در شرف دامادی هستم ولی واقعا کارمو به صورت جدی انجام ندادم.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چه نوع تبلیغی رو بدای این کار پربازده تر میدونید،؟ Goldsiteclick 0 341 08-04-2019 02:26 PM
آخرین ارسال: Goldsiteclick
  راهنمایی یک میلیاردی roz96 6 1,850 06-08-2019 10:45 PM
آخرین ارسال: s.david.s
  موسسه کاریابی در یک شهرک صنعتی بزرگ mohsen13716 0 471 01-10-2019 03:51 PM
آخرین ارسال: mohsen13716
  راهنمایی در راه انداری کارگاه مواد شوینده علی سلیمانزاده 2 847 04-20-2018 09:24 PM
آخرین ارسال: mrmsa
  راه حل قطعی برا کاری مطمئن با سرمایه 10 تومن با شرایط من alirezakhaki 17 4,829 12-01-2017 08:27 PM
آخرین ارسال: abozar
  راه aligharagezlou 2 588 07-14-2017 03:46 PM
آخرین ارسال: aligharagezlou
  اگر به جای یک ورشکسته بودید.برای میلیاردر شدن چگونه و از کجا شروع می کردید؟ .کیارش 0 712 05-31-2017 05:46 PM
آخرین ارسال: .کیارش
  راهنمایی در مورد شروع کسب و کار MashTi Ali 3 1,181 01-28-2017 01:54 PM
آخرین ارسال: sandbad123
  راه اندازی فروشگاه اینترنتی لباس زیر arsan27 0 598 01-12-2017 08:19 PM
آخرین ارسال: arsan27
  راه اندازی کسب و کار کنار دریا amir.farrokhi 4 1,560 11-14-2016 10:11 AM
آخرین ارسال: amir.farrokhi
  راهنمایی راه اندازی با درآمد بالا و البته غیر فعال marbela 0 997 11-09-2016 12:01 AM
آخرین ارسال: marbela
  راه اندازی رستوران با سبک خاص در تهران payamlover 3 1,338 09-26-2016 05:25 PM
آخرین ارسال: jenuse
  مشاوره درمورد کار باسرمایه 500میلیونی mortezafox 3 1,333 09-17-2016 06:23 PM
آخرین ارسال: irandac
  راه اندازی کسب و کار و وب سایت با ۲۰ میلیون sjd 2 1,044 09-13-2016 10:19 PM
آخرین ارسال: روی خط وب ایران
  راه اندازی مغازه لوازم شیرینی فروشی belansh 1 2,907 06-12-2016 05:44 PM
آخرین ارسال: هورداد
  شروع کار در غرب کشور A_sarsabz 0 456 06-11-2016 02:30 AM
آخرین ارسال: A_sarsabz
  راهنمایی برای کسب درآمد مرتضی حسین پور 7 2,146 03-06-2016 01:24 AM
آخرین ارسال: mirfazl
  6 راه برای کسب نتیجه بهتر از کسب و کار DinaGRP 0 868 10-21-2015 02:34 PM
آخرین ارسال: DinaGRP
  کسب درآمد نشریات mr.omid 0 575 08-13-2015 05:03 PM
آخرین ارسال: mr.omid
  راهنمایی برای راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و گرفتن نمایندگی aynaz 12 3,514 07-14-2015 01:12 AM
آخرین ارسال: neo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS