ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 03:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 342530

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
12-03-2011, 07:26 PM
ارسال: #81
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
خدمت همگی عزیزان خوش آمد میگویم . امیدوارم هرروز بهتر و موفقتر از روز قبل باشید

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-04-2011, 01:37 AM
ارسال: #82
من هم سعید هستم . فوق لیسانس مهندسی مکانیک دارم . 36 سال عمر کردم . 2 تا فرزند دختر دارم ( 7ساله و 2 ساله )که همه زندگیم هستند. کارمند دولتم . خیلی دوست دارم یه کار دیگه رو در کنار این کارم شروع کنم و انجامش بدم . سال 83 یه شرکت مهندسی با چند تا از دوستان زدیم و کار کردیم ولی بعد به مشکل خوردیم و منحلش کردیم . یه کتاب هم نوشتم . و به چاپ رسوندم . فکر کنم بسه دیگه حدس میزنم دیگه سرتون درد گرفت .

بخشندگی ، انتشار بوی خوش بنفشه است بر ته کفشی که لگدمالش کرده است.
12-04-2011, 05:59 AM
ارسال: #83
(12-04-2011 01:37 AM)saeed225 نوشته شده توسط:  من هم سعید هستم . فوق لیسانس مهندسی مکانیک دارم . 36 سال عمر کردم . 2 تا فرزند دختر دارم ( 7ساله و 2 ساله )که همه زندگیم هستند. کارمند دولتم . خیلی دوست دارم یه کار دیگه رو در کنار این کارم شروع کنم و انجامش بدم . سال 83 یه شرکت مهندسی با چند تا از دوستان زدیم و کار کردیم ولی بعد به مشکل خوردیم و منحلش کردیم . یه کتاب هم نوشتم . و به چاپ رسوندم . فکر کنم بسه دیگه حدس میزنم دیگه سرتون درد گرفت .

خوش اومدي سعيد جان ! سردرد چيه تازه داشتيم گرم ميشديم Smile اميدوارم لحظه به لحظه هايي كه تو اين سايتي بتوني بهترين نوع انرژي رو از دوستان كسب كني .
باز هم فرمول استفاده از انجمن : 6 ماه حداقل 2 ساعت در روز انلاين و فعال + نيم ساعت تجسم خلاق قبل خواب = تو ماه هفتم از سرعت موفق شدنت تعجب ميكني

[تصویر: start.gif]

12-04-2011, 09:54 AM
ارسال: #84
(12-04-2011 01:37 AM)saeed225 نوشته شده توسط:  من هم سعید هستم . فوق لیسانس مهندسی مکانیک دارم . 36 سال عمر کردم . 2 تا فرزند دختر دارم ( 7ساله و 2 ساله )که همه زندگیم هستند. کارمند دولتم . خیلی دوست دارم یه کار دیگه رو در کنار این کارم شروع کنم و انجامش بدم . سال 83 یه شرکت مهندسی با چند تا از دوستان زدیم و کار کردیم ولی بعد به مشکل خوردیم و منحلش کردیم . یه کتاب هم نوشتم . و به چاپ رسوندم . فکر کنم بسه دیگه حدس میزنم دیگه سرتون درد گرفت .

خوش آمدی سعید جان.
موفق تر باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-04-2011, 12:37 PM
ارسال: #85
خوش آمدي آقا سعيد
با آرزوي موفقيت هاي روز افزونت

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
12-04-2011, 06:39 PM
ارسال: #86
خوش آمدی آقا سعید.

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-06-2011, 04:26 PM
ارسال: #87
بنام عشق
اسم من محمد و آخرفامیلیم (نیک ) و به دلیل اینکه همه چیزرو برای خودم و همه انسانها و موجودات خوب می خواهم همه جا از بار مثبت (نیک ) استفاده می کنم 41 ساله ام از سال 1376 با آقای حورایی آشنا شدم و از طریق خود شناسی زندگیمو متحول کردم .بسیار مثبت اندیشم و باور قوی برای امید و انگیزه دادن به انسانهارا دارم . از روحیه بالا و از نفوذ کلام بسیار عالی برخوردارم و در زمینه واردات دیسک و صفحه کلاچ و لنت ترمز انواع اتومبیلهادر چراغ برق (مرکز فروش لوازم یدکی ایران) مشغول به خدمت صادقانه به هموطنان عزیزم هستم و در عین حال در خلال تجارتم بحثهای خود شناسی و درستکاری و حسن نیت در همه جنبه های زندگیرو به افراد انتقال میدم و فقط ذهنمان رابه چیزهایی که میخواهیم معطوف میکنیم... جالبه که در آخر به این نکته مهم اشاره کنم که فقط و فقط آشنایی من با انجمن میلیاردرهای خوشبخت از طریق فعال شدن قانون جذب اتفاق افتاده .چون دقیقا 50 روزه که توی اهدافم 1000/000/000 تومن تا یک تاریخ مشخص به کائنات اعلام کردم و برای اینکه تمریناتم را عالی انجام داده ام در جمع شما دوستان ثروتمندم را پیامی بسیار واضح در جهت رسیدن به هدفم از لطف خدای مهربانم می دانم و نویدی است برای با ایمان ادامه دادن تا رسیدن به هدفم و قوت قلبی باشم برای دوستان همسفر در راه ثروتمند شدن...شاد باشید (در زندگی چیزی مهمترازشکرگزاری نیست)Tongue
12-18-2011, 01:18 PM
ارسال: #88
RE: ایده ی در آمد زا
سلام
من امروز عضو انجمن شدم سایت جالب و پر محتوایی دارین امیدوارم من هم بتونم در کنار شما با ایده های جدید به میلیاردر شدن خودم و بقیه کمک کنم
12-18-2011, 01:24 PM
ارسال: #89
RE: ایده ی در آمد زا
(12-18-2011 01:18 PM)parsa_2006 نوشته شده توسط:  سلام
من امروز عضو انجمن شدم سایت جالب و پر محتوایی دارین امیدوارم من هم بتونم در کنار شما با ایده های جدید به میلیاردر شدن خودم و بقیه کمک کنم

سلام پارسا جان
خوشحال هستیم از اینکه به انجمن خودتان تشریف آوردید.
منتظر ایده های خوبت هستیم.
لطفا همیشه در محل مناسب پست را ازسال کنید.
پست شما منتقل شد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-18-2011, 04:10 PM
ارسال: #90
(12-18-2011 01:18 PM)parsa_2006 نوشته شده توسط:  سلام

سلام پارسا جون ، خوش امدي به انجمن خودت ( از مال خليفه ميبخشم Big Grin)
بيا يه دعا برات بنويسم تا 6 ماه ديگه بختت باز شه ،‌ اين دعا رو به مغزت بسپر :

فعاليت در انجمن حداقل 2 ساعت در روز + حداقل 30 ديقه تجسم خلاق = شروع موفقيت در عرض حداكثر 6 ماه !!!

[تصویر: start.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,938 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS