ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سرمایه گذاری در پدیده زمان کنونی: 09-24-2025, 08:33 PM |
|||||||
|
سرمایه گذاری در پدیده
|
12-25-2014, 02:14 PM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: سرمایه گذاری در پدیده
(12-22-2014 09:58 PM)MultiMoney نوشته شده توسط:(12-22-2014 09:10 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط: آقا من 3 سال پیش کل سرمایه ام 10 میلیون بود الان شده 50 میلیون یعنی 5 برابر ممنون از شما 7 دی ماه مجمع هست. تا 15% هم میره روی پولتون. پس هرچی دارین سهام پدیده شاندیز بخرین. ![]() |
|||
12-25-2014, 02:18 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
من تا یکی دوسال آینده سرمایه ام 6 برابر در پدیده میشه.
یعنی الان که 50000000 تومان در پدیده دارم میشه 300000000 میلیون تومان پس هر چقدر که دارید توی پدیده سرمایه گذاری کنید. |
|||
12-25-2014, 02:23 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
(12-25-2014 02:18 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط: من تا یکی دوسال آینده سرمایه ام 6 برابر در پدیده میشه. در ضمن پدر و مادرم پنج شنبه شب با آقای محسن پهلوان ( دارنده پدیده شاندیز ) رو در رو صحبت کردند. آقای پهلوان میگفت کل دارایی پدیده شاندیز 25000000000000 تریلیون تومان است که 80 % دارایی پدیده شاندیز برای آقای پهلوان هست. یعنی آقای پهلوان 20000000000000 تریلیون دارایی هایش هست. |
|||
12-25-2014, 02:33 PM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
(12-25-2014 02:14 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط:بله دوست عزيز.من هم بي صبرانه منتظر مجمع هستم.(12-22-2014 09:58 PM)MultiMoney نوشته شده توسط:(12-22-2014 09:10 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط: آقا من 3 سال پیش کل سرمایه ام 10 میلیون بود الان شده 50 میلیون یعنی 5 برابر الان هم با 50 ميليون حدودا تو پديده هستم. ![]() |
|||
12-25-2014, 02:44 PM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
(12-25-2014 02:33 PM)MultiMoney نوشته شده توسط:بله دوست عزيز.من هم بي صبرانه منتظر مجمع هستم.(12-25-2014 02:14 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط:(12-22-2014 09:58 PM)MultiMoney نوشته شده توسط: [quote='omid.movafaghiat' pid='144255' dateline='1419266404'] الان هم با 50 ميليون حدودا تو پديده هستم. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-01-2015, 11:41 AM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
دادستان عمومي و انقلاب مشهد :خرید و فروش سهام پدیده و تبرک را ممنوع کرد
شواهد ظاهري امر حاکي از آن است که به خاطر افزايشهاي به اصطلاح بادکنکي و غيرقانوني سهام، مبالغ ميلياردي جابه جا شده است که اين امر حتماً نيازمند شفاف سازي است تا هر کسي يک شبه ميلياردر نشود. دادستان عمومي و انقلاب مشهد با تأکيد بر ممنوعيت تبليغات خريد و فروش سهام از سوي سه شرکت پديده، تبرک و پرديسبان و امثال آنها گفت: هر کس به هر شکلي و از طريق رسانه ها، مخابرات، جرايد و... اقدام به تبليغ با عنوان خريد و فروش سهام اين شرکتها نمايد، مجرم است و دستگاه قضايي با اين گونه موارد برخورد جدي خواهد داشت. به گزارش بورس نیوز قاضي غلامعلي صادقي روز گذشته در گفتگوي اختصاصي با خراسان ضمن بيان اين مطلب افزود: فقط شرکت هاي تبرک و پديده مجاز هستند در حد رفع نيازهاي روزمره دفتري در شهر داشته باشند که پاسخگوي مراجعان باشند و در صورتي که اين افراد بدون اطلاع دادسرا اقدام به خريد و فروش سهام کنند به يقين برخورد قاطعي با آنان صورت ميگيرد. اين مقام ارشد قضايي مشهد افزود: اين دو شرکت مذکور تنها در يک صورت ميتوانند به خريد و فروش سهام بپردازند که فروشنده سهام قبل از اين تاريخ سهام خود را خريداري کرده باشد و خريدار نيز فقط شرکت پديده يا تبرک باشد. در غير اين صورت خريد و فروش هر گونه سهام توسط افراد ديگر و در مکانهاي خارج از دفتر اصلي، جرم محسوب ميشود و عامل يا عاملان خريد و فروش سهام تحت تعقيب قضايي قرار خواهند گرفت. دادستان عمومي و انقلاب مشهد ادامه داد: اين شرکتها بدون هماهنگي با دادستاني حق افزايش يا کاهش قيمت و يا افزايش سهام را ندارند. وي به اصل شفاف سازي مالي در اين شرکتها نيز اشاره کرد و افزود: متأسفانه تاکنون هيچ گونه شفاف سازي مالي در اين شرکتها انجام نشده است تا مشخص شود شرکتهاي مذکور چه مقدار سرمايه دارند، پولها را در کجا هزينه کردهاند، چه تعداد دلال در امر خريد و فروش سهام فعاليت داشتهاند و به چه ميزان پولهاي باد آورده از طريق خريد و فروش غيرقانوني سهام به جيب زدهاند. از سوي ديگر نيز برنامه زمان بندي براي شفاف سازي مالي و يا فعاليتهاي اقتصادي خود ندارند. قاضي صادقي به مديران و مسئولان اين شرکتها هشدار داد: آنها بايد اصل شفاف سازي را رعايت کنند چرا که در غير اين صورت به اتهام کتمان حقيقت و واقعيتها برخورد مجرمانه با آنان صورت ميگيرد. دادستان مشهد اين گونه شفافسازيهاي مالي در شرکتهاي بزرگ سرمايه گذاري را براي مراجع نظارتي و مردم ضروري دانست و تأکيد کرد بايد مشخص شود دلالها چند درصد از مبالغ خريد و فروش را برداشت کردهاند و يا اين که چه مقدار سهام تاکنون فروخته شده است. اما شواهد ظاهري امر حاکي از آن است که به خاطر افزايشهاي به اصطلاح بادکنکي و غيرقانوني سهام، مبالغ ميلياردي جابه جا شده است که اين امر حتماً نيازمند شفاف سازي است تا هر کسي يک شبه ميلياردر نشود. وي همچنين به مسئولان و مديران شرکتهاي سرمايه گذاري مذکور توصيه کرد برنامه زمان بندي دقيقي را براي پيوستن به بورس از هم اکنون اعلام کنند و يقين داشته باشند که ادامه کار آنها بدون پيوستن به بورس با مشکلات حادي روبه رو ميشود و ديگر اجازه اين گونه هرج و مرجهاي مالي در موضوعات اقتصادي را نخواهند داشت. اما در صورتي که به بازار بورس بپيوندند و شفافسازي مالي نيز داشته باشند، قطعاً دستگاه قضايي هم از آنان حمايت و پشتيباني ميکند و سهامداران نيز متضرر نميشوند و همچنين دلالان از اين گونه بازارها سودي نخواهند برد. قاضي غلامعلي صادقي با اشاره به اين که شرکت پرديسبان وجود خارجي ندارد و هر گونه خريد و فروش سهام آن نيز غيرقانوني است گفت: اما مديران اين شرکت براي پاسخگويي به مراجعان و يا افرادي که سهام خريدهاند بايد نياز خود براي تأسيس يک مکان را به دادستاني اعلام کنند تا تدابير لازم براي رفع مشکل سهامداران اتخاذ شود. وي همچنين افزود: امروز نياز کشور ساختن برج، پاساژ و پروژههاي تجملاتي نيست بلکه مردم بايد براي ايجاد اشتغال و کمک به اقتصاد مقاومتي، کشور را ياري دهند و از سرمايههاي خود براي توليد و رشد اقتصادي کشور استفاده کنند تا افرادي فرصت سودجويي نيابند. قاضي صادقي در پايان تصريح کرد: مردم به تبليغات واهي و فريبنده برخي شرکتهاي سرمايهگذاري توجه نکنند و مديران اين پروژهها و شرکتها نيز بدانند که تا ابد نقدينگي به اين مجموعهها تزريق نخواهد شد تا اموال مردم مورد حيف و ميل قرار گيرد. چرا که ديگر بسياري از شهروندان گرفتار تبليغاتواهي نميشوند و در دام آنان گرفتار نخواهند شد. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-01-2015, 11:44 AM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
دفاتر سهام فروشی "پدیده" و "تبرک" در مشهد پلمپ شد
فروش این سهام در حالی بود که هیچ گونه سبد گردانی و فرآیند بورسی برای قیمت گذاری ارزش و املاک این مجموعه در شرکتهای دارای مجوز قانونی بورس و مجوز بازار سرمایه کشور دریافت نشده بود. به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،روزنامه خراسان - دادستان عمومي وانقلاب مشهد از برخورد قاطع دستگاه قضايي با دلالان خريد وفروش سهام چند شرکت بزرگ سرمايه گذاري در مشهد خبر داد و گفت: دفاتر دلالي 2شرکت "تبرک" و"پرديسبان"روز گذشته پلمب شد و امروز نيز دفاتر غير قانوني ودلالي شرکت بزرگ سرمايه گذاري "پديده" به طور کامل ودر اقدامي هماهنگ با ضابطان دستگاه قضايي پلمب خواهد شد. قاضي غلامعلي صادقي در گفت وگو با خراسان ضمن بيان اين مطلب تصريح کرد: افرادي که به عنوان دلال وبا تاسيس دفاتر غير قانوني فروش سهام شرکت هاي سرمايه گذاري فعاليت مي کنند با تبليغات فريبنده ارزش سهام رابه طور غير واقعي وبه اصطلاح بادکنکي بالا مي برند وبدين ترتيب صدمات جبران ناپذيري رابه اقتصاد کشور و توليد سرمايه گذاري واقعي وارد مي کنند. وي همچنين خاطر نشان کرد: با صدور دستورات قضايي هم اکنون هر گونه تبليغات از سوي اين شرکت ها ممنوع است وآن ها حق تبليغ درباره خريد وفروش سهام دررسانه ها را ندارند. دادستان مشهد درادامه به اين گونه دلالان هشدار داد آنها موظف هستند درقبال پولي که از مردم دريافت کرده اند به تعهدات قانوني وعرفي خود عمل کنند ودرصورت بروز هر گونه مشکلي دراين باره همانطور که قبلا هشدار داده ايم مسئولان ،مديران وهيئت مديره شرکت هاي سرمايه گذاري بايد پاسخگو باشند. اين مقام ارشد قضايي مشهد با اشاره به هشدار هاي قبلي درمورد تبليغات اغواکننده اين شرکت ها افزود: مدير عامل ،رئيس واعضاي هيئت مديره اين شرکت ها بايد دراين زمينه پاسخگو بوده و فاصله غير واقعي بين ارزش واقعي سهام با ارزش بادکنکي آن را که به خاطر دلال بازي ها به وجود آمده است با تلاش وفعاليت هاي شبانه روزي برطرف کنند. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
01-01-2015, 03:38 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
سلام خانم معاون
سفرها بي خطر ان شاالله كه قشم خوش گذشته باشه. شايد باور نفرمايين ولي من منتظر بودم شما كي تشريف ميارين و اينا رو اينجا كپي ميكنين ! و اين لينك : http://www.padide.com/news/7181/%D8%AF%D...8%B4%D8%AF در مورد پلمپ دفاتر هم خدمت شما و ساير دوستان عرض كنم كه اين دفاتري كه پلمپ شدن دفاتر دلالي و غيرقانوني فروش سهام بودن كه خداروشكر درشون بسته شد.البته اون شب دفاتر اصلي تبرك و پرديسبان هم پلمپ شد ولي دفتر خيام و بهار پديده شانديز پلمپ نشد ! ميتونيد پيگيري كنيد ! راستي من تازه متوجه شدم شما سهام بورسي دارين كه ورود به كانال 68000 رو بهتون تسليت ميگم. |
|||
01-01-2015, 08:53 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
اتفاقا دوست عزیز بهتون بگم بنده خیلی زود تر قبل از اینکه شاخص حمایتش را بشکنه خالی کردم. گرچه در همین شاخصی که میفرمایید نوسان گیری سودهای روزانه عالی نصیب ما میکنه
قیمت 2000توننی سهم پدیده هم مبارک شما دوستان من ازدرون تو حرف میزنم
|||
01-01-2015, 08:54 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
در ضمن خبرگزاری خود پدیده منبع خوبی برای خبرهای سهام نیستاااا
واسه خودتون میگم هیچ کس نمیگه ماست من ترشه من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید | mir abbas | 20 | 5,868 |
06-18-2019 06:21 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
در کافی نت ها مراقب این قطعه باشید + عکس | کامیار کاظمی | 9 | 4,771 |
02-19-2015 08:27 PM آخرین ارسال: a162 |
|
هشدار بانک ملی در خصوص شيوه جديد کلاهبرداری | مــجــیــנ | 6 | 2,655 |
05-11-2014 03:42 PM آخرین ارسال: یک همراه سبز |
|
عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! | کامیار کاظمی | 31 | 5,769 |
12-30-2013 11:02 PM آخرین ارسال: alma |
|
فساد اقتصادي در قالب كارآفريني | کامیار کاظمی | 0 | 810 |